canim niye arada kaliyorsun ikisini de al :)
gaz derdiyle ugrasirken neler alip neler denicez hicbi fikrin yok sanirim :))
wind salbe yi surer surmez gecicek mi sence :)
yorumlari guzel ama benim 10yildir eczanede gordugum, bi bebegin gazina iyi gelen digerinde ise yaramiyor..
deneyip bulcaz :)
Kuzum o da aynı. Sabun cevizinden çıkıyor. İçinde ekstradan en fazla hindistan cevizi türevi falan vardır. Konsantre formunda olduğu icin bi' tık daha pahalıdır ama aynı işi görür merak etme.
Kuzum o da aynı. Sabun cevizinden çıkıyor. İçinde ekstradan en fazla hindistan cevizi türevi falan vardır. Konsantre formunda olduğu icin bi' tık daha pahalıdır ama aynı işi görür merak etme.
canim sen yine de %40 oksizinc al dursun evde, barrierin tedavide yetersiz oldugunu kesin olarak soyleyebilirim, aktif olusmus pisik icin stelactiv alabilirsin mustela kullanmak istiyorsan..
Aldığın arabanın aynı zamanda maxi cosi aparatı da üretiyor olması lazım. Bütün markaların Maxi Cosi aparat üretimi var mı bilmiyorum ama üreten firmaların hepsinin aparatı farklı farklı ondan eminim. Mesela Stokkenin aparatı ile Bugaboonun aparatı aynı değil gibi.. Bebek arabası seçerken Maxi Cosi aparatı olup olmadığını araştır mutlaka derim aksi taktirde ana kucaklarını bebek arabana monte edemezsin.
Kızlar bende 3-4 gündur kaşıntı var cildiyeye gittim bişey çıkmadı ama göğsümü kasirken farkettim tek göğsüm böyle hani üşüyünce tüyler diken diken olur ya aynı öyle o kısımlar benek benek olmuş sanki alt tarafı normal mi o acaba.
Kasimaktan da hep kızardı zaten.
Ayrıca kansızlık çıktı doktorum bana kabizligim var diye vermemişti ilaç. Kullanabileceğim kabızlık yapmayan ne kullanabilirim almak istiyorum. Iikizcan2016
canım sen eczacisin sanırım abdi ibrahim firmasının bi kan ilacı var mı acaba. Her marka kullanamıyorum alerjim den dolayı da.
:)))
biraz girecek tabi girmeden olmuyor bu isler :))
ben daha pisik icin bisey almadim earth mama disinda..
gaz icin de almadim..
uyku seti de yaptiramiyorum, koruyucuyu baglayacak yer yok, inci tuncele gidip konusmam lazim..
aldigim yatak da 70-130 kucuk oldu.. 73-134 gibi benim mobilya.. 3-4 cm acik kaldi kenarlarda
tam sifir oturacak yatak bulamam ki, bucuklu fln :)
poffff
O zaman tamamdır, üç markanın da maxi cosi aparatı var canım.
Ben stokke aparatı bulamadım işte. Halen Stokke ürünlerinin ithalatı yapılmadı, bu darbeydi ohaldi falan derken birçok markanın ithalatı durmuş durumda. Allahtan letgo da ikinci el satan birini buldum evime 800 mt ileri de oturuyordu, can havliyle gittim aldım da geldim :) Diğer markaların stok durumlarını bilmiyorum inş yoktur benzer sorunları.
Kızlar bende 3-4 gündur kaşıntı var cildiyeye gittim bişey çıkmadı ama göğsümü kasirken farkettim tek göğsüm böyle hani üşüyünce tüyler diken diken olur ya aynı öyle o kısımlar benek benek olmuş sanki alt tarafı normal mi o acaba.
Ayrıca kansızlık çıktı doktorum bana kabizligim var diye vermemişti ilaç. Kullanabileceğim kabızlık yapmayan ne kullanabilirim almak istiyorum. Iikizcan2016
canım sen eczacisin sanırım abdi ibrahim firmasının bi kan ilacı var mı acaba. Her marka kullanamıyorum alerjim den dolayı da.
Geçmiş olsun canım, ikizcan cevap vericektir gerçi ama bende tecrübemi aktarmak istedim. Gebeliğimin 12.haftasına kadar ciddi kabızlık çektim. 12.hafta itibariyle doktorum Demir (kan) ilacı olarak Gyno Ferro Sanol verdi. İçmeye başlamamla kabızlığım resmen bıçak gibi kesildi. Gece yatarken içiyorum ilacı, sabah ilk iş büyük abdeste çıkartıyor beni. Doktorunla bi görüş istersen bu ilacı.
Ben de yeni deneyimleyeceğim bu ceviz olayını ama okuduğum kadarıyla sıvısı kıvamlı olmuyor. Bir de bunun sıvısını elde ettiğimizde birkaç gün buzdolabında saklanabiliyormuş meyve olduğu için bozuluyormuş. Bahsettiğin formunun kullanımı daha kolaydır ama konsantre etmek ve korumak için ne kullanılmıştır bilemiyorum
:)))
biraz girecek tabi girmeden olmuyor bu isler :))
ben daha pisik icin bisey almadim earth mama disinda..
gaz icin de almadim..
uyku seti de yaptiramiyorum, koruyucuyu baglayacak yer yok, inci tuncele gidip konusmam lazim..
aldigim yatak da 70-130 kucuk oldu.. 73-134 gibi benim mobilya.. 3-4 cm acik kaldi kenarlarda
tam sifir oturacak yatak bulamam ki, bucuklu fln :)
poffff
Iikizcan2016
canım çok olmazsa bi soru daha soracağım sana : ) doktor kaşıntı için bana advantan krem verdi suyla karıştır falan dedi. Bu da Bayer firmasininmış kullanamıyorum. Abdi ibrahim, sandoz firmasının buna eşdeğer ilacı var mı hamilelerin de kullanabildigi.
ben sadece abdi ibrahimi soruyorsun diye ona cevap yazmistim :)
catlak olmadan once cilt cok kasinir, bol bol nemlendir bence..
magnezyum kullaniyor musun?
magnezyumla demir ilacini kullandiginda kabizlik yapmamasi lazim..
ben de gyno ferro sanol kullaniyorum, kabizlik da bulanti da yapmadi, memnunum simdilik canim
Iyi aksamlar kizlar. Sizde odem basladi mi ? Iki gundur ayak bileklerimde odem olusuyor. Bastirinca izi kaliyor. Birde sabah uyandim sag elim sol elimden 3 beden büyüktü: (
amwaya üye oldum da bebekler için olan deterjanı bulamıyorum kızlar yawf, biri bana link atabilir mi amway sayfasından. isimle aratınca bebekler için olanı çıkmıyor SA8™ Sensitive Baby değil miydi bunun adı? :/
Iikizcan2016
canım çok olmazsa bi soru daha soracağım sana : ) doktor kaşıntı için bana advantan krem verdi suyla karıştır falan dedi. Bu da Bayer firmasininmış kullanamıyorum. Abdi ibrahim, sandoz firmasının buna eşdeğer ilacı var mı hamilelerin de kullanabildigi.
canim sana ilac mi firma mi alerji yapiyor ben anlamadim :))
esdegeri var, ectopix %0.1 krem, abdi ibrahimin bu da.. kortizon bunlar.. zorunluysa uzun sureli olmamak sartiyla kullanilabilir..