hurafe bunlar ya ne düşüğü yaptiracak hurma..
gunde 10kg fln yemek lazim belki o zaman yaptirir :))
haa ben sevmem pek, çok tatlı geliyor bana.. ama gunde 2-3 tane yemek bebegin gelisimi icin faydalı diyollar idi :)
hatirlamisken aldiriym da yiyim bari..
2 tane tosuncuk dogurmam lazım :))
Cok tatli bi' de tuhaf boyle puturlu.
Evet bebegin gelisimi icin tavsiye edilenlerden ayni sekilde.
He ye ye cocuklari sisir iceride, sonra ileride diyet yaparken sana sovsunler. :))
Bana bi' arkadasim meryemana otu soylemisti. Dogumda suya koyuyormussun, iciyormussun bi' seyler degisik ritueller...
Ben bunu unutup k*cimdan anlayip bizimkine git tarhana otu bul. Kolay dogum yaptiriyormus demistim adam gulme krizine girmisti gerizekaliligima.
Sonradan arkadasa sormak icin aradim meryemana'ymis adi megerse. :/
Valla bende anlamadım şampuanlarda da son kullanma tarihi gibi birşey varda ben mi bilmiyorum acep dedim. Küvet içi süngeri sanki kullanışlı olur. Ama açıkçası banyo yaptırmak üzerine bu kadar kafa yormamız bile bana ilginç geldi yıkarız yaa bizi nasıl yikamıslar anam 18de doğurmuş beni o yıkadıysa bende yıkarım herhalde. Ben arkadaşlara filan bebek yıkarken su dökerim çok zor gelmiyor bana.Sampuan 6 ay kullanilir ne ya. Herhalde yetiskin sampuanina gecis yapmis erkenden onun cocugu.
Sunu aldim az once Mavi. Tek tek almaktan daha uyguna geldi bakma yoksa numune canta, ivir zivirlardan nefret ediyorum. 9 ay-1 yil yetiyor falan yazmislardi yorumlarda. En azindan bittigi zaman eczaneden falan bulurum. Aldigim pamuk havlunun yaninda kuru kopuk sampuan vardi bi' de ona da konaklara cok iyi geliyor yazmislar. Ilk etapta sirf suyla yikayacagim zaten oyle gozukuyor.
Kuvetici sunger aldim ben ya. Hamakta yikamiycam cocugu simdilik. Biraz buyusun. Sizin kullaniminiza gore alirim file.
Tebrikler canım nice seneleriniz olsun birlikte inşallah. Bak ya bilgisayarda sana düşman seneleriniz yazıyorum senetleriniz yazıyor makinabizim kocanin doomgunuydu bugun canim :)
anca simdi aldim telefonu elime :)
onu bende duydum ama baya yemek gerekiyor 1-2 taneden birşey olmaz hatta faydası var bildiğim kadarıyla.hurma onerilmez erken haftalarda. doguma yakin yenir dogumu kolaylastirir. sanci vs olaylarini..
marijuana mi :)))
yok canim nerden bulucas onu burda, amsterdama mi gidek simdi :)
herkes isine geleni anliyor demekki canim, senin canin tarhana cekmistir :))
benim tertemiz sezeryan olacagi icin ota mota gerek yok, insallah randevumu alir giderim paşa paşa doğranmaya :)
Valla bende anlamadım şampuanlarda da son kullanma tarihi gibi birşey varda ben mi bilmiyorum acep dedim. Küvet içi süngeri sanki kullanışlı olur. Ama açıkçası banyo yaptırmak üzerine bu kadar kafa yormamız bile bana ilginç geldi yıkarız yaa bizi nasıl yikamıslar anam 18de doğurmuş beni o yıkadıysa bende yıkarım herhalde. Ben arkadaşlara filan bebek yıkarken su dökerim çok zor gelmiyor bana.
Tebrikler canım nice seneleriniz olsun birlikte inşallah. Bak ya bilgisayarda sana düşman seneleriniz yazıyorum senetleriniz yazıyor makina
onu bende duydum ama baya yemek gerekiyor 1-2 taneden birşey olmaz hatta faydası var bildiğim kadarıyla.
Bende bugun 6 gibi aldım akşamım rahat gectı simdi wc ye kalktım sankı bıraz ağrı var gibiydi senin dr kac haftaya kadar kullan dediGeçmiş olsun bende içiyorum ben kasık ağrısı şikayetiyle gittim dra idrar tahlilinde çıktı endol fitil verdi biraz rahatladım
Ya benimde canim cekmiyorda bebis icin hadi sut iceyim yogurtta yiyeyim peynirdi suydu buydu derken alip basimi gidiyorum
4.5 aldım şimdilik ama nerde makarnalara veda falan:) Nutella falan yine yiyorum da kaşık kaşık değil :)
Ben 6-7 haftalik hamileyken 1 paket medine hurmasi yemistim. 250 gram mi, 500 gram mi ne kadar hatirlamiyorum. Gozum donmustu, asermistim resmen. Hayatta da sevmem normalde Allah affetsin hamam bocegine benziyor diye. -Evet tiksinin bilerek yazdim.-
Sonra dedim acaba neyim eksik de bu kadar aserdim bi' arastirayim. Oksitosin etkisini gorunce panik olmustum, hicbir sey de olmadi.
3-5 kilo falan yemek lazim duzenli herhalde onun oksitosin etkisi yapmasi icin. :/
Dün saglık ocagına gittim 67 kilo baslangıç simdi 73 olmusum bugza 10 gün once hastanede 70.700 dim ne ara bu kadar kilo aldım anlamadım gitti=)Günaydın kızlar. Kilo güncellemesi yapmak isteyenleri bekliyorum bugün.
26+0 +7.5 kilo ile açılışı yapayım.
Günaydın canım özledik seni ya 26+0 49dan 58e çıktım +9 ile devamGünaydın kızlar. Kilo güncellemesi yapmak isteyenleri bekliyorum bugün.
Aha bu da gobegimGünaydın kızlar. Kilo güncellemesi yapmak isteyenleri bekliyorum bugün.
Maşallah nazar değmesinAha bu da gobegim
Eki Görüntüle 1896538
Aynı benim göbekte böyle =)) çok tatlı duruyo tam hamileligin hakkını veriyoruz =))Aha bu da gobegim
Eki Görüntüle 1896538
bu arada hurmanın yani oksitosin aynı Zaman da süt artırır bilginiz olsun sma ayarı fazla kaçırmayın sonra benim gibi doğumdan sonra 6 kilo almayınBen 6-7 haftalik hamileyken 1 paket medine hurmasi yemistim. 250 gram mi, 500 gram mi ne kadar hatirlamiyorum. Gozum donmustu, asermistim resmen. Hayatta da sevmem normalde Allah affetsin hamam bocegine benziyor diye. -Evet tiksinin bilerek yazdim.-
Sonra dedim acaba neyim eksik de bu kadar aserdim bi' arastirayim. Oksitosin etkisini gorunce panik olmustum, hicbir sey de olmadi.
3-5 kilo falan yemek lazim duzenli herhalde onun oksitosin etkisi yapmasi icin. :/
Bence senin bebiş 4 e yakın doğar hatta geçebilir de oğlumun eski usg nu buldum 28+2 de 980 gr mış 3600 doğdu...Seninki daha besili kiz :) ben 23+3 de tam 590 gr idi. Senin bebiste iyi. Dusun tam 3 haftada 510gr almis benimki. Demek istedigimi anlatabildim sanirim :)
Her sabah 2 haslanmis köy yumurtasi ve 1 kasik tahin pekmez ile kahvalti ediyorum kahvaltiliga ilave olarak. Gun icinde bir muzum ve bir kase ev yogurdum var muhakkak. He birde 10 gundur sabah aksam 1 kasik keci boynuzu özü yiyorum bunu kansizlik icin yiyorum ama bebisede yariyor.
Canım dün tartılmıştım 71.7 kilo geldim yani 26+5 de 5 kilo ile devam ediyorumGünaydın kızlar. Kilo güncellemesi yapmak isteyenleri bekliyorum bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?