2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Iyi aksamlar kizlar. Sizde odem basladi mi ? Iki gundur ayak bileklerimde odem olusuyor. Bastirinca izi kaliyor. Birde sabah uyandim sag elim sol elimden 3 beden büyüktü: (
Benim belki bir aydan fazladır ayaklarımda şişme sorunu var. Çok ayakta durursam ya da ayaklarım aşağı sarkık fazla oturursam ayaklarım şişiyor. Yukarı kaldırıp dinlendirince iniyor. Bileklerim normal sadece ayaklarım şişiyor. Şuan ayak numaram rahat yarım-bir numara büyümüş durumda.

Ellerimde kilo almaya başladıkça hafiften tombikleşti hatta yüzüğümü 5 numara büyüttürmek zorunda kaldım. Tuzu kestim biraz sıkıntılar azaldı ama tam anlamıyla geçmedi. Şimdiye kadarki sıkıntılarımı doktor olağan karşıladı. Ama son bir haftadır gece yatarken ellerim şişmeye başladı. Sabah bi kalkıyorum parmaklarımı açıp kapatamıyorum o derece şişmiş. Haftaya kontrolüm var sorucam doktora bakalım ne diycek.

Yenı zelanda yünü degılse eve bıle almam bende :))
Ben senın grî halıya bıttım zaten ama benım odaya cok alakasız olur
Senın bulduğun bu ayıcıklı belkı öyle degıldır ama sıparış etmeden sor
Hayal kırıklığı Olmasın
Ben ig da başka bı yerde yakın çekımı gördüm isim yazılı olandan bıldıgın paspas ıncelıgınde öyle olunca kararsız kaldım
Pierre cardin in bı modelı şekerım benım yenı Zelandalı halı bu da ındırımlı hali

kazancimiz 418 tl imiş, bize girenden bahsetmiyor :))))
yeni zellanda neresi oluyor bacim tam olarak, koskoca turkiyede yun mu kalmamis :)
hobbit köyü, shire fln var oralar mi :))
kıllı hobbit yünü :)
bi bakiym ben de pierre cardine

O ürünün adı değişmişti ya tam hatırlayamadım ben de ama baby geçmiyo içinde sadece sensitive olmuştu galiba

kuruntuyu soktun aklima simdi o aparati almadan doguramam ben :)))
ya bulamazsam, ya cocuklarim arabasiz kalirsa, ya dunya patlarsa :))
sen iyi bulmussun letgoda :)
modele karar veriym de aparati aliym bari dogumdan once :)

Canım kasimaktan göğüs ve gobek yara oldu artık. Çatlayacak diyemidir acaba. Tahlil yaptırdım bisi çıkmadı. Bide göğüs ucu hariç çevresi benek benek göz göz olmuş oda normal mi.
Ben sadece imom kullanıyorum başka ilaç vermedi doktor ama haftaya randevum var gidince söyleyeceğim.

Normalde çok kabızlık çektiğim için ki ( hergün duphalac içiyorum yatmadan) doktor kan ilacı vermicem dedi. 11.2 çıkmış düşük dimi alıyım ben.

Bu arada benim alerjim glutene. Colyak hastasıyım ben her ilacı kullanamıyorum bu yüzden.

Ya ben bu işten birşey anlamadım zaten. Şimdi bebek ürünlerinin hepsi küçük ebatlarda ama hep büyük insanların eşyalarından pahalılar.. Avuç içi kadar kıyafetler, 3 metre kare halılar dünya para. Ebatlar küçüldükçe fiyatlar yükseliyor bu ne arkadaş.

Cok gecmis olsun canim. Insallah onemli degildir. Saglicakla bi alsak kucagimiza. Her gunum pimpirikle geciyor

Canımcım 3 kıloluk bı deterjan ama uzun sure gıdıyomus
Gerçi bende uzun sure gıtmez
Öyle yumuşatıcı fılan doyamıyıp Boca etme huyum var
Normal fıyatı 105 ama üye ulursan

derinn83 eşım Çarptı Yarıda gıttı msj
Ama üyeye 80 e gelıyo
25 te az degıl yanı
Ben bıkac alışverış yaptım 50 lıra ucuza aldım
Bide eskısı gıbı yıllık Ücret falanda almıyolarmış
Beleşe devam

Benım arkadaş erken dogum yapmıştı suyu gelıp
Hastaneye tabı hazırlıksız gıtmış
Hazırlık setı konulmuş yatağa otellerdekı gıbı orda jılet fılan hepsı varmış
Hemşirelere kusura bakmayın anı geldım dıyınce bıze sorun degıl neler görüyoruz demışlerde
Allah hepımıze hazırlıklı sakin sakin gıtmeyı nasip etsın

derinn83 :)) eşim Çarptı ne yaa elim Çarptı su otomatık düzeltmeye uyuz oldum

gaz ici aldığında haber versene kzuu bize de, etiketlersen de sevinirim, atlamayayım. önemli konu. çok çekicem sanırım.

tamam canim soylerim,sonlara dogru yine konu acilir, unutmayiz korkma :))

sadece gogus ve gobekte olmasi sanki catlak olacakmis da ondan kasiniyormus izlenimi veriyor bana, tabi gormedigim icin bisey diyemiyorum..kasinmaktan iritasyon olmustur, dedigin sekilde kabarir normal o..
catlak kremi fln kullanmiyor muydun?
hemoglobin dusmus, kan ilaci vermicem dicene magnezyum verseymis ya.. dogumla bitse idare et denir de, daha emzirme donemi var, demir almak zorundasin.. cok gucsuz dusersin..
colyak zor, gecmis olsun

Çok teşekkür ederim canım. Ne kullansam geçer acaba bebek yagi kullandım daha beter yaptı içinde yulaf özü varmış sanırım ondan alerji oldu.
Çatlak kremi glutensiz bulana kadar doğum yaparım kesin o yüzden almadım ondan.

Gidince söyleyeceğim doktoruma zaten bide her ilacı kullanamadığım için sıkıntı oluyo ilaç bulmada.

B bugza kardeş ben 60 oldum hayırlısıyla ,artık itiraf zamanı sanırım ,yazmamakla inkar ediyordum ne yalan söylim

:))
ben lazerliyim aslinda, 6-7 sene oldu..
koltuk alti ve bacaklar tamamen bitti, ama bikini bitmedi, altlarda ve arkada kaldi..
goremiyorum alamiyorum.. agdaya gittim 2ay once, cok kastim kendimi galiba, tansiyonum dustu, fenalastim, agrim oldu fln.. korktum simdi ona da gidemiyorum..

her doktora gittigimde dua ediyorum alttan ölçum yapmasin diye :))

canim zaten stokke, quinny ya da mima alicam..
3u de maxi cosiye uygun aparat uretiyor o zaman.. sen stokke icin mi bulamadim dedin?
Cnm sen ikiz arabasi almayi dusunmuyormusun tek li mi alacaksın stokke quonny mima ucude cok kaba bugaboo nun ikiz arabalarina bak cok kibar duruyo

Calisanlar ile konuşamadım cnm ama yarın bilgi alicam normalinide alirim ama jeli de güzel:) kokladim kahverengiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…