2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Evde bulamazlarsa ikinci kez gelmiyor Ptt'ciler. Aramıyorlar da genelde gelmeden. Vergi levhası olmayana kapıda ödemeli gönderim yaptırmıyor diğer firmalar. Bir ptt yapıyor herhalde onu. Onlar da cins. Temizlik malzemeleri almıştım 1-2 hafta önce instagram'dan içinde sıvı olduğunu ürün buraya gelince fark edip teslimat yapmadılar. Nasıl bir mallıksa burada fark ediliyor. Bi' arkadaşımın kargo paketini paramparça etmişlerdi bir de o yüzden hiç güvenmiyorum ptt'ye.

Kızlar aramızda bir arkadaş vardı sanki
Erken doğum riski vardı,suyu gelmişti
Doktor 27 haftada olsa yaşayabilir ama şimdi 2 hafta daha durmaz büyük ihtimalle denilmişti.
Yazdığı dönem 24haftalıktı arkadaş.
Daha öncede kaybı olmuş çok umutsuzdu ne oldu bilen var mı?

Kimdi o?
Hatırlayan var mı?

Bizim burda genelde tüm kargo şirketleri ikinci kez gelmiyor biz şubeye bırakıyoruz o zman diyip ordan alırsın anca diyorlar yani ben alıştım bu duruma

casamaa idi o canım. Ondan sonra tekrar yazmıştı ama bir daha ses çıkmadı. Ne oldu meçhul yani.

casamaa ydı evet ne oldu acaba inşalalh iyidir

kıskandım bende isterim yaaaaaaaa çok hoş olmuş

Evet evde ağlaya sızlaya annem kardeşimi de etkilemiş

Görüşmek istemiyorum seninle mutlu ol arama beni dedi.
Çocuğumdan farkı yoktu onun.

İstediğim insanla evlendim ayrılmadım diye bunların olmaması gerekti

Ne yapayım şimdi ayrılayım mı sırf kardeşimi görebilmek için benle konuşsunlar diye.

Ailemi sanki silmişim konumuna düştüm evlenip çocuk yaparak. Herzaman ki gibi ağlayıp sızlayarak etkiledi çocuğu.
Annemle görüşmemk değil ama kardeşim yıktı şuan beni

BENIM=)

cordeliac kız bak sana bir resim gönderiyorum örnek çok hoşuma gitti yapması da kolay.sence bu örnekten neler yapılabilir.örgüte ilgisi olan diğer arkadaşlar sizlerin de fikri önemli benim için fikirlerinizi bekliyorum

sarra13 canım benımde vardı o arkadasında varmıs sımdı okudum.benımkı 20 haftalıkken gelmıstı suyu doktor yasamaz cok kucuk demıstı yasaması ıcın en az 28 haftalık olsunkı cıgerlerı gelıssın dedı.cok sukur 28 olduk.yatcan dınlencen demıstı bana 2 aydır kocamla kanka olduk suyu tetıklemesın dıe=)

Aman Bebek iyi olsun da siz kardeş kardeş takılın nolcak :)
İnşallah tam vaktinde gelsinler

O da seni özler mutlaka sen msj atarsın ararsın annen yanında yokken konuşursunuz sen de omu etkilersin annene kötü bi şey söylemeden bak sen birini sevdiğinde de bu kadın böyle yapar sana de bi fırsatını bulursun sen

İkiz seninkiler oynamadan nasıl duruyor alan dar,iki kişi zorla sığıyor arada,biraz yan dönse biri,diğeri git diye itelemesi lazım

:))
benim kizlarim çok uslu teyzesi :)
arada bi birbirlerine giriyorlar,bi kiyamet kopuyo, patir kutur :)) ayaklarini birbirine vuruyolar galiba :)

Canım denemediğim kalmadı ben mi beceremiyorum ipten mi kaynaklanıyor anlamadım acaba kıvrılsada örsemde ütülemeyi mi denesem bilemedim işe yarar mı acaba. Gerçi ütümde bozuldu ama bulurum bi ütü.

Gule gule kullan canim hangi modeli aldin?
Casual Solo Comfort Travel Sistem Bebek Arabası aldık inşallah memnun kalırız çünkü çok araba inceledik karar verememiştik e bebek genel merkezinde bir akrabam çalışıyor o haber verdi bizde aldık bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…