2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Son zamanlarda duyduğum en güzel iltifat ay utandım resmen çok teşekkür ederim ay :)
Yok valla iltifat falan değil gerçekleri söylüyorum. Bu topik fit hatun dolu zaten de sizin birde ikinci gebelik olunca maşallah yaniii :) Şimdi sana arkadan baksak o zarif bacakların üstünde bi karın olduğunu anlamaz kimse herhalde :)

Benim popo kucukde sayılmaz ama çatım darmis canim.kemik yapısıyla alakalı sanırsam. Minyon tipli arkadaslarima genelde çatı dar deniliyor. Kemiği iri uzun boylular 4 kiloyu catır catır çıkartıyor:)
Ben minyonum ama benim annem teyzem yengelerim hepsi de benden kısa ve kolay normal Doğum yapmışlar. Aslında minyon olmak beni de hep korkutuyor kolay olmaz mı acaba diye ama onları düşünüp olumlu olmaya çalışıyorum

Karnınız aşagıda diye üzmesinler sizi valla bana da süreli Aa karnın ne kadar yukarda diyorlar :)) bebeği yutmuş gibi duruyorum sanırım :))

Ya bide varya planladığım gibi olsaydı varyaaaa sen o zaman görseydin. Hamile kalıcak diye 60 kiloya düştüm. Sonra bir iki aksilik çıktı derken iki ayda 67 oldum mu geri heh 67 olunca da tak diye hamile kaldım :) ama ister şimdi başlayın ister Doğum sonrası Leslie inanılmaz vücut sıkıldığı yapıyor

B bugza 54 le başlamıştım. +8 'le 62 oldum. Doktor hızlı gidiyosun dedi. Bir daha ki kilo güncellemesine kadar umarım aynı kalmayı başarırım :)

Kızlar C&A Türkiye piyasasından çekilme kararı almış. Mağazalarını De Facto devralacakmış. Öyle tahmin ediyorum ki şuan ellerinde mal kalmasın diye çok uygun fiyatlara ürünleri satıyorlardır. Fırsatı olan mağazalarına bi baksın derim.

Karnınız aşagıda diye üzmesinler sizi valla bana da süreli Aa karnın ne kadar yukarda diyorlar :)) bebeği yutmuş gibi duruyorum sanırım :))
Ayy hepsi sorun millete valla geçen alt katta ki komşum kız bu göbekle 2 kilo zor çıkar senden dedi

Evet canım ben aldım bir şeyler birazdan eklerim

canim ben sabah 1 tane gyno ferro sanol ve
2 tane osteocare aliyorum..
osteocare : calsiyum,magnezyum,d vitamini ve cinko..
bulantidan degil kullanim kolayligi olsun diye bunu kullaniyorum, ayri ayri icmeyim diye..
suda eriyenleri sevmiyorum cals d3, calcimax vs..
bulantini ilaclar yapiyorsa osteocare de yapar :)
sallamis biraz :))
benim bulantim varken osteocare icemiyordum, mahvediyordu, bulantim bitince artik osteocare de bulandirmiyor..

ferrarini kullanacaksin, o kan icin demir takviyesi.. :))

masmaviyim
gyno ferrosanol ve osteocare i ayni anda almiyorsun bu arada.. osteo.daki kalsiyum, ferro.daki demirin emilimini engelliyor..
arada min.2saat olacak..
ferro sabah, osteo ogleden sonra ya da aksam al canim

masmaviyim
gyno ferrosanol ve osteocare i ayni anda almiyorsun bu arada.. osteo.daki kalsiyum, ferro.daki demirin emilimini engelliyor..
arada min.2saat olacak..
ferro sabah, osteo ogleden sonra ya da aksam al canim
kuzum ya ben decaviti ve imom u 20 şer dakika ara ile alıyorum.doğru mu yapıyorum.yatmadan önce de magnezyum diasporal direkt ve ecopirin içiyorum.bu arada ben hala kan ilacına filan başlamadım.doktorum vermedi

Canim arkadaslar gerekli aciklamayi yapmis. O usg'nin bebegin tam olcumunu alamadigi icin yazilimsal olarak hesapladigi sapma payi.

Olculer icin ayri bir cikti veriyorsa doktorun o ciktinin en alt kisminda 2d calculations diye bir kisim olur.

Altinda mesela FL/AC 31% yaninda da referans deger araligi (30-34%) ve
FL/BPD 72%(GA: OOR) -gestastional age ouf of range demek- yazar. Ilk deger haftasina gore Fl/Ac uyumu, ikinci deger fl/bpd'ye bagli gebelik yasina uyum. Yani makineye elle girilen gebelik yasina, makinenin olcum yaptigi gebelik yasinin uyumu gibi bir sey. %72 o haftaya uyumlu demek olarak algilayabilirsin. (Yuzdeleri salladim.)
Tabii bunlar yazilimla saptanan degerler, icinden cikan cocugun olculeri farkli olur illaki. Konusmayan doktorun oldugu durumlarda kendini teselli edebilirsin bunlarla. :)

Kirmak icin soylemiyorum kesinlikle, su doktorlara soru sormaya cekinmeyin. Icinize sinene kadar sorun. Ben benimkinin beynini yiyorum. En azindan hepimiz doktorumuzdan ufacik bi' bilgi alsak burada birbirimize aktarip faydali oluruz gerekli durumlarda.

Bi' tane sayfa buldum instagram'da amerika'dan getirip earth mama satan fiyat istedim. Makul bi' fiyat verirse paylasirim.
Bunlar biterse burt's bees baby bee urunleri de ayni isi goruyor. Daha makul fiyatlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…