- 25 Haziran 2016
- 361
- 419
- 23
yok canim ben semmelweissde yapacagim bir aksilik cikmazsa. ben normal istiyordum ama sonradan ogrendim ki onlar da son ana kadar normal icin ugrasiyorlarmis. bakalim nolcak. birkac arkadasim semmelweissdan hic memnun kalmamislar (turk arkadaslarim) sonuna kadar normal dogumu zorladiklari icin bizimkiler illallah edip beni sezeryana alin diye isyan etmisler. ama avusturyali kimle konustuysam cok memnundu. bakalim ne gelecek basima. 10 saat sanci nasil cekilcek bakalim. sen neredesin?Doktorlar da sasirdi ama 10 binde bir falan dedi korduan geri gidiyormus sanci gercektende hastanede suni sanci yerken korkmustum nts girince dogum hanenin orda yapıyorlar sesleri duymustum
Sen 3 viyana ya mi yazildin
Benim ki tamamen normal dogumdan korktugum için verdikleri suni sanciyi hissetmedim gelmedi 1 cm bile aciklik olmadi normalde bi keren veriyorlar millet doguruyo catir catir ben bi hafta boyunca yedimKordon normale göre kısaysa olabilirmiş böyle şeyler sanırım Bebek gelmek istedikçe kordon geri çekiyor
Can'ım şuan ağlıyorum.yapma böyle bu kadar üzme kendini.belki de o da senden vazgeçemeyecek.şuan sinirleri gergindir.nolur lütfen ağlama artıkKızlar az önce de konuştuk,çocukla sizi mağdur etmek istemiyorum ikinizde üzülsün istemiyorum. Ne zaman istersen burdayım. Ama gitmiyor bizde karşılıklı güven ya da tam oturttuğumuz aile düzeni yok gibi konuştu.
Kesin ayrılıyoruz.Yarın eşyalarımı alabileceğimi söyledi.Kendisine ev tutacakmış ama yakın olmak istemiyorum.
Nasıl olacak şimdi?
Nasıl alışacağım? Hiç mi özlemeyecek beni?Karnımı okşayıp çocuğumuzun tekmelerini hissetmeyi hiç aramayacak mı?
O kadar doğumuna yönelik hayal kuruyordu.Beraber büyütecektik.Ayrılmayacaktık.
Biz çok güzel bir aileydik.
Şimdi yarın başkasına mı sevgilim diyecek? Nasıl hazmedicem.
Canım acıyor bugünden beri ağlamaktan mahvoldum.
İlk kez bu kadar tükendim.
Bittim sanki
nur 11 kati ciktim da deme! ben iki kat cikinca bitiyorum.Kızlar nasılsınız bizim asansörler bozuldu bugün bende 11 kat indim. Tabi sancılandım ilk defa aşağıdan rahim ağzım ölçüldü 3.6 cm şükür ama bebek aşağı doğru ve sürekli karın ağrısıyla gidnce progestana başladık sabah akşam...
Benim paşam 24+2 deyiz 34 cm 870 gram olmuş
Helal cordi neyseki sen artık boşanmıyorsun aklın yolu bir sen buldun doğru yolu örgülerinle huzura erdin inşallah @ikizcan2016sarra13 onlarda düzelecek kendilerine meşgule bulup eşlerine sarmayacaklar..
Herkes acısını farklı Yaşar ama unutma bu onun acı çekmediğini göstermez. Sence eşin hemen sensizliği kabullenecek kadar sevgisiz mi sana karşı sen inanıyor Musun buna. Belki üzüntüsünü belli etmiyor ama daha geçen gün artılarından bahsettiğin insanın su an çok üzgün olduğunu ben bile tahmin ediyorum. Onun belli ki geçmiş evliliğinden kalan bastırdığı bi güven problemi vardı vE son iki kavgada biraz fazla bu güven konusu gündeme gelince açılan çıktı birden. Adam seni aldattı mı,küfür mü etti,şiddet mi uyguladı, ailene mi hakaret etti,onurunla mı oynadı. Bu sebepler bile olsa bunu ilerde çocuğuna anlatması böylesine zorken su anki durumu nasıl anlatacaksınız. Sende biraz fevrisin kabul edelim. Tabi ki bu hamile eşi boşanma konusunda üzmeyi gerektirmez ama baba adaylarının da içinde ne yaşadığını bilmiyoruz. Siz şu son dönemde sakin oturup konuşma özelliğini geriye attınız çok o yüzden diyorum ya biraz durun sakinleşinÇok büyük boşluğa düştüm sanki şuan.
Yordu aslında beni çok tükendim sanki yıprandım gibiben üzülüyor olsam da o orda eminim film izliyor ya da borsayla ilgilenip kafa dağıtıyor. Komple kafasında beni bitirdiğinde de dışarı atar kendini
ayyy 1 hafta suni sanci yiyip 1 cm acilma olmadi mi??? bayilciiiim :) peki bur kordon olayi ultrasonda filan gorulmuyormuymus ya!!!Benim ki tamamen normal dogumdan korktugum için verdikleri suni sanciyi hissetmedim gelmedi 1 cm bile aciklik olmadi normalde bi keren veriyorlar millet doguruyo catir catir ben bi hafta boyunca yedim
ilişkileri en çok iletişimsizlik koparıyor bence.
Kavga ederken doğru iletişim kuramıyoruz genelde ne eşler bizi ne de biz onları dinliyoruz sonra iş çıkmaza gidiyor. Dönüp bakınca da bir anda noldu nasıl bu hale geldik diyoruz.
Bu sadece eşler arası da degil iş arkadaşı dostlar anne baba herkes için geçerli artık kimse kimseyi dinlemiyor ben haklıyım beni dinleyin diyor.. Ama ayrılmak için çok düşünmek lazım tek bi şeyle boşanılmaz. geçirdiğiniz tüm her şeyi düşün.
Bazen de bizim geri adım atmamız gerekir.
Bugün dışardaydım okumadım yine neler olmuş böyle ne hızlı kararlar alınıyor vay arkadaş hormonlara gel...
Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun ama anladığım kadarıyla eşini seviyorsun ve ayrılmakta istemiyorsun aslında bir anlık sinirle demişsin onun da o an kabul etmesi olayları bu noktaya getirmiş. Bende ayrılmış bi ailenin çocuğuyum yetişkindim ayrildiklarinda ama her türlü zor oluyor acayip etkiledi bu durum hayatımı. Bence her zaman hata karşılıklıdır tek suçlu yoktur. O seni mağdur etmiş ama seninde hemen ayrılığı dile getirmen yanlış olmuş naçizane fikrim. İnşallah hepiniz için iyi olan olur. Bencede sakin bir şekilde konuşmalısınız.
Helal cordi neyseki sen artık boşanmıyorsun aklın yolu bir sen buldun doğru yolu örgülerinle huzura erdin inşallah @ikizcan2016 @melina19900 onlarda düzelecek kendilerine meşgule bulup eşlerine sarmayacaklar..
Varya senden korkulur he adam korkusundan birşeycik yapamaz he...
Can'ım şuan ağlıyorum.yapma böyle bu kadar üzme kendini.belki de o da senden vazgeçemeyecek.şuan sinirleri gergindir.nolur lütfen ağlama artık
Hey maşallah kız 13 kilo alacak ne yedin :))Kızlar bugün doktora gittim tam previa imiş. @Nextstar @Sabirsiz61 kaburga ağrısı için de bebek orda oldukça o ağrıyı çekersin yapacak bi şey yok dedi. Dayanamazsan parol iç dedi. Çekilecek çilemiz varmış. Bu arada ben inanılmaz kilo almışım. Hamileyken diyet yapıp biraz kilo versem olur mu ya da en azında. Olduğum kiloda kalsam 55 le başladım 68 olmuşum. Sinirlerim bozuldu hala da doymuyorum
Herkes acısını farklı Yaşar ama unutma bu onun acı çekmediğini göstermez. Sence eşin hemen sensizliği kabullenecek kadar sevgisiz mi sana karşı sen inanıyor Musun buna. Belki üzüntüsünü belli etmiyor ama daha geçen gün artılarından bahsettiğin insanın su an çok üzgün olduğunu ben bile tahmin ediyorum. Onun belli ki geçmiş evliliğinden kalan bastırdığı bi güven problemi vardı vE son iki kavgada biraz fazla bu güven konusu gündeme gelince açılan çıktı birden. Adam seni aldattı mı,küfür mü etti,şiddet mi uyguladı, ailene mi hakaret etti,onurunla mı oynadı. Bu sebepler bile olsa bunu ilerde çocuğuna anlatması böylesine zorken su anki durumu nasıl anlatacaksınız. Sende biraz fevrisin kabul edelim. Tabi ki bu hamile eşi boşanma konusunda üzmeyi gerektirmez ama baba adaylarının da içinde ne yaşadığını bilmiyoruz. Siz şu son dönemde sakin oturup konuşma özelliğini geriye attınız çok o yüzden diyorum ya biraz durun sakinleşin
Hey maşallah kız 13 kilo alacak ne yedin :))
Tahmin ederimOh-hoo. Evliliği benim elime biraksalar safi milyon kere bosanmistim ben.
Haklısın bende bu ara gerginim.Ama çok gereksizce çıktı iki kavgada.
Birinde sorumsuzca haber vermedi yalancı konumuna düştü.
İkincisinde bir anlık esti adama yüzüstü bıraktı.
Cidden kendimi çok halsiz hissediyorum.Sindiremiyorum.
Huy olarak umursamaz durur dışardan üzülsede belli etmez
Böyle dediğime bakma ilk hamilelikte tam 25 kilo almıştım :))) bazen bana da soruyorlar ne yedin de aldın diye valla hatırlamıyorum diyorum :) ama hepsi gitti geriVasfiyeteyzeniz cok dogal cok tatli yazmissin :)
T Tuqhan canim moralini bozma ama dikkat etsen iyi olacak sanki. bunun bi de dogum sonrasi var
geçmiş olsun canım, ben de kullandım 200mg'lık sabah akşam , 3 kutu bitirdim. Herkese aynı etkiyi yapmıyor canım. şartlama kendini. bana bol uyku yapmıştı. :) içip uyuyodum 5 dakika sonra. bebişim iyi olsun da yan etkisi olsun. Muhtemelen benim bebişi kurtaran o oldu. kanama alanlarım vardı, kaç tane olduğunu söylemediydi doktor üzülmeyeyim diye. Bir de rahim kalınlaşsın diye veriyorlar progestanı. bi zararı yok, bir sürü yararı var.
Bak benim eşimi örnek vereyim haber vermeden bi yere gittiyse evet bozulurum ama abartmıyorum çünkü ben de yapıyorum bazen aynı şeyi geçen gün saatlerce ulaşamadığı oldu bana mesela napsın ayrılcam mı desin ?Haklısın bende bu ara gerginim.Ama çok gereksizce çıktı iki kavgada.
Birinde sorumsuzca haber vermedi yalancı konumuna düştü.
İkincisinde bir anlık esti adama yüzüstü bıraktı.
Cidden kendimi çok halsiz hissediyorum.Sindiremiyorum.
Huy olarak umursamaz durur dışardan üzülsede belli etmez
Canım çok stresli bir durum var ortada ama sen sakin durmaya çalış. Oğluşunu strese sokmaHep kendi dik durmak için ben unuturum,bağlanmam herkes gidebilir modundaydı.Dışına pek vurmaz üzülürüm diye.
Canım şükür daha şyiyim dinleniyorum. Bebişin iyi olup sıkıntı olmadığını görünce biraz da rahatladım.Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız
Tahmin ederim
Bu arada ben bugün sabahtan hastaneye gittim şeker yüklemesine korkunç bir trafik vardı eşime dedim demekti sabaha hiç randevu almamak gerek ve sabah doğurmamak gerek. Şeker testi içinde 1 saat beklemek gerek diye eşim gitmek zorunda kaldı işe. Bende testi yaptırdım sonra dedim doğumla ilgili bilgi alayım fiyat içerik ve odalara baktım beğendimde gayet temiz ve güzeldi. Herhalde bu 3. hastanemde doğuma kadar devam gibi..
Tabi dışarı çıkmışken ve Kızılay üzerinden eve dönecekken bu fırsat kaçar mı Kızılayı talan ettim penye ip aldım iki tane, hiç tarzımda değil ama lohusa terliklerinden aldım süslemek için saç bandı filan aldım dikişler için ip incik boncuk bişiler aldım çok yorulmuş vaziyette eve düştümyaptıkça şaheserlerimi paylaşırım becerirsem tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?