2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Amazon kazikci Deroş sen I ikizcan2016 a bakma. O ucuz bir sey gorunce uzuluyor.

Zaten muhasebecisin kuzum sen benden iyi bilirsin, barkodla nereye cikis yapildiginin sistemden goruldugunu.

Instagram'da natursutten'in sayfasina kuduruyorum ben paso bebeleri gordukce. Bizimkiler de oyle koca emzikli sapsikler olacaklar.

Yok kuzum derinn83 yazdi onu. Ben kuvet ici sunger alacagim icine koymak icin. File konusuna katiliyorum, bebeklerin derisi bizden daha ince yag tabakalari fazla olsa dahi usuyorlar. Bir de o filelerin tutamaklari zamanla esniyor, korkarim ben cocuk dusecek diye.

Kendi Dr um verdi progestanda verdi kullanıcam ama hayatımda hiç fitil kullanmadım nasıl kullanıyor ben bunu makatıma nasıl sokycam garıp bi soru ama bilen anlatsa
Can'ım progestanın adı ne birde makata değil Can'ım vajinaya konacak jel mi fitil mi bu yani hap gibi mi

Ben yazmıştım canım. İlk zamanlar zorlanacız illaki ama kısa sürede alışırız diye düşünüyorum. Ben şimdiden bebek yıkama videoları izlemeye başladım bile pratikte de başarılı olurum inş :)))
Yine de kullanmak istersen karar senin tabi.

hihihi yok yawrum takiliyorum sana yaa :))
ben bi ayicikli avent soothie mi neyse ondan almistim, tutmazlarsa natursutten de alirim napiym :) simdiden alsam mi ki..

Kendi Dr um verdi progestanda verdi kullanıcam ama hayatımda hiç fitil kullanmadım nasıl kullanıyor ben bunu makatıma nasıl sokycam garıp bi soru ama bilen anlatsa
makata değil vajinaya yerleştirceksiniz.

sırtüstü uzanın, dizlerinizi kırın, fifili vajinanıza yerleştirin. ardından içeriye doğru itin. kaygan yapısı sayesinde kolayca girer zaten..

5-10 dk sırtüstü pozisyonda yatmaya devam edin. dısarı cıkmaması için. tamamdir.

hihihi yok yawrum takiliyorum sana yaa :))
ben bi ayicikli avent soothie mi neyse ondan almistim, tutmazlarsa natursutten de alirim napiym :) simdiden alsam mi ki..
Ben her ihtimale karşı bir tane de Dr.Browns un silikonlu olanından aldım canım. Biri kauçuk biri silikon illa alır birini inş. Senin koca eczanen var anacım evdekini tutmazsa ararsın kalfayı dükkanı önüne yığar :) şimdilik avent yeter sana :)

gecelik için soran varsa ebru markası trendyolda yine var. gelenleri denedim, kumaşını vs bayaa beğendim. aynı da resimdeki gibi geldi saç bandına kadar. isteyen varsa baksın :)

Canım bende cuma günü gitmiştim doktora senden bir hafta öndeydi biz 24+2ydik 30 cm di bizim kız bence seninkide normal bir hafta sonra 1-2cm uzar elbette.

Canım bende cuma günü gitmiştim doktora senden bir hafta öndeydi biz 24+2ydik 30 cm di bizim kız bence seninkide normal bir hafta sonra 1-2cm uzar elbette.

Kadın kendi doktorum değildi bi de göbek çevresi de geride bir hafta deyince tavrı rahatsız etti sanırım beni.

İyi beslenemedim şu ara hastaydım. O da etkilemiştir belki.

Perşembe günü ayrıntılı ultrasona gidicez bakalım nasıl :)

nmine yavruşum sen bi' de kisa ayakli katlanabilen kuvetlerden korkuyorsun ama ici desteksiz olanlarin soyle pozisyonlama ozelligi var koruk sistemi sayesinde. Dibine de kaymasin diye ince bi' sunger. Bitti gitti.
Bi' de ben masrapa yerine daha kontrollu oldugu icin sunlardan aldim 12.90'a hepsiburada'dan. Tavsiye ederim.

Eklentiler

• images_1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 84
  • nc_1_1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 83
bunlara hiç gerek yok.
normal küvet, kova, maşrapa alın. ve üstüne daha kalın olan file alın.
küvetler eğimli zaten baş biraz daha yüksekte kalıyor..

sıcak sudan fileye döküp hemen bebeği koyunca üşüme olmuyor.

cordeliac canım filelerde esneme olmuyor kızımda 8 kiloya kadar yıkadım. güzelce takıp oturtunca bebeği koymadan da elinle ortasına bastırıp tık diye yerleştirince mümkün değil çıkması.

Ya benim yegenime sevi bebe'den aldiklari filenin o plastik tutamak kisimlari var ya cengel gibi, onlar esnemisti kuvete taka cikarta. 2-3 defa almislardi ondan. Simdikilerin tutamak kisimlari nasil bilmiyorum. Oyleyse korkarim ben.

Kızlar bi arkadaşımın hastane ve mevlütte verdiği hediyeliklerini anı olarak saklıyordum ben de. Fotoğraflarını paylaşıyorum bi fikir olur belki size de.

nmine özellikle mika kutudaki ayıcıklı çikolataların malzemesinden sen de almıştın. Bitmiş halini gör istedim :)

Eklentiler

• IMG_1880.webp
    25 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_1887.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_1888.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_1889.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 91
Ya benim yegenime sevi bebe'den aldiklari filenin o plastik tutamak kisimlari var ya cengel gibi, onlar esnemisti kuvete taka cikarta. 2-3 defa almislardi ondan. Simdikilerin tutamak kisimlari nasil bilmiyorum. Oyleyse korkarim ben.
ben e bebekten aldım. hiç öyle bir sorun yaşamadım. onlar çok hor kullanmıştır.çok zorlayarak çekmiştir. çok basit çıkıyor aslında.

Canım o masrapanın adı ne diye geçiyor hepsiburada da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…