- 25 Haziran 2016
- 361
- 419
- 23
Evet ciktiginda cok sinirliydi ama 1 hafta sanci yemisti suni sanci :)
Canim bana vajinadan fitil verdiler serum ile sanci verdiler 1 hafta boyunce ama gelmedi hergun degisik doktorlar geliyor biri ben olsam beklerim digeri ben olsam alirdim diyip duruyorlar zaten benim bilgi sifir ne derlerse tamam :) artik sabah kahvlati yapacakken hemsirler tuttu bugun ameliyat olacaksin dediler odaya aldilar ablam ogun tma yoldaymis yanima gleiyor o yetisti eşim iki bina ilerisinde toplantida kagitlari imzaladim girdim iceri ablama dedim haber verme diye vermis esim cikmis gelmiş bundan da kimseye haber vermeden girmek istiyorum ablamla :) 15 dk da gelmis o sirada bebegi gostermisler onlara bir erkek icin ne rahat dimi geliyor hic birsey duymadan hissetmeden baba oluyor o zaman bile gorunce bayilacakmis yuzu bembeyaz olmus bemim kiz ciyak ciyak aglamis yuzlerini yirtiyormus ablamda korkmus :) esime sandalye vermisler ottturmuslar :)
Evet bende az once baktim ama cok pahali geldi bana 200~250tl. Kalitesine lafim yok iyidir buyuk ihtimalle ama canta icin cok geldi bana cimriligemi basladim bilemedim oyle yaniKızlar instagramda masalbebeizmit diye bi sayfa buldum. Çok güzel anne bebek bakım çantaları var. Yerleri İzmit'te. PTT kargo ile kapıda ödeme imkanı varmış. Ürünleri faturalı gönderiyorlarmış. Bazı çantalarda kampa yapmışlar, çanta ile takım alt açma bezini hediye veriyorlar falan filan.. bi bakın isterseniz.
Kızlar instagramda masalbebeizmit diye bi sayfa buldum. Çok güzel anne bebek bakım çantaları var. Yerleri İzmit'te. PTT kargo ile kapıda ödeme imkanı varmış. Ürünleri faturalı gönderiyorlarmış. Bazı çantalarda kampa yapmışlar, çanta ile takım alt açma bezini hediye veriyorlar falan filan.. bi bakın isterseniz.
Mağazalarda internette falan baya bi baktım üç aşağı beş yukarı fiyatlar sanki hep böyle. Hele modelleri çoğunun vasat, içi kadar dışı da önemli. Saçma sapan desenler tuhaf tuhaf malzemeler fiyatlar da maşallah 250-300 TL. Bu sayfada 120 TL ile 200 TL arasında da çanta var hiç olmazsa. Mesela o Polo sırt çantaları 119,90 TLEvet bende az once baktim ama cok pahali geldi bana 200~250tl. Kalitesine lafim yok iyidir buyuk ihtimalle ama canta icin cok geldi bana cimriligemi basladim bilemedim oyle yani
Iyi yapmissin canim bana sadece cok geldi kiz kardesim cennet mh de ist da orada cok uygun bu tarz seyler bakacak bana guzel uygun fiyatli biseyler olursa burdan bende haberdar ederim avm magazalarinda fiyatlar genelde ucuyor bakalim sonuc alir.miyiz :)Mağazalarda internette falan baya bi baktım üç aşağı beş yukarı fiyatlar sanki hep böyle. Hele modelleri çoğunun vasat, içi kadar dışı da önemli. Saçma sapan desenler tuhaf tuhaf malzemeler fiyatlar da maşallah 250-300 TL. Bu sayfada 120 TL ile 200 TL arasında da çanta var hiç olmazsa.
Birde benim bebek arabamın kendi çantası var zaten. Yeterli olur mu onu bilemiyorum işte. Burdan paylaştım ki alan olursa bana da fikir olur :)))
Ben de Bahçelievler'deyim, Cennet mahallesi yakın sayılır bana kardeşinden haber gelirse yaz mutlaka burdan :) Hem gidip yerinde görüp almak daha iyi olabilir. Özellikle sırt çantalarına bakıp bilgi verirse sevinirim canımIyi yapmissin canim bana sadece cok geldi kiz kardesim cennet mh de ist da orada cok uygun bu tarz seyler bakacak bana guzel uygun fiyatli biseyler olursa burdan bende haberdar ederim avm magazalarinda fiyatlar genelde ucuyor bakalim sonuc alir.miyiz :)
Bu arada cennette lohusa takimlari 50~80tl arasi bayildimmm resimlerini atti gecen gun gayette kullanisli guzellerdi begendigim 2 tanenin buyuk bedeni kalmisti arastirmaya devam ediyor sagolsun atsin resimleri tekrar paylasirim cantada aklimda haber ederim :)Ben de Bahçelievler'deyim, Cennet mahallesi yakın sayılır bana kardeşinden haber gelirse yaz mutlaka burdan :) Hem gidip yerinde görüp almak daha iyi olabilir. Özellikle sırt çantalarına bakıp bilgi verirse sevinirim canım
Ne diyosunnn 50 ye 80 e lohusa takımı mı? Sen direk açık adresini alıp versene bize oranın bütün İstanbul'da oturanlar akın edelimBu arada cennette lohusa takimlari 50~80tl arasi bayildimmm resimlerini atti gecen gun gayette kullanisli guzellerdi begendigim 2 tanenin buyuk bedeni kalmisti arastirmaya devam ediyor sagolsun atsin resimleri tekrar paylasirim cantada aklimda haber ederim :)
o mu sana boşanalım dedi?bazen suyu akışa bırakmak en güzeli.madem öyle hamile karısına böle konuşabiliyor sende kendini hiç üzme yıpratma.eğer senin çocuğunun kaderi buysa yani anne baba ayrı büyümekse yapacak birşey yok.bizim çocuklarımızı bizden daha çok seven var.Allah.emin ol Allah çocuklarımızın Hakkı'nda da bizim Hakkı'mız da da hayırlı olanı verir.yinede şükür diyelim.eğer kocanla yolunuz ayrılsa bile bak kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü r annesi ve annanesi varIlımlı yaklaşacak bir şey yokki.
Bir anda çark etti. Çok kırıldım.
Cidden eşimi seviyorum ama annemde bugün yeter artık dedi,seviyor gibi yapıyor sevse hamileyken bu duruma sokar mı birden diyor.
Düşünüyorum daha geçen gün biz kavga etmiyoruz aslında çok normal anlaşmamız dedi haklı.Normalde tartışmayız çok. Daha dün akşam sokulup ağrım var diye peşimde koşturdu,gönlümü almak için uğraştı. Bugün ne oldu birden?
Adam resmen dün akşam 10 bin ben koyayım sakın kredi çekme derken bugün ne gerek var al sizinkilerden biz niyr veriyoruz moduna büründü.Malı biz alıcaz ailem niye versin ki? Ben elimde olanı koyabildim o niye yapamadı.Ya da birden ne değişti.?dün akşam farklı sabah farklıydı.
Arkasından da ayrılalıma getirdi konuyu.
Sevgi yetmiyormuş ya onu gördüm. Ya da o sevmedi cidden.Çocuk için yakındı belki bilmiyorum. Ağrın var mı yok mu bile demedi.Bir anda değişti.
Hakettiğimi cidden düşünmüyorum. Emin ol anlatsam onla evlenmek için yaptıklarımı beni döversin.Ama değmedi sanki.Yanlış seçim yaptım.
Kendime üzülüyorum cidden eşimi sevdim görmezden geldiğim çok şey oldu.Çok şey atlattık.Kokusu bile burnumda sanki. Ama cidden bana karşı değil çocuğa karşı var sevgi o yüzden el üstünde tutma çabası da. Karakterlerimiz hep çok farklıydı,benden yaşça büyük evlilik yapmış çocuğu vardı uyan hiç bişey yoktu.Ama çok sevdim.
Şimdi beceremedim diye sinirden ağlıyorum yürütemedim evliliği.Aynı biz gibi babasız büyüyecek çocuğum.
Doğuma benimle girip destek olacaktı,haftasonu bebeği görelim diye gidecektik çocuğun odasını beraber kurduk.Geleceğe dair o kadar hayalimiz vardı. Ama bir anda silmeyi tercih etti.
Eski eşi aldatmış,istenmediğini hissetmiş ama çocuk için devam etmiş yıllarca,ben farklı algılamasın diye dikkat ettim sevgimi belli ettim.Ama olmadı. Olmuyor yani.Oğlumu düşününce babasından kopuk ne kadar babayı sevip tanıyacak?
sırt çantası için stylo çanta var bi bakın isterseniz iyi gibiMağazalarda internette falan baya bi baktım üç aşağı beş yukarı fiyatlar sanki hep böyle. Hele modelleri çoğunun vasat, içi kadar dışı da önemli. Saçma sapan desenler tuhaf tuhaf malzemeler fiyatlar da maşallah 250-300 TL. Bu sayfada 120 TL ile 200 TL arasında da çanta var hiç olmazsa. Mesela o Polo sırt çantaları 119,90 TL
Birde benim bebek arabamın kendi çantası var zaten. Yeterli olur mu onu bilemiyorum işte. Burdan paylaştım ki alan olursa bana da fikir olur :)))
Yaaa oyle dantelli mantelli degiller ama hastane icin gayet uygunlar sen çıtayı yukseltme o kadar dur bakim silmediysem duranlardan atayim bir iki resim.Ne diyosunnn 50 ye 80 e lohusa takımı mı? Sen direk açık adresini alıp versene bize oranın bütün İstanbul'da oturanlar akın edelim
Ben geçen gün bi tane instagramda beyaz dantelli bi takım beğendim 250 TL diyorlar
Dantelliyi sadece fotoğraf çekimleri için düşünüyorum, o yüzden de o kadar fazla para vermek istemiyorum. Eminönü'nde vardır aslında o tarz şeyler de oraya gitmesi bana ölüm. Araba park sorunu var, toplu taşımaya zaten hamile kaldığımdan beri binmiyorum. Ama bu fiyatlardan sonra bi gidip bakıcam bu gidişle.Yaaa oyle dantelli mantelli degiller ama hastane icin gayet uygunlar sen çıtayı yukseltme o kadar dur bakim silmediysem duranlardan atayim bir iki resim.
Bende kardesime geldigimde havuzluhana eminonune gidelim dedim orasida artik buradan farkli degil buradan bakarim dedi eminonune indi bindi gitmek sıkıntı kac vesait oluyor zor yani araclada yine zor arac iceri girmiyor tabana kuvvet yapman lazim gozun kesiyorsa bir git bak ben silmisim resimleri kardesime yazdim onda duruyorsa atacak fikir olur.Dantelliyi sadece fotoğraf çekimleri için düşünüyorum, o yüzden de o kadar fazla para vermek istemiyorum. Eminönü'nde vardır aslında o tarz şeyler de oraya gitmesi bana ölüm. Araba park sorunu var, toplu taşımaya zaten hamile kaldığımdan beri binmiyorum. Ama bu fiyatlardan sonra bi gidip bakıcam bu gidişle.
Kışa denk geldiği için kumaşı sıcak tutucak, göğüs ve kol kısmı şartlarımızla uyumlu olacak adam gibi 2 takımımız olsa yeter zaten. Birini gecelik birini de pijama takımı şeklinde alıcam sanırım. Foto varsa gönder valla iyi olur.
Aynen işte Eminönü resmen gözümde büyüyor. Ama Cennet öyle değil çok rahat giderim. Kaba taslak yerin bi tarifini verirse iyi olur valla :)Bende kardesime geldigimde havuzluhana eminonune gidelim dedim orasida artik buradan farkli degil buradan bakarim dedi eminonune indi bindi gitmek sıkıntı kac vesait oluyor zor yani araclada yine zor arac iceri girmiyor tabana kuvvet yapman lazim gozun kesiyorsa bir git bak ben silmisim resimleri kardesime yazdim onda duruyorsa atacak fikir olur.
Resimleri ikimizde silmisiz ben adresi alayim atayim sana ozelden orasi kolay zaten metrobusten inip yuruyus yoluna cikacaksin heryer magaza detay alayim kendin incelersin :) senide yormayan bir yer zaten.Aynen işte Eminönü resmen gözümde büyüyor. Ama Cennet öyle değil çok rahat giderim. Kaba taslak yerin bi tarifini verirse iyi olur valla :)
hmmm anladim simdi :)
aralikta patlaticaz veletleri o zaman :)))
doktorumla baya tartistim ben, nie 36aliyoz, ne kadar kalsa o kadar ii degil mi fln..
ne kadar kalsa o kadar kar degilmis, belli bi yerden sonra bebek strese giriyormus, kesenin icinde kaka yapiyormus, onu yutup yutup zehirlenme, oksijensiz kalma fln oluyormus..
yakinlarda koru hastanesinde 40haftalik bi bebegi dogumdan 2gun sonra kaybetmisler normal gelsin diye beklerken zehirlenmis fln..
baya bi anlatti..
ciger gelisimi yeterliyse cok gecikmeden alicam dedi, yok ben illa beklicem dersen dogumunu ben yaptirmam diye kizdi bi de :)
hmmm anladim simdi :)
aralikta patlaticaz veletleri o zaman :)))
doktorumla baya tartistim ben, nie 36aliyoz, ne kadar kalsa o kadar ii degil mi fln..
ne kadar kalsa o kadar kar degilmis, belli bi yerden sonra bebek strese giriyormus, kesenin icinde kaka yapiyormus, onu yutup yutup zehirlenme, oksijensiz kalma fln oluyormus..
yakinlarda koru hastanesinde 40haftalik bi bebegi dogumdan 2gun sonra kaybetmisler normal gelsin diye beklerken zehirlenmis fln..
baya bi anlatti..
ciger gelisimi yeterliyse cok gecikmeden alicam dedi, yok ben illa beklicem dersen dogumunu ben yaptirmam diye kizdi bi de :)
Ilımlı yaklaşacak bir şey yokki.
Bir anda çark etti. Çok kırıldım.
Cidden eşimi seviyorum ama annemde bugün yeter artık dedi,seviyor gibi yapıyor sevse hamileyken bu duruma sokar mı birden diyor.
Düşünüyorum daha geçen gün biz kavga etmiyoruz aslında çok normal anlaşmamız dedi haklı.Normalde tartışmayız çok. Daha dün akşam sokulup ağrım var diye peşimde koşturdu,gönlümü almak için uğraştı. Bugün ne oldu birden?
Adam resmen dün akşam 10 bin ben koyayım sakın kredi çekme derken bugün ne gerek var al sizinkilerden biz niyr veriyoruz moduna büründü.Malı biz alıcaz ailem niye versin ki? Ben elimde olanı koyabildim o niye yapamadı.Ya da birden ne değişti.?dün akşam farklı sabah farklıydı.
Arkasından da ayrılalıma getirdi konuyu.
Sevgi yetmiyormuş ya onu gördüm. Ya da o sevmedi cidden.Çocuk için yakındı belki bilmiyorum. Ağrın var mı yok mu bile demedi.Bir anda değişti.
Hakettiğimi cidden düşünmüyorum. Emin ol anlatsam onla evlenmek için yaptıklarımı beni döversin.Ama değmedi sanki.Yanlış seçim yaptım.
Kendime üzülüyorum cidden eşimi sevdim görmezden geldiğim çok şey oldu.Çok şey atlattık.Kokusu bile burnumda sanki. Ama cidden bana karşı değil çocuğa karşı var sevgi o yüzden el üstünde tutma çabası da. Karakterlerimiz hep çok farklıydı,benden yaşça büyük evlilik yapmış çocuğu vardı uyan hiç bişey yoktu.Ama çok sevdim.
Şimdi beceremedim diye sinirden ağlıyorum yürütemedim evliliği.Aynı biz gibi babasız büyüyecek çocuğum.
Doğuma benimle girip destek olacaktı,haftasonu bebeği görelim diye gidecektik çocuğun odasını beraber kurduk.Geleceğe dair o kadar hayalimiz vardı. Ama bir anda silmeyi tercih etti.
Eski eşi aldatmış,istenmediğini hissetmiş ama çocuk için devam etmiş yıllarca,ben farklı algılamasın diye dikkat ettim sevgimi belli ettim.Ama olmadı. Olmuyor yani.Oğlumu düşününce babasından kopuk ne kadar babayı sevip tanıyacak?
Allah korusun, aynen öyle maalesef, benim kuzenim öyle tutturdu normal doğum olsun diye maalesef çocuk kakasını yutmuş maalesef, iki gün küvezde kaldı ve vefat etti. çok acı. ben de korkarım normal doğumu beklemeye sancı gelsin diye. 40 da bile tedirgin olurum heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?