2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben varım :/ bol su içeceksin başka yapılacak bir şey yok... Çok geçmiş olsun
Bende varım ya
Sağol canım daha be kadar içerim bilmiyorum içiyordum zaten
Bende dokuyorum ya bu hafta iki oldu elime geliyor artık. Kan akışı fazla ve fazla sıvı tukettigimiz için galiba dokuyoruz. Bir ay.öncede çok.kötü ağrısı olmuştu doğum sancısı gibi çok zor

Geçmiş olsun bende içiyorum ben kasık ağrısı şikayetiyle gittim dra idrar tahlilinde çıktı endol fitil verdi biraz rahatladım

Canım maşallah ben de 26+2 yim 24 de 624 gr dı sen iyi beslemişsi benimki o kadar yoktur nasıl besleniyorsun acaba ya benimki 3 ü zor geçecek galiba
Seninki daha besili kiz :) ben 23+3 de tam 590 gr idi. Senin bebiste iyi. Dusun tam 3 haftada 510gr almis benimki. Demek istedigimi anlatabildim sanirim :)
Her sabah 2 haslanmis köy yumurtasi ve 1 kasik tahin pekmez ile kahvalti ediyorum kahvaltiliga ilave olarak. Gun icinde bir muzum ve bir kase ev yogurdum var muhakkak. He birde 10 gundur sabah aksam 1 kasik keci boynuzu özü yiyorum bunu kansizlik icin yiyorum ama bebisede yariyor.

Sampuan 6 ay kullanilir ne ya. Herhalde yetiskin sampuanina gecis yapmis erkenden onun cocugu.

Sunu aldim az once Mavi. Tek tek almaktan daha uyguna geldi bakma yoksa numune canta, ivir zivirlardan nefret ediyorum. 9 ay-1 yil yetiyor falan yazmislardi yorumlarda. En azindan bittigi zaman eczaneden falan bulurum. Aldigim pamuk havlunun yaninda kuru kopuk sampuan vardi bi' de ona da konaklara cok iyi geliyor yazmislar. Ilk etapta sirf suyla yikayacagim zaten oyle gozukuyor.

Kuvetici sunger aldim ben ya. Hamakta yikamiycam cocugu simdilik. Biraz buyusun. Sizin kullaniminiza gore alirim file.

Eklentiler

• Screenshot_20161011-224443_1.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 84
Benim ki 23+6 da 880 gr dı bidemi kontrolde kaç olacak Merak ediyorum valla

Kızlar Nasılsıniz ben bugun şeker yükleme yaptırdım ,hala başlangıç kilomdayim 68 200 olmuşum 6 aydır 200 gr fazla olmuş gulummi aglayimmi bilemedim, :)) @bugza 68,200 kg olmuşum güncel kilom
Bebis ne kadar canim masallah sen hic almamissin nasil basariyorsunuz bunu :)

Tam 3 haftada benim kiz 510gr almis seninkide 2 haftada 300 den fazla almistir bu denklemde yani zayif degil :)

Kiz hergun unutmadan yiyormusun ben ilacimi bile icmeyi unutuyorum bu arada kac hamis oldu bizim diger forumda
Dolapta zaten hurma her acigimda gozume bakiyor calismayip evde olunca bi duzenim var yavrum ya :) orada 50 ye yaklastik 1 haftada 2 hamis haberi daha geldi biri Zeynepantepli taze anne :)

Seninki masallah tosuncuk olacak o zaman :))
Doktor da tombili diyor benim oğlana zaten :) 10 gün önde gidiyor ultrasonda hatta biraz şekerden şüphelendi ama temiz çıktı sonuç şükür. Annesine çekmiş benim oğlan bende 4650 doğmuşum doktor anneme bunu evden mi getirdin diye sormuş :)))

Haha iyiymis bizim ailede 2,5kg uzeri bebek yok bizimde babamiz tombul dogmus 3.5 dan fazlasi zor anacim ya sey lazim onu dogurmaya normal dogum istiyorum gozum korkar :)

Haha iyiymis bizim ailede 2,5kg uzeri bebek yok bizimde babamiz tombul dogmus 3.5 dan fazlasi zor anacim ya sey lazim onu dogurmaya normal dogum istiyorum gozum korkar :)
Hiç gözün korkmasın ay annem diyor ki Bebek büyük olunca daha kolay doğuyor. Daha güçlü atıyor kendini dışarıya o yüzden de daha rahat çıkıyor diyor. Onun yalancısıyım :) benim Zaten sezeryan olacak kilo sıkıntısı Yok o yüzden :) kendim 10 kilo alarak tamamlamayı başarırsam başka bişey istemiyorum su an

Ben simdiden 9 aldim 10 daha alirim sanirim

Ya ilk hamilelikte 25 kilo yada belki daha fazla aldığımdan bende bi korku var. O sebeple bu takıntım açıkcası
Verdiysen stres yapma yine verirsin. Bizim ailede kiz kardeslerimin 3 dogumu var alinan kilo 28~32 arasi ben 18~19 bile alsam aradan siyrilirim duzgun besleniyorum dikkat ediyorum ama evdeyim hareket pek yok o yüzden yakamiyorum yedigimi :)

Ya ilk hamilelikte 25 kilo yada belki daha fazla aldığımdan bende bi korku var. O sebeple bu takıntım açıkcası

Şimdi kaç aldın ki
Sen hep dikkat etmem gerek diye makarnalara ara vermiştin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…