2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

evet evet aynen :)
2 kiz iyi ya, anne boncuklari :))
2 bacı yoldaş olurlar..

evet evet aynen :)
2 kiz iyi ya, anne boncuklari :))
2 bacı yoldaş olurlar..
Aynı yaşta yani ikiz bi kız bi erkek zaten anlaşamaz bence. Oyuncakları bile farklı olcak. Anneye hiçbi avantajı yok kolaylık açısından. En güzeli iki bacı, :) katılıyorum.
Allah sağlıklı ömür versin canım.
Yalnız tek sorun, aynı çocuğu beğenirlerse nolcak: ))) kuş kafalıların duyguları hisleri de aynı olcak ikiz ya hahaha
-'ay ne yakışıklı çucukk',
- 'ay eveett'

Sonra, çocuk bunnarın hangisini seçicek, aynılar!
Yaa bak ne büyük problemler seni bekliyo ehuhehu çöz annesi çöz I ikizcan2016

Herkese günaydın...
I ikizcan2016 valla kız kardeş ömre bedel canım 3. Yü düşünmüyorum ama kızımın bi kız kardeşi olsa çok mutlu olurdum. Benim ablam var bu dünyada ki en büyük nimet benim için...
Kızlar bu arada vajinal bölgesinin üztinde bi ağrı var... sizlerdr dr var mı

ankarada bulunan arkadaşlar
bu cumartesı koru ankara hastaensinde 30,hafta ve uzerındekı gebelere yönelik doğum anne sütü emzirme bebek bakımı ve cocuk gelişimi konularının anlatılacagı gebe eğitimi verilmektedir. katılım ücretsiz. eşlerle katılabılıyoruz. kayıt gereklı degıl. yer:koru ankara hastanesı cukurambar 2, kattoplantı salonu sure 2.5 saat
bılgılerınze kızlar

ama biz 30 haftalik degiliz :)
yine de katilabiliyor muyuz?

amin canim, ikiz erkek damat bulcaz artik, kulaginiz delik olsun, simdiden arastirmak lazim :))
aman aşk meşk islerine girmeseler, birlikte yasasak sonsuza kadar :))))

ama biz 30 haftalik degiliz :)
yine de katilabiliyor muyuz?
ben daha önceki bir eğitime katılmıştım kımse bana sen kaç haftalık gebesın dıye sormamıstı kayıtsız oldugu ıcın sorun olmamıstı
arada mınık hedıyelerde verıyorlar herkese ben çok memnun kalmıstım bı kaynasma ortamı oluyor konu anlatımlarını korunun doktorları yapıyor konu anlatımı bıttıkten sonra soru cevap kısmına gecıyorlar bende 30 haftalık degılım ama bı terslık olmazsa ben gıdıcem

:))
3.ye hamile kalsam, onu da kız isterim allah biliyor kalbimi..
agri gibi degil de, vajinaya baskı çok oluyor benim, tuvalette fln..

kızlar dün bu lohusa takımından aldım.bugün geldi.penyesini çok beğendim.tavsiye ediyorum.normalde 200 tl şuan indirim de 155 tl terlik ve bandanası dahil.üzerinde ki sabahlık ta triko gayet hoş.sıcacık tutar.belki düşünen olur

Eklentiler

• image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 110
canım nerden aldın bunu

kızlar bakın açık renk istemeyenler için kırmızıda varmış.ben çok sevdim ay bu triko sabahlık olayını

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 126
Can'ım instagram dan @onlinecamasir.comm dan.az önce farklı rengini paylaştım ona da bak istersen
instagramda ıstek gönderdım bende bakıcam ınstagramdan yaptıgım alısverıslerde hıc memnun kalmamıstım bakalım bıde bunu denıcem

Güle güle giy canım bende sabahlıklı istiyorum. Sezeryan olursa yürütüyorlar ya o sürede rahat olur diye

benim beşiğim de bunun beyazı dün geldi , siparişimiz , haftasonu içindeki yorgan yazdık ne varsa yıkayacagım kasım ayı gibi kurarız , yalnız içindeki süngeri yıkamayacagım annem kurumaz dedi

Şehzade doğurmuş o :))))

Dıger kapısının gırışınde yelkenlı bı model vardı onu uçağa cevırttırıcez bız buyumeyen Beşik tercıh ettık fakat yatağın altı sandıksız Kademeli ınenlerden , bıde dolap şifonyer onların degıl bızım ölçülere göre dıye konuştuk,duvar rafıda var
Aslında ılımlı ınsanlar dıger yerlere göre ukala degıllerdi,fiyatta yardımcı oldular baya ama modellerıde güzel fıyatlarıda
O kedılı ve kurdelelıye bende bıttııım

benim beşiğim de bunun beyazı dün geldi , siparişimiz , haftasonu içindeki yorgan yazdık ne varsa yıkayacagım kasım ayı gibi kurarız , yalnız içindeki süngeri yıkamayacagım annem kurumaz dedi
Evet sunger kurumaz uzerindeki kılıfı yikasan yeter :) gule gule kullanin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…