2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullansın bebiş :) Ben firma olarak çok beğendim, gerçekten işlerinde iyi adamlar kurumsal kimlik oluşturabilmişler. En önemlisi de bebişlerin sağlığına uygun üretim konusunda iç rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek bir yer. E fiyatlar tuzlu tabi :) Hele de o bahsettiğim modelleri gördükten sonra insan 5-6 binlik takımlarına eh işte fena değiller diye bakıyor, çıtayı çok yükseltmeden gezmek lazım mağazada :)
Senin ölçülerine uygun üretim yapabilecek olması da ayrı bi avantaj. Gezemediğim mağazalara da bi bakıcam öyle karar vericem bende. Şuanlık 2 yer var aklımızda, biri de Bebishroom.

hangi magazaymis bu :)
kedili takimi mi varmis, tuh ya erken mi aldim ben acaba
cok mu guzeldi kedili olan?

sagol canımcım, bide ben tavsıye uzerıne daha yogunlastım
3 sene once ordan takım alan bı arkadasın cocugu besıgın parmaklıgını kırmış. ertesi gun gelıp yapmışlar
dıger yerler biraz kıvırıyo acıkcası

bunlar çok iymiş canım bunlardan da düşünülebilir..özellikle baby nesti çok beğendim..

bebishroom dıye bi magaza ikizcim ama bıttım kedılı takıma. resmi atamıyorum buyuk dıyo sonra tekrar denıycem
derinn83 bızım olcu alınıcagından fıyat net degıl ama 4 kusur cıkıcak gıbı
duvar kagıdında kugubaby ıle calışıyoşarmış

Fotolar ekte canım :)
Hele şu kurdeleli olanı mağazada aksesuar ve tekstillerle bir döşemişler içim eridiii
Kedili olanda da çok orjinal bi malzeme kullanmışlar. Yine mdf mobilya ama üzerine özel bi kaplama yapmışlar.
Ben kız bebeklerde İnci Tunceli de çok beğeniyorum canım. Hiç aklın kalmasın başka modellerde, güle güle kullansın bebişler

Eklentiler

• IMG_1844.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_1845.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_1846.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_1847.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 115
Hem 30 haftalık değiliz katılmamız mümkün mü hemde saat kaçta acaba?

Dolap+şifonyer+yatak olarak mı 4 buçuk küsür? Eğer öyleyse çook iyi hiç kaçırma derim. Tedarikçi seçimleri de çok iyi. Ben senin yerinde olsam duvar kağıdını, halıyı, avizeyi falan da ordan alırdım. Hem iç mimarları falan da oluyor böyle mağazaların, seçtiğin mobilya için en güzel konsepti yaratabilirler. Zaten mağazayı gittin gördün, adamların ne kadar zevkli döşediklerini söyleyemeye bile gerek yok :) Detaylarda fiyatı geçirmeye kalkabilirler tabi çirkef bi pazarlıkla onu da halledersin :)

Cnm bu şampuan nasil bebekler icin bu konu hakkinda konusuldu mu :))) hangi marka almayi dusunuyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20161004-080441.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 117
30 haftalık olmasanda katılabiliyorsun ben katıldım birine bana sen şimdi niye geldin demediler:))saat 15 de bu arada
sureklı aynı gebelık haftasına yönelik egıtım vermıyorlar sanırım 3 trımestere bolmusler 30 haftalık oldugumda halım nıce olur kım bılır o yuzden eger ıyı olursam gıdıcem

Cnm bu şampuan nasil bebekler icin bu konu hakkinda konusuldu mu :))) hangi marka almayi dusunuyorsunuz

linola yetiskinde kuru saç derisinde fln iyi geliyor ama ayrica bebek sampuani yok diye biliyorum..
earth mama angel baby aldim ben, uygun fiyatli bulursam onunla devam ederim, yoksa
burt's bees baby shampoo alirim..

evet kediliyi gordum inceledim simdi, çok tatliymis :)
kurdeleli de tam prenses yatagi :)
saol canim, bizimki de guzel de, kedi delisi olunca insan merak ediyor :))

bunlar çok iymiş canım bunlardan da düşünülebilir..özellikle baby nesti çok beğendim..
ben ig dan babynests den aldım ortopedık yastıkta hedıye edıyolar, park yatagıda evın ıcınde gezdırırız tekerleklı sonuçta

kuğu baby ıle çalışıyorlarmış,duvar kagıdı lamba halı var orda ama cücük kadar odanın kagıdı beşik fıyatından cok çıktı. imç ye bakıcaz bigun
bizim ucak yıldız bulut mimarlık ücretını cebe atarım dıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…