2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Cok tatli bi' de tuhaf boyle puturlu.
Evet bebegin gelisimi icin tavsiye edilenlerden ayni sekilde.
He ye ye cocuklari sisir iceride, sonra ileride diyet yaparken sana sovsunler. :))

Bana bi' arkadasim meryemana otu soylemisti. Dogumda suya koyuyormussun, iciyormussun bi' seyler degisik ritueller...
Ben bunu unutup k*cimdan anlayip bizimkine git tarhana otu bul. Kolay dogum yaptiriyormus demistim adam gulme krizine girmisti gerizekaliligima.
Sonradan arkadasa sormak icin aradim meryemana'ymis adi megerse. :/

marijuana mi :)))
yok canim nerden bulucas onu burda, amsterdama mi gidek simdi :)

herkes isine geleni anliyor demekki canim, senin canin tarhana cekmistir :))
benim tertemiz sezeryan olacagi icin ota mota gerek yok, insallah randevumu alir giderim paşa paşa doğranmaya :)

Valla bende anlamadım şampuanlarda da son kullanma tarihi gibi birşey varda ben mi bilmiyorum acep dedim. Küvet içi süngeri sanki kullanışlı olur. Ama açıkçası banyo yaptırmak üzerine bu kadar kafa yormamız bile bana ilginç geldi yıkarız yaa bizi nasıl yikamıslar anam 18de doğurmuş beni o yıkadıysa bende yıkarım herhalde. Ben arkadaşlara filan bebek yıkarken su dökerim çok zor gelmiyor bana.
bizim kocanin doomgunuydu bugun canim :)
anca simdi aldim telefonu elime :)
Tebrikler canım nice seneleriniz olsun birlikte inşallah. Bak ya bilgisayarda sana düşman seneleriniz yazıyorum senetleriniz yazıyor makina

hurma onerilmez erken haftalarda. doguma yakin yenir dogumu kolaylastirir. sanci vs olaylarini..
onu bende duydum ama baya yemek gerekiyor 1-2 taneden birşey olmaz hatta faydası var bildiğim kadarıyla.

Iste karadenizli akli. Ceke ceke canin bunu mu cekti simdi? :))

Dogranmak nedir yavrum ya rendenin altina mi yatiracaklar seni? Allasen bi' duzgun cumle kur bi' kere icim urperdi yeminlen. :/

Benim tablet kafayı yedi aynı şeyi yolluyor tekrar tekrar bana yat diyor herhalde. Bu arada ben tam bugün aşure pişirirken şeker testinin yüksek çıktığını öğrendim yiyemedim gıcık oldum sabah doktora gideceğiz çağırdı bakalım ne diyecek. Tekrar isterse istemeyeceğim test.

Anama da guvenmiyom ben en son 25 yil once falan bebek tuttu son cocugunda.
Benim anam 30'unda dogurmus beni. Anamin ana oldugu yasta ana olacagim neredeyse cocuk yikamaya korkuyorum.
Son kullanma tarihinden ziyade sampuan degisikligi yapmistir o. Aldiklarimin son kullanma tarihi 2018'in sonu yaziyordu.

Kayinvalidem cok guzel cocuk yikiyor benim tuzlu, lavantali, sutlu masajli falan bi acaip. Kedi gibi dogurmus zaten kadin profesyonel anne, ondan kaparim bu isi ben diye umut ediyorum.

Geçmiş olsun bende içiyorum ben kasık ağrısı şikayetiyle gittim dra idrar tahlilinde çıktı endol fitil verdi biraz rahatladım
Bende bugun 6 gibi aldım akşamım rahat gectı simdi wc ye kalktım sankı bıraz ağrı var gibiydi senin dr kac haftaya kadar kullan dedi

Ya benimde canim cekmiyorda bebis icin hadi sut iceyim yogurtta yiyeyim peynirdi suydu buydu derken alip basimi gidiyorum

En güzeli benimde öyle yapmam gerekiyor. Tıkanmasam götürücem ama midem şişiyor hemen. Bi de hastayım evde herkes grip su zor içiyorum.

4.5 aldım şimdilik ama nerde makarnalara veda falan:) Nutella falan yine yiyorum da kaşık kaşık değil :)

Ne bileyim en son kolay diye sanırım makarna yapıp yiyorum bırakmam lazım demiştin sanki bıraktın sandım

O hurmayı böceğe benzettiğim için bende hiç yemiyorum. Ama 500 gramı nasıl yedin cordi? Millet erken haftalarda bir taneyi tırsarak yiyor

Bu yiyecekle düşük yapma şeyini ilk haftalarda annemle konuşuyorduk aynen konuşmamız su şekildeydi
-anne maydanoz düşük yaptırıyormuş biliyor Musun
-yav kızım maydanoz düşük yaptırsa ortada kürtaj piyasası olur mu Bebek istemeyen kadınlar kürtaj olacağına girer bostana bağ bağ maydanoz yer olur biter
-aaaa çok mantıklı anne ya :)))

Günaydın kızlar. Kilo güncellemesi yapmak isteyenleri bekliyorum bugün.

26+0 +7.5 kilo ile açılışı yapayım.
Dün saglık ocagına gittim 67 kilo baslangıç simdi 73 olmusum bugza 10 gün once hastanede 70.700 dim ne ara bu kadar kilo aldım anlamadım gitti=)

Herkese günaydın B bugza kilo güncellemesi 75.2 yani 26+6 da 10 kilo aldım allah sonumu hayretsin bakalım son 3 ay nasıl olcak bu cumartesi hem oğlumu görücem hemde şeker testi var inşallah iyi çıkar

bu arada hurmanın yani oksitosin aynı Zaman da süt artırır bilginiz olsun sma ayarı fazla kaçırmayın sonra benim gibi doğumdan sonra 6 kilo almayın

Bence senin bebiş 4 e yakın doğar hatta geçebilir de oğlumun eski usg nu buldum 28+2 de 980 gr mış 3600 doğdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…