Benim belki bir aydan fazladır ayaklarımda şişme sorunu var. Çok ayakta durursam ya da ayaklarım aşağı sarkık fazla oturursam ayaklarım şişiyor. Yukarı kaldırıp dinlendirince iniyor. Bileklerim normal sadece ayaklarım şişiyor. Şuan ayak numaram rahat yarım-bir numara büyümüş durumda.Iyi aksamlar kizlar. Sizde odem basladi mi ? Iki gundur ayak bileklerimde odem olusuyor. Bastirinca izi kaliyor. Birde sabah uyandim sag elim sol elimden 3 beden büyüktü: (
Yenı zelanda yünü degılse eve bıle almam bende :))yeni zellanda yununden olmassa ayak basmam zaten :)))
ya aldigim griyi cok begenerek aldim, agir bi model o..
bi tane de boyle daha sade, cicili bisey aliym diyorum.. ben sik sik yikamaya yolluyorum halilarimi.. degistire degistire sererim diye dusundum ama, oyle incecik dandik bisey gelicekse istemem.
ilmek sayisini fln bi sormak lazim o zaman..
sen o zellanda zimbirtisina nerde baktin? internet siteleri var mi?
ben bugun baya para harcadim gerci daha bu ay bisey alamam :)))
Yenı zelanda yünü degılse eve bıle almam bende :))
Ben senın grî halıya bıttım zaten ama benım odaya cok alakasız olur
Senın bulduğun bu ayıcıklı belkı öyle degıldır ama sıparış etmeden sor
Hayal kırıklığı Olmasın
Ben ig da başka bı yerde yakın çekımı gördüm isim yazılı olandan bıldıgın paspas ıncelıgınde öyle olunca kararsız kaldım
Pierre cardin in bı modelı şekerım benım yenı Zelandalı halıEki Görüntüle 1897864 bu da ındırımlı hali
O ürünün adı değişmişti ya tam hatırlayamadım ben de ama baby geçmiyo içinde sadece sensitive olmuştu galibaamwaya üye oldum da bebekler için olan deterjanı bulamıyorum kızlar yawf, biri bana link atabilir mi amway sayfasından. isimle aratınca bebekler için olanı çıkmıyorSA8™ Sensitive Baby değil miydi bunun adı? :/
http://www.amwaykayitol.com/amway-urunleri/sa8-baby-konsantre-toz-camasir-deterjani/amwaya üye oldum da bebekler için olan deterjanı bulamıyorum kızlar yawf, biri bana link atabilir mi amway sayfasından. isimle aratınca bebekler için olanı çıkmıyorSA8™ Sensitive Baby değil miydi bunun adı? :/
O zaman tamamdır, üç markanın da maxi cosi aparatı var canım.
Ben stokke aparatı bulamadım işte. Halen Stokke ürünlerinin ithalatı yapılmadı, bu darbeydi ohaldi falan derken birçok markanın ithalatı durmuş durumda. Allahtan letgo da ikinci el satan birini buldum evime 800 mt ileri de oturuyordu, can havliyle gittim aldım da geldim :) Diğer markaların stok durumlarını bilmiyorum inş yoktur benzer sorunları.
ben sadece abdi ibrahimi soruyorsun diye ona cevap yazmistim :)
catlak olmadan once cilt cok kasinir, bol bol nemlendir bence..
magnezyum kullaniyor musun?
magnezyumla demir ilacini kullandiginda kabizlik yapmamasi lazim..
ben de gyno ferro sanol kullaniyorum, kabizlik da bulanti da yapmadi, memnunum simdilik canim
Ya ben bu işten birşey anlamadım zaten. Şimdi bebek ürünlerinin hepsi küçük ebatlarda ama hep büyük insanların eşyalarından pahalılar.. Avuç içi kadar kıyafetler, 3 metre kare halılar dünya para. Ebatlar küçüldükçe fiyatlar yükseliyor bu ne arkadaş.Yenı zelanda yünü degılse eve bıle almam bende :))
Ben senın grî halıya bıttım zaten ama benım odaya cok alakasız olur
Senın bulduğun bu ayıcıklı belkı öyle degıldır ama sıparış etmeden sor
Hayal kırıklığı Olmasın
Ben ig da başka bı yerde yakın çekımı gördüm isim yazılı olandan bıldıgın paspas ıncelıgınde öyle olunca kararsız kaldım
Pierre cardin in bı modelı şekerım benım yenı Zelandalı halıEki Görüntüle 1897864 bu da ındırımlı hali
Benim belki bir aydan fazladır ayaklarımda şişme sorunu var. Çok ayakta durursam ya da ayaklarım aşağı sarkık fazla oturursam ayaklarım şişiyor. Yukarı kaldırıp dinlendirince iniyor. Bileklerim normal sadece ayaklarım şişiyor. Şuan ayak numaram rahat yarım-bir numara büyümüş durumda.
Ellerimde kilo almaya başladıkça hafiften tombikleşti hatta yüzüğümü 5 numara büyüttürmek zorunda kaldım. Tuzu kestim biraz sıkıntılar azaldı ama tam anlamıyla geçmedi. Şimdiye kadarki sıkıntılarımı doktor olağan karşıladı. Ama son bir haftadır gece yatarken ellerim şişmeye başladı. Sabah bi kalkıyorum parmaklarımı açıp kapatamıyorum o derece şişmiş. Haftaya kontrolüm var sorucam doktora bakalım ne diycek.
Canımcım 3 kıloluk bı deterjan ama uzun sure gıdıyomusninocin canım anneme Anway leri nerden temin ettiğini sordum, eczacı bi arkadaşı satışını yapıyormuş, ondan alıyormuş. Bebek deterjanı için fiyat almasını istedim. Sen de üye olup sipariş verdin sanırım, kaça aldın sen? Kaç kiloluk? Eğer bu eczacıdan daha uyguna aldıysan bende üye olup sipariş vericem
Benım arkadaş erken dogum yapmıştı suyu gelıpKız niye sezeryana kıllı gidelim ay :) demek istediğim su doktorlar ani bi kasılmayla sancı gelir Doğum başlar diye ağdaya izin vermiyor o yüzden normal Doğum bekleyenlere önermiyorlar ağda. Sezeryanın tarihi belli ya zaten kesin sezeryan olacak o yüzden bi gün önce ağdaya git sancı gelirse git bi gün önce alırlar sezeryana. Onu demek istiyorum :)))
gaz ici aldığında haber versene kzuu bize de, etiketlersen de sevinirim, atlamayayım. önemli konu. çok çekicem sanırım.
Canım kasimaktan göğüs ve gobek yara oldu artık. Çatlayacak diyemidir acaba. Tahlil yaptırdım bisi çıkmadı. Bide göğüs ucu hariç çevresi benek benek göz göz olmuş oda normal mi.
Normalde çok kabızlık çektiğim için ki ( hergün duphalac içiyorum yatmadan) doktor kan ilacı vermicem dedi. 11.2 çıkmış düşük dimi alıyım ben.
Bu arada benim alerjim glutene. Colyak hastasıyım ben her ilacı kullanamıyorum bu yüzden.
http://www.amwaykayitol.com/amway-urunleri/sa8-baby-konsantre-toz-camasir-deterjani/
Şu linke bi baksana canım. Tuhaf bi site bu yaa tam çözemedim, sepete ekle satın al falan birşey yazmıyor gerçi.
Çok teşekkür ederim canım. Ne kullansam geçer acaba bebek yagi kullandım daha beter yaptı içinde yulaf özü varmış sanırım ondan alerji oldu.tamam canim soylerim,sonlara dogru yine konu acilir, unutmayiz korkma :))
sadece gogus ve gobekte olmasi sanki catlak olacakmis da ondan kasiniyormus izlenimi veriyor bana, tabi gormedigim icin bisey diyemiyorum..kasinmaktan iritasyon olmustur, dedigin sekilde kabarir normal o..
catlak kremi fln kullanmiyor muydun?
hemoglobin dusmus, kan ilaci vermicem dicene magnezyum verseymis ya.. dogumla bitse idare et denir de, daha emzirme donemi var, demir almak zorundasin.. cok gucsuz dusersin..
colyak zor, gecmis olsun
Benım arkadaş erken dogum yapmıştı suyu gelıp
Hastaneye tabı hazırlıksız gıtmış
Hazırlık setı konulmuş yatağa otellerdekı gıbı orda jılet fılan hepsı varmış
Hemşirelere kusura bakmayın anı geldım dıyınce bıze sorun degıl neler görüyoruz demışlerde
Allah hepımıze hazırlıklı sakin sakin gıtmeyı nasip etsın
Cnm sen ikiz arabasi almayi dusunmuyormusun tek li mi alacaksın stokke quonny mima ucude cok kaba bugaboo nun ikiz arabalarina bak cok kibar duruyocanim zaten stokke, quinny ya da mima alicam..
3u de maxi cosiye uygun aparat uretiyor o zaman.. sen stokke icin mi bulamadim dedin?
Calisanlar ile konuşamadım cnm ama yarın bilgi alicam normalinide alirim ama jeli de güzel:) kokladim kahverengiydiBen de yeni deneyimleyeceğim bu ceviz olayını ama okuduğum kadarıyla sıvısı kıvamlı olmuyor. Bir de bunun sıvısını elde ettiğimizde birkaç gün buzdolabında saklanabiliyormuş meyve olduğu için bozuluyormuş. Bahsettiğin formunun kullanımı daha kolaydır ama konsantre etmek ve korumak için ne kullanılmıştır bilemiyorum
Iyi aksamlar kizlar. Sizde odem basladi mi ? Iki gundur ayak bileklerimde odem olusuyor. Bastirinca izi kaliyor. Birde sabah uyandim sag elim sol elimden 3 beden büyüktü: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?