2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

hahah sun sancıyla d amı gelmedi! gerçekten ne mutluymuş orda. senin bayağı komplike olmuş, zaten senin yerinde kim olsa ne yapacaığnı bilmez doktoru takip ederdi. çünkü bana direkt dedikleri doğum tarihini 10 gün geçince biz başlatıyoruz doğumu. dua edelim de ikinci kolay olsun. bakalım bizi ne tür maceralar bekliyor. hastanede doğumla ilgili bilgi verdiler de, ilk doğum 10-15 saat arası (normal için) sürüyormuş. düşünemiyorum, 10 saat bıyunca acı içinde kıvranıp, bebeği doğurmaya çaışıyorsun! allah yardım etsin inşallah.

Kızlar instagramda masalbebeizmit diye bi sayfa buldum. Çok güzel anne bebek bakım çantaları var. Yerleri İzmit'te. PTT kargo ile kapıda ödeme imkanı varmış. Ürünleri faturalı gönderiyorlarmış. Bazı çantalarda kampa yapmışlar, çanta ile takım alt açma bezini hediye veriyorlar falan filan.. bi bakın isterseniz.

Eklentiler

• IMG_1865.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_1861.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_1864.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_1863.webp
    23 KB · Görüntüleme: 98
Evet bende az once baktim ama cok pahali geldi bana 200~250tl. Kalitesine lafim yok iyidir buyuk ihtimalle ama canta icin cok geldi bana cimriligemi basladim bilemedim oyle yani

ben sırt çantası kullanacagım . zaten normalde de omuz cantası sevmiyorum kullanamıyorum iki saplı olanlar sürekli omuzdan düşüyor.
en rahatı sırt çantası

Evet bende az once baktim ama cok pahali geldi bana 200~250tl. Kalitesine lafim yok iyidir buyuk ihtimalle ama canta icin cok geldi bana cimriligemi basladim bilemedim oyle yani
Mağazalarda internette falan baya bi baktım üç aşağı beş yukarı fiyatlar sanki hep böyle. Hele modelleri çoğunun vasat, içi kadar dışı da önemli. Saçma sapan desenler tuhaf tuhaf malzemeler fiyatlar da maşallah 250-300 TL. Bu sayfada 120 TL ile 200 TL arasında da çanta var hiç olmazsa. Mesela o Polo sırt çantaları 119,90 TL

Birde benim bebek arabamın kendi çantası var zaten. Yeterli olur mu onu bilemiyorum işte. Burdan paylaştım ki alan olursa bana da fikir olur :)))

Iyi yapmissin canim bana sadece cok geldi kiz kardesim cennet mh de ist da orada cok uygun bu tarz seyler bakacak bana guzel uygun fiyatli biseyler olursa burdan bende haberdar ederim avm magazalarinda fiyatlar genelde ucuyor bakalim sonuc alir.miyiz :)

Ben de Bahçelievler'deyim, Cennet mahallesi yakın sayılır bana kardeşinden haber gelirse yaz mutlaka burdan :) Hem gidip yerinde görüp almak daha iyi olabilir. Özellikle sırt çantalarına bakıp bilgi verirse sevinirim canım

Bu arada cennette lohusa takimlari 50~80tl arasi bayildimmm resimlerini atti gecen gun gayette kullanisli guzellerdi begendigim 2 tanenin buyuk bedeni kalmisti arastirmaya devam ediyor sagolsun atsin resimleri tekrar paylasirim cantada aklimda haber ederim :)

Ne diyosunnn 50 ye 80 e lohusa takımı mı? Sen direk açık adresini alıp versene bize oranın bütün İstanbul'da oturanlar akın edelim
Ben geçen gün bi tane instagramda beyaz dantelli bi takım beğendim 250 TL diyorlar

o mu sana boşanalım dedi?bazen suyu akışa bırakmak en güzeli.madem öyle hamile karısına böle konuşabiliyor sende kendini hiç üzme yıpratma.eğer senin çocuğunun kaderi buysa yani anne baba ayrı büyümekse yapacak birşey yok.bizim çocuklarımızı bizden daha çok seven var.Allah.emin ol Allah çocuklarımızın Hakkı'nda da bizim Hakkı'mız da da hayırlı olanı verir.yinede şükür diyelim.eğer kocanla yolunuz ayrılsa bile bak kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü r annesi ve annanesi var

sırt çantası için stylo çanta var bi bakın isterseniz iyi gibi

Yaaa oyle dantelli mantelli degiller ama hastane icin gayet uygunlar sen çıtayı yukseltme o kadar dur bakim silmediysem duranlardan atayim bir iki resim.

Yaaa oyle dantelli mantelli degiller ama hastane icin gayet uygunlar sen çıtayı yukseltme o kadar dur bakim silmediysem duranlardan atayim bir iki resim.
Dantelliyi sadece fotoğraf çekimleri için düşünüyorum, o yüzden de o kadar fazla para vermek istemiyorum. Eminönü'nde vardır aslında o tarz şeyler de oraya gitmesi bana ölüm. Araba park sorunu var, toplu taşımaya zaten hamile kaldığımdan beri binmiyorum. Ama bu fiyatlardan sonra bi gidip bakıcam bu gidişle.

Kışa denk geldiği için kumaşı sıcak tutucak, göğüs ve kol kısmı şartlarımızla uyumlu olacak adam gibi 2 takımımız olsa yeter zaten. Birini gecelik birini de pijama takımı şeklinde alıcam sanırım. Foto varsa gönder valla iyi olur.

Bende kardesime geldigimde havuzluhana eminonune gidelim dedim orasida artik buradan farkli degil buradan bakarim dedi eminonune indi bindi gitmek sıkıntı kac vesait oluyor zor yani araclada yine zor arac iceri girmiyor tabana kuvvet yapman lazim gozun kesiyorsa bir git bak ben silmisim resimleri kardesime yazdim onda duruyorsa atacak fikir olur.

Aynen işte Eminönü resmen gözümde büyüyor. Ama Cennet öyle değil çok rahat giderim. Kaba taslak yerin bi tarifini verirse iyi olur valla :)

Aynen işte Eminönü resmen gözümde büyüyor. Ama Cennet öyle değil çok rahat giderim. Kaba taslak yerin bi tarifini verirse iyi olur valla :)
Resimleri ikimizde silmisiz ben adresi alayim atayim sana ozelden orasi kolay zaten metrobusten inip yuruyus yoluna cikacaksin heryer magaza detay alayim kendin incelersin :) senide yormayan bir yer zaten.

Allah korusun, aynen öyle maalesef, benim kuzenim öyle tutturdu normal doğum olsun diye maalesef çocuk kakasını yutmuş maalesef, iki gün küvezde kaldı ve vefat etti. çok acı. ben de korkarım normal doğumu beklemeye sancı gelsin diye. 40 da bile tedirgin olurum heralde.

Allah korusun, aynen öyle maalesef, benim kuzenim öyle tutturdu normal doğum olsun diye maalesef çocuk kakasını yutmuş maalesef, iki gün küvezde kaldı ve vefat etti. çok acı. ben de korkarım normal doğumu beklemeye sancı gelsin diye. 40 da bile tedirgin olurum heralde.

canim bu adam seni aldatti mi?
eski karisi bunu mu aldatmis?

evet canim Allah korusun, doktor da oyle anlatti..
yani bilip bilmeden normal dogum olsun diye tutturuyoruz, guya doktorlar paragoz ya sezeryan yapcak koseyi doncekler..
karari doktora birakmak en guzeli bence..
guveniyorsan tabi..
guvenmiyorsn da bi ton dr var, git degistir..
bak ben yeni degistirdim,3 hafta oldu daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…