2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Dolapta zaten hurma her acigimda gozume bakiyor calismayip evde olunca bi duzenim var yavrum ya :) orada 50 ye yaklastik 1 haftada 2 hamis haberi daha geldi biri Zeynepantepli taze anne :)

Cnm bende evdeyim ama nedense duzenim yok
Butun gun evde hic durmuyorum ztn
Oyuzden kis gelsin istiyorum hava erken kararsin evde pinekliyim istiyorum :))
50 yakın masallah herkezde emegin var cok kisiye yardimci oldun insallah daha da yukselir sayimiz

Sen ne ettin

Kaç kiloyla başladın şaka bir yana,çok mu zayıftın
57.5 basladim ilk 3 ay hic almadim 24.haftada 6 kilo aldim ama kilo alisim devamimda hizlandi 2 haftada 3 kiloda simdi aldim :))) almayanlara imreniyorum ama yapacak biseyim yok ekmek yok, makarna, tatli,hamurisi, aburcubur, pilav yok ama aliyorum napim kizim guzel buyusun gelissinde verilir kilo napalim :)

Ama bak sen geziyorsun benim burada kimsem yok kucuk yer zaten gezip tozulacak yerde yok tum gun evde pinekliyorum :) insallah uzun zamandir bekleyenler var Rabbim onlarinda yuzune gulsun.

Yırtılmadık yerimiz kalmaz bence
Ben 4 kilo doğmuşum annem totoma kadar yırttın der hep dikiş,kesi,yırtık

O yüzden ben benim oğlanı 3400 ü geçmesin istiyorum zaten benimki cılız azcık,çok hiperaktif babası kılıklı,10 dakika bile uyumuyor sanki eritiyor içerde ne varsa 23+2 530 gram 28 cm

Şimdiye kadar almadım da en tehlikeli haftalar herhalde şimdi :)) bi de benim hiç iştahım yok.canım çekmiyor resmen bişey

Şimdiye kadar almadım da en tehlikeli haftalar herhalde şimdi :)) bi de benim hiç iştahım yok.canım çekmiyor resmen bişey
Ya benimde canim cekmiyorda bebis icin hadi sut iceyim yogurtta yiyeyim peynirdi suydu buydu derken alip basimi gidiyorum

Canım biz bunu mağazada görüp beğendik. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben Ankaradayım burada mağazalarda var.

Bebis ne kadar canim masallah sen hic almamissin nasil basariyorsunuz bunu :)
Normal haftasından gelişimi önde dedi canım maşallah hersey yolunda çok şükür. Bilmiyorum çok iştahlı olmadım hiç ama mide bulantisida yaşamadım.sağlık ocağına sordum gebe kaldığım kilo 68 yazmış ama en önemlisi gecenki kontrolde de 68 misim hala 3 haftada 200 gr oynamış. bakalım 3 hafta sonra kaç kilo olcam bundan sonra alırım galiba sadece Karnım var, ama var yani:)) sert bi göbek var sadece başka yerlerden kilo vermişim ..sen nasılsın canım nasıl gidiyor bebisin nasil

hurma onerilmez erken haftalarda. doguma yakin yenir dogumu kolaylastirir. sanci vs olaylarini..

Ben 6-7 haftalik hamileyken 1 paket medine hurmasi yemistim. 250 gram mi, 500 gram mi ne kadar hatirlamiyorum. Gozum donmustu, asermistim resmen. Hayatta da sevmem normalde Allah affetsin hamam bocegine benziyor diye. -Evet tiksinin bilerek yazdim. -

Sonra dedim acaba neyim eksik de bu kadar aserdim bi' arastirayim. Oksitosin etkisini gorunce panik olmustum, hicbir sey de olmadi.

3-5 kilo falan yemek lazim duzenli herhalde onun oksitosin etkisi yapmasi icin. :/

hahah alemsin
hani oyle risk var diye dedim. 40 haftasına gelen hanımlara dogurmadiysa bol bol yemesi soylenir falan. gunde 1 tane etkiler mi etkilemez mi bilemem ama riske girmeye degmez.

hahah alemsin
hani oyle risk var diye dedim. 40 haftasına gelen hanımlara dogurmadiysa bol bol yemesi soylenir falan. gunde 1 tane etkiler mi etkilemez mi bilemem ama riske girmeye degmez.

Dogum haftasi 1-2 kilo yiyin diyorlar genelde. Ben de o zamana stok yapacagim.

Bi' de oyle bi' yerde asermistim ki ben, orada hurma bulmak icin 2 saat yol gitmek lazimdi. Tesadufen evde varmis 1 senelik neredeyse. Bayat mayat demedim yedim valla.

Tabii herkese ayni etkiyi yapmadigi icin riske girmeye degmez yine de. Bende camış bünyesi oldugundan etki etmemis olabilir.

estagfirullah kiz o nasıl soz oyle

ay kıyamam asermek cok fena. ama iyiki yemissin yemeseydin hurma izi olurdu cocukta

hurafe bunlar ya ne düşüğü yaptiracak hurma..
gunde 10kg fln yemek lazim belki o zaman yaptirir :))
haa ben sevmem pek, çok tatlı geliyor bana.. ama gunde 2-3 tane yemek bebegin gelisimi icin faydalı diyollar idi :)
hatirlamisken aldiriym da yiyim bari..
2 tane tosuncuk dogurmam lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…