Ay kusıra bakma canım yeni girme fırsatım oldu şimdi gördüm sıtandart 50 grlık testde 150 di ama 1 hafta yediğime dikkat etim her gece yarım kase yogurda 1cay kasıgı tarcın döküp yedim sabahları aç karna 1 kasık elma sirkesi yuttumcanım kaç çıkmıştı ya benimde tam bayram dönüşüydü.
canim bu adam seni aldatti mi?
eski karisi bunu mu aldatmis?
hergun balik yemezsin tabi ama hergun omega 3 alinmali, sadece balikta yok omega..
hergun ceviz tuketiliyorsa gerek yok kullanmaya..
Evet ya o zamanlar video çeken telefonlardan yokru sanirim ay sanki asir öncesi dogum yapmissim gibi oldu :)Gözümün önünde canlandı o halleriniz heyecan yaptım bak şimdi :))
Benim eşimin de hastane-kan-iğne fobisi var. Koskoca adam hastaneye gidince daha bi tuhaf oluyor. Yanımda doğuma girmesi mümkün değil, konusu açılınca bile rengi atıyor. Ama bebeğimizi ilk gördüğü an yanında olup o şapşik hallerini görmeyi çok isterdim :) Kesin benimkini sandalye de kesmez sedye falan getirirler
Bende kardesime geldigimde havuzluhana eminonune gidelim dedim orasida artik buradan farkli degil buradan bakarim dedi eminonune indi bindi gitmek sıkıntı kac vesait oluyor zor yani araclada yine zor arac iceri girmiyor tabana kuvvet yapman lazim gozun kesiyorsa bir git bak ben silmisim resimleri kardesime yazdim onda duruyorsa atacak fikir olur.
hahah sun sancıyla d amı gelmedi! gerçekten ne mutluymuş orda. senin bayağı komplike olmuş, zaten senin yerinde kim olsa ne yapacaığnı bilmez doktoru takip ederdi. çünkü bana direkt dedikleri doğum tarihini 10 gün geçince biz başlatıyoruz doğumu. dua edelim de ikinci kolay olsun. bakalım bizi ne tür maceralar bekliyor. hastanede doğumla ilgili bilgi verdiler de, ilk doğum 10-15 saat arası (normal için) sürüyormuş. düşünemiyorum, 10 saat bıyunca acı içinde kıvranıp, bebeği doğurmaya çaışıyorsun! allah yardım etsin inşallah.
Canım ailelerin olumlu görmediği evliliklerde hep bir terslik olacağını düşünmüşümdür tabi aileler de mantıklı gerekçelerle konuşuyorsa.Ilımlı yaklaşacak bir şey yokki.
Bir anda çark etti. Çok kırıldım.
Cidden eşimi seviyorum ama annemde bugün yeter artık dedi,seviyor gibi yapıyor sevse hamileyken bu duruma sokar mı birden diyor.
Düşünüyorum daha geçen gün biz kavga etmiyoruz aslında çok normal anlaşmamız dedi haklı.Normalde tartışmayız çok. Daha dün akşam sokulup ağrım var diye peşimde koşturdu,gönlümü almak için uğraştı. Bugün ne oldu birden?
Adam resmen dün akşam 10 bin ben koyayım sakın kredi çekme derken bugün ne gerek var al sizinkilerden biz niyr veriyoruz moduna büründü.Malı biz alıcaz ailem niye versin ki? Ben elimde olanı koyabildim o niye yapamadı.Ya da birden ne değişti.?dün akşam farklı sabah farklıydı.
Arkasından da ayrılalıma getirdi konuyu.
Sevgi yetmiyormuş ya onu gördüm. Ya da o sevmedi cidden.Çocuk için yakındı belki bilmiyorum. Ağrın var mı yok mu bile demedi.Bir anda değişti.
Hakettiğimi cidden düşünmüyorum. Emin ol anlatsam onla evlenmek için yaptıklarımı beni döversin.Ama değmedi sanki.Yanlış seçim yaptım.
Kendime üzülüyorum cidden eşimi sevdim görmezden geldiğim çok şey oldu.Çok şey atlattık.Kokusu bile burnumda sanki. Ama cidden bana karşı değil çocuğa karşı var sevgi o yüzden el üstünde tutma çabası da. Karakterlerimiz hep çok farklıydı,benden yaşça büyük evlilik yapmış çocuğu vardı uyan hiç bişey yoktu.Ama çok sevdim.
Şimdi beceremedim diye sinirden ağlıyorum yürütemedim evliliği.Aynı biz gibi babasız büyüyecek çocuğum.
Doğuma benimle girip destek olacaktı,haftasonu bebeği görelim diye gidecektik çocuğun odasını beraber kurduk.Geleceğe dair o kadar hayalimiz vardı. Ama bir anda silmeyi tercih etti.
Eski eşi aldatmış,istenmediğini hissetmiş ama çocuk için devam etmiş yıllarca,ben farklı algılamasın diye dikkat ettim sevgimi belli ettim.Ama olmadı. Olmuyor yani.Oğlumu düşününce babasından kopuk ne kadar babayı sevip tanıyacak?
Kordon normale göre kısaysa olabilirmiş böyle şeyler sanırım Bebek gelmek istedikçe kordon geri çekiyorDoktorlar da sasirdi ama 10 binde bir falan dedi korduan geri gidiyormus sanci gercektende hastanede suni sanci yerken korkmustum nts girince dogum hanenin orda yapıyorlar sesleri duymustum
Sen 3 viyana ya mi yazildin
Eski karısı onu aldatmış.
maşallah sağlıkla büyüsün paşan :)Kızlar nasılsınız bizim asansörler bozuldu bugün bende 11 kat indim. Tabi sancılandım ilk defa aşağıdan rahim ağzım ölçüldü 3.6 cm şükür ama bebek aşağı doğru ve sürekli karın ağrısıyla gidnce progestana başladık sabah akşam...
Benim paşam 24+2 deyiz 34 cm 870 gram olmuş
Canım rahim ağzını kuvvetlendirir diye verdi. İlk aylarda bende çok kullandım hiç hazetmediğim bi ilaç ama mecburen kullanacammaşallah sağlıkla büyüsün paşan :)
Progestan ilk aylarda veriliyor da sonradan da mı kullanılıyormuş ya bi arkadaşımın doktoru gereksiz bi ilaç demiş ona ben çok kullandım ama :/
benim karaciğer değerlerim yarı yarıya düşmüş ilaçları bırakınca. doktorum balık yağını kullanma o yapar çok dedi. ben de emin olamadım hala. d vitamini alıyorum 2-3 günde bir, bir de elevit alıyorum haftada 2 kere. doktorum sadece elevit ile d vitamini al dediydi.
cevizden de tiksindim çok, balık yağını da almıyorum. benim çocuk mal olmaz inşallahtöbe yarebbim.
yok kiz olmaz :)) tööbe töbe.
hangi ilaclari biraktin ki?
gunde 2-3 ceviz ye, kuru incire sar ye cezerye gibi citir citir ooooh :)
hem sekeri dengeler, tok tutar..
demir de mi almiyosun?
ben elevit fln almiyorum, bitek
demir,calsium-magnesium, omega..
normalde hicbisey kullanmam ben, sevmiyorum disardan bisey almayi, ama 2 can benden fitamin niyim bekliyo, almayinca vicdanim rahatsiz oluyor.. multivitamin almiyorum.. bol bol elma armut yiyorum.. simdi portakal mandalina da cikar, oooh :))
Kızlar az önce de konuştuk,çocukla sizi mağdur etmek istemiyorum ikinizde üzülsün istemiyorum. Ne zaman istersen burdayım. Ama gitmiyor bizde karşılıklı güven ya da tam oturttuğumuz aile düzeni yok gibi konuştu.
Kesin ayrılıyoruz.Yarın eşyalarımı alabileceğimi söyledi.Kendisine ev tutacakmış ama yakın olmak istemiyorum.
Nasıl olacak şimdi?
Nasıl alışacağım? Hiç mi özlemeyecek beni?Karnımı okşayıp çocuğumuzun tekmelerini hissetmeyi hiç aramayacak mı?
O kadar doğumuna yönelik hayal kuruyordu.Beraber büyütecektik.Ayrılmayacaktık.
Biz çok güzel bir aileydik.
Şimdi yarın başkasına mı sevgilim diyecek? Nasıl hazmedicem.
Canım acıyor bugünden beri ağlamaktan mahvoldum.
İlk kez bu kadar tükendim.
Bittim sanki
yok kiz olmaz :)) tööbe töbe.
hangi ilaclari biraktin ki?
gunde 2-3 ceviz ye, kuru incire sar ye cezerye gibi citir citir ooooh :)
hem sekeri dengeler, tok tutar..
demir de mi almiyosun?
ben elevit fln almiyorum, bitek
demir,calsium-magnesium, omega..
normalde hicbisey kullanmam ben, sevmiyorum disardan bisey almayi, ama 2 can benden fitamin niyim bekliyo, almayinca vicdanim rahatsiz oluyor.. multivitamin almiyorum.. bol bol elma armut yiyorum.. simdi portakal mandalina da cikar, oooh :))
cevizi deli sever hergün yerdim, hamile olduğumu öğrendiğimde de paketlerden bitiriyordum iki günde bir. bir tiksindim yutamıyorum hala. demiri de almıyorum. kan testi de yaptırdım. doktora kansızlığım var mı dedim " ne alaka, maşallahın var, kan değerlerin benimkinden iyi" dedi. onu dediğinden beri de ben çok da sallamamaya başladım.
zaten ekstradan demir de almana gerek yok, elevitteki yeter sana dedi. 2 ay sonra bi test daha isterim, o zaman başlarım gerek olursa napayim. yeni de solgarın demirini aldıydım. kaçtı o da şemşiye olarak :)
sana lazım ama tatlışım, iki tane birden var sende, sömürüyolardır cadılar seni :)
eşim de kızıyo, çocuk bi güzel üniversite kazanamasın sorcam sana yemediğin cevizlerin hesabını diyormeyveyi yiyorum.
canim bitmedin daha bi dur,
adama "sana guvenmiyorum" dedin kac kez..
burda da dedin guvenmiyorum diye..
e o da guvenmiyorsan olmaza getirmis lafi.
siz niye 2 medeni insan gibi konusamiyorsunuz?
sen tam olarak ne istedigini biliyor musun?
bosanmak istiyor musun, istemiyor musun?
istemiyorsan bosanmazsin, akilli bi kadinsin, safdirik yeniyetme degilsin.
kaprisleri bi tarafa birak, sen ne istiyorsun?
bunu iyice bi dusun.
gercekten guvenmiyorsan, ne diye uzatacaksin?
guveniyorsan al karsina konusun.
ne zaman bakildi demire? 2 ay once benim de full du depom, gecen sefer sifira inmis nerdeyse.
demir olmazsa olmaz, sen o solgari ic bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?