Hadi ya
Geçmiş olsun bu arada
Aguline'i duydum ama hiç araştırmadım kuzum. Babystrends yanılmıyorsam üzüm çekirdeğinden doğal bir damla satıyordu abd menseili gaz için hem anneden bebeğe geçmesin diye anne de kullanabiliyordu. Bayagi delicesine yorum istek almıştı o damla ama markası aklımda değil. Eşekler gibi pişmanım onun yüzünden. Sonradan sipariş veririm diye aklımda tutmadığım için. I ikizcan2016 'a ya katılıyorum. Aklına yattıysa ikisini de al.
İkizcan yavrum benim mustela'lar geldi bu arada. Bariyer kreme baktım. Üç katmanlı, %98 doğal artı oksizinc de varmış içinde. Ekstra oksizinc almama gerek var mı sence yine?
Yavrişkom o beurer tartıların sonrasında normale dönüşebilenlerinden varsa bizi de kazıklamayacaksan şayet sorsana bi' olmadı senden alalım. :))
Talkback yani sadece telsiz formuna sıcak bakıyorum da. Su aplikasyonlarla çalışan kameralı modüllere pek sıcak bakamıyorum açıkcası ağ güvenliği açısından. O yüzden çok lazımsa telsiz diyorum.
Aslında doktorunla konuşsan izin verirse sezaryenden bir iki gün önce sağma egzersizleri yapsan, doğumda seni sömürseler falan? İkiz bebek olunca hastanede mama dayama yüzdeleri tek bebekten daha yüksek.
Maxi cosi araba mi aldın? Oto koltuğu mu?
Ben pek hakim değilim zaten bu konuya. Doğrudur yani bilemiyorum. Bir arkadaşım yayladan getirttiriyor kendine sıvı şeklinde olanını alkolde çözdürerek falan hazırlanıyormuş dedi 1 senedir kullanıyormuş kullandığından beri de hasta olmamış belki de plasebo etkisidir
Bizim ailenin en küçüğü ablamın oğlu, o da şuan 23 yaşında. Gerisini sen düşün artık canım, bendeki bebek bakım bilgisiyle bizi çok renkli günler bekliyorcanim niye arada kaliyorsun ikisini de al :)
gaz derdiyle ugrasirken neler alip neler denicez hicbi fikrin yok sanirim :))
wind salbe yi surer surmez gecicek mi sence :)
yorumlari guzel ama benim 10yildir eczanede gordugum, bi bebegin gazina iyi gelen digerinde ise yaramiyor..
deneyip bulcaz :)
İkiz gözümü korkuttu valla ikisini birden alıcam ne olur ne olmaz :) Olurda bu bahsettiğin damlanın adını öğrenirsen yine bizimle de paylaş canım.Aguline'i duydum ama hiç araştırmadım kuzum. Babystrends yanılmıyorsam üzüm çekirdeğinden doğal bir damla satıyordu abd menseili gaz için hem anneden bebeğe geçmesin diye anne de kullanabiliyordu. Bayagi delicesine yorum istek almıştı o damla ama markası aklımda değil. Eşekler gibi pişmanım onun yüzünden. Sonradan sipariş veririm diye aklımda tutmadığım için. I ikizcan2016 'a ya katılıyorum. Aklına yattıysa ikisini de al.
İkizcan yavrum benim mustela'lar geldi bu arada. Bariyer kreme baktım. Üç katmanlı, %98 doğal artı oksizinc de varmış içinde. Ekstra oksizinc almama gerek var mı sence yine?
Bizim ailenin en küçüğü ablamın oğlu, o da şuan 23 yaşında. Gerisini sen düşün artık canım, bendeki bebek bakım bilgisiyle bizi çok renkli günler bekliyorE o zaman ben ikisini birden alıyım işe yaramazlarsa artık Allah Kerim :)
Aminnnnbelki ikisini birlikte kullanicaksin hem :)
surupla icerden, krem ve masajla disardan destekliceksin belki..
insallah cok fazla gaz problemimiz olmaz tabi ama.. sen onlemini al :)
%kac cinko? ne yaziyor?
Öyle görünüyor sağol canımSağol canım.
Cordinin dediği gibi bende açıkçası arı sütünün gerçek ve yararı olduğunu düşünmüyorum.
Bir etkisi olsa bizimki sağlam olurdu her gün kaşık kaşık beslenir tükettiğine dikkat eden,meyve sebzesini de eksik etmeyen biri eşim.
Bu kış nasıl geçicekse hepimizi kırıp geçiyor sanırım üşütmemeye gayret et,yemene içmene.. Başka da yapacak birsey yok sanırım şu koşullarda
Amigurumi icinse Himalaya Deluxe Bamboo
ya da yine puf icin spagetti alirken, amigurumi icin de spagetti jeans alabilirsin.
Aminnnn
Ekim ayı annelerine baktım da bugün biraz en büyük dertleri şuan gaz sıkıntısı.. Çocuk gazdan kıvranıp ağladıkça annelerde ağlıyormuş çaresizlikten. Resmen gözüm korktu. Dediğin gibi çift taraftan saldırıyım ben bebişe :)
Aldığın ciciler hayırlı olsun kuzum. Bende de Pebble Plus var, az önce gidip letgodan zor bela bulduğum stokke aparatını alıp geldik. Piyasada aparat yok sinir oldum. Sende araba alacağın zaman aklında bulunsun aparat lazım olacak..
Ay evet o balı bir kere buldum gerçek petekti tanıdık bir arıcı kendi hasta oğlu için ayırmış falan tadı bile öyle farklıydı ki tabi fiyatı da. Bu propolis olayına baya uzağım aslında. Zaten hamilelikte kullanmak doğru olur mu diye düşünüyordum ki şimdi düşünmekten de vazgeçtim canım. SağolKuzucum onun yerine şekerle beslenmemiş, antibiyotikle ayakta durmayan arının saf balını bol limonlu zencefilli ılık bir çaya karıştırıp icsen inan daha faydalı olur.
Öyle balı bulmak bile o kadar zor ki yani.. Organik bal yapanların çoğu dahi kışın şekerle besliyor arısını.
Antibiyotik manyağı olmuş, yapay peteğe bal yapan, şekerden tembelleşmiş arının propolisinin kendine faydası yokken insana nasıl olsun?
Bir de arılar da insanlar gibi yavru verince süt verir. Peteğe yavru bırakmasın diye arıcıların tabiriyle "oğuldan kesilince" bal verirler. Gözünle görmediğin sürece propolise pek güvenme açıkcası, polene de öyle.
Kız niye sezeryana kıllı gidelim ay :) demek istediğim su doktorlar ani bi kasılmayla sancı gelir Doğum başlar diye ağdaya izin vermiyor o yüzden normal Doğum bekleyenlere önermiyorlar ağda. Sezeryanın tarihi belli ya zaten kesin sezeryan olacak o yüzden bi gün önce ağdaya git sancı gelirse git bi gün önce alırlar sezeryana. Onu demek istiyorum :)))kiz sezeryana giderken killi killi mi gitcez :))
ölürsek fln :)))
Yüzdesi yazmıyor kuzum ama içindekiler kısmında sudan sonra ikinci sırada zinc oxide yazıyor. İçindekiler kısmının sıralamasının da madde miktarına göre olduğunu düşününce sudan sonra en etkili ve çok çinko var demek üründe.
Düşük volumlu bir çinko krem alayım mı? İyi mi böyle?
Aldığın arabanın aynı zamanda maxi cosi aparatı da üretiyor olması lazım. Bütün markaların Maxi Cosi aparat üretimi var mı bilmiyorum ama üreten firmaların hepsinin aparatı farklı farklı ondan eminim. Mesela Stokkenin aparatı ile Bugaboonun aparatı aynı değil gibi.. Bebek arabası seçerken Maxi Cosi aparatı olup olmadığını araştır mutlaka derim aksi taktirde ana kucaklarını bebek arabana monte edemezsin.okuma oyle seyler, gerilim yaratma :))
saol canim, aparat aldigim arabanin aparati mi olacak? maxi cosinin mi?
Canım benim eşim sitelerde çalışıyor. Ben sitelerde yaptırmıştım kızımın odasını kendim çizdirmiştim ala üstünden geçti tabi dört yıl nerdeyse. Eşim şimdi evde Yok ama sokağın adını sorarım ona bilir büyük ihtimalle. Tahminim karacakayaların yanı önü arkası falan bi yerdeankara anneleri hiç sitelere giden oldu mu bebek odası için bir tanıdık bir sokağın boydan boya bebek mağazası olduğunu söyledi.
Benim sabun cevizlerim de şimdi geldi kargodan. Hem çamaşırda hem de kaynatarak yüzey temizliğinde kullanmayı düşünüyorum. Hatta şampuan sabun olarak da kullananlar varmış ama gözleri falan yaktığı için şimdilik o aşamaya mesafeli bakıyorum. İlk kez kullanacağım ama baya umutluyum beni çok cezbetti bu olay hatta neden daha önce bilmiyordum diye kızdım kendime. Bebek bu yönden de iyi geliyor sanki sayesinde yeni keşifler yapıyoruz
Tığ 3.5 numara bu arada. Kaşları gülüşü değişebilir tabi. Ben daha işlemedim yuzunu.
Yaruzenin puflarından orucem bi tane. Emzirirken ayağımın altına koyarim hem. 10 numara şişle mi oruluyodu onlar cordi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?