- 7 Eylül 2016
- 166
- 187
- 18
Instagramdan soğuttular bizi dolandırıcılar! Geçen yıl bir kampanya vardı, kanserli çocuklara şapka örüp yolluyordu herkes. O şekilde değerlendirebilirsin belki ipleriasli2434 yavrum benim Ceyhun'dan aldığım ipler geldi. Eğer sipariş vermediysen hâlen söyleyeyim ben hiç memnun kalmadım. @yuncunihat'tan aldığım merserize iplerin aynısından sipariş vermiştim. Iğrenç bir şey geldi. Gramları da hep birbirinden farklı, iplerin kalınlığı da, fotoğrafta gözüken renklerde. Battaniyenin kenarında çok az bir yer kalmıştı. Onu bile öremem, düşün.
Ithal cotton iplerden almıştım bir de. Fotoğraftaki renkle alakası olmayan 50 gramlık yumaklar geldi, incecik dantel ipi gibi.
Merserizelerle de anca lif örülür. Onu da 3 kere kullan çöpe at. Hiç riske girme alacaksan direkt Nihat'tan sipariş ver. Ben çok pişman oldum.
:) loğusa dönemimizde hepimize bol bol sabırlar diliyorum. şimdiden düşünme bence.
aaaaaa böyle yaparak ne oluyor ki yani.bi iş yapıyorlar onuda batırıyorlar.noldu yani bir daha almayız rezillik ya geçmiş olsun Can'ım ya hem geç gönderdiler hemde dandik.asli2434 yavrum benim Ceyhun'dan aldığım ipler geldi. Eğer sipariş vermediysen hâlen söyleyeyim ben hiç memnun kalmadım. @yuncunihat'tan aldığım merserize iplerin aynısından sipariş vermiştim. Iğrenç bir şey geldi. Gramları da hep birbirinden farklı, iplerin kalınlığı da, fotoğrafta gözüken renklerde. Battaniyenin kenarında çok az bir yer kalmıştı. Onu bile öremem, düşün.
Ithal cotton iplerden almıştım bir de. Fotoğraftaki renkle alakası olmayan 50 gramlık yumaklar geldi, incecik dantel ipi gibi.
Merserizelerle de anca lif örülür. Onu da 3 kere kullan çöpe at. Hiç riske girme alacaksan direkt Nihat'tan sipariş ver. Ben çok pişman oldum.
Benimki de perde, yorgan peşinde. Bunların cinsi bu herhalde :)))daha bitmedi canım , kaynanam şimdiden çeyizime verdiği pike takımı lohusada kullanılacak demişti.
ben belki yatağıma başka bir örtü örtmek istiyorum . gecenlerde de lohusayken ne örtüneceksin , pike mi yorgan mı dedi .
ben de kara kışta yorgan örtünürüm heralde dedim kapattım konuyu .
ben nasıl doguracagımı bebegimin eksiklerini düşünürken , belki ozaman sezaryen olup can acısı çekecekken ,
onun düşündüğünü şeye bak , pike mi yorgan mı ? elinin körünü örtecem !!!
allam yareppppiiiimm , sabır sabır , nereye kadar susacagım bilmiyorum .
benim annem karışmaz yatak örtüme evimin dekorasyonuna o karışıyor .
gelip bebek yıkamaya giydirmeye de karışırlar , şimdiden beni sinir basmaya başladı
Bobregin insallah duzelir canim sikma canini annen doldurmaya calissada kardes o kopmaz senden bebeginde buyumus sagligi yerinde masallah ona
Kuzucuğum dr'un haklı. Kesinlikle yatmak zorundasın. Kateter takılsın istemiyorsan şayet. Bırak iş güç kalsın. Öyle çıkayım, hava alayım diye yürümeye falan kalkma. Kasılmaları arttırmaktan başka işe yaramıyor böbrek genişlemesinde. Tecrübeyle sabit. Bol bol suyunu iç ve yat sadece. Evde de bir şeyler yaparsan sabit aynı noktada durarak yapma. Her yarım saatte 15 dakika dinlen.
O ağrıları senin hissettiğin gibi bebek de içeride kasılma olarak hissediyor, pozisyonunu değiştiriyor ona göre. Dinlenmekten başka çözümü yok bunun.
Instagramdan soğuttular bizi dolandırıcılar! Geçen yıl bir kampanya vardı, kanserli çocuklara şapka örüp yolluyordu herkes. O şekilde değerlendirebilirsin belki ipleri
Maşallah bebeğine geri olması sorun degil sonraki haftalarda ileri bile olur hattaKızlar bu arada hastaneden çıktım evdeyim şuan.
Annemle olan bağ koptu şu saatten sonra düşünmüyorum. Sadece kardeşimi dolduruyormuş o konuda aklım.
Böbrek genişlemesi varmış bol bol dinlenmem gerek.
Sonunda evdeyim şükür allah kimseyi hastaneye düşürmesin cidden insan yat yatta duramıyor.Serum ilaç ultrason iğne derken yıprandım üstüne doğum yapanların çığlıkları da iyice korkuttu beni.
Bu arada 24+2 yiz bugün ama usg de 23+6 çıktık 5 günlük gerilik demişti ayrıntılıdaki doktor,kendi doktorum iki gün dedi.
Boyumuz 29 santim,kilomuz 654 gram olmuş.
Büyümüş benim sıpam
2 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı aç gel dedi.Bakalım nasıl çıkacak :)
Benimkinin de umru degil hiç bi şey böyle çok mutluyum ama şimdi karışmayan dogumdan sonra da bebekle ilgili şeylere karışmaz inşBenimki de perde, yorgan peşinde. Bunların cinsi bu herhalde :)))
aaaaaa böyle yaparak ne oluyor ki yani.bi iş yapıyorlar onuda batırıyorlar.noldu yani bir daha almayız rezillik ya geçmiş olsun Can'ım ya hem geç gönderdiler hemde dandik.
benımkınınde hıc umrunda degıl anneme guvenıo en guzelı bu=)hersey bıtsın öle gelır benımkı pek bıseyede karısmaz sadece suse puse meraklı onları ayarlar sımdi=)Benimkinin de umru degil hiç bi şey böyle çok mutluyum ama şimdi karışmayan dogumdan sonra da bebekle ilgili şeylere karışmaz inş
Geçen ben de kargocuya bi dakka ben bi açayım kutuyu dedim şaşırdı baktı ama bi şey demedi şaşırınca bende kırılacak eşya vardı kırıksa hiç almayayım tekrar göndericem dedim. demekki kimse açmıyor diye düşündüm o şaşkınlığa :)Ya kargoculara da kızıyorum. Önceden paketi açıp tutanak tutup geri postalayabiliyordun. Şimdi onu isteyince resmen çirkeflik yapıyorlar. Ödeme almak zorundaymış da öyle iade edilirmiş vıdı vıdı. Nasıl olsa görmüyorlar diye kakalıyolar resmen. Devamlılık önemli değil adamlar için. 50 lira çöp oldu bildiğin.
Bu ipi örüp bir yere bağışlasam küfür gibi olur. Bundan sonra canlı canlı video isteyeceğim bir şey alırken. Filtre mağduru oluyoruz milletin sahtekarlığından.
Gıcık olup mutfak tartısıyla tarttım. 100 gram aldığım ip 75 gram bile gelmiyor. 200 gramlık yumak 150 gram bildiğin. Hayır çal da usturuplu çal madem göze batmasın.
Ay ne güzel işte süsleri ayarlasın madem meraklıysa :) benimki bence güvenmek de degil hiç aklında bile değildir ne yapılacağına dair fikri bile yoktur :)) vakti gelince doğum olcak o zaman gelip yardım edicem diye düşünüyordur sadece.ama ben böyle iyiyim İlk torun olmasa alışık olsalar Bebek görmeye gelmeyin bile derim ilk zamanlar içinbenımkınınde hıc umrunda degıl anneme guvenıo en guzelı bu=)hersey bıtsın öle gelır benımkı pek bıseyede karısmaz sadece suse puse meraklı onları ayarlar sımdi=)
Maşallah bebeğine geri olması sorun degil sonraki haftalarda ileri bile olur hatta
Geçmiş olsun canım.inşallah bu yaşadığın son sorun olur ve bundan sonra sağlıkla mutlulukla geçirirsin umarım.
Geçen ben de kargocuya bi dakka ben bi açayım kutuyu dedim şaşırdı baktı ama bi şey demedi şaşırınca bende kırılacak eşya vardı kırıksa hiç almayayım tekrar göndericem dedim. demekki kimse açmıyor diye düşündüm o şaşkınlığa :)
Keşke herkes işini düzgün yapsa ama internete maalesef güven olmuyor markalardan bile alınca ben hep tedirgin oluyorum yanlış beden yanlış renk mi gönderecekler diye
ninocin
nmine
kizlar tekmeler onlar, korkacak bisey yok :)
g.t kadar yerde donup duruyo kuzucuklar, pat pat vuruyolar, buyudukce siddeti de artiyor :)
benim gariban kizlarim napsin, sizinkilerin tek oldugu yerde bunlar 2kisi :))
dun hic oynamadilar, ben takmiyorum artik, hersey olacagina varir..
Allahin izniyle hicbisey olmicak rahat olun :))
benım ınstagramdan sipariş verdiğim emzık ve yastıkda da ben sorun yasadım. o gun acıle gıttık sabahtan işyerinde değilim ptt kargocusu benı araıyor abla burda polis var durdurmuyor ben ptt ye bırakıyorum dıyor kapatıyor telı . sonra aldıgım kadını aradım böyle öyle kargocu bırakmadı ben hastayım nasıl gıdıp alıcam bu halde dıye. kadın defalarca özür diledi diğer kargo şirketleri evrak falan istiyormuş ptt hiçbirşey istemediği için onlarla çalışıyormus ama boyled e hep sıkıntı çıkarıyorlarmıs siz siz olun bişey alacaksanız kargo firması ne sorun benım aldıgım yer ucretsızdı şimdi ptt ye gitmek için taksi parası vericem bideBen de açıyorum kuzum. Yurtiçi'yle falan kanka gibi olduk. Onlarla problem yaşamıyoruz hiç. Bu ptt'den gelen suratsız, cins bir şey. Ne çok kargo geliyor size demişti geçen gelmekten bıktım der gibi. Markalardan gelenleri kontrol edip iade kartıyla direkt geri postalıyorum ben de onlarda problem olmuyor. Bu instagram butiklerinden kargocular da yılmış.
Zaten hepsi Çin malı. Lanet gitsin deyip en son kendim Çin'den alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?