2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım ben tarif ettiğin şeyi aynen yaşıyorum. Bacak kramplarım yüzünden magnezyum kullanmaya başlamıştım. Onları hallettim bu sefer de kuyruk sokumuma, kalçama tuhaf ağrılar giriyor. Özellikle de oturduğum yerden kalkarken, ya da otururken oturamıyor gibi oluyorum. Zaman zaman basamıyorum. Haftaya ctesi kontolüm var soracağım doktora.

Şuan yok.
Ultrasona gidicez bakalım böbreklere bakılacak sonra bebeğe.

Dün sabahtan aksama kadar ağrım şiddetliydi epey,büyük ihtimalle streste tetikledi.
strestendır canım cok takılma stres ve yorgunluk bıze cok yaramıyor ben bı ara cok yordum kendımı suyum geldı hemen hastaneye yatrdılar dınlenınce duzeldı cok suur

hepsi cook güzel tatlimmm tchibonun o bebe takimini bende aldim pembis olanini cok tatli dimi :)

Gunaydin herkese.
Haftasonu evde degildim pek takip edemedim ama tatsiz olaylar olmus sanirim son bir iki sayfaya bakinca.
sarra13 canim cok gecmis olsun.
Su surecte kimse senden ve bebeginden kiymetli degil. Kendini yıpratma her sey yoluna girer insallah zamanla.

Psikolojim bozuldu iyice hastane de.Kadınlar doğum yapanlar o kadar çığlık çığlığa ki.

Şimdi bakıldı sağ böbrek genişlemiş solda da başlamış genişleme

Günaydinn herkese mutlu haftalar diliyorum sevgili annisler umarim iyidir herkes
Günaydın güzel anneler

nasıl bı tedavı uygulancakmıs pekı

Sağ böbrek 1-2 derece genişlemiş.sol 0.1 gibi genişlemiş.
Bebek sağa yatırmış sırtını vücudu o baskı yapıyormuş.
Bol su içiçem o kadar.
Doğum sonrası düzelen bir şeymiş.

ankara anneleri bebek odanızı nereden aldınız nerelere bakmak lazım birde fiyat durumları nedir. ben çok gezenti bir tip değilim. en çok çeşiti hangi mağazalarda bulurum

Bol su içiçem o kadar.
Canım çok geçmiş olsun
Sana stresi yasaklıyoruz doğuma kadar her şeyden uzak kalıyorsun... Ve sürekli yat dinlen

Bol su içiçem o kadar.
çok gecmıs olsn canım.bol su ıcmek önemlı ya banada doktorum her kontorolumde bunu tembıhlıyor

ankara anneleri bebek odanızı nereden aldınız nerelere bakmak lazım birde fiyat durumları nedir. ben çok gezenti bir tip değilim. en çok çeşiti hangi mağazalarda bulurum
ben daha almadım ama cumartesı bı ulusa gıtmıstım orada begendım yakınlarımda yenı anne olanlarda hep orayı tavsıye edıyor fıyat ve kalıte acısından ıyı dıye duydum
yıne de tavsıyelere açıgım bende çok gezemıyorum

ulusu ekledim hemencecik listeye. ben normaldede pek sevmem öyle mağaza mağaza hamilelikle ilgili diil yani. en fazla 3. mağazada hallolur benim iş

canım malum ben 3 aydır taşınıyorum :) bu beceriksizliğimiz yüzünden hem aklım bir karış havada hem de yapacak çok şey oluyor. ama sizi mümkün olduğunca takip edip copy paste yaparak bilgleir toplamaya çalışıyorum. valla yeni eve geçmeden (ki şu anki plan 10 gün içinde taşınmak) bebeğe brişey almak istemiyorum. hem yerim yok, hem çok dağınığım hem de ona konsantre olamıyorum. ben normalde konunun ortasından girip sayfalarca tartışılmış konuyla ilgili soru sormayı sevmem ama bu karışıklıkta seni arada dürtecek gibiyim.

kur hikayeisne gelince, şu an bazı yerlerde kurlar enfes gözüküyor valla. ithalatçılar ellerindeki malı bitirmeye çalışıyorlar belli ki, bence de üstüne atlamak lazım.

ben genelde bir şey alırken çok elzem değilse hiç bir zaman son çıkan modelini almam (teknoloji ürünlerinde). çünkü yeni bir özellik ekleyip fiyatı bence çok şişiriyorlar. üstelik o yeni eklenen özellikle de mükemmelleştirilmiş olmuor falan filan. o nedenle ben hep 1 ya da 2 model altını alırım. tabi burda konuşulan rakam da önemli. mesela akıllı teleofnlarda 100-150 euro filan farkediyor bu fark ha ama örneğin ateş ölçer de 10-15 euro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…