- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
sarra13
canim bi de bu adam daha once ayrilik yasamis, esi bunu aldatmis diyorsun bak..
adamin icinde neler yasadigini bilemezsin, senin 1 kez ayrilik lafi etmen adami nasi bi guvensizlige itmistir..
yine ayni seyleri yasicam diye kendini geri cekmesi normal..
yetiskin insanlarsiniz, karsilikli konusun, icinizdekileri dokun ortaya, boyle telefonda fln olmaz ki..
ben anamin evine gidiyom, sen o evden git dedin adama, simdi de gidiyor diye uzuluyorsun bak..
adam savassin senin icin istiyorsun ok ama, daha once aldatilmis ve bosanmis bi adam yaralidir.
Ben sırt çantası seklınde istiyordum 2. Çantayı begendım haftasonu alışverişe gidşcez bulamaZsam burdan söylerimKızlar instagramda masalbebeizmit diye bi sayfa buldum. Çok güzel anne bebek bakım çantaları var. Yerleri İzmit'te. PTT kargo ile kapıda ödeme imkanı varmış. Ürünleri faturalı gönderiyorlarmış. Bazı çantalarda kampa yapmışlar, çanta ile takım alt açma bezini hediye veriyorlar falan filan.. bi bakın isterseniz.
Dikkatt et canım geçmiş olsunKızlar nasılsınız bizim asansörler bozuldu bugün bende 11 kat indim. Tabi sancılandım ilk defa aşağıdan rahim ağzım ölçüldü 3.6 cm şükür ama bebek aşağı doğru ve sürekli karın ağrısıyla gidnce progestana başladık sabah akşam...
Benim paşam 24+2 deyiz 34 cm 870 gram olmuş
sarra13
canim bi de bu adam daha once ayrilik yasamis, esi bunu aldatmis diyorsun bak..
adamin icinde neler yasadigini bilemezsin, senin 1 kez ayrilik lafi etmen adami nasi bi guvensizlige itmistir..
yine ayni seyleri yasicam diye kendini geri cekmesi normal..
yetiskin insanlarsiniz, karsilikli konusun, icinizdekileri dokun ortaya, boyle telefonda fln olmaz ki..
ben anamin evine gidiyom, sen o evden git dedin adama, simdi de gidiyor diye uzuluyorsun bak..
adam savassin senin icin istiyorsun ok ama, daha once aldatilmis ve bosanmis bi adam yaralidir.
sarra13 resmen karşılıklı tripleşme restleşme yaşıyorsunuz. Tamam biraz kafanızı dinleyin ama hemen boşanma kısmına girmeyin 15 gün 1 ay 2 ay her neyse ayrı yaşayın zaten 10. Güne gelmeden özlersiniz birbirinizi. Anneler biraz fazla gaza getiriyor bazen anneni de çok dinleme benden tavsiye.
Ada'mın dediğinde de pek bişey Yok aslında senin dediklerini demiş oda. Ama geçtiğimiz süreçte biraz yıpranmış olabilirsiniz ama sonuçta bunlar gerçekten boşanmaya sebep değil. Sen bizim evde olan kavgaları bi görsen hele ilk 2 sene tüm binayı ayağa kaldırdığımız günler oldu ama 4 yıl bitti şimdi çok daha nadir kavga ediyoruz bi kaç yıl sonra inşallah bi çok şey daha da oturacak. Sizde 15 yıllık evli değilsiniz ki hemde çok Yeni bi aşamaya geliyorsunuz hayatınızda çok büyük bi sorumluluk geliyor ikinizde gerginsiniz ve gurur inat yüzünden sevgi duyulan evliliği bitirmek kalkıyorsunuz. Eşimin iki kuzeni var kardeş ikisinin de kızı var,biri boşandı. Bi gün hep beraberiz diğer kızı babası işten gelince kucağına aldı sevdi falan derken kapıya bi baktım o kız kapının kenarından bunları seyrediyor vE dediğim şey olurken kızlar 4 yaşındaydı. O güne kadar boşanmak bana büyük bi olay gelmezdi ama o çocuğu öyle görünce İnan oturdum ağladım. Değer mi gurura inada. Aşılamayacak ne var aranızda. Yapmayın lütfen
Ben de sevmemiştim sarhoş gibi yapmıştı ya o günler şimdi çok uzakta sanki hiç yaşamadım gibi çok kötüydü.bi süre sonra bünye alışıyor ilaca Allah tan. İyi gelir inşallah azalır şikayetlerin.Canım rahim ağzını kuvvetlendirir diye verdi. İlk aylarda bende çok kullandım hiç hazetmediğim bi ilaç ama mecburen kullanacam
Canım kıyamam sana gerçekten. Şu an onun tarafından düşünemiyoruz. O ne düşünerek bınu dedi. Bak sen eşyalarını al bi süre ayrı kalın. 15 gün sonra buluşun tartışmaları eskileri kavga konularını hiç açmadan konusun gerekirse bi uzmandan destek alın bu güven konusunda ama fevri davranmayın o sesi diye sende hemen tamam bitti madem öyle moduna girmeKendisi şuan kırıp döküp ayrılalım kafamda bitti benim için hava hoş modunda.Bugün kavgayı da o başlattı. Çocuğumu düşününce bende üzülüyorum bende anne baba ayrı büyüdüm
Teşekkürler canımDikkatt et canım geçmiş olsun
İlk aylarda bulantıda olunca onu artırıyor ne yazık ki inş o etkiyi yapmazBen de sevmemiştim sarhoş gibi yapmıştı ya o günler şimdi çok uzakta sanki hiç yaşamadım gibi çok kötüydü.bi süre sonra bünye alışıyor ilaca Allah tan. İyi gelir inşallah azalır şikayetlerin.
Ben böyle erkekleri hiç sevmiyorum ya ne demek ben unuturum?? evet başından bi evlilik geçmiş unutmuş belli ki ama böyle mi söylenir ya?İkiz beni de yaralıyor.Sinirle kırıp döküp sonra neyse diye geçiştiriyor.
Zaten her kavga da kendisi de sürekli şikayet edip bıktım modundaydı.Seviyor ama istemiyor gibiydi.
Ailemin zaten kırgınlığı vardı ona.
hep arayı ben idare ettim yoruldum ama hiç istenmediğini hissettirmedim sevgimin farkındaydı.ailemden önde tuttum resmen.
Yoruldum aslında gitse tamam sonunda mutlu olurum belki.Ama sevgim hata yaptırıyor hep.
Ve zamanında güvenimi sarstı hala şüpheciyim bende ona karşı.bitmesi mantıklı olsa da doğumda olmayacak mı yani diye düşününce duygusala bağlıyorum.
Kuyruğu dik tutmak için sürekli ben unuturum modundaydı.Çocuk olmasa bu kadar şefkatli olmazdı gibime geliyor çoğu zaman
İlk aylarda bulantıda olunca onu artırıyor ne yazık ki inş o etkiyi yapmaz
Ne yaparsan yap, ama kararına aileni karıştırma. Tabi ki seni korumak adına şu an onlar da kocana kızıyo. Birincisi, onların gazına gelme, ikincisi de, sen barışırsın, onlar barışamaz, kötü olur.Biz çok sorunları olan çift değildik.
Ama tavrı iğrençti üstüne ayrılalım demesi.
Sürekli boşanalım demem ki normalde.
Ama ayrılmayo o kafaya koydu ne yapabilirim.
Eşim inattır kolay kolay vazgeçmez geçerse de asla geri adım atmaz.
Üstüne benim ailemde şuan hamile halinle ne yapıyor bu sahipsiz mi sandı diye delirdiler istemiyorlar.
Ne haldeyiz bilmiyorum daha dün yanımdaydı
Ben böyle erkekleri hiç sevmiyorum ya ne demek ben unuturum?? evet başından bi evlilik geçmiş unutmuş belli ki ama böyle mi söylenir ya?
Canım kıyamam sana gerçekten. Şu an onun tarafından düşünemiyoruz. O ne düşünerek bınu dedi. Bak sen eşyalarını al bi süre ayrı kalın. 15 gün sonra buluşun tartışmaları eskileri kavga konularını hiç açmadan konusun gerekirse bi uzmandan destek alın bu güven konusunda ama fevri davranmayın o sesi diye sende hemen tamam bitti madem öyle moduna girme
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınızKızlar nasılsınız bizim asansörler bozuldu bugün bende 11 kat indim. Tabi sancılandım ilk defa aşağıdan rahim ağzım ölçüldü 3.6 cm şükür ama bebek aşağı doğru ve sürekli karın ağrısıyla gidnce progestana başladık sabah akşam...
Benim paşam 24+2 deyiz 34 cm 870 gram olmuş
ilişkileri en çok iletişimsizlik koparıyor bence.Hep kendi dik durmak için ben unuturum,bağlanmam herkes gidebilir modundaydı.Dışına pek vurmaz üzülürüm diye.
Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun ama anladığım kadarıyla eşini seviyorsun ve ayrılmakta istemiyorsun aslında bir anlık sinirle demişsin onun da o an kabul etmesi olayları bu noktaya getirmiş. Bende ayrılmış bi ailenin çocuğuyum yetişkindim ayrildiklarinda ama her türlü zor oluyor acayip etkiledi bu durum hayatımı. Bence her zaman hata karşılıklıdır tek suçlu yoktur. O seni mağdur etmiş ama seninde hemen ayrılığı dile getirmen yanlış olmuş naçizane fikrim. İnşallah hepiniz için iyi olan olur. Bencede sakin bir şekilde konuşmalısınız.Evet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.
Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.
Sen bi' sus fişnikçi. Boşancam dedin dedin milletin aklını çeldin.
He dövdürürün sonra boşayın adamları..
Onlar da çok geçmeden birer tane rebound bulsun kendine. Siz evde boklu bez temizlerken onlar da artık hangi restorantta romantik yemekler yer, liseli ergen gibi kanları kaynar bilmiyorum.
Bak gece siz kolik sancılarıyla uykusuzluktan kıvranırken o esnada ne yaparlar o konuya hiiiç girmiyorum.
İki dakika şu topik bi' rahat dursun yaa.
Boşanmadan rahat edemeyecek misiniz arkadaş. :'(
Varya senden korkulur he adam korkusundan birşeycik yapamaz he...olabilir :))
tetikci tutmam ben vururum.
annemin yengesi, 2.kari alicak diye annemin dayisini vurmuş, 2.kari adayini da vurmuş, giresun hapisanesinde yatmis bikac sene :))
allahtan ölmemisler :)
bizim sulalede olur boyle seyler :)))
karadenizliyiz biz vururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?