fotograf atayım gelince. eşimin telde. gülmekten ölürsün çok komik tek surat böyle
çok rahat inanki. ben yüzdüm öyle izledi beni.. gelişimi için de iyiymiş. suyu sevmesi kaslarının kuvvetlenmesi.
Sen boyle dedikten sonra pisman oldum. Tek boyun simidiyle cozulurmus bu is. Kol bacak serbest olunca kas gelisimi guclu oluyor. Bizim evde de garip bicimde en sicak yer banyo ustune.
At o tontik peynir kafayi bana. Dusununce bile guldum.
bu aralar çok halsizim niyeyse.birazda keyfim yok.hafif depresif takılıyorum sanırım doğum yaklaştık ça beni de üç çocuk annesi olmanın korkusu sardı.örgü işi elimdekini bitirmek nasip olursa battaniyeye başlıycam
Ucuncu trimester'in basinda oluyormus kuzum halsizlik, depresyon. Sen tecrubeli annesin, benden iyi bilirsin gerci. Ne guzel iste iki tane kardesine tapacak minik yardimcilarin var. Onlar neler yaparlar simdi kardesine.
Kızlar bu arada naçizane bir tavsiye. Eger halen hazir bez almadiysaniz Prima Premium Care alacaklar paketin uzerinde "ipeksi yumusaklik" yazani alin. Ayni paketin iki modeli var bir digerinde "nefes alan yuzey" yaziyor. Bu ikinci hakkinda inanilmaz kullanici sikayetleri var. Ayni paket olmalarina ragmen kalitesi ipeksi yumusaklik'tan cok daha dusukmus. Internetten koliyle alirsaniz falan indirimli diye buna dikkat edin.
Selamlar.
Beni bu ara hastane süslemeleri vs. sardı. Kapı süsleri, takı yastıkları gibi. Alan ya da kendi yapan oldu mu aranızda? Önerebileceğiniz site, sayfa vs. var mıdır?
Bende yapacağım hastanede kullanırmıyım bilmiyorum ama çünkü bizim hastanede kapıda bi süs var zaten. Malzeme aldım ama tam olarak nasıl birşey yapacağıma henüz karar veremedim.
masmaviyim
kuzum internetten intaşlar gibi tavsiye edebileceğin kumaşçı var mı?
Benim şu pembe minderi oyun minderine çevirmek için mefruşatçı aramaya çıkacağım. Kumaş umudum yok buradan pek. Intaslar'da da cok cesit goremedim acikcasi. :/
Bence eğer bebek emziği kabul eder emerse yedeğide hemen alınır diye düşünüyorum bende henüz almadım ama alan arkadaşlar oldu. Ben önce elimdeki emdiği denerim diye düşünüyorum almazsa bunlardan alırım.
ya bişey sorucam.hami diyorsun ya sezeryan da eğilip yıkamak zor oluyor filan.diz hemen bebişi yıkıyor musunuz? biz burada nerden baksan 5-6 gün sonra yıkıyoruz.o zamana kadar da epeyce iyileşmiş oluyoruz zaten
Kizlar simdi aklina geldi arkadasim eminonunde calsiyor sunnet kiyafetleri mevlutlukler bir suru seyler var siteye baktim simdi bebek kapi susleri falanda var http://www.sunnetkiyafeti.com/catinfo.asp?cid=245&brw= indirim falanda yapar bi bakin isterseniz ıstnabul da olmayanlarda telefondan whatsapttan yardikci olur buyuk 4 katli bi han
Kızlar Nasılsıniz ben bugun şeker yükleme yaptırdım ,hala başlangıç kilomdayim 68 200 olmuşum 6 aydır 200 gr fazla olmuş gulummi aglayimmi bilemedim, :)) Bbugza
68,200 kg olmuşum güncel kilom
Ya benim yegenime sevi bebe'den aldiklari filenin o plastik tutamak kisimlari var ya cengel gibi, onlar esnemisti kuvete taka cikarta. 2-3 defa almislardi ondan. Simdikilerin tutamak kisimlari nasil bilmiyorum. Oyleyse korkarim ben.
Aha iste su yanlari atiyordu onlarinkinin. Bu bayagi saglam duruyor. Tam kavramis. Halen bunun ustunde yikaniyor mu?
Ben simdilik kuveti su doldurup icinde yikamayi dusunuyorum. Bikac aylik olunca fileye gecerim.
Ya bi' de sey soracagim sen deneyimlisin Deno. Ilk birkac hafta bebegin cildi koruyucu tabaka uretmeye devam ettigi icin sampuan vs ile yikamayin suyla yikayin sadece diyorlar. Sampuanlar o tabakayi da temizledigi icin ileride alerji riski/bagisiklik dusuklugu falan riski daha yuksek olur falan.
Ben acikcasi lazim oldugunda aninda ulasamayacagim seyler almaktan vazgectim. Eczaneden falan alabilecegim mustela, bioderma, hipp gibi markalar var aklimda. Sen ne yaptin bu konuda kizda?
Bende biodermanin 1 litre bebek şampuanını aldım ama arkadaşımın yeni bebeği oldu o bişey dedi aklıma takıldı şampuan en fazla 6 ay kullanılıyor o çok gelir dedi. Şampuanı 6 ayda yenilemek mi gerekiyor bende büyük uzun gider diye aldım olmadı kendimiz kullanırız dayımlar ailecek onla yıkaniyordu
Hay maşallah bizde cuma günü gördük 24+4tü 30cm 700 gr bende bizim kız tombul olacak diyordum sizinki 3.5 doğacak bizimki cılız olur. Bana çekerse yada dayısının bayrama tombul doğarda bakalım nasip.
Sen boyle dedikten sonra pisman oldum. Tek boyun simidiyle cozulurmus bu is. Kol bacak serbest olunca kas gelisimi guclu oluyor. Bizim evde de garip bicimde en sicak yer banyo ustune.
At o tontik peynir kafayi bana. Dusununce bile guldum.