Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullansın bebiş :) Ben firma olarak çok beğendim, gerçekten işlerinde iyi adamlar kurumsal kimlik oluşturabilmişler. En önemlisi de bebişlerin sağlığına uygun üretim konusunda iç rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek bir yer. E fiyatlar tuzlu tabi :) Hele de o bahsettiğim modelleri gördükten sonra insan 5-6 binlik takımlarına eh işte fena değiller diye bakıyor, çıtayı çok yükseltmeden gezmek lazım mağazada :)Dıger kapısının gırışınde yelkenlı bı model vardı onu uçağa cevırttırıcez bız buyumeyen Beşik tercıh ettık fakat yatağın altı sandıksız Kademeli ınenlerden , bıde dolap şifonyer onların degıl bızım ölçülere göre dıye konuştuk,duvar rafıda var
Aslında ılımlı ınsanlar dıger yerlere göre ukala degıllerdi,fiyatta yardımcı oldular baya ama modellerıde güzel fıyatlarıda
O kedılı ve kurdelelıye bende bıttııım
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullansın bebiş :) Ben firma olarak çok beğendim, gerçekten işlerinde iyi adamlar kurumsal kimlik oluşturabilmişler. En önemlisi de bebişlerin sağlığına uygun üretim konusunda iç rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek bir yer. E fiyatlar tuzlu tabi :) Hele de o bahsettiğim modelleri gördükten sonra insan 5-6 binlik takımlarına eh işte fena değiller diye bakıyor, çıtayı çok yükseltmeden gezmek lazım mağazada :)
Senin ölçülerine uygun üretim yapabilecek olması da ayrı bi avantaj. Gezemediğim mağazalara da bi bakıcam öyle karar vericem bende. Şuanlık 2 yer var aklımızda, biri de Bebishroom.
sagol canımcım, bide ben tavsıye uzerıne daha yogunlastımHayırlı olsun canım güzel günlerde kullansın bebiş :) Ben firma olarak çok beğendim, gerçekten işlerinde iyi adamlar kurumsal kimlik oluşturabilmişler. En önemlisi de bebişlerin sağlığına uygun üretim konusunda iç rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek bir yer. E fiyatlar tuzlu tabi :) Hele de o bahsettiğim modelleri gördükten sonra insan 5-6 binlik takımlarına eh işte fena değiller diye bakıyor, çıtayı çok yükseltmeden gezmek lazım mağazada :)
Senin ölçülerine uygun üretim yapabilecek olması da ayrı bi avantaj. Gezemediğim mağazalara da bi bakıcam öyle karar vericem bende. Şuanlık 2 yer var aklımızda, biri de Bebishroom.
bunlar çok iymiş canım bunlardan da düşünülebilir..özellikle baby nesti çok beğendim..Ben Odasını alıcam,ılk altı ay ıçın odamda park yatakta yaptırıcam
Gunduzlerı Yanımda olması içinde baby nest aldım
Baya büyük bışey denız yatağının az küçüğü gıbı (89 TL )
Bı de tıny love anakucagı alıcam full yatakta oluyo(400tl)
bebishroom dıye bi magaza ikizcim ama bıttım kedılı takıma. resmi atamıyorum buyuk dıyo sonra tekrar denıycemhangi magazaymis bu :)
kedili takimi mi varmis, tuh ya erken mi aldim ben acaba
cok mu guzeldi kedili olan?
Fotolar ekte canım :)hangi magazaymis bu :)
Hem 30 haftalık değiliz katılmamız mümkün mü hemde saat kaçta acaba?ankarada bulunan arkadaşlar
bu cumartesı koru ankara hastaensinde 30,hafta ve uzerındekı gebelere yönelik doğum anne sütü emzirme bebek bakımı ve cocuk gelişimi konularının anlatılacagı gebe eğitimi verilmektedir. katılım ücretsiz. eşlerle katılabılıyoruz. kayıt gereklı degıl. yer:koru ankara hastanesı cukurambar 2, kattoplantı salonu sure 2.5 saat
bılgılerınze kızlar
Dolap+şifonyer+yatak olarak mı 4 buçuk küsür? Eğer öyleyse çook iyi hiç kaçırma derim. Tedarikçi seçimleri de çok iyi. Ben senin yerinde olsam duvar kağıdını, halıyı, avizeyi falan da ordan alırdım. Hem iç mimarları falan da oluyor böyle mağazaların, seçtiğin mobilya için en güzel konsepti yaratabilirler. Zaten mağazayı gittin gördün, adamların ne kadar zevkli döşediklerini söyleyemeye bile gerek yok :) Detaylarda fiyatı geçirmeye kalkabilirler tabi çirkef bi pazarlıkla onu da halledersin :)bebishroom dıye bi magaza ikizcim ama bıttım kedılı takıma. resmi atamıyorum buyuk dıyo sonra tekrar denıycem
derinn83 bızım olcu alınıcagından fıyat net degıl ama 4 kusur cıkıcak gıbı
duvar kagıdında kugubaby ıle calışıyoşarmış
hangi magazaymis bu :)
30 haftalık olmasanda katılabiliyorsun ben katıldım birine bana sen şimdi niye geldin demediler:))saat 15 de bu aradaHem 30 haftalık değiliz katılmamız mümkün mü hemde saat kaçta acaba?
sureklı aynı gebelık haftasına yönelik egıtım vermıyorlar sanırım 3 trımestere bolmusler 30 haftalık oldugumda halım nıce olur kım bılır o yuzden eger ıyı olursam gıdıcem30 haftalık olmasanda katılabiliyorsun ben katıldım birine bana sen şimdi niye geldin demediler:))saat 15 de bu arada
ama aynı zamanda yogunlukta çokBüyük sehirdekiler ne kadar şanslısınız. Doktor seçiminiz çok.semineriniz çok. Hastaneniz çok
aynen şu halımle ayakta bekledıgımı çok hatırlıyorumRandevulu gidiyoruz sozum ona 1 saat beklemeden girdigimi hic hatirlamiyorum
Cnm bu şampuan nasil bebekler icin bu konu hakkinda konusuldu mu :))) hangi marka almayi dusunuyorsunuz
Fotolar ekte canım :)
Hele şu kurdeleli olanı mağazada aksesuar ve tekstillerle bir döşemişler içim eridiii
Kedili olanda da çok orjinal bi malzeme kullanmışlar. Yine mdf mobilya ama üzerine özel bi kaplama yapmışlar.
Ben kız bebeklerde İnci Tunceli de çok beğeniyorum canım. Hiç aklın kalmasın başka modellerde, güle güle kullansın bebişler
aynen şu halımle ayakta bekledıgımı çok hatırlıyorum
ben ig dan babynests den aldım ortopedık yastıkta hedıye edıyolar, park yatagıda evın ıcınde gezdırırız tekerleklı sonuçtabunlar çok iymiş canım bunlardan da düşünülebilir..özellikle baby nesti çok beğendim..
kuğu baby ıle çalışıyorlarmış,duvar kagıdı lamba halı var orda ama cücük kadar odanın kagıdı beşik fıyatından cok çıktı. imç ye bakıcaz bigunDolap+şifonyer+yatak olarak mı 4 buçuk küsür? Eğer öyleyse çook iyi hiç kaçırma derim. Tedarikçi seçimleri de çok iyi. Ben senin yerinde olsam duvar kağıdını, halıyı, avizeyi falan da ordan alırdım. Hem iç mimarları falan da oluyor böyle mağazaların, seçtiğin mobilya için en güzel konsepti yaratabilirler. Zaten mağazayı gittin gördün, adamların ne kadar zevkli döşediklerini söyleyemeye bile gerek yok :) Detaylarda fiyatı geçirmeye kalkabilirler tabi çirkef bi pazarlıkla onu da halledersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?