böyle bişi buldum yıkama için, nasıl ki acaba, gerçi geçenlerde nino muydu cordi miydi biri yazdıydı yıkama filelerini kullanmayın diye. suyun içinde kalması mantıken iyi ama bi başıma yıkayamam ki filesiz ya da bu şekilde desteksiz.
Yookk sahte değil bacım kesin orijinal :) Kutusunda barkodlama sistemi falan var hatta fotolarını gönderip cordi ye bilem sormuştum bi bak hele replika mı diye o da sahte değil dedi. Kız kurt düşürme şimdi içime ucuz aldım diye kıskandın dimi
böyle bişi buldum yıkama için, nasıl ki acaba, gerçi geçenlerde nino muydu cordi miydi biri yazdıydı yıkama filelerini kullanmayın diye. suyun içinde kalması mantıken iyi ama bi başıma yıkayamam ki filesiz ya da bu şekilde desteksiz.
Yok kuzum derinn83
yazdi onu. Ben kuvet ici sunger alacagim icine koymak icin. File konusuna katiliyorum, bebeklerin derisi bizden daha ince yag tabakalari fazla olsa dahi usuyorlar. Bir de o filelerin tutamaklari zamanla esniyor, korkarim ben cocuk dusecek diye.
Kendi Dr um verdi progestanda verdi kullanıcam ama hayatımda hiç fitil kullanmadım nasıl kullanıyor ben bunu makatıma nasıl sokycam garıp bi soru ama bilen anlatsa
Ben yazmıştım canım. İlk zamanlar zorlanacız illaki ama kısa sürede alışırız diye düşünüyorum. Ben şimdiden bebek yıkama videoları izlemeye başladım bile pratikte de başarılı olurum inş :)))
Yine de kullanmak istersen karar senin tabi.
Yookk sahte değil bacım kesin orijinal :) Kutusunda barkodlama sistemi falan var hatta fotolarını gönderip cordi ye bilem sormuştum bi bak hele replika mı diye o da sahte değil dedi. Kız kurt düşürme şimdi içime ucuz aldım diye kıskandın dimi
hihihi yok yawrum takiliyorum sana yaa :))
ben bi ayicikli avent soothie mi neyse ondan almistim, tutmazlarsa natursutten de alirim napiym :) simdiden alsam mi ki..
Kendi Dr um verdi progestanda verdi kullanıcam ama hayatımda hiç fitil kullanmadım nasıl kullanıyor ben bunu makatıma nasıl sokycam garıp bi soru ama bilen anlatsa
hihihi yok yawrum takiliyorum sana yaa :))
ben bi ayicikli avent soothie mi neyse ondan almistim, tutmazlarsa natursutten de alirim napiym :) simdiden alsam mi ki..
Ben her ihtimale karşı bir tane de Dr.Browns un silikonlu olanından aldım canım. Biri kauçuk biri silikon illa alır birini inş. Senin koca eczanen var anacım evdekini tutmazsa ararsın kalfayı dükkanı önüne yığar :) şimdilik avent yeter sana :)
gecelik için soran varsa ebru markası trendyolda yine var. gelenleri denedim, kumaşını vs bayaa beğendim. aynı da resimdeki gibi geldi saç bandına kadar. isteyen varsa baksın :)
Canım bende cuma günü gitmiştim doktora senden bir hafta öndeydi biz 24+2ydik 30 cm di bizim kız bence seninkide normal bir hafta sonra 1-2cm uzar elbette.
Canım bende cuma günü gitmiştim doktora senden bir hafta öndeydi biz 24+2ydik 30 cm di bizim kız bence seninkide normal bir hafta sonra 1-2cm uzar elbette.
nmine
yavruşum sen bi' de kisa ayakli katlanabilen kuvetlerden korkuyorsun ama ici desteksiz olanlarin soyle pozisyonlama ozelligi var koruk sistemi sayesinde. Dibine de kaymasin diye ince bi' sunger. Bitti gitti.
Bi' de ben masrapa yerine daha kontrollu oldugu icin sunlardan aldim 12.90'a hepsiburada'dan. Tavsiye ederim.
bunlara hiç gerek yok.
normal küvet, kova, maşrapa alın. ve üstüne daha kalın olan file alın.
küvetler eğimli zaten baş biraz daha yüksekte kalıyor..
sıcak sudan fileye döküp hemen bebeği koyunca üşüme olmuyor.
cordeliac
canım filelerde esneme olmuyor kızımda 8 kiloya kadar yıkadım. güzelce takıp oturtunca bebeği koymadan da elinle ortasına bastırıp tık diye yerleştirince mümkün değil çıkması.
bunlara hiç gerek yok.
normal küvet, kova, maşrapa alın. ve üstüne daha kalın olan apatatlardan file alın.
küvetler eğimli zaten baş biraz daha havada kalıyor..
sıcak sudan fileye döküp hemen bebeği koyunca üşüme olmuyor.
cordeliac
canım filelerde esneme olmuyor kızımda 8 kiloya kadar yıkadım. güzelce takıp oturtunca bebeği koymadan da elinle ortasına bastırıp tık diye yerleştirince mümkün değil çıkması.
Ya benim yegenime sevi bebe'den aldiklari filenin o plastik tutamak kisimlari var ya cengel gibi, onlar esnemisti kuvete taka cikarta. 2-3 defa almislardi ondan. Simdikilerin tutamak kisimlari nasil bilmiyorum. Oyleyse korkarim ben.
Kızlar bi arkadaşımın hastane ve mevlütte verdiği hediyeliklerini anı olarak saklıyordum ben de. Fotoğraflarını paylaşıyorum bi fikir olur belki size de.
nmine
özellikle mika kutudaki ayıcıklı çikolataların malzemesinden sen de almıştın. Bitmiş halini gör istedim :)
Ya benim yegenime sevi bebe'den aldiklari filenin o plastik tutamak kisimlari var ya cengel gibi, onlar esnemisti kuvete taka cikarta. 2-3 defa almislardi ondan. Simdikilerin tutamak kisimlari nasil bilmiyorum. Oyleyse korkarim ben.
nmine
yavruşum sen bi' de kisa ayakli katlanabilen kuvetlerden korkuyorsun ama ici desteksiz olanlarin soyle pozisyonlama ozelligi var koruk sistemi sayesinde. Dibine de kaymasin diye ince bi' sunger. Bitti gitti.
Bi' de ben masrapa yerine daha kontrollu oldugu icin sunlardan aldim 12.90'a hepsiburada'dan. Tavsiye ederim.
kuzum bunda çok az su akışı var. banyo biraz daha hızlı yapılması gereken bir durum çok üşüyorlar.
bununla az akar su üşür sabun arınana kadar.
sen yinede maşrapa al elinde bulunsun. onunla hemencecik oluyor.