2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
fotograf atayım gelince. eşimin telde. gülmekten ölürsün çok komik tek surat böyle
çok rahat inanki. ben yüzdüm öyle izledi beni.. gelişimi için de iyiymiş. suyu sevmesi kaslarının kuvvetlenmesi.

Sen boyle dedikten sonra pisman oldum. Tek boyun simidiyle cozulurmus bu is. Kol bacak serbest olunca kas gelisimi guclu oluyor. Bizim evde de garip bicimde en sicak yer banyo ustune.

At o tontik peynir kafayi bana. Dusununce bile guldum.

Ucuncu trimester'in basinda oluyormus kuzum halsizlik, depresyon. Sen tecrubeli annesin, benden iyi bilirsin gerci. Ne guzel iste iki tane kardesine tapacak minik yardimcilarin var. Onlar neler yaparlar simdi kardesine.

Kızlar bu arada naçizane bir tavsiye. Eger halen hazir bez almadiysaniz Prima Premium Care alacaklar paketin uzerinde "ipeksi yumusaklik" yazani alin. Ayni paketin iki modeli var bir digerinde "nefes alan yuzey" yaziyor. Bu ikinci hakkinda inanilmaz kullanici sikayetleri var. Ayni paket olmalarina ragmen kalitesi ipeksi yumusaklik'tan cok daha dusukmus. Internetten koliyle alirsaniz falan indirimli diye buna dikkat edin.

Bugun 3 haftadir gormedik kızımızı gorelim dedik :) 26+3 zillim 35 cm 1100gr olmus dr bu şekilde 3.5 kilo civari dogar dedi
Canım maşallah ben de 26+2 yim 24 de 624 gr dı sen iyi beslemişsi benimki o kadar yoktur nasıl besleniyorsun acaba ya benimki 3 ü zor geçecek galiba

Selamlar.
Beni bu ara hastane süslemeleri vs. sardı. Kapı süsleri, takı yastıkları gibi. Alan ya da kendi yapan oldu mu aranızda? Önerebileceğiniz site, sayfa vs. var mıdır?
Bende yapacağım hastanede kullanırmıyım bilmiyorum ama çünkü bizim hastanede kapıda bi süs var zaten. Malzeme aldım ama tam olarak nasıl birşey yapacağıma henüz karar veremedim.

Ulusta bir mağazanın sitesi var bazen bakarım başlıklar tekstil bi bak belkim işine yarar
masmaviyim ya bu da şahaneymiş canım modelin adı ne : )
bambidoo akasya beşik olması lazım.

Teki cok cirkin ama ikincisi guzel duruyo ama elimizin altinda olamyinca kotu emzigi kaybettik gelmeesi 3 gun en az :)
Bence eğer bebek emziği kabul eder emerse yedeğide hemen alınır diye düşünüyorum bende henüz almadım ama alan arkadaşlar oldu. Ben önce elimdeki emdiği denerim diye düşünüyorum almazsa bunlardan alırım.

ya bişey sorucam.hami diyorsun ya sezeryan da eğilip yıkamak zor oluyor filan.diz hemen bebişi yıkıyor musunuz? biz burada nerden baksan 5-6 gün sonra yıkıyoruz.o zamana kadar da epeyce iyileşmiş oluyoruz zaten

Biz 1 hafta hastanede yatiyoruz zaten :) orda hemsireler yakıyor ama benim ic dikislerim hemen iyilesmedigi icin 6 aydan fazla zorluk cektim

Kızlar Nasılsıniz ben bugun şeker yükleme yaptırdım ,hala başlangıç kilomdayim 68 200 olmuşum 6 aydır 200 gr fazla olmuş gulummi aglayimmi bilemedim, :)) B bugza 68,200 kg olmuşum güncel kilom

masmaviyim teşekkür ederim. : )

Kızlar sizce bu besikler nasıl şimdi ben beğendim gibi ama tek tarafın bez olması iyi mi kötü mü bilemedim.

Eklentiler

• 20161011_214919.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 85
Ya benim yegenime sevi bebe'den aldiklari filenin o plastik tutamak kisimlari var ya cengel gibi, onlar esnemisti kuvete taka cikarta. 2-3 defa almislardi ondan. Simdikilerin tutamak kisimlari nasil bilmiyorum. Oyleyse korkarim ben.
O filelerde farklı kalitede olanları var canım biz alırken amca dediki incesi var ama biraz kullanıp yenilemek gerek . Benim aldığımda sağlam baya.

Bende biodermanin 1 litre bebek şampuanını aldım ama arkadaşımın yeni bebeği oldu o bişey dedi aklıma takıldı şampuan en fazla 6 ay kullanılıyor o çok gelir dedi. Şampuanı 6 ayda yenilemek mi gerekiyor bende büyük uzun gider diye aldım olmadı kendimiz kullanırız dayımlar ailecek onla yıkaniyordu

Bugun 3 haftadir gormedik kızımızı gorelim dedik :) 26+3 zillim 35 cm 1100gr olmus dr bu şekilde 3.5 kilo civari dogar dedi
Hay maşallah bizde cuma günü gördük 24+4tü 30cm 700 gr bende bizim kız tombul olacak diyordum sizinki 3.5 doğacak bizimki cılız olur. Bana çekerse yada dayısının bayrama tombul doğarda bakalım nasip.

Sen boyle dedikten sonra pisman oldum. Tek boyun simidiyle cozulurmus bu is. Kol bacak serbest olunca kas gelisimi guclu oluyor. Bizim evde de garip bicimde en sicak yer banyo ustune.

At o tontik peynir kafayi bana. Dusununce bile guldum.
Bende merak ettim fotoyu o boyunluktan bizde alalım nasıl bişey.

masmaviyim magazanin ismi ne kuzum?
Başçılar tekstil canım yazdım demin ama.

Ben ilk baştan beri bunu beğendim yinede bakınıyorum daha hoşuma giden olur mu diye ama biz hala bunu almayı düşünüyoruz.
Evet bende beğendim ama internetten alınıyor sadece sanırım. Gidip gorebilseydim daha iyi olurdu. İncelemiş olurdum önceden.

Kullanışlı gibi ama dimi. Kademeli mi acaba onu göremedim. Sallanıyor yazıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…