2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar Bursa da yaşayan süt verebilecek yakınlarınız varsa duyarsız kalmayalım yardım edelim bebişe
Dun tam Yemeğe oturduk bu haberı bı gördüm tv de ağlamaktan mahvoldum Allah ım kımseye böyle kader yaşatmasın,hala aklımda

Evet haklısın canım. Aynı sokaktaydık taşıncakmış şimdi. Şu halimle bu kadar çocukluk yapmamalıydı.Herkese yaymış birde beni sildi diye geceden beri susmadı telefonum
1-2 gun kapa tlf unu kımseye laf anlatıcam dıye uğraşma bak hala aynı konuya kafa yoruyorsun

Bugun Dr a gıdıcem tedırgın oldum günde 4-5 kere karnım taş gıbı oluyo
Bı anlasak neyın ne oldugunu normal mı yolundamı gıdıyo off panık atak olucam
Kızlar bı de bana su oluyo vajına ve makatımde tık tık tık bişey hıssedıyorum arada cok duzenlı bı hareket,sankı musluktan aynı ölçüde su damlar ya onun rıtmınde bışey vuruyo içerden alt kısma

Mrb kızlar haftasonu yine bebis için alisveristeydim . Annemle yine
alışveriş yaptım kovası banyo küvet filesi iç zibin ve bu 3-5 alt üst takım aldım annemler de salon icin ana Kucağı aldılar yaklaşık 10 adet 0-3 ay tulum ve takım i oldu yeter sanırım . Gorumcem de bebeğinin eski kıyafetlerini verdi ama en az 5 yıllık kullanmak istemiyorum kaldırdım bi kenara eski lekeli kıyafetler giydirmek istemiyorum . Şimdiden akıl vermeleri söyle giydir böyle giydir demeleri başladı. Sınır oluyorum

Eklentiler

• 20161016_130902.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 71
ulusu ekledim hemencecik listeye. ben normaldede pek sevmem öyle mağaza mağaza hamilelikle ilgili diil yani. en fazla 3. mağazada hallolur benim iş
bende gezerım en uygunu en hoşuma gideni neredeyse oradan alırım ama bu halde gezecek enerjım yok zaten agrılarımda var ulusta toplam 3 magazaya girerek canta bebek arabası emzık bıberon hallettım bana uygun geldı

hepsi cook güzel tatlimmm tchibonun o bebe takimini bende aldim pembis olanini cok tatli dimi :)

Acaip tatlı ya bi' de çok yumuşak. Kutusu da çok kaliteli. Aldığım zaman satış fiyatının yarısına düşmüştü. O yüzden dayanamadım, kaptım.
Bi' bebek teması gelse de süpürsek tchibo'yu diye bekliyorum. Bi' şey kalmamış bu ara pek. Olanlardan da organik zıbınlardan, sweat'lerden falan almıştım ben. Onlar da aynı bu yenidoğanın kalitesindeydi.

Daha dur yeni basliyor akil verenler :) sen kimseyi kirma verileni al giydirmek istemedigini kaldir gitsin. El alti yoket ama lekesi yoksa 5 yil 10 yil farketmez lazim olani giydirebilirsin. Bende kizimin kiyafetlerini yikadim utuledim yerlestirdim gordumki hic 0~3 ay tulum almamisiz :) dun 3 tane aldik. Ayakli seyleri fazla almiyorum boyu uzayinca hemen sıkıyor ve giyemiyor yoksa cok guzeller. Mumkun mertebe buna dikkat ettim. 10 takim kafi diye dusunuyorum gule gule kullansin.

Selam kızlar e bebekten az önce bebek arabası aldım inşallah beğenerek kullanırız. Kampanya var bebek arabalarında filan haberiniz olsun almayan arkadaşlar bakabilirler.

Bu korku hepimizdevar sanirim.
Cahillik en guzeli bunu bilir bunu soylerim.
Ilk hanileligimde hic farkinda degildim bu durumlarin, simdi her dk acaba dogum sancisi mi bu korkusunu yasiyorum.
Haftasonu ailemin yanina gittim.sabah surekli bir yerlerim agriyor. Korktum epilasyon falan yaptim inanir misin, doguracagim herhalde acil gidersem hazirlikli olayim dedim
Ben artik soyle yaklasmaya calisiyorum olaya, ilk bu agrilari kasilmalari hissetmeye basladigim zamanu dusunuyorum. Doguracak olsam kirk kere dogururdum herhalde diyorum.
Hepimiz yasadigimiza gore demek ki yalanci doguk sancıları dedikleri seyler bunlar

Canim bebeklerimiz suan ters duruyor ayaklar asagida dr um tekmelerini hareketlerini anus ve vajinada hissedersin o oturur pozisyondayken dedi hele bende oturur pozisyondaysam mesela suan ki gibi :) sanki tiktik ses duyuyorum kendimden suphe ediyorum gazmi cikartiyorum diye :) bunun icin endiselenme kasilma olayinida sorda bizde ogrenelim artik kasilmami mi bebismi aydinlansin su durum :)

Dürt beni dürt.
Taşınmıyorum ama dağınıklık konusunda yarışırız bence. Dün bebenin odayı boşalttım. O ara yorganlar falan gözüme ilişti. Hepsini çıkardım, yıkadım. Vakumladım, yok ettim. Hâlâ ortalıkta ütülenmiş fakat yerleşmemişler, ağzı açık vakumlu torbalar var bir miktar. Çocuk yüzünden bazaların altı çingene pazarı gibi zira sığmıyor bir şey. Aldıklarımı unutup, gördüğümde yeniden hatırlayınca seviniyorum öyle bir hal. En iyisini yapıyorsun o yüzden taşınmadan bir şey almamakla. Hattâ önce odası olacak alanı kur sonra ufak tefekleri al ki direkt yerleştir. Böylesi cidden sıkıntıymış. Bu açıdan bizden daha şanslı bile olacaksın. Taşınma işini hallet. Beraber liste yaparız. Planlı olur alışverişin. Evde yapılacak ne çok iş varmış bu arada onu da farkettim. Çok üzülüyorum.

O sürüm olayına katılıyorum. Sırf yılı yeni yazılımında falan son kullanıcının fark dahi etmeyeceği ufak bir sürüm özelliği var diye o kadar para farkı ödemek abes cidden.

asli2434 yavrum benim Ceyhun'dan aldığım ipler geldi. Eğer sipariş vermediysen hâlen söyleyeyim ben hiç memnun kalmadım. @yuncunihat'tan aldığım merserize iplerin aynısından sipariş vermiştim. Iğrenç bir şey geldi. Gramları da hep birbirinden farklı, iplerin kalınlığı da, fotoğrafta gözüken renklerde. Battaniyenin kenarında çok az bir yer kalmıştı. Onu bile öremem, düşün.
Ithal cotton iplerden almıştım bir de. Fotoğraftaki renkle alakası olmayan 50 gramlık yumaklar geldi, incecik dantel ipi gibi.
Merserizelerle de anca lif örülür. Onu da 3 kere kullan çöpe at. Hiç riske girme alacaksan direkt Nihat'tan sipariş ver. Ben çok pişman oldum.

aynı şey bende de oldu iki gün önce, ama tahminimce sıpam tekme atıyor, artık hangi pozisyondaysa baskısını orda hissediyorum diye düşündüydüm canım. vajinamda değil de dediğin gibi makata yakın oldu. döndü sanırım, dün de ilk defa neredeyse sol göğsümün altında hissettim tekmelerini, ki ayakları sağ taraftaydı.

e cocuk da napsın, küçücük yerde yaşamaya çalısıyo yavrum. ittire ittire dönecek bi şekilde. sen gideceksen sor tabi yine. hatta kaçırmayayım kuzu. beni de etiketle, hepsi beni düşüncem. yoksa dediğin gibi panik atak yaşamamak için kendimi bu şekil ikna ediyorum.

:) loğusa dönemimizde hepimize bol bol sabırlar diliyorum. şimdiden düşünme bence.

Canım çok geçmiş olsun
Sana stresi yasaklıyoruz doğuma kadar her şeyden uzak kalıyorsun... Ve sürekli yat dinlen

Umarım kalabilirim hiç sanmıyorum ama.

çok gecmıs olsn canım.bol su ıcmek önemlı ya banada doktorum her kontorolumde bunu tembıhlıyor

Sağol canım

1-2 gun kapa tlf unu kımseye laf anlatıcam dıye uğraşma bak hala aynı konuya kafa yoruyorsun

Kendistediği olmadı diye bu kadar can yakmasını anlamıyorum. Olan olmuş de geç illa ayaklanacak. Umarım arayıp sormaz konuşmak bile istemiyorum.

Kızlar bu arada hastaneden çıktım evdeyim şuan.

Annemle olan bağ koptu şu saatten sonra düşünmüyorum. Sadece kardeşimi dolduruyormuş o konuda aklım.

Böbrek genişlemesi varmış bol bol dinlenmem gerek.

Sonunda evdeyim şükür allah kimseyi hastaneye düşürmesin cidden insan yat yatta duramıyor.Serum ilaç ultrason iğne derken yıprandım üstüne doğum yapanların çığlıkları da iyice korkuttu beni.

Bu arada 24+2 yiz bugün ama usg de 23+6 çıktık 5 günlük gerilik demişti ayrıntılıdaki doktor,kendi doktorum iki gün dedi.

Boyumuz 29 santim,kilomuz 654 gram olmuş.
Büyümüş benim sıpam

2 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı aç gel dedi.Bakalım nasıl çıkacak :)

Bobregin insallah duzelir canim sikma canini annen doldurmaya calissada kardes o kopmaz senden bebeginde buyumus sagligi yerinde masallah ona

Kuzucuğum dr'un haklı. Kesinlikle yatmak zorundasın. Kateter takılsın istemiyorsan şayet. Bırak iş güç kalsın. Öyle çıkayım, hava alayım diye yürümeye falan kalkma. Kasılmaları arttırmaktan başka işe yaramıyor böbrek genişlemesinde. Tecrübeyle sabit. Bol bol suyunu iç ve yat sadece. Evde de bir şeyler yaparsan sabit aynı noktada durarak yapma. Her yarım saatte 15 dakika dinlen.
O ağrıları senin hissettiğin gibi bebek de içeride kasılma olarak hissediyor, pozisyonunu değiştiriyor ona göre. Dinlenmekten başka çözümü yok bunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…