2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Humananin cayini ben de icmistim. Pek faydasini gormedim. 1 tutam anason, 1 dilim elma ve 1 cubik tarcin bir tasim kaynatip altini kapat. Gunde 2 bardak ictim. Gercekten ise yariyor. Aklinin bir kosesinde bulunsun.

humana pek işe yaramıyor.
rezene cayı alabilirsiniz. rezene ben her gün 1 fincan içerdim. kızımda hiç gaz problemi yasamadım. sütü de cok arttırıyor.

ilgilenirsenizde bir markanın anne sütü çayını tavsiye edebilirim. dogal..

Günaydın herkese :)
Dün çok ayakta kalmıştım şimdi ayaklarımın üstüne basamıyorum şişmişler :)) hem de acayip sırt ağrısı yaptı gece yatakta dönemedim. aman siz siz olun rahatım diyip dolanmayın sonra acısı çıkıyormuş :)

Emzik konusunda arastirmarim sonucunda avent
Soothie aldim kizinda 20 tn emzik aldim degisik marka rengarenk hicbirini emmedi :) bunu hic emzik almayan bebisler bile aliyormus bunda cok istekliyim o emzik emilecek :)
Biz burada bir ara emzik konusunu baya bir konuştuk bilmiyorum takip edebildiniz mi? Natursutten ve gundrop diye iki markanın emdiği baya güzelmiş aynen dediğiniz gibi başka emzik almayan bebeklerde alabiliyormuş ama her yerde satışı yok instagramda filan satanlar varmış. Bu sizin aldığınızda övülüyor iyi diye ama bir sap niye yapmamışlar bu modele millet o kadar cicili bicili zincir alıyor neresine takacak.
Bu beşikte güzelmiş benim beğendiğimi de tekrar paylaşayım sizede fikir olsun.
Şu açık renk olanını beğendik bizde.

Öğretmen arkadaşlar hangi haftadan sonra nöbet tutmuyoruz? Yönetmelikte son 3 ay diyor. Haftanızı belirten kağıt falan verdiniz mi okullarınıza?

Selamlar.
Beni bu ara hastane süslemeleri vs. sardı. Kapı süsleri, takı yastıkları gibi. Alan ya da kendi yapan oldu mu aranızda? Önerebileceğiniz site, sayfa vs. var mıdır?

Selamlar.
Beni bu ara hastane süslemeleri vs. sardı. Kapı süsleri, takı yastıkları gibi. Alan ya da kendi yapan oldu mu aranızda? Önerebileceğiniz site, sayfa vs. var mıdır?
ben yaptirmicam tatlim yardimci olamicam bu yüzden bana göre degil o isler :) bi cikolata tutacagiz gelenlere o kadar

ben yaptirmicam tatlim yardimci olamicam bu yüzden bana göre degil o isler :) bi cikolata tutacagiz gelenlere o kadar
aynen bende hastanede bir şey yaptırmıcam..bi çikolata yaptırıp onu gelenlere ikram edeceğiz o kadar..evimdeki odasının kapısını süslerim belki..hastanede kalacağın bir gün zaten..abartı ve gereksiz masraf gibi geliyor bana..

Öğretmen arkadaşlar hangi haftadan sonra nöbet tutmuyoruz? Yönetmelikte son 3 ay diyor. Haftanızı belirten kağıt falan verdiniz mi okullarınıza?
Tüm kamu personeli 24.haftadan sonra nobetten çıkar saglikcilar adliye personeli öğretmen polis vs doğumdan sonrada iki yıl nöbet tutmaz

Kızlar acil bi soru sorucam kasık ağrısından acile gittik cıhaxa bağladılar rahim ağzını ölçtüler drum endol diye bı fitil verdi prospektusde gebeler kullanmaz yazıyor bunu kullanan vsr mı aranızda Dr özellikle belirtti mak 30. Haftsya kadar kullanılır diye

masmaviyim kuzum internetten intaşlar gibi tavsiye edebileceğin kumaşçı var mı?

Benim şu pembe minderi oyun minderine çevirmek için mefruşatçı aramaya çıkacağım. Kumaş umudum yok buradan pek. Intaslar'da da cok cesit goremedim acikcasi. :/

mavikose canım ben karar verdim ve kendim yapcam btün malzemelerimi aldım hatta başladım ancak yaparım :) instagramda fiyatlar çok fena valla ben kendim innılmaz uyguna getiriyorum herşeyi. Hatta şu isimli emzik zincirini suluhandan aldığım malzemelerle 5 tlye getirdim Lavanta kesesi keçeden magnet ve minik kavanoza badem şekeri koycam . istersen resim yollarım yapcaklarımı :)

Ben de öyle düşünüyorum canım arkadaşım yaptı bana instagramda satışa yeni başladı bi bak istersen hesabın adı sedanin.atolyesi ben çok beğendim yaptıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…