2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Doktorlar da sasirdi ama 10 binde bir falan dedi korduan geri gidiyormus sanci gercektende hastanede suni sanci yerken korkmustum nts girince dogum hanenin orda yapıyorlar sesleri duymustum
Sen 3 viyana ya mi yazildin
yok canim ben semmelweissde yapacagim bir aksilik cikmazsa. ben normal istiyordum ama sonradan ogrendim ki onlar da son ana kadar normal icin ugrasiyorlarmis. bakalim nolcak. birkac arkadasim semmelweissdan hic memnun kalmamislar (turk arkadaslarim) sonuna kadar normal dogumu zorladiklari icin bizimkiler illallah edip beni sezeryana alin diye isyan etmisler. ama avusturyali kimle konustuysam cok memnundu. bakalim ne gelecek basima. 10 saat sanci nasil cekilcek bakalim. sen neredesin?

Kordon normale göre kısaysa olabilirmiş böyle şeyler sanırım Bebek gelmek istedikçe kordon geri çekiyor
Benim ki tamamen normal dogumdan korktugum için verdikleri suni sanciyi hissetmedim gelmedi 1 cm bile aciklik olmadi normalde bi keren veriyorlar millet doguruyo catir catir ben bi hafta boyunca yedim

Can'ım şuan ağlıyorum.yapma böyle bu kadar üzme kendini.belki de o da senden vazgeçemeyecek.şuan sinirleri gergindir.nolur lütfen ağlama artık

nur 11 kati ciktim da deme! ben iki kat cikinca bitiyorum.

Helal cordi neyseki sen artık boşanmıyorsun aklın yolu bir sen buldun doğru yolu örgülerinle huzura erdin inşallah @ikizcan2016 sarra13 onlarda düzelecek kendilerine meşgule bulup eşlerine sarmayacaklar..

Oh-hoo. Evliliği benim elime biraksalar safi milyon kere bosanmistim ben.

Herkes acısını farklı Yaşar ama unutma bu onun acı çekmediğini göstermez. Sence eşin hemen sensizliği kabullenecek kadar sevgisiz mi sana karşı sen inanıyor Musun buna. Belki üzüntüsünü belli etmiyor ama daha geçen gün artılarından bahsettiğin insanın su an çok üzgün olduğunu ben bile tahmin ediyorum. Onun belli ki geçmiş evliliğinden kalan bastırdığı bi güven problemi vardı vE son iki kavgada biraz fazla bu güven konusu gündeme gelince açılan çıktı birden. Adam seni aldattı mı,küfür mü etti,şiddet mi uyguladı, ailene mi hakaret etti,onurunla mı oynadı. Bu sebepler bile olsa bunu ilerde çocuğuna anlatması böylesine zorken su anki durumu nasıl anlatacaksınız. Sende biraz fevrisin kabul edelim. Tabi ki bu hamile eşi boşanma konusunda üzmeyi gerektirmez ama baba adaylarının da içinde ne yaşadığını bilmiyoruz. Siz şu son dönemde sakin oturup konuşma özelliğini geriye attınız çok o yüzden diyorum ya biraz durun sakinleşin

Benim ki tamamen normal dogumdan korktugum için verdikleri suni sanciyi hissetmedim gelmedi 1 cm bile aciklik olmadi normalde bi keren veriyorlar millet doguruyo catir catir ben bi hafta boyunca yedim
ayyy 1 hafta suni sanci yiyip 1 cm acilma olmadi mi??? bayilciiiim :) peki bur kordon olayi ultrasonda filan gorulmuyormuymus ya!!!

Can'ım şuan ağlıyorum.yapma böyle bu kadar üzme kendini.belki de o da senden vazgeçemeyecek.şuan sinirleri gergindir.nolur lütfen ağlama artık

Onunda sevgisi vardır muhakkak ama aşırı sinirle çok kırdı resmen. Ben geri adım atmam unuturum diyordu kendi bilir ne yapayım ama bugünü zaten unutamam ben hiç bu kadar yıpranmamıştım.

Hey maşallah kız 13 kilo alacak ne yedin :))

Haklısın bende bu ara gerginim.Ama çok gereksizce çıktı iki kavgada.

Birinde sorumsuzca haber vermedi yalancı konumuna düştü.

İkincisinde bir anlık esti adama yüzüstü bıraktı.

Cidden kendimi çok halsiz hissediyorum.Sindiremiyorum.

Huy olarak umursamaz durur dışardan üzülsede belli etmez

Oh-hoo. Evliliği benim elime biraksalar safi milyon kere bosanmistim ben.
Tahmin ederim
Bu arada ben bugün sabahtan hastaneye gittim şeker yüklemesine korkunç bir trafik vardı eşime dedim demekti sabaha hiç randevu almamak gerek ve sabah doğurmamak gerek. Şeker testi içinde 1 saat beklemek gerek diye eşim gitmek zorunda kaldı işe. Bende testi yaptırdım sonra dedim doğumla ilgili bilgi alayım fiyat içerik ve odalara baktım beğendimde gayet temiz ve güzeldi. Herhalde bu 3. hastanemde doğuma kadar devam gibi..
Tabi dışarı çıkmışken ve Kızılay üzerinden eve dönecekken bu fırsat kaçar mı Kızılayı talan ettim penye ip aldım iki tane, hiç tarzımda değil ama lohusa terliklerinden aldım süslemek için saç bandı filan aldım dikişler için ip incik boncuk bişiler aldım çok yorulmuş vaziyette eve düştüm yaptıkça şaheserlerimi paylaşırım becerirsem tabi..

Bende aynen öyleyimdir herkes hiçbir şey umursamadığımı düşünür. Annem deli olur dünya yansa senin birşeyin yok nasılsa dersin diyordu bana hep. Ama inan yalnız kaldığında o umursamaz dediğin kişi kendini yer bitirir senden az üzülmez en az senin kadar üzgündür ben üzülüyorum o şimdi keyfinde diye düşünüp iyice yıpratma kendini.

Yok canım kullanıtım evdeyim bu yıl sıkıntı yapmıyorum. Şükür bende bir sıkıntı yok ama sürekli aynı şikayetle gidince önlem alalım dedi. Herhalde doğuma kadar kullanacam. Dediğin gibi bebişi sıkıntıya sokmasında her şeye katlanırız.

Bak benim eşimi örnek vereyim haber vermeden bi yere gittiyse evet bozulurum ama abartmıyorum çünkü ben de yapıyorum bazen aynı şeyi geçen gün saatlerce ulaşamadığı oldu bana mesela napsın ayrılcam mı desin ?
Bugün ben kalktım çok güzel bi kahvaltı hazırladım birlikte yaparız diye..neyse ben kaldırdım kalkmadı bide tersledi ben de gittim kendime müzik açtım yedim keyfime baktım valla o öyle yaptı diye tüm günümü mahvedemem sonra beyfendi yarım saat sonra kendine gelebildi kalktı hiç yüzüme bakmadan yedi içti görüşürüz hayatım diyip çıktı hiç bi şey olmamış gibi yani :)
Akşam da gelince çok mutsuzdu bi kaç yaşadığı olumsuz olay anlattı ddim ki milletin ne dertleri var ben tutup neden hazırladığım kahvaltıya kalkmadın diye hır gür çıkarmamalıyım destek olayım ona günü kötü geçmiş diye düşündüm.
Hatta bi de üstüne akşam da arkadaşlarıyla buluştu hala da gelmedi :)) bak tüm bunlar sorun degil benim için ben özgürlüğüme düşkünsem onunkine de saygı duyuyorum. ben de buluşuyorum gece geliyorum eve..hem arkadaş ortamında kafa dağılınca evde de huzursuzluk çıkmıyor.
Bunları niye anlattım sen de bu konulara benzer şeylerden problem yaşamıştın. Kafanda büyütme demek istiyorum.

Benim sinirim çok pis ya. Çok hırslıyım. Saçmasapan bir şeyden karşımdakinin canını yakmak için ağzıma geleni sayıp karşımdaki insanı kışkırtabiliyorum. Eşim için değil etrafımdaki herkes için böyleyim.
Sonradan vicdan azabı duyma opsiyonu da yok bende. O yüzden bir şey beni rahatsız etmeye başlayınca kendimi tanıdığım için hoop ilgimi farklı yöne verip -örgü gibi- telkin ede ede ehlileşiyorum. Aksinde benim kavgalarım "normal insan" kavgası gibi olmuyor çünkü.

Şeker yüklemesinin sonuçları nasıldı? Doğum prosedurleri hakkında konuştunuz mu?

Yaparsın kuzum ya. Penye iple sepeti 1 günde örersin zaten. Ben burada penye ip aradım geçen ekstra alayım diye istediğim renkler yoktu instagram'daki gibi. Ig'dakiler de gramla vermiyor. Koca bobin almak işime gelmiyor. Tığ örnekleri kitabı aldım ben de. Motif deniyorum.

O terlik işini de terlik/bandaj falan dahil komple lohusa takımları oluyor. Öyle alacağım. Yoksa o süsleme olaylarını ben de sevmiyorum. Süsleyeceksen en güzelini yapmışsın. Zaten instagram'da da otel terliğine silikonla hazır çiçek yapıştırıp satıyorlar. Aynısını haydi haydi yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…