Allah yardımcın olsun,sen bebegınden başka bışey Düşünme şu süreçte.saglıkla kucağına al sonra kararını ver,olmadı evde zorlu bı süreç yasıyıp dayanamıyosan ailenın yanında ol bıraz.belkı ıyı gelıryazdım canım psikolojik olarak çökmüş durumdayım temmuzdan bu yana yaşayan ölü gibiyim bebeğin down sendromu riski iş durumu eşimle durumumuz valla yaşamak gelmiyor artık içimden ne yalan söyleyeyim
Battaniyeyi bizimle de paylaşsana bakalım :)Battaniyeyi bitirdim. 2-3 gündür örmüyorum da.
Öyle tembel hayvan modunda takılıyorum. Bi' miskinlik var üzerimde. Valla yazmaya üşeniyorum bu aralar.
3lü ve 4lü test yaptırmış mıydın ? İkili de riskli çıksa bile sağlıklı olan bi sürü Bebek var olumlu olan şeyleri düşün internet zaten felaket tellalcısı oluyor böyle şeyleri okuma hiç.Çok çok kötüyüm kızlar psikolojik destek almadan düzelemeyeceğim büyük ihtimalle... hergün down sendromu ile ilgili interneti karıştırıyorum ikili testte riskim vardı kan testi (nifty) yaptıracaktım açığa alındım evin kredisi falan derken zar zor geçiniyoruz testi yaptıramadım amniyosentezin de zamanı geçti ama bir türlü akılmdan çıkmıyor doğurana kadar diken üstündeyim... işten açığa alındım temmuzdan beri evdeyim ne olacağım belli değil kredi var bebek geliyor maddi olarak da çökeceğiz ihraç olursam çalışmaya alıştım bu zamana kadar okul sonrası da hiç boşta kalmadım alışık olmayınca ruhum daralıyor bir de terörist damgası yemek insanların bakış açısı bir de eşimle problemlemler evliliğin yürümemesi çocukların ve ailemin zarar görmemesi için boşanamamak...dayanamıyorum artık kaldırmıyo ne vücudum ne psijolojim çok yoruldum...Allah ım affetsin ama inancım olmasa çoktan öldürmüştüm kendimi....bana dua edin kızlar nolur ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık...
Bebegınle bırlıkte hayatına da guzellıkler güzel haberler gelsın inşallahÇok çok kötüyüm kızlar psikolojik destek almadan düzelemeyeceğim büyük ihtimalle... hergün down sendromu ile ilgili interneti karıştırıyorum ikili testte riskim vardı kan testi (nifty) yaptıracaktım açığa alındım evin kredisi falan derken zar zor geçiniyoruz testi yaptıramadım amniyosentezin de zamanı geçti ama bir türlü akılmdan çıkmıyor doğurana kadar diken üstündeyim... işten açığa alındım temmuzdan beri evdeyim ne olacağım belli değil kredi var bebek geliyor maddi olarak da çökeceğiz ihraç olursam çalışmaya alıştım bu zamana kadar okul sonrası da hiç boşta kalmadım alışık olmayınca ruhum daralıyor bir de terörist damgası yemek insanların bakış açısı bir de eşimle problemlemler evliliğin yürümemesi çocukların ve ailemin zarar görmemesi için boşanamamak...dayanamıyorum artık kaldırmıyo ne vücudum ne psijolojim çok yoruldum...Allah ım affetsin ama inancım olmasa çoktan öldürmüştüm kendimi....bana dua edin kızlar nolur ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık...
hiç yakışıyor mu senin araştırmacı ruhuna böyle mislinlik
Battaniyeyi bizimle de paylaşsana bakalım :)
Evladına el emeği bir şeyler yapabilmek ne güzel
Canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Herşey üst üste gelmiş. Senin yerinde kim olsa şuan kendini dipte hissederdi herhalde. Hepimizin sınavı ayrı ayrı, senin de çok ciddi sınandığın bi dönem belli ki. Şimdi inanması zor ama illa ki herşey olacağına varacak ve düzene girecek. Sadece biraz sabır ve güç lazım. Ailen ve dostlarından maddi ve manevi destek alabileceğin kim varsa talepte bulun bence. Bu zor zamanlar yalnız kolay atlatılmaz. Eşin ve onun ailesiyle de gerekiyorsa son derece ciddi bi konuşma yaparsın. Herkes durumun ciddiyetine varır. Senin ruh sağlığın ve bebeğinin sağlığı şuan herşeyden önemli. Yaşın kaç bilmiyorum ama 35 üzerindeyse, değerlerin ondan riskli çıkmışta olabilir. Hemen umudunu yitirme lütfen. En tez zamanda birer birer tüm sorunlar hallolur inş.Çok çok kötüyüm kızlar psikolojik destek almadan düzelemeyeceğim büyük ihtimalle... hergün down sendromu ile ilgili interneti karıştırıyorum ikili testte riskim vardı kan testi (nifty) yaptıracaktım açığa alındım evin kredisi falan derken zar zor geçiniyoruz testi yaptıramadım amniyosentezin de zamanı geçti ama bir türlü akılmdan çıkmıyor doğurana kadar diken üstündeyim... işten açığa alındım temmuzdan beri evdeyim ne olacağım belli değil kredi var bebek geliyor maddi olarak da çökeceğiz ihraç olursam çalışmaya alıştım bu zamana kadar okul sonrası da hiç boşta kalmadım alışık olmayınca ruhum daralıyor bir de terörist damgası yemek insanların bakış açısı bir de eşimle problemlemler evliliğin yürümemesi çocukların ve ailemin zarar görmemesi için boşanamamak...dayanamıyorum artık kaldırmıyo ne vücudum ne psijolojim çok yoruldum...Allah ım affetsin ama inancım olmasa çoktan öldürmüştüm kendimi....bana dua edin kızlar nolur ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık...
Canım yaşadığın seyler kolay değil klasik olucak ama can taşıyorsun sırf onun için güçlü olmalısın maddi konulara gelince bebek rızkıyla doğar derler Allah onunda rızkını verecektır evlenen ve bebek Sahıbı olupta Allah önündeki kapıları açan o kadar kişi tanıyorum ki iyi tarafından bak hamileliğini evde geçiriyorsun calışma stres yorgunluk yok içini ferahlatmsys çalış Allah yardımcın olsun Allah hamilelerin duasını kabul edermiş bol bol dua etÇok çok kötüyüm kızlar psikolojik destek almadan düzelemeyeceğim büyük ihtimalle... hergün down sendromu ile ilgili interneti karıştırıyorum ikili testte riskim vardı kan testi (nifty) yaptıracaktım açığa alındım evin kredisi falan derken zar zor geçiniyoruz testi yaptıramadım amniyosentezin de zamanı geçti ama bir türlü akılmdan çıkmıyor doğurana kadar diken üstündeyim... işten açığa alındım temmuzdan beri evdeyim ne olacağım belli değil kredi var bebek geliyor maddi olarak da çökeceğiz ihraç olursam çalışmaya alıştım bu zamana kadar okul sonrası da hiç boşta kalmadım alışık olmayınca ruhum daralıyor bir de terörist damgası yemek insanların bakış açısı bir de eşimle problemlemler evliliğin yürümemesi çocukların ve ailemin zarar görmemesi için boşanamamak...dayanamıyorum artık kaldırmıyo ne vücudum ne psijolojim çok yoruldum...Allah ım affetsin ama inancım olmasa çoktan öldürmüştüm kendimi....bana dua edin kızlar nolur ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık...
Nazar olmuştur kesin senin kocana :)))
Canımcığım, ben okurken çalışmaya başlamıştım. Sonra bir hastalık geçirdim, 6 ay yatalak gibi kaldım ve çalışamadım. İnsanın siniri bozuluyor gerçekten. Fakat hastayken oyalanmak için el işi yapmaya başlamıştım, iyileşince kendime iş kurdum ve yurtdışına bi dünya şey yapıp sattım. Tüp bebek ilaçlarımı benim keçelerim ödedi. Şu an çok zor olduğunu biliyorum ama bir gün bunun içinde bir hayır olduğunu göreceksin. Şimdi yine çalışamıyorum, bebişle iğne iplik çok zor olacak, başka işler düşünüyorum.Çok çok kötüyüm kızlar psikolojik destek almadan düzelemeyeceğim büyük ihtimalle... hergün down sendromu ile ilgili interneti karıştırıyorum ikili testte riskim vardı kan testi (nifty) yaptıracaktım açığa alındım evin kredisi falan derken zar zor geçiniyoruz testi yaptıramadım amniyosentezin de zamanı geçti ama bir türlü akılmdan çıkmıyor doğurana kadar diken üstündeyim... işten açığa alındım temmuzdan beri evdeyim ne olacağım belli değil kredi var bebek geliyor maddi olarak da çökeceğiz ihraç olursam çalışmaya alıştım bu zamana kadar okul sonrası da hiç boşta kalmadım alışık olmayınca ruhum daralıyor bir de terörist damgası yemek insanların bakış açısı bir de eşimle problemlemler evliliğin yürümemesi çocukların ve ailemin zarar görmemesi için boşanamamak...dayanamıyorum artık kaldırmıyo ne vücudum ne psijolojim çok yoruldum...Allah ım affetsin ama inancım olmasa çoktan öldürmüştüm kendimi....bana dua edin kızlar nolur ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık...
yazdım canım psikolojik olarak çökmüş durumdayım temmuzdan bu yana yaşayan ölü gibiyim bebeğin down sendromu riski iş durumu eşimle durumumuz valla yaşamak gelmiyor artık içimden ne yalan söyleyeyim
Canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda düzelir ne diyeyim bilemedim ama çocukların için güçlü olmak zorundasın ohal uzatıldı ama mahkemeler en kısa sürede olacakmış öğretmen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla en kısa sürede işine dönersin inşallah zaten doğum izni vaktine de çok bişey kalmadı bebeğinde eminim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek sen hep olumlu düşün herşey olumlu sonuçlanacak inşallahÇok çok kötüyüm kızlar psikolojik destek almadan düzelemeyeceğim büyük ihtimalle... hergün down sendromu ile ilgili interneti karıştırıyorum ikili testte riskim vardı kan testi (nifty) yaptıracaktım açığa alındım evin kredisi falan derken zar zor geçiniyoruz testi yaptıramadım amniyosentezin de zamanı geçti ama bir türlü akılmdan çıkmıyor doğurana kadar diken üstündeyim... işten açığa alındım temmuzdan beri evdeyim ne olacağım belli değil kredi var bebek geliyor maddi olarak da çökeceğiz ihraç olursam çalışmaya alıştım bu zamana kadar okul sonrası da hiç boşta kalmadım alışık olmayınca ruhum daralıyor bir de terörist damgası yemek insanların bakış açısı bir de eşimle problemlemler evliliğin yürümemesi çocukların ve ailemin zarar görmemesi için boşanamamak...dayanamıyorum artık kaldırmıyo ne vücudum ne psijolojim çok yoruldum...Allah ım affetsin ama inancım olmasa çoktan öldürmüştüm kendimi....bana dua edin kızlar nolur ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık...
Canım benimki de oynuyo o kadar kafayı yemedi henüz ona bi tüyo veren var bizimki neredeyse bütün parayı trabzonspora yatırdı sen de ki bütün parayı yatırsın trabzona 1 yıl içinde 2 katına çıkacakmış 1 yıl unutsun borsayı :)Borsaya da sana da dedim.Geceden beri dolanıyor hayatım dediğini duymadım bilmem ne diye.
Adamı para kazanma hırsı bastı :)
Kız az önce yutup'ta örgü örneği seyrederken kendimi birden vajinal doğum simülasyonuna hmm demek bu kemiğe şöyle baskı yapıyor falan derken buldum. Kendi kendime konuşmaya başladım artık ya.
Zaten ondan miskinliğe vurdum ya.
Onu oku, bunu araştır derken beynim ödem tuttu. Şu oda işini de bitireyim, rahatlar yazarım daha.
Anne olurken nasıl kafayı yedik konulu kitap yazacağız yoksa bu gidişle hep beraber.
Doğurana kadar hamile olduğumuzu unutsak ne güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?