2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Allah yardımcın olsun,sen bebegınden başka bışey Düşünme şu süreçte.saglıkla kucağına al sonra kararını ver,olmadı evde zorlu bı süreç yasıyıp dayanamıyosan ailenın yanında ol bıraz.belkı ıyı gelır

Çok çok kötüyüm kızlar psikolojik destek almadan düzelemeyeceğim büyük ihtimalle... hergün down sendromu ile ilgili interneti karıştırıyorum ikili testte riskim vardı kan testi (nifty) yaptıracaktım açığa alındım evin kredisi falan derken zar zor geçiniyoruz testi yaptıramadım amniyosentezin de zamanı geçti ama bir türlü akılmdan çıkmıyor doğurana kadar diken üstündeyim... işten açığa alındım temmuzdan beri evdeyim ne olacağım belli değil kredi var bebek geliyor maddi olarak da çökeceğiz ihraç olursam çalışmaya alıştım bu zamana kadar okul sonrası da hiç boşta kalmadım alışık olmayınca ruhum daralıyor bir de terörist damgası yemek insanların bakış açısı bir de eşimle problemlemler evliliğin yürümemesi çocukların ve ailemin zarar görmemesi için boşanamamak...dayanamıyorum artık kaldırmıyo ne vücudum ne psijolojim çok yoruldum...Allah ım affetsin ama inancım olmasa çoktan öldürmüştüm kendimi....bana dua edin kızlar nolur ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık...

3lü ve 4lü test yaptırmış mıydın ? İkili de riskli çıksa bile sağlıklı olan bi sürü Bebek var olumlu olan şeyleri düşün internet zaten felaket tellalcısı oluyor böyle şeyleri okuma hiç.
Eşinle problemlerin belki maddi açıdan sıkıntı yaşamanızdandır bilemiyorum tabi. ama maddiyat eş ilişkilerini çok etkiliyor bence.
Eğer bu kadar dert arasında eşin de bunalıma girdiyse haklı olarak evde birbirinizi kötü etkiliyorsunuzdur. Birbirinizi hedef almak yerine beraber olmaya,sıkıntılara birlikte göğüs germeye çalışabilirsiniz başka problemleriniz yoksa tabi.
Başka çocuğun da var sanırım onları düşünmelisin onlar için ayakta durmaya çalışmalısın.masum onlar , her şeyden habersiz yaşıyorlar sonuçta onlara haksızlık olmasın.

Bebegınle bırlıkte hayatına da guzellıkler güzel haberler gelsın inşallah
Bu kadar gerılımlı bı ortamdayken eşinle ondan da aranız açılmıştır
Bırbırınıze destek olsanız daha kolay atlatılır tabı ama böyle zamanlarda sakin ve makul olmak zor

hiç yakışıyor mu senin araştırmacı ruhuna böyle mislinlik

Kız az önce yutup'ta örgü örneği seyrederken kendimi birden vajinal doğum simülasyonuna hmm demek bu kemiğe şöyle baskı yapıyor falan derken buldum. Kendi kendime konuşmaya başladım artık ya.

Zaten ondan miskinliğe vurdum ya.
Onu oku, bunu araştır derken beynim ödem tuttu. Şu oda işini de bitireyim, rahatlar yazarım daha.

Anne olurken nasıl kafayı yedik konulu kitap yazacağız yoksa bu gidişle hep beraber.

Doğurana kadar hamile olduğumuzu unutsak ne güzel olurdu.

Battaniyeyi bizimle de paylaşsana bakalım :)
Evladına el emeği bir şeyler yapabilmek ne güzel

Kuzucum geçenlerde atmıştım mavili beyazlı yeşilli bi' battaniye.

Bi' çerçevesi kaldı. Onu da geçeyim atarım yarın öbür gün.

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Herşey üst üste gelmiş. Senin yerinde kim olsa şuan kendini dipte hissederdi herhalde. Hepimizin sınavı ayrı ayrı, senin de çok ciddi sınandığın bi dönem belli ki. Şimdi inanması zor ama illa ki herşey olacağına varacak ve düzene girecek. Sadece biraz sabır ve güç lazım. Ailen ve dostlarından maddi ve manevi destek alabileceğin kim varsa talepte bulun bence. Bu zor zamanlar yalnız kolay atlatılmaz. Eşin ve onun ailesiyle de gerekiyorsa son derece ciddi bi konuşma yaparsın. Herkes durumun ciddiyetine varır. Senin ruh sağlığın ve bebeğinin sağlığı şuan herşeyden önemli. Yaşın kaç bilmiyorum ama 35 üzerindeyse, değerlerin ondan riskli çıkmışta olabilir. Hemen umudunu yitirme lütfen. En tez zamanda birer birer tüm sorunlar hallolur inş.

Canım yaşadığın seyler kolay değil klasik olucak ama can taşıyorsun sırf onun için güçlü olmalısın maddi konulara gelince bebek rızkıyla doğar derler Allah onunda rızkını verecektır evlenen ve bebek Sahıbı olupta Allah önündeki kapıları açan o kadar kişi tanıyorum ki iyi tarafından bak hamileliğini evde geçiriyorsun calışma stres yorgunluk yok içini ferahlatmsys çalış Allah yardımcın olsun Allah hamilelerin duasını kabul edermiş bol bol dua et

Canımcığım, ben okurken çalışmaya başlamıştım. Sonra bir hastalık geçirdim, 6 ay yatalak gibi kaldım ve çalışamadım. İnsanın siniri bozuluyor gerçekten. Fakat hastayken oyalanmak için el işi yapmaya başlamıştım, iyileşince kendime iş kurdum ve yurtdışına bi dünya şey yapıp sattım. Tüp bebek ilaçlarımı benim keçelerim ödedi. Şu an çok zor olduğunu biliyorum ama bir gün bunun içinde bir hayır olduğunu göreceksin. Şimdi yine çalışamıyorum, bebişle iğne iplik çok zor olacak, başka işler düşünüyorum.
Derin bi nefes al. Kendine biraz izin ver, üzülmen çok normal.
Bir de şu yazıyı oku lütfen vaktin olunca;
https://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2016/10/direnin-basar-oykusu.html?m=1

xkardelenx canım geçmiş olsun.ama herkesin bir imtihanı var böyle düşün. Şöyle söyleyim benim de babam 2 aydır cezaevinde maaşına el konuldu,ohal uzatıldı mahkemeler ne zaman olacak belli değil. Bi mahkeme olsa ilk mahkemede çıkacak zaten ama oda kimbilir be zaman. Okuyan kardeşim var annem çalışmıyor. Ben babama inanılmaz düşkünüm hele babam bana vE kızıma öyle düşkün ki iki güm görmese kalkar gelir kızımı görmeye geldim diye. Annemlerin evi kızımın müzesi gibi heryerden kızımın resimler var öyle düşkün. Yıllarca mücadele ettiği şeylerle iftira sonucu bu çileyi çekiyoruz ailecek. Ne kadar zor zamanlar olduğunu benden iyi anlayan olamaz emin ol en azından sizde bir maaş var vE özgürsünüz. Bu günleri birbirinize sarılarak atlatabilirsiniz sadece. İkili testin sonucu down çıkıp normal doğan sadece kendi akrabalarımdan 15 tane Bebek sayabilirim sana. Sabret Az kaldı. Evde yapılacak işler denesen

down sendromunu riskini çok söylüyorlar doktorlar. inşallah bebeşini sağlıkla alırsın kucağına. düşünüp de kendini strese sokma. zor durum. hamileyken hormonlar tavan yapıyor biliyorsun. bir de davayı açarsan bu zor dönemine bir zorluk daha ekleyeceksin. istersen doğum sonrasına bırak kararını. hem hormonsuz karar vermiş olursun hem de çocuğun yanında olur, ondan da destek alırsın. Allah yardımcın olsun.

Canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda düzelir ne diyeyim bilemedim ama çocukların için güçlü olmak zorundasın ohal uzatıldı ama mahkemeler en kısa sürede olacakmış öğretmen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla en kısa sürede işine dönersin inşallah zaten doğum izni vaktine de çok bişey kalmadı bebeğinde eminim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek sen hep olumlu düşün herşey olumlu sonuçlanacak inşallah

Borsaya da sana da dedim.Geceden beri dolanıyor hayatım dediğini duymadım bilmem ne diye.
Adamı para kazanma hırsı bastı :)
Canım benimki de oynuyo o kadar kafayı yemedi henüz ona bi tüyo veren var bizimki neredeyse bütün parayı trabzonspora yatırdı sen de ki bütün parayı yatırsın trabzona 1 yıl içinde 2 katına çıkacakmış 1 yıl unutsun borsayı :)

ay arada bir iki dakika da olsa unuttuğum oluyor benim özellikle böyle uyumadan önce bi sersemlik olur ya, o zamanlarda oluyor. herhangi bişey geliyor aklıma.sonra diyorum aaa ben hamileydim yawf, nasıl unuttum :)

Of geceden beri karnım öyle ağrıyor ki midem de bulanıyor. Bütün modum düştü gerçekten kımıldayacak halim Yok ama kızımı alıcam öğlen. Offffff anneyken hasta olmak bile lüks

Kızlar etiketliyemiyotum ama hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum aileme söyleyemediğim şeyleri burada sizlere açtım şimdilik çözüm bulamasam da insan paylaşınca rahatlıyor bir nebze de olsa desteklerinize çok müteşekkirim hayatımın en zor dönemi ve en büyük imtihanım bunlar galiba... inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda...herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah...hepinizi çok öpüyorum iyi ki varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…