2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım bana doktor düşük tehlikesi yaşadığım zaman vermişti endolu ben bi kere kullandım bi daha kullanmadım işe yaramıştı aslında ama ben beceremedim bi daha kullanamadım makattan veriliyor çünkü :))) çok ağrıyorsa al bence azaltacaktır

Çok sevinirim :)

Teki cok cirkin ama ikincisi guzel duruyo ama elimizin altinda olamyinca kotu emzigi kaybettik gelmeesi 3 gun en az :)

Eklentiler

• Screenshot_20161011-134504.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20161011-134551.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 73

ay ben de, ben dee. merak ederim yollasan ya fotoları. fikir olsun bizede. daha başlamadım yapmaya, farklı bir bakış açısı getirirssin belkim :)

canım @katredesing var igde onun takı yastığı ve lohusa terliği modelini yapcam ayıcıklı bi bak istersn. diğerleride şöyleki ama bunlar jüt ku
ay ben de, ben dee. merak ederim yollasan ya fotoları. fikir olsun bizede. daha başlamadım yapmaya, farklı bir bakış açısı getirirssin belkim :)

canım @katredesing var igde onun takı yastığı ve lohusa terliği modelini yapcam ayıcıklı bi bak istersn.
bu magneti ama erkeğe uygun olcak tabiki :) bide fil yerine keçeyle aycıık yaptım :)
kapı süsü:) Fil yerine ayıcık yine .
bunların kumaşı jüt kumaşı diğerleri aynı ayıcıklı :)

bu modeller netten alıntı benimkilri henüz birleştirmedim :) yavaş yavaş yapıyorum :)

resimler gözükmüyor tatlım. bir daha ekleyebilir misin?

Bende lavanta kesesi ve şişe hazırlayacam şişenin içine deniz kumu koyacam. Arkadaşımda bizim için kokulu taş hazırlıyor.

Teki cok cirkin ama ikincisi guzel duruyo ama elimizin altinda olamyinca kotu emzigi kaybettik gelmeesi 3 gun en az :)
Hayreeeetttt ilk defa amazondaki fiyattan daha ucuza aldığım birşey görüyorum :)))
O tekli olan natursutten emziği ben 24,90 TL ye aldım diye hatırlıyorum, Amazon'da 16 Euro diyo :)
Cordi sağolsun ilk ondan duymuştuk ve bende araştırınca iyiki almışım dedim. Düşünürsen sana da tavsiye ederim canım tipi sevimli geliyor sonradan.

Bende lavanta kesesi ve şişe hazırlayacam şişenin içine deniz kumu koyacam. Arkadaşımda bizim için kokulu taş hazırlıyor.
deniz kumu olabiilir güzel fikir :) Ben bebek çikolatası gbi düşündüm kavonuzu :)
resimler gözükmüyor tatlım. bir daha ekleyebilir misin?
canım yolluyorum :)
canım bunlar jüt kumaşıyla olcak diğer yerleri aynı :)

fil yerine ayı yaptım keçeyle :)

buda minik magnetleri :) Fil yerine ayı yaptım :) bide erkeğe renkler kullandım :)

ucuzsa sahtedir seninki galiba kesin :)))))

Endol kullanılıyor Can'ım düşük tehlikesi olanlara veriyorlar ama ne için tam olarak bilmiyorum.kendi doktorun mu verdi acilde verdilerse doktoruna sor öyle kullan derim canım

ne güzel olur bizede fikir olur bu aarda instagramda bi yer buldm isimlikler 10 tl kapı süsü 25 taçlar iki adet 20

Endol kullanılıyor Can'ım düşük tehlikesi olanlara veriyorlar ama ne için tam olarak bilmiyorum.kendi doktorun mu verdi acilde verdilerse doktoruna sor öyle kullan derim canım
Kendi Dr um verdi progestanda verdi kullanıcam ama hayatımda hiç fitil kullanmadım nasıl kullanıyor ben bunu makatıma nasıl sokycam garıp bi soru ama bilen anlatsa

ucuzsa sahtedir seninki galiba kesin :)))))
Yookk sahte değil bacım kesin orijinal :) Kutusunda barkodlama sistemi falan var hatta fotolarını gönderip cordi ye bilem sormuştum bi bak hele replika mı diye o da sahte değil dedi. Kız kurt düşürme şimdi içime ucuz aldım diye kıskandın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…