2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar ben ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum aramızda bir avukat vardı galiba sarra13 mıydı bana bir bakabilir mi acaba ya?

Aynen öyle ne kadar zor ayakta duruyoruz bilmiyorlar Allah tan çok binmiyorum binenlerin Allah yardımcısı olsun

Canım maskoda Ekol Perde diye bi mağaza varmış. Eşim örnek daire yaparken duvar kağıtlarını falan ondan alıyormuş. 2,5 TL den 250 TL ye kadar duvar kağıdı var ve en fazla ürün yelpazesi onlarda var diyo. Bir dahaki masko ziyaretimde oraya da bakıcam, sen de gidersen bi bak istersen. Sihirli lamba atölyesini de buldum çook cici avizeler varmış takip listeme aldım :)

Kızlar eşim kafayı borsayla bozdu.
Bir grup var sürekli borsa sohbeti sıkıldım ya insan yerine koyup sohbet ettiğmiz yok şu 2 gündür. Sıkıldım iyice kafasını kırmak istiyorum bu kadar da abartılmaz ya telefon elinden düşmüyor

yazdım canım psikolojik olarak çökmüş durumdayım temmuzdan bu yana yaşayan ölü gibiyim bebeğin down sendromu riski iş durumu eşimle durumumuz valla yaşamak gelmiyor artık içimden ne yalan söyleyeyim

cordeliac naptın kuzum ya..kendini bi örgüye verdin bizi hepten unuttun:sensiz tadı yok buraların böyle özletme kendini yaaaaww

4 gündür sokaklardayız 2-3 günlük moladan sonra ekoldeyız ozaman :))

Allah yardımcın olsun canım tüm hepsi için..içini ferahlatacak şeyler olur inşallah bundan sonra. Bazen böyle çok zorluyor hayat bizi üst üste geliyor ama gelip geçicidir umarım. bak bebegin olacak ona odaklan.sağlıkla dünyaya gelir inşallah.

Nazar olmuştur kesin senin kocana :)))

Kızlar bugünlerde tam da takvimde yazdığı gibi nefes darlığı yaşıyorum bugün oksijensiz kalmış gibi hissettim resmen kendimi :)
Gittikçe zorlaşıyor galiba bu iş :)
Kesinlikle gittikçe zorlaşıyor, katılıyorum. Benim de, tuzlu peynir yedim diye tansiyonum oynadı ilk defa..

cordeliac naptın kuzum ya..kendini bi örgüye verdin bizi hepten unuttun:sensiz tadı yok buraların böyle özletme kendini yaaaaww

Battaniyeyi bitirdim. 2-3 gündür örmüyorum da.

Öyle tembel hayvan modunda takılıyorum. Bi' miskinlik var üzerimde. Valla yazmaya üşeniyorum bu aralar.

allah yardimcin olsun, sabrini arttirsin insallah canim..
ayrintilarini bilemiyorum tabiki ama bosanmak zaten çok zor bi surec, hamileyken kat kat zor olur..
bu yaşa kadar bircok psikolojik sikinti yasadim, seni anliyorum..
inancli biri olmasam coktaaan intihar etmistim..
eminim sen de hayatta tutunacak bisey bulacaksin, bebegini bi kucagina al sonra hepberaber bosaniriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…