2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Beşikten pahalı duvar kağıdı hee, tahmin ettiğimden daha çok geçiriyorlarmış demek ki Konsept belli dediğin gibi, her bir parçayı ayrı ayrı almak daha uyguna gelicek sanırım. İmç yi hatırlattığın iyi oldu. Avize için de Sultangazi'de avizeciler çarşısı var oraya bakabiliriz.
Eşime bahsettim senin yelkenli takımı hemen hatırladı o :) erkek değil mi işte nasıl dikkatli bakmışsa artık, ben onun kadar iyi hatırlamıyorum erkek takımlarını :)

Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah ben bugün ilk defa gerçekten sancı yaşadım sanırım karnım kaskatı oldu belimde ve kasığımda sağlam bi acı hissettim kıpırdayamadım resmen sizde oldu mu hiç böyle mi oluyo acaba

benim babamda vardı , olmasa da yaptıracaktım ,dr. um kilo alımı 24. haftadan sonra hızla artıyor ,eger şeker de cıkarsa daha fazla kilo artıp problemlere yol acabiliyor demişti.
dr.uma güveniyoruz , canan karatay ı dinleyip kafa karışıklığı oluşuyor ,canan karatay gibi sadece bayramda 1 dilim baklava yiyip hiç tatlı yemediysen ve yemeyeceksen yaptırma :)
drunuz yaptırın dediyse yapmanızı tavsiye ederim . içilen şekerli su cok kötü değildi , 1 su bardağından daha büyük bardaga 50gr şeker konulup eritilmiş , su da soguktu ,hava da sıcaktı ac ve susuz gittiğim için muayeneye ben içmekte zorlanmadım ,testi yaptıran başka gebelerde vardı , glikozla ıslatılmış baklava bile o sekerli sudan daha şekerlidir , sadece içtikten sonra agızda tuıhaf kimyasal bir tat bırakıyor :)) ben de 2 hafta önce yaptırdım , önce aclık şekerine sonra yükelemeden sonra tahlil yapıldı . bir problem cıkmadı çok şükür

gebelikte çıkmışsa belirtileri bebeğin suyunun normalden fazla olması karnının çok fazla şişmesi , bebeğin çok fazla iri olması gibi problemler oluyormuş , bunlarda sıkıntı problem yaratabilir

canım sadece aç gidiyoruz değil mi su içmemiz bi sıkıntı çıkarmaz..bende yarın yaptırcam..

canım sadece aç gidiyoruz değil mi su içmemiz bi sıkıntı çıkarmaz..bende yarın yaptırcam..

hem ac hem su da içilmeyecek dedi , ben de en son gece yarısı filan su içmişimdir , bayram haftası da oldugu için dayanamadım agzıma cikolata baklava da atmıştım gece yatmadan :)))) havada cok sıcak oldugundan soguk soguk şekerli su iyi gelmişti :)

Eğer 50 gramlık yüklemeyse aç ya da tok farketmiyor. Gittiğiniz duruma göre inceliyorlar değerlerinizi. Doktoruma sormuştum farketmez demişti, inanmayıp aç gittim kan alan hemşire aç mısın tok musun diye sordu. Açlık şart değil mi dedim "hayır tokta olabiliyor sadece durumunuzu bilmemiz lazım ki ona göre üzerinde çalışalım" demişti.

Eğer 75 gram ve üzeri bi yüklemeyse, 12 saatlik açlık ve susuzluk gerekiyor. Yükleme süresince de birşey yemiyorsun sadece çok zorlarsa birkaç yudum su içilebiliyor.

hadi ya suda mi içilmicekmişş..ben hayatta duramam sabah su içmeden..bana öyle bişey denmedi ama..gerçi aç da gel demedi..napsam bilemedim:)

anladım canım sağol bilgi verdiğin için..

Banada doktorum bir dahaki sefere aç karna gel dedi ama şeker yüklemesi için mi dedi onu tam olarak bilemiyorum bende neden diye sormayı ya akıl edemedim yada dedi ben unuttum. Cumartesi gidecem bakalım.

Birde biri kalksa da otursa dicem herkes de hamile
ben özellikle toplu taşıma araçlarında yer vermeyenlere kızıyorum şükür çok binmiyorum binmek zorunda kaldığım zamanlar sıkıntı oluyor gencecık ınsanlar yer vermıyor sankı bızım taşııdıgımızdan daha kıymetli birsey taşıyorlar bıde yaslı teyzeler var bazılarına çok gıcık oluyorum tam iş çıkış saati bedava olunca doluşuyorlar bıde resmen bu halımde benden yer ısteyecekler teuze gunden cıkmıssın pasta keklerı götürürken iyi otobusde yaslıyım tövbe yarabbı

Bana ac karna olacak dendi ve oyle gittim.
12 saatlik açlık sonucu 50lik yukleme 153 cikti.
Sayilmaz o zaman ya bana ne.
Beni günlük hayatimda kessen zaten ac karna tatli yemem. Hele hele 12 saat ac duracagim da ondan sonra böyle yarim kilo serbet icecegim.
Itiraz ediyorum o yuzden yuksek cikti benim
Evde olcumu de tam yapamadim cihazda sorun var sanirim, ona gore hareket edecegim yoksa.
Yalniz surasi bir gercek, 3 gundur diyete dikkat ediyorum.
Inanir misin vuxudumdaki siskinlik, odem vs gitti resmen.
Kabizliktan kivaranirken tesaduf mu bilmiyorum ama bagirsaklarim bile calismaya basladi.
3 gunde zayiflamis gibiyim ayol

Ben de 50 liğe aç gitmiştim 156 çıkmıştı, sonra 100 lük yaptık şekerim falan yokmuş. Sen bakma o 50 liğe

Benimde eller ayaklar şişip büyüdü, yüzüğüm parmağıma olmaz oldu. Gittim 15 numara olan yüzüğü 20 numara yaptırdım. Şimdi de şeker korkusuna yediklerime dikkat ediyorum, tuzu da kestim ellerimin şişi indi yüzük dönüyor parmağımda Şekerin korkusu bile yetti bize

3 gunde mucize oldu ya resmen :)
O kadar da kotu bir sey degil aslinda ama can bu çekiyor naparsin:))

bu geciren kugubaby nın kendısı,
yerlerı yakın oraya gıttık adamlar soyluyo biz satalım demıyo yanı acıkcası
kagıdın topuna 80 yuuro dedı kadın :/
avize için sihirlilambaatölyesi var ig dan orayada bak istersen
imç de daha uygun olmasını ümit edıyorum şekerim
erkek olunca ılgısı kaymıştır
bende fıyonklu takıma gidip gelip baktım eşime sorsan gormemiştir kesin
bu arada bılgılerı aldım filli boya kullanıyorlar
fıllı boyayı arayıp sorabılırsınız yada fıllı boyayla caluşan fırmalar olarak ınternette de kontrol edebılırsınız dedı
su bazlı boyayı mdf ye uygulamak zor 9-10 katta tutuyo ondan pahalıya cıkıyo
yaparız ama sıze boşa masraf dedıler
sonuçta su bazlıda olsa kımyasal içerıgı var kokmaması ımkansız olurda evınıze kokusuz bı mobılya gelırse teşhir filan yollanmıştır dedi
bu bılgılerı aldım cunku benım kuzenler masko klasık mobılyada magaza muduru ınları soylıyınce acık acık konuştuk

Araba kullanmaya nedense korktum sipayi ogrendigimden beri. Simdiye kadar toplu tasimaya bi kac kere binmek zorunda kaldim. İlkinde baktim kimse yer vermiyo, digerlerinde gayet yuksek sesle biri bana yer verebilir mi dedim, ille bi kac kisi mecbur kalkip yer verdi. Size de tavsiye ederim. Ne utancam, gorup de kalkmayanlar utansin. Kalabalik bi de millet dot dote duruyor, biri carpcak diye daha cok korktum. Bi de trafik her yer maalesef. 5 dakikalik da surmuyor yolculuklar. Amma dolmusum, sinirlendim yine.

Ben bu yaz bi kere binmek zorunda kaldım genç genç adamlar hiç oralı olmuyor yer vermemek için resmen suratını çeviriyor ki görmezlikten geliyor bence. Erkekler pek anlamıyor sanırım ama bi bayan görür görmez hemen ilgilenmişti yer açmıştı bana :))

Kızlar bugünlerde tam da takvimde yazdığı gibi nefes darlığı yaşıyorum bugün oksijensiz kalmış gibi hissettim resmen kendimi :)
Gittikçe zorlaşıyor galiba bu iş :)

Ilk gebeligimden buyuk karnim 6 aylik oldum ama daha buyuk duruyor kasinmiyor insallah catlamaz

İnsanların birbirine saygisi kalmamis canim. Arabamla ise gidip geliyorum allahtan. Gecenlerde bir minibuse bineyim dedim, butun gencler gormezden geliyor. En son yasli bir teyze kalkti. Bu gencler bizden yasli yavrum yer vermezler gec otur dedi. Ben utandim milletin umrunda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…