Dun tam Yemeğe oturduk bu haberı bı gördüm tv de ağlamaktan mahvoldum Allah ım kımseye böyle kader yaşatmasın,hala aklımdaKızlar Bursa da yaşayan süt verebilecek yakınlarınız varsa duyarsız kalmayalım yardım edelim bebişe
1-2 gun kapa tlf unu kımseye laf anlatıcam dıye uğraşma bak hala aynı konuya kafa yoruyorsunEvet haklısın canım. Aynı sokaktaydık taşıncakmış şimdi. Şu halimle bu kadar çocukluk yapmamalıydı.Herkese yaymış birde beni sildi diye geceden beri susmadı telefonum
Bugun Dr a gıdıcem tedırgın oldum günde 4-5 kere karnım taş gıbı oluyoaynen kızlar, hiç anlaşılmıyo ki gerçekten. bi ağrı olmuyor, sadece karında sertlik ve çocuğun bi yerde toplanması oluyor. serumu aldığımdan beri 3 kere oldu , 2 keresinde seruu alıyordum. üstünden 4 gün geçti. hala emin değilim kasılma mıydı yoksa sıpamın hareketleri miydi fikirsizim.
28 haftalık deneyimimle şunu söyleyebilirim ; hamilelik sürekli endişe ile geçen zor zanaatmış. :)
bende gezerım en uygunu en hoşuma gideni neredeyse oradan alırım ama bu halde gezecek enerjım yok zaten agrılarımda var ulusta toplam 3 magazaya girerek canta bebek arabası emzık bıberon hallettım bana uygun geldıulusu ekledim hemencecik listeye. ben normaldede pek sevmem öyle mağaza mağaza hamilelikle ilgili diil yani. en fazla 3. mağazada hallolur benim iş
hepsi cook güzel tatlimmm tchibonun o bebe takimini bende aldim pembis olanini cok tatli dimi :)
Daha dur yeni basliyor akil verenler :) sen kimseyi kirma verileni al giydirmek istemedigini kaldir gitsin. El alti yoket ama lekesi yoksa 5 yil 10 yil farketmez lazim olani giydirebilirsin. Bende kizimin kiyafetlerini yikadim utuledim yerlestirdim gordumki hic 0~3 ay tulum almamisiz :) dun 3 tane aldik. Ayakli seyleri fazla almiyorum boyu uzayinca hemen sıkıyor ve giyemiyor yoksa cok guzeller. Mumkun mertebe buna dikkat ettim. 10 takim kafi diye dusunuyorum gule gule kullansin.Mrb kızlar haftasonu yine bebis için alisveristeydim . Annemle yine
alışveriş yaptım kovası banyo küvet filesi iç zibin ve bu 3-5 alt üst takım aldım annemler de salon icin ana Kucağı aldılar yaklaşık 10 adet 0-3 ay tulum ve takım i oldu yeter sanırım . Gorumcem de bebeğinin eski kıyafetlerini verdi ama en az 5 yıllık kullanmak istemiyorum kaldırdım bi kenara eski lekeli kıyafetler giydirmek istemiyorum . Şimdiden akıl vermeleri söyle giydir böyle giydir demeleri başladı. Sınır oluyorum
Bu korku hepimizdevar sanirim.Bugun Dr a gıdıcem tedırgın oldum günde 4-5 kere karnım taş gıbı oluyo
Bı anlasak neyın ne oldugunu normal mı yolundamı gıdıyo off panık atak olucam
Kızlar bı de bana su oluyo vajına ve makatımde tık tık tık bişey hıssedıyorum arada cok duzenlı bı hareket,sankı musluktan aynı ölçüde su damlar ya onun rıtmınde bışey vuruyo içerden alt kısma
Canim bebeklerimiz suan ters duruyor ayaklar asagida dr um tekmelerini hareketlerini anus ve vajinada hissedersin o oturur pozisyondayken dedi hele bende oturur pozisyondaysam mesela suan ki gibi :) sanki tiktik ses duyuyorum kendimden suphe ediyorum gazmi cikartiyorum diye :) bunun icin endiselenme kasilma olayinida sorda bizde ogrenelim artik kasilmami mi bebismi aydinlansin su durum :)Bugun Dr a gıdıcem tedırgın oldum günde 4-5 kere karnım taş gıbı oluyo
Kızlar bı de bana su oluyo vajına ve makatımde tık tık tık bişey hıssedıyorum arada cok duzenlı bı hareket,sankı musluktan aynı ölçüde su damlar ya onun rıtmınde bışey vuruyo içerden alt kısma
Gule gule kullan canim hangi modeli aldin?Selam kızlar e bebekten az önce bebek arabası aldım inşallah beğenerek kullanırız. Kampanya var bebek arabalarında filan haberiniz olsun almayan arkadaşlar bakabilirler.
canım malum ben 3 aydır taşınıyorum :) bu beceriksizliğimiz yüzünden hem aklım bir karış havada hem de yapacak çok şey oluyor. ama sizi mümkün olduğunca takip edip copy paste yaparak bilgleir toplamaya çalışıyorum. valla yeni eve geçmeden (ki şu anki plan 10 gün içinde taşınmak) bebeğe brişey almak istemiyorum. hem yerim yok, hem çok dağınığım hem de ona konsantre olamıyorum. ben normalde konunun ortasından girip sayfalarca tartışılmış konuyla ilgili soru sormayı sevmem ama bu karışıklıkta seni arada dürtecek gibiyim.
kur hikayeisne gelince, şu an bazı yerlerde kurlar enfes gözüküyor valla. ithalatçılar ellerindeki malı bitirmeye çalışıyorlar belli ki, bence de üstüne atlamak lazım.
ben genelde bir şey alırken çok elzem değilse hiç bir zaman son çıkan modelini almam (teknoloji ürünlerinde). çünkü yeni bir özellik ekleyip fiyatı bence çok şişiriyorlar. üstelik o yeni eklenen özellikle de mükemmelleştirilmiş olmuor falan filan. o nedenle ben hep 1 ya da 2 model altını alırım. tabi burda konuşulan rakam da önemli. mesela akıllı teleofnlarda 100-150 euro filan farkediyor bu fark ha ama örneğin ateş ölçer de 10-15 euro.
Bugun Dr a gıdıcem tedırgın oldum günde 4-5 kere karnım taş gıbı oluyo
Mrb kızlar haftasonu yine bebis için alisveristeydim . Annemle yine
alışveriş yaptım kovası banyo küvet filesi iç zibin ve bu 3-5 alt üst takım aldım annemler de salon icin ana Kucağı aldılar yaklaşık 10 adet 0-3 ay tulum ve takım i oldu yeter sanırım . Gorumcem de bebeğinin eski kıyafetlerini verdi ama en az 5 yıllık kullanmak istemiyorum kaldırdım bi kenara eski lekeli kıyafetler giydirmek istemiyorum . Şimdiden akıl vermeleri söyle giydir böyle giydir demeleri başladı. Sınır oluyorum
Canım çok geçmiş olsun
Sana stresi yasaklıyoruz doğuma kadar her şeyden uzak kalıyorsun... Ve sürekli yat dinlen
çok gecmıs olsn canım.bol su ıcmek önemlı ya banada doktorum her kontorolumde bunu tembıhlıyor
1-2 gun kapa tlf unu kımseye laf anlatıcam dıye uğraşma bak hala aynı konuya kafa yoruyorsun
Bobregin insallah duzelir canim sikma canini annen doldurmaya calissada kardes o kopmaz senden bebeginde buyumus sagligi yerinde masallah onaKızlar bu arada hastaneden çıktım evdeyim şuan.
Annemle olan bağ koptu şu saatten sonra düşünmüyorum. Sadece kardeşimi dolduruyormuş o konuda aklım.
Böbrek genişlemesi varmış bol bol dinlenmem gerek.
Sonunda evdeyim şükür allah kimseyi hastaneye düşürmesin cidden insan yat yatta duramıyor.Serum ilaç ultrason iğne derken yıprandım üstüne doğum yapanların çığlıkları da iyice korkuttu beni.
Bu arada 24+2 yiz bugün ama usg de 23+6 çıktık 5 günlük gerilik demişti ayrıntılıdaki doktor,kendi doktorum iki gün dedi.
Boyumuz 29 santim,kilomuz 654 gram olmuş.
Büyümüş benim sıpam
2 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı aç gel dedi.Bakalım nasıl çıkacak :)
Kızlar bu arada hastaneden çıktım evdeyim şuan.
Annemle olan bağ koptu şu saatten sonra düşünmüyorum. Sadece kardeşimi dolduruyormuş o konuda aklım.
Böbrek genişlemesi varmış bol bol dinlenmem gerek.
Sonunda evdeyim şükür allah kimseyi hastaneye düşürmesin cidden insan yat yatta duramıyor.Serum ilaç ultrason iğne derken yıprandım üstüne doğum yapanların çığlıkları da iyice korkuttu beni.
Bu arada 24+2 yiz bugün ama usg de 23+6 çıktık 5 günlük gerilik demişti ayrıntılıdaki doktor,kendi doktorum iki gün dedi.
Boyumuz 29 santim,kilomuz 654 gram olmuş.
Büyümüş benim sıpam
2 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı aç gel dedi.Bakalım nasıl çıkacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?