işte bu kuzum senin için erinmedim kalktım resmini çektim.içindeki straforlar boncuk boncuk olduğu için su geçişinde sorun olmuyorKuzum bu cok guzel. Fileye gectigimiz zaman icin benim de hosuma gitmisti. Babyjem'in instagram hesabinda canli hali de vardi da bununla ilgili korktuklarim uzeri plastik masa ortusu gibi duruyor ya. Kuruyken ustune bebegi koydugumuz zaman tenine yapisir mi? Ici strafor/beyaz esya kolileme kopugu yani o yuzden su nereden akip gidecek?
Sen yine geldigi zaman fotografini at bana. Memnun kalirsan ben de alayim.
Burdaki hemsirelerde tavsiye etmiyor şampuan vs bebekler icin bebe yaginin da direk surmek iyi degil ben bnayo yapacağı legen mi diyorsunuz artik aklima gelemdi onun icine suyla doldurup biraz bebe yagi koycam o nemini verir diye dusunuyorum marka olarakda weleda almayi dusunuyorum dedigin gibi elimim altinda olsun
Eminönü'nde satılıyormuş canım. Ben hiç gitmedim ama aynı ayıcıklardan nmine de aldı.Canım normalde kolonya koyuyorlar içindrki kolonya bitince çok kötü oluyor. O yüzden daha mantıklı olacak kum...
bu üzerindeki ayıcıklardan arıyorum.
Eki Görüntüle 1896217
işte bu kuzum senin için erinmedim kalktım resmini çektim.içindeki straforlar boncuk boncuk olduğu için su geçişinde sorun olmuyor
Aynen candy ben her banyo cikisi suyuma catlaklar icin bi' kapak bebe yagi dokuyorum. Hem komple nemlendiriyor, hem kolay emiliyor.
Cocugu da dolu kuvette yikayacagim ayni sekilde. Hatta gordun mu bilmiyorum, boyunluk simitle bebekleri kuvete birakiyorlar, uyuyorlar orada resmen spa niyetine. Bizim kuvetli banyo ben de yapacagim onu. :)
Weleda'yi hamile bi' arkadasim tiflis'ten almisti hem de cok uyguna ama burada yok yani aninda alabileceklerimden degil lazim oldugunda.
Kacinci haftadan sonra sampuana izin veriyorlar orada bu arada.
yok gülüm 6-7 aylıktan sonra dusakabinde oturma aparatı aldım ona geçtik.Aha iste su yanlari atiyordu onlarinkinin. Bu bayagi saglam duruyor. Tam kavramis. Halen bunun ustunde yikaniyor mu?
Ben simdilik kuveti su doldurup icinde yikamayi dusunuyorum. Bikac aylik olunca fileye gecerim.
Ya bi' de sey soracagim sen deneyimlisin Deno. Ilk birkac hafta bebegin cildi koruyucu tabaka uretmeye devam ettigi icin sampuan vs ile yikamayin suyla yikayin sadece diyorlar. Sampuanlar o tabakayi da temizledigi icin ileride alerji riski/bagisiklik dusuklugu falan riski daha yuksek olur falan.
Ben acikcasi lazim oldugunda aninda ulasamayacagim seyler almaktan vazgectim. Eczaneden falan alabilecegim mustela, bioderma, hipp gibi markalar var aklimda. Sen ne yaptin bu konuda kizda?
Eminönü'nde satılıyormuş canım. Ben hiç gitmedim ama aynı ayıcıklardan nmine de aldı.
nmine canım ayıcıkların açık adresi lazım :)
EMİNönü çok yorucu geliyor bana ama arkadaşıma sipariş verecem o karaköyde çalışıyor...Eminönü'nde satılıyormuş canım. Ben hiç gitmedim ama aynı ayıcıklardan nmine de aldı.
nmine canım ayıcıkların açık adresi lazım :)
Sağol canım bendr bugün fotoğraf çekimi için bebişime kıyafet taç terlik ablamıza tişört ve taç kapı süsü takı yastığı siparişi verdimnur_84 tüm gittiğim dükkanların kartını aldıydım da aradım bulamadım. sahildeki kahvedünyasının yanından girip o sokaktan balkapanhana doğru yürüdüğünde -ki ben de orda öğrendim - tüm dükkanlarda var neredeyse. bir kaç yerden fiyat al ama, farklı farklı fiyatlara satıyorlar. birde instagramda birini buldum kzılar. dün sipariş verdim, bu sabah geldi ,şimdiye kadar yaptığım en hızlı alışveriş oldu. bi daha sipariş vericem simdi ona bakıyordum. @lolipophobi oraya kadar gitmeyeyim diyosan burda da satılıyor.
bulursam kartları açık adres de paylaşırım mutlaka.
bu aralar çok halsizim niyeyse.birazda keyfim yok.hafif depresif takılıyorum sanırım doğum yaklaştık ça beni de üç çocuk annesi olmanın korkusu sardı.örgü işi elimdekini bitirmek nasip olursa battaniyeye başlıycamAllah razi olsun Asli. Guzelmis bu. Fotograflarda plastik gibi duruyor resmen.
Sen nerelerdesin bu arada sahi. Orgu isini ne yaptin?
Bendede o basit yikama legenlerinden var koluma yatirip cimbirlop yikayip cikarticam karsi komsumun bebegini yikiyorum 15 gundur yeni dogdu annesi yikamaya korkuyor onuda elimde yikiyorum zaten eti ne butu ne iki masrapa suyla mis gibiler 2 dk surmuyor :)valla kızlar ben banyoda oturum dızlerıme örtu acıp yıkamayı dusunuyorum bunlara gerek yok ortude kaymasın dıye kuzu annem hep yıgenlerımı öle yıkardı bende öle yapcam
ya bişey sorucam.hami diyorsun ya sezeryan da eğilip yıkamak zor oluyor filan.diz hemen bebişi yıkıyor musunuz? biz burada nerden baksan 5-6 gün sonra yıkıyoruz.o zamana kadar da epeyce iyileşmiş oluyoruz zatenEvey o boyunluk simitleri gorduk cok sirin duruyorlar benim malesef kuvvet yok yoksa ay icine suyun icinde yuzsun :) birde ben sezeryan olacagim icin ilkinde cok zorlandim ayakli banyo setlerinden alicam chicco nun
Ben ilk 3 ay bu sekilde suyuna benege yagi damlatarak yikamaayi dusunuyorum 3 aydan sonra bakicam bebisin durumuna bazilarinin cildi cok hassas oluyor kizima nasil yaptım ne yaptım inan hatirlamiyorum :) ama ne yapti isem hic alerjisi yada kabarma kizarma birseyi olmadi
Ben istanbuldan aldım . Ankarada suluhnda var ama tanesine 2 tl diolar . Ali expreste var ama anca 1 aya gelir. Ben malzemelerimi hep emin önünden aldım . Sırf bu ayyıyı satan yer var istrsen verrim adresini ve telini. Kargoyla yolluo çünkü :)Canım normalde kolonya koyuyorlar içindrki kolonya bitince çok kötü oluyor. O yüzden daha mantıklı olacak kum...
bu üzerindeki ayıcıklardan arıyorum.
Sevinirim canım en azından bi görüşürümBen istanbuldan aldım . Ankarada suluhnda var ama tanesine 2 tl diolar . Ali expreste var ama anca 1 aya gelir. Ben malzemelerimi hep emin önünden aldım . Sırf bu ayyıyı satan yer var istrsen verrim adresini ve telini. Kargoyla yolluo çünkü :)
cordeliac o boyun simidini abim almanyadan almıştı. çok hoş bir şey. 5 aylıkken tatile gitmiştik orda kullandı. çok sevmişti. attık denize onunla kendi çırpınıp yüzdü:)
çok rahat iz vs hiçbirşey yapmıyor.
Canım derin yazmıştı,benım sıparışler bıraz önce geldiböyle bişi buldum yıkama için, nasıl ki acaba, gerçi geçenlerde nino muydu cordi miydi biri yazdıydı yıkama filelerini kullanmayın diye. suyun içinde kalması mantıken iyi ama bi başıma yıkayamam ki filesiz ya da bu şekilde desteksiz.
https://www.amazon.com/Summer-Infant-Deluxe-Baby-Bather/dp/B003BTXSCE
fotograf atayım gelince. eşimin telde. gülmekten ölürsün çok komik tek surat böyleTamam sen memnun kaldiysan kesin alirim onu ben. Atarim sipayi kuvete yuzsun dursun. Hatta daha kolay olur benim icin. Suyu sevmemesi, ciyaklamasi en buyuk endisem zaten.
Bubchen tamamen aklimdan cikmis benim. Otelde calisirken vip musterilerin bebelerine kofre'lerini veriyorduk. Yarisini personel olarak biz araklayip, kullaniyorduk tabii.Burada bulunur o kolay.
Canım boncuk strafor hani beyaz Eşyanın kopuk Koruması olur ya onun tek tek parcalanmışına benzıyo daha büyük taneligüzelmiş, hepsiburadaya da bakayım, saol tatlışım.
böyle bişi buldum, fileden az daha kalın gibi duruyor. bu nasıl kızlar?
tam olarak anlamadım nasıl birşey ama içinde strafor varmış. açıklamasında öyle yazıyor.
- İçindeki boncuk straforlar kahve bardaklarında kullanılan malzemedir.
- Kanserojen madde içermez ve bakteri barındırmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?