2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim gibi bu dönemde alerjik astım problemi yaşanlar var mı ?

Çok şükür bulantım olmadı ama bazı yiyeceklere karşı tiksinti geldi bana hiç olmazdı böle bişi ama bazı yiyecekleri görmeye dayanamıyorummmm.

Canim gecmis olsun bende 2 gundur surünüyorum dr.um birazdan ariyacak beni umarim bi caresini buluruz

Sağol canım sana da geçmiş olsun, havalar mahvetti bizi galiba ben sabah aile hekimine gittim tabii ki ilaç yazmadı, rapor verdi 2 gün, yatıyorum evde. Normalde de tehlikeli nezle benim için, kalpten dolayı. Ama şimdi sadece bebişi düşünüyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Kizlar lekelenmem tam bir hafta surdu bugun yok Allaha sukur insallah bir dahada yasamam boyle birsey.bugun kontrolu olan arkadaslar insallah guzel haberlerle gelirsiniz.benim kontrolde cuma sabirsizlikla bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım

Kizlar lekelenmem tam bir hafta surdu bugun yok Allaha sukur insallah bir dahada yasamam boyle birsey.bugun kontrolu olan arkadaslar insallah guzel haberlerle gelirsiniz.benim kontrolde cuma sabirsizlikla bekliyorum
Benımde persembeye sarkacak galiba kontrolum. Eşimin işi çıkmış.

İğne yaptılarmı canım leke için

Bende şaşırdım. Baktı ve hemen progestan iğnesi yaptırdı. Çok merak edıyorum acaba düzelmişmidirki.
Canım bazı doktorlar tedbir olsun diye de yapıyorlar. İlk doktorum( ilk gebelimde bana da hemen progestan başlamıştı ilerleyen zamanlarda iki kere de iğne vurulmuştum. Şimdiki doktorum çok şaşırdı bunları duyunca gerek yok öyle şeylere hiç dedi. Bi sıkıntı hissetmiyorsan bi sorun da yoktur bence için rahat olsun

Doktorum ıhlamur bal limon ve portakal limon sık ic atesin cikarsa parol ic dedi hapşırdıkca aklım gidiyo inan inşallah kısa zamanda iyilesiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…