2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım kaç çıkmıştı ya benimde tam bayram dönüşüydü.
Ay kusıra bakma canım yeni girme fırsatım oldu şimdi gördüm sıtandart 50 grlık testde 150 di ama 1 hafta yediğime dikkat etim her gece yarım kase yogurda 1cay kasıgı tarcın döküp yedim sabahları aç karna 1 kasık elma sirkesi yuttum 1 hafta snra 75 gr lık test uyguladı normal cıktı degerler.

hergun balik yemezsin tabi ama hergun omega 3 alinmali, sadece balikta yok omega..
hergun ceviz tuketiliyorsa gerek yok kullanmaya..

benim karaciğer değerlerim yarı yarıya düşmüş ilaçları bırakınca. doktorum balık yağını kullanma o yapar çok dedi. ben de emin olamadım hala. d vitamini alıyorum 2-3 günde bir, bir de elevit alıyorum haftada 2 kere. doktorum sadece elevit ile d vitamini al dediydi.
cevizden de tiksindim çok, balık yağını da almıyorum. benim çocuk mal olmaz inşallah töbe yarebbim.

Evet ya o zamanlar video çeken telefonlardan yokru sanirim ay sanki asir öncesi dogum yapmissim gibi oldu :)

kızlar ben bugün üşenmedim gittim valla :) canım çıktı ama 3 saat kadar falan kaldım. bu arada aynen gitmesi dert ama napayım. taksiye bindim ulaşım için en temizi. bi de sakın haftasonu gitmeyin giderseniz. sokaklar dar ya millet valla çarpa çarpa geçiyor, bakmıyor kimse. Sabah 9 da gittim. 13.30 gibi çıktım. öğlen deli kalabalık oldu. sabah boştu.

kıyafet hiç bakmadım ama hastane için kapı süsü, takı yastığı ve hediyelik hazırlama için bişiler aldım. instagramdan çok fiyat aldım da 4 basamaklı hanelere çıktığı için rakamlar riske atamadım valla. istediğim gibi olmaz vs bi kayıt vs de yok havale yapıyon bankadan cesaret edemedim. gittim kendim aldım. becerebilirsem inşallah bitince gönderirim resim :) accayip sevdim. umarım yapabilirim. :)

Doktorlar da sasirdi ama 10 binde bir falan dedi korduan geri gidiyormus sanci gercektende hastanede suni sanci yerken korkmustum nts girince dogum hanenin orda yapıyorlar sesleri duymustum
Sen 3 viyana ya mi yazildin

Canım ailelerin olumlu görmediği evliliklerde hep bir terslik olacağını düşünmüşümdür tabi aileler de mantıklı gerekçelerle konuşuyorsa.
Sen evlenirken de aşık olup sevdim diyip baya fedakarlık yapmışsın anladığım kadarıyla. Hala da kokusu burnumda diyorsun sana ters davranmasa yanında olacaksın yani. Bir anda ne olmuş olabilir ki ve hamileyken her gün çok güzel davranıp bi anda böyle dengesizlik yapması çok kötü.
Sonu var mı bilmiyorum tabiki belki sevgin ağır basar gene affedersin. ben çocukların huzursuz bi aile ortamında büyüyeceğine huzurlu ama ayrı büyümeleri taraftarıyım.

Doktorlar da sasirdi ama 10 binde bir falan dedi korduan geri gidiyormus sanci gercektende hastanede suni sanci yerken korkmustum nts girince dogum hanenin orda yapıyorlar sesleri duymustum
Sen 3 viyana ya mi yazildin
Kordon normale göre kısaysa olabilirmiş böyle şeyler sanırım Bebek gelmek istedikçe kordon geri çekiyor

Kızlar nasılsınız bizim asansörler bozuldu bugün bende 11 kat indim. Tabi sancılandım ilk defa aşağıdan rahim ağzım ölçüldü 3.6 cm şükür ama bebek aşağı doğru ve sürekli karın ağrısıyla gidnce progestana başladık sabah akşam...
Benim paşam 24+2 deyiz 34 cm 870 gram olmuş

Eski karısı onu aldatmış.

sonuna kadar okuyayim tüm mesajları diye bekledim. hayırlısı olsun diyeyim. sen mesleğinden bilirsin/duyarsın muhtemelen ama isteyerek de boşansan, anlaşsan da insan psikolojik olarak zor bir dönem geçiriyor. bence hamilelik giderek de zorlaşıyor, hergün birşeyimi çıkıyor. şurda kaldı kaç ay zaten. loğusa dönemini de atlat, ille de kararlıysanız sakin kafayla bu dönemden geçmek senin için daha iyi olur bence.

bir süre ayrı kalın bakalım kararınız değişecek mi? hayırlısı olsun diyelim.

maşallah sağlıkla büyüsün paşan :)
Progestan ilk aylarda veriliyor da sonradan da mı kullanılıyormuş ya bi arkadaşımın doktoru gereksiz bi ilaç demiş ona ben çok kullandım ama :/

Kızlar az önce de konuştuk,çocukla sizi mağdur etmek istemiyorum ikinizde üzülsün istemiyorum. Ne zaman istersen burdayım. Ama gitmiyor bizde karşılıklı güven ya da tam oturttuğumuz aile düzeni yok gibi konuştu.

Kesin ayrılıyoruz.Yarın eşyalarımı alabileceğimi söyledi.Kendisine ev tutacakmış ama yakın olmak istemiyorum.
Nasıl olacak şimdi?
Nasıl alışacağım? Hiç mi özlemeyecek beni?Karnımı okşayıp çocuğumuzun tekmelerini hissetmeyi hiç aramayacak mı?

O kadar doğumuna yönelik hayal kuruyordu.Beraber büyütecektik.Ayrılmayacaktık.
Biz çok güzel bir aileydik.
Şimdi yarın başkasına mı sevgilim diyecek? Nasıl hazmedicem.
Canım acıyor bugünden beri ağlamaktan mahvoldum.
İlk kez bu kadar tükendim.
Bittim sanki

maşallah sağlıkla büyüsün paşan :)
Progestan ilk aylarda veriliyor da sonradan da mı kullanılıyormuş ya bi arkadaşımın doktoru gereksiz bi ilaç demiş ona ben çok kullandım ama :/
Canım rahim ağzını kuvvetlendirir diye verdi. İlk aylarda bende çok kullandım hiç hazetmediğim bi ilaç ama mecburen kullanacam

yok kiz olmaz :)) tööbe töbe.
hangi ilaclari biraktin ki?
gunde 2-3 ceviz ye, kuru incire sar ye cezerye gibi citir citir ooooh :)
hem sekeri dengeler, tok tutar..
demir de mi almiyosun?
ben elevit fln almiyorum, bitek
demir,calsium-magnesium, omega..
normalde hicbisey kullanmam ben, sevmiyorum disardan bisey almayi, ama 2 can benden fitamin niyim bekliyo, almayinca vicdanim rahatsiz oluyor.. multivitamin almiyorum.. bol bol elma armut yiyorum.. simdi portakal mandalina da cikar, oooh :))

cevizi deli sever hergün yerdim, hamile olduğumu öğrendiğimde de paketlerden bitiriyordum iki günde bir. bir tiksindim yutamıyorum hala. demiri de almıyorum. kan testi de yaptırdım. doktora kansızlığım var mı dedim,

canim bitmedin daha bi dur,
adama "sana guvenmiyorum" dedin kac kez..
burda da dedin guvenmiyorum diye..
e o da guvenmiyorsan olmaza getirmis lafi.
siz niye 2 medeni insan gibi konusamiyorsunuz?
sen tam olarak ne istedigini biliyor musun?
bosanmak istiyor musun, istemiyor musun?
istemiyorsan bosanmazsin, akilli bi kadinsin, safdirik yeniyetme degilsin.
kaprisleri bi tarafa birak, sen ne istiyorsun?
bunu iyice bi dusun.
gercekten guvenmiyorsan, ne diye uzatacaksin?
guveniyorsan al karsina konusun.

cevizi deli sever hergün yerdim, hamile olduğumu öğrendiğimde de paketlerden bitiriyordum iki günde bir. bir tiksindim yutamıyorum hala. demiri de almıyorum. kan testi de yaptırdım. doktora kansızlığım var mı dedim " ne alaka, maşallahın var, kan değerlerin benimkinden iyi" dedi. onu dediğinden beri de ben çok da sallamamaya başladım.

zaten ekstradan demir de almana gerek yok, elevitteki yeter sana dedi. 2 ay sonra bi test daha isterim, o zaman başlarım gerek olursa napayim. yeni de solgarın demirini aldıydım. kaçtı o da şemşiye olarak :)

sana lazım ama tatlışım, iki tane birden var sende, sömürüyolardır cadılar seni :)

eşim de kızıyo, çocuk bi güzel üniversite kazanamasın sorcam sana yemediğin cevizlerin hesabını diyor meyveyi yiyorum.

ne zaman bakildi demire? 2 ay once benim de full du depom, gecen sefer sifira inmis nerdeyse.
demir olmazsa olmaz, sen o solgari ic bence :)

İkiz tam olarak güvenemiyorum. Hep bir acabam var ona karşı hep bir şüphem.
Onda da varmış güven sorunu.

Sevgi var güven yok. Sevgime kapılıyorum şuan.Canım acıyor cidden.

Bir şefkatli bir umursamaz katlanamıyorum birimiz yay birimiz boğa düşün uyumumuzu

ne zaman bakildi demire? 2 ay once benim de full du depom, gecen sefer sifira inmis nerdeyse.
demir olmazsa olmaz, sen o solgari ic bence :)

10 gün olmadı daha testi yaptıralı. yeni test istedim karaciğer değeri yükselince 1,5 ay önce bırakmıştım tüm ilaçları. korktum düşmüştür tüm değerler diye. gayet normal çıktı, ben de şaşırdım. karaciğer değerim yine yükselecek de gebelik zehirlenmesine doğru devam edecek diye korkuyorum , çok içmek gelmiyor içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…