2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Senin eczane cok isimize yariycak sen orda deneyip degisik degisik bize bilgi vercen:)))

Bugun bende bebek deterjanlarini incelerken
Sabun cevizinin jel gibi olanını gordum size soracaktım cordeliac

Kuzum o da aynı. Sabun cevizinden çıkıyor. İçinde ekstradan en fazla hindistan cevizi türevi falan vardır. Konsantre formunda olduğu icin bi' tık daha pahalıdır ama aynı işi görür merak etme.

Kuzum o da aynı. Sabun cevizinden çıkıyor. İçinde ekstradan en fazla hindistan cevizi türevi falan vardır. Konsantre formunda olduğu icin bi' tık daha pahalıdır ama aynı işi görür merak etme.
Bi tik pahali ise onu alayim ben haha fiyatına bakmadim :) bugun cok yoruldum alisverid fln yoruldum yarin bakarim gidebilirsem :)

canim sen yine de %40 oksizinc al dursun evde, barrierin tedavide yetersiz oldugunu kesin olarak soyleyebilirim, aktif olusmus pisik icin stelactiv alabilirsin mustela kullanmak istiyorsan..

Zaten bunun üzerinde de gündelik kullanım için yazıyor. Onu da alırım.
Burts'ü de alırım. Girsin anasını satayım.

Bi tik pahali ise onu alayim ben haha fiyatına bakmadim :) bugun cok yoruldum alisverid fln yoruldum yarin bakarim gidebilirsem :)

O jel formunda varsa Eco Nuts'ı al. Usda sertifikalı o. Yine bitkisel Seventh Generation var bu da aynı standarta sahip.

canim zaten stokke, quinny ya da mima alicam..
3u de maxi cosiye uygun aparat uretiyor o zaman.. sen stokke icin mi bulamadim dedin?

Kızlar bende 3-4 gündur kaşıntı var cildiyeye gittim bişey çıkmadı ama göğsümü kasirken farkettim tek göğsüm böyle hani üşüyünce tüyler diken diken olur ya aynı öyle o kısımlar benek benek olmuş sanki alt tarafı normal mi o acaba.
Kasimaktan da hep kızardı zaten.

Ayrıca kansızlık çıktı doktorum bana kabizligim var diye vermemişti ilaç. Kullanabileceğim kabızlık yapmayan ne kullanabilirim almak istiyorum. I ikizcan2016 canım sen eczacisin sanırım abdi ibrahim firmasının bi kan ilacı var mı acaba. Her marka kullanamıyorum alerjim den dolayı da.

Zaten bunun üzerinde de gündelik kullanım için yazıyor. Onu da alırım.
Burts'ü de alırım. Girsin anasını satayım.

:)))
biraz girecek tabi girmeden olmuyor bu isler :))
ben daha pisik icin bisey almadim earth mama disinda..
gaz icin de almadim..
uyku seti de yaptiramiyorum, koruyucuyu baglayacak yer yok, inci tuncele gidip konusmam lazim..
aldigim yatak da 70-130 kucuk oldu.. 73-134 gibi benim mobilya.. 3-4 cm acik kaldi kenarlarda
tam sifir oturacak yatak bulamam ki, bucuklu fln :)
poffff

canim zaten stokke, quinny ya da mima alicam..
3u de maxi cosiye uygun aparat uretiyor o zaman.. sen stokke icin mi bulamadim dedin?
O zaman tamamdır, üç markanın da maxi cosi aparatı var canım.
Ben stokke aparatı bulamadım işte. Halen Stokke ürünlerinin ithalatı yapılmadı, bu darbeydi ohaldi falan derken birçok markanın ithalatı durmuş durumda. Allahtan letgo da ikinci el satan birini buldum evime 800 mt ileri de oturuyordu, can havliyle gittim aldım da geldim :) Diğer markaların stok durumlarını bilmiyorum inş yoktur benzer sorunları.

Geçmiş olsun canım, ikizcan cevap vericektir gerçi ama bende tecrübemi aktarmak istedim. Gebeliğimin 12.haftasına kadar ciddi kabızlık çektim. 12.hafta itibariyle doktorum Demir (kan) ilacı olarak Gyno Ferro Sanol verdi. İçmeye başlamamla kabızlığım resmen bıçak gibi kesildi. Gece yatarken içiyorum ilacı, sabah ilk iş büyük abdeste çıkartıyor beni. Doktorunla bi görüş istersen bu ilacı.

gecmis olsun,
ferrum fort tb
ferplex flakon
ferplex fol flakon.. bunlar abdi ibrahimin :)

Bugun bende bebek deterjanlarini incelerken
Sabun cevizinin jel gibi olanını gordum size soracaktım cordeliac
Ben de yeni deneyimleyeceğim bu ceviz olayını ama okuduğum kadarıyla sıvısı kıvamlı olmuyor. Bir de bunun sıvısını elde ettiğimizde birkaç gün buzdolabında saklanabiliyormuş meyve olduğu için bozuluyormuş. Bahsettiğin formunun kullanımı daha kolaydır ama konsantre etmek ve korumak için ne kullanılmıştır bilemiyorum

gaz ici aldığında haber versene kzuu bize de, etiketlersen de sevinirim, atlamayayım. önemli konu. çok çekicem sanırım.

I ikizcan2016 canım çok olmazsa bi soru daha soracağım sana : ) doktor kaşıntı için bana advantan krem verdi suyla karıştır falan dedi. Bu da Bayer firmasininmış kullanamıyorum. Abdi ibrahim, sandoz firmasının buna eşdeğer ilacı var mı hamilelerin de kullanabildigi.

ben sadece abdi ibrahimi soruyorsun diye ona cevap yazmistim :)
catlak olmadan once cilt cok kasinir, bol bol nemlendir bence..
magnezyum kullaniyor musun?
magnezyumla demir ilacini kullandiginda kabizlik yapmamasi lazim..
ben de gyno ferro sanol kullaniyorum, kabizlik da bulanti da yapmadi, memnunum simdilik canim

Iyi aksamlar kizlar. Sizde odem basladi mi ? Iki gundur ayak bileklerimde odem olusuyor. Bastirinca izi kaliyor. Birde sabah uyandim sag elim sol elimden 3 beden büyüktü: (

amwaya üye oldum da bebekler için olan deterjanı bulamıyorum kızlar yawf, biri bana link atabilir mi amway sayfasından. isimle aratınca bebekler için olanı çıkmıyor SA8™ Sensitive Baby değil miydi bunun adı? :/

canim sana ilac mi firma mi alerji yapiyor ben anlamadim :))
esdegeri var, ectopix %0.1 krem, abdi ibrahimin bu da.. kortizon bunlar.. zorunluysa uzun sureli olmamak sartiyla kullanilabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…