2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hadi ya
Geçmiş olsun bu arada

Sağol canım.
Cordinin dediği gibi bende açıkçası arı sütünün gerçek ve yararı olduğunu düşünmüyorum.
Bir etkisi olsa bizimki sağlam olurdu her gün kaşık kaşık beslenir tükettiğine dikkat eden,meyve sebzesini de eksik etmeyen biri eşim.

Bu kış nasıl geçicekse hepimizi kırıp geçiyor sanırım üşütmemeye gayret et,yemene içmene.. Başka da yapacak birsey yok sanırım şu koşullarda

%kac cinko? ne yaziyor?

beurere bi gidiym de ne var ne yok fiyat alayim, ona gore bakalim :)
gercekten ucuzsa tabi yollarim burdan size nolcak..
arabayi dogumdan sonraya biraktim canim, oto koltugu ana kucagi diyorlar ya..
ondan aldim..
pebble modeli, bicok arabaya da uyuyormus baktim.. quinny fln..
doktorum 28.haftada meme ucu kremine basla demisti, dogru diyosun haftaya kontrol var bi sorayim sagma isini

Kuzucum onun yerine şekerle beslenmemiş, antibiyotikle ayakta durmayan arının saf balını bol limonlu zencefilli ılık bir çaya karıştırıp icsen inan daha faydalı olur.

Öyle balı bulmak bile o kadar zor ki yani.. Organik bal yapanların çoğu dahi kışın şekerle besliyor arısını.
Antibiyotik manyağı olmuş, yapay peteğe bal yapan, şekerden tembelleşmiş arının propolisinin kendine faydası yokken insana nasıl olsun?

Bir de arılar da insanlar gibi yavru verince süt verir. Peteğe yavru bırakmasın diye arıcıların tabiriyle "oğuldan kesilince" bal verirler. Gözünle görmediğin sürece propolise pek güvenme açıkcası, polene de öyle.

Bizim ailenin en küçüğü ablamın oğlu, o da şuan 23 yaşında. Gerisini sen düşün artık canım, bendeki bebek bakım bilgisiyle bizi çok renkli günler bekliyor E o zaman ben ikisini birden alıyım işe yaramazlarsa artık Allah Kerim :)

İkiz gözümü korkuttu valla ikisini birden alıcam ne olur ne olmaz :) Olurda bu bahsettiğin damlanın adını öğrenirsen yine bizimle de paylaş canım.

belki ikisini birlikte kullanicaksin hem :)
surupla icerden, krem ve masajla disardan destekliceksin belki..
insallah cok fazla gaz problemimiz olmaz tabi ama.. sen onlemini al :)

belki ikisini birlikte kullanicaksin hem :)
surupla icerden, krem ve masajla disardan destekliceksin belki..
insallah cok fazla gaz problemimiz olmaz tabi ama.. sen onlemini al :)
Aminnnn
Ekim ayı annelerine baktım da bugün biraz en büyük dertleri şuan gaz sıkıntısı.. Çocuk gazdan kıvranıp ağladıkça annelerde ağlıyormuş çaresizlikten. Resmen gözüm korktu. Dediğin gibi çift taraftan saldırıyım ben bebişe :)

Aldığın ciciler hayırlı olsun kuzum. Bende de Pebble Plus var, az önce gidip letgodan zor bela bulduğum stokke aparatını alıp geldik. Piyasada aparat yok sinir oldum. Sende araba alacağın zaman aklında bulunsun aparat lazım olacak..

%kac cinko? ne yaziyor?

Yüzdesi yazmıyor kuzum ama içindekiler kısmında sudan sonra ikinci sırada zinc oxide yazıyor. İçindekiler kısmının sıralamasının da madde miktarına göre olduğunu düşününce sudan sonra en etkili ve çok çinko var demek üründe.

Düşük volumlu bir çinko krem alayım mı? İyi mi böyle?

Öyle görünüyor sağol canım

Amigurumi icinse Himalaya Deluxe Bamboo
ya da yine puf icin spagetti alirken, amigurumi icin de spagetti jeans alabilirsin.

Tığ 3.5 numara bu arada. Kaşları gülüşü değişebilir tabi. Ben daha işlemedim yuzunu.

Yaruzenin puflarından orucem bi tane. Emzirirken ayağımın altına koyarim hem. 10 numara şişle mi oruluyodu onlar cordi?

okuma oyle seyler, gerilim yaratma :))

saol canim, aparat aldigim arabanin aparati mi olacak? maxi cosinin mi?

ninocin canım anneme Anway leri nerden temin ettiğini sordum, eczacı bi arkadaşı satışını yapıyormuş, ondan alıyormuş. Bebek deterjanı için fiyat almasını istedim. Sen de üye olup sipariş verdin sanırım, kaça aldın sen? Kaç kiloluk? Eğer bu eczacıdan daha uyguna aldıysan bende üye olup sipariş vericem

Ay evet o balı bir kere buldum gerçek petekti tanıdık bir arıcı kendi hasta oğlu için ayırmış falan tadı bile öyle farklıydı ki tabi fiyatı da. Bu propolis olayına baya uzağım aslında. Zaten hamilelikte kullanmak doğru olur mu diye düşünüyordum ki şimdi düşünmekten de vazgeçtim canım. Sağol

kiz sezeryana giderken killi killi mi gitcez :))
ölürsek fln :)))
Kız niye sezeryana kıllı gidelim ay :) demek istediğim su doktorlar ani bi kasılmayla sancı gelir Doğum başlar diye ağdaya izin vermiyor o yüzden normal Doğum bekleyenlere önermiyorlar ağda. Sezeryanın tarihi belli ya zaten kesin sezeryan olacak o yüzden bi gün önce ağdaya git sancı gelirse git bi gün önce alırlar sezeryana. Onu demek istiyorum :)))

canim sen yine de %40 oksizinc al dursun evde, barrierin tedavide yetersiz oldugunu kesin olarak soyleyebilirim, aktif olusmus pisik icin stelactiv alabilirsin mustela kullanmak istiyorsan..

okuma oyle seyler, gerilim yaratma :))

saol canim, aparat aldigim arabanin aparati mi olacak? maxi cosinin mi?
Aldığın arabanın aynı zamanda maxi cosi aparatı da üretiyor olması lazım. Bütün markaların Maxi Cosi aparat üretimi var mı bilmiyorum ama üreten firmaların hepsinin aparatı farklı farklı ondan eminim. Mesela Stokkenin aparatı ile Bugaboonun aparatı aynı değil gibi.. Bebek arabası seçerken Maxi Cosi aparatı olup olmadığını araştır mutlaka derim aksi taktirde ana kucaklarını bebek arabana monte edemezsin.

ankara anneleri hiç sitelere giden oldu mu bebek odası için bir tanıdık bir sokağın boydan boya bebek mağazası olduğunu söyledi.
Canım benim eşim sitelerde çalışıyor. Ben sitelerde yaptırmıştım kızımın odasını kendim çizdirmiştim ala üstünden geçti tabi dört yıl nerdeyse. Eşim şimdi evde Yok ama sokağın adını sorarım ona bilir büyük ihtimalle. Tahminim karacakayaların yanı önü arkası falan bi yerde

Bugun bende bebek deterjanlarini incelerken
Sabun cevizinin jel gibi olanını gordum size soracaktım cordeliac

3,5 himalaya'yla jeans'e kalın olur yavrum. Alırken sor yine. 2,5 maksimum üç.

Evet 10'la örüyorlar onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…