2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
işte bu kuzum senin için erinmedim kalktım resmini çektim.içindeki straforlar boncuk boncuk olduğu için su geçişinde sorun olmuyor

Aynen candy ben her banyo cikisi suyuma catlaklar icin bi' kapak bebe yagi dokuyorum. Hem komple nemlendiriyor, hem kolay emiliyor.

Cocugu da dolu kuvette yikayacagim ayni sekilde. Hatta gordun mu bilmiyorum, boyunluk simitle bebekleri kuvete birakiyorlar, uyuyorlar orada resmen spa niyetine. Bizim kuvetli banyo ben de yapacagim onu. :)

Weleda'yi hamile bi' arkadasim tiflis'ten almisti hem de cok uyguna ama burada yok yani aninda alabileceklerimden degil lazim oldugunda.

Kacinci haftadan sonra sampuana izin veriyorlar orada bu arada.

ha bu arada elimle boncuk köpükleri kenara doğru ittirip yani inceltip öyle çektim resmini görebilmen için

Canım normalde kolonya koyuyorlar içindrki kolonya bitince çok kötü oluyor. O yüzden daha mantıklı olacak kum...

bu üzerindeki ayıcıklardan arıyorum.
Eminönü'nde satılıyormuş canım. Ben hiç gitmedim ama aynı ayıcıklardan nmine de aldı.

nmine canım ayıcıkların açık adresi lazım :)

Evey o boyunluk simitleri gorduk cok sirin duruyorlar benim malesef kuvvet yok yoksa ay icine suyun icinde yuzsun :) birde ben sezeryan olacagim icin ilkinde cok zorlandim ayakli banyo setlerinden alicam chicco nun
Ben ilk 3 ay bu sekilde suyuna benege yagi damlatarak yikamaayi dusunuyorum 3 aydan sonra bakicam bebisin durumuna bazilarinin cildi cok hassas oluyor kizima nasil yaptım ne yaptım inan hatirlamiyorum :) ama ne yapti isem hic alerjisi yada kabarma kizarma birseyi olmadi

yok gülüm 6-7 aylıktan sonra dusakabinde oturma aparatı aldım ona geçtik.
ama şişmandı zeynep hiç bozulma olmadı. şimdi sıra ikinci bebekte :)

o dediğin ilk hafta diye biliyorum.

ben göbeği düşene kadar yıkamadım. çok gereksiz en temiz yerden geliyor. güzelce pamuk bezle silmiştim eklem yerlerini vs.

5günde düştü göbeği. 6. gün yıkadık.
doya doya cildi almıştır o tabakayı.

eczanede de satılıyor kuzum doğal sabun alman malıydı sanırım. "bubchen" yenidoğan sabunu. 30 tl gibi birşeydi ama hala duruyor. ikinci çocuğa büyük. kızımın cildi hassastı. sabunu kullanırdım.

biraz büyüyünce uni baby şampuana geçtik

Eminönü'nde satılıyormuş canım. Ben hiç gitmedim ama aynı ayıcıklardan nmine de aldı.

nur_84 tüm gittiğim dükkanların kartını aldıydım da aradım bulamadım. sahildeki kahvedünyasının yanından girip o sokaktan balkapanhana doğru yürüdüğünde -ki ben de orda öğrendim - tüm dükkanlarda var neredeyse. bir kaç yerden fiyat al ama, farklı farklı fiyatlara satıyorlar. birde instagramda birini buldum kzılar. dün sipariş verdim, bu sabah geldi ,şimdiye kadar yaptığım en hızlı alışveriş oldu. bi daha sipariş vericem simdi ona bakıyordum. @lolipophobi oraya kadar gitmeyeyim diyosan burda da satılıyor.

bulursam kartları açık adres de paylaşırım mutlaka.

EMİNönü çok yorucu geliyor bana ama arkadaşıma sipariş verecem o karaköyde çalışıyor...

Sağol canım bendr bugün fotoğraf çekimi için bebişime kıyafet taç terlik ablamıza tişört ve taç kapı süsü takı yastığı siparişi verdim

Allah razi olsun Asli. Guzelmis bu. Fotograflarda plastik gibi duruyor resmen.

Sen nerelerdesin bu arada sahi. Orgu isini ne yaptin?
bu aralar çok halsizim niyeyse.birazda keyfim yok.hafif depresif takılıyorum sanırım doğum yaklaştık ça beni de üç çocuk annesi olmanın korkusu sardı.örgü işi elimdekini bitirmek nasip olursa battaniyeye başlıycam

cordeliac o boyun simidini abim almanyadan almıştı. çok hoş bir şey. 5 aylıkken tatile gitmiştik orda kullandı. çok sevmişti. attık denize onunla kendi çırpınıp yüzdü:)
çok rahat iz vs hiçbirşey yapmıyor.

valla kızlar ben banyoda oturum dızlerıme örtu acıp yıkamayı dusunuyorum bunlara gerek yok ortude kaymasın dıye kuzu annem hep yıgenlerımı öle yıkardı bende öle yapcam
Bendede o basit yikama legenlerinden var koluma yatirip cimbirlop yikayip cikarticam karsi komsumun bebegini yikiyorum 15 gundur yeni dogdu annesi yikamaya korkuyor onuda elimde yikiyorum zaten eti ne butu ne iki masrapa suyla mis gibiler 2 dk surmuyor :)

ya bişey sorucam.hami diyorsun ya sezeryan da eğilip yıkamak zor oluyor filan.diz hemen bebişi yıkıyor musunuz? biz burada nerden baksan 5-6 gün sonra yıkıyoruz.o zamana kadar da epeyce iyileşmiş oluyoruz zaten

Canım normalde kolonya koyuyorlar içindrki kolonya bitince çok kötü oluyor. O yüzden daha mantıklı olacak kum...

bu üzerindeki ayıcıklardan arıyorum.
Ben istanbuldan aldım . Ankarada suluhnda var ama tanesine 2 tl diolar . Ali expreste var ama anca 1 aya gelir. Ben malzemelerimi hep emin önünden aldım . Sırf bu ayyıyı satan yer var istrsen verrim adresini ve telini. Kargoyla yolluo çünkü :)

Sevinirim canım en azından bi görüşürüm

Tamam sen memnun kaldiysan kesin alirim onu ben. Atarim sipayi kuvete yuzsun dursun. Hatta daha kolay olur benim icin. Suyu sevmemesi, ciyaklamasi en buyuk endisem zaten.

Bubchen tamamen aklimdan cikmis benim. Otelde calisirken vip musterilerin bebelerine kofre'lerini veriyorduk. Yarisini personel olarak biz araklayip, kullaniyorduk tabii. Burada bulunur o kolay.

Canım derin yazmıştı,benım sıparışler bıraz önce geldi
Resım atıcam kuvetı katlanır Ve ayaklı almıştım ya ayaklarından tedırgın olmuştuk alabılırsınız çünkü kare seklınde bı pin delıge gırıyo ufak bı Düğmeye basmadan da çıkartıp ayağı kapatamıyosun
Fıleye gelınce esnıyo ıster fıle gıbı kullan ıster ıçınde yumuşak zemîn olarak şu beyaz köpükler gıbı bışey
Bı tane de masrapa almıştım ama su dökülen kısım düz yumuşak sılıkon basına değerse acıtmaz sağ köşede beyaz kısımda o sabıtleme dugmesını görebılırsın

fotograf atayım gelince. eşimin telde. gülmekten ölürsün çok komik tek surat böyle
çok rahat inanki. ben yüzdüm öyle izledi beni.. gelişimi için de iyiymiş. suyu sevmesi kaslarının kuvvetlenmesi.

Canım boncuk strafor hani beyaz Eşyanın kopuk Koruması olur ya onun tek tek parcalanmışına benzıyo daha büyük taneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…