2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Instagramdan soğuttular bizi dolandırıcılar! Geçen yıl bir kampanya vardı, kanserli çocuklara şapka örüp yolluyordu herkes. O şekilde değerlendirebilirsin belki ipleri

Canı tatlı çekip de yiyemeyenlere bir tarifim var :) dün akşam çılgın bir tatlı krizini böyle atlattım!
1 adet armutu alıp ikiye bölüyoruz, çekirdeklerini çıkarıyoruz. Varsa vanilya özütü koyabilirsiniz üzerine ama şart değil :) tarçın serpiyoruz, fırına veriyoruz. 30dk, 170-180 derecede pişiyor.
Armut ekşimsi ise azıcık balla tatlandırabilirsiniz. Birazcık da ceviz serpin, oh mis :)

:) loğusa dönemimizde hepimize bol bol sabırlar diliyorum. şimdiden düşünme bence.

daha bitmedi canım , kaynanam şimdiden çeyizime verdiği pike takımı lohusada kullanılacak demişti.
ben belki yatağıma başka bir örtü örtmek istiyorum . gecenlerde de lohusayken ne örtüneceksin , pike mi yorgan mı dedi .
ben de kara kışta yorgan örtünürüm heralde dedim kapattım konuyu .
ben nasıl doguracagımı bebegimin eksiklerini düşünürken , belki ozaman sezaryen olup can acısı çekecekken ,
onun düşündüğünü şeye bak , pike mi yorgan mı ? elinin körünü örtecem !!!
allam yareppppiiiimm , sabır sabır , nereye kadar susacagım bilmiyorum .
benim annem karışmaz yatak örtüme evimin dekorasyonuna o karışıyor .
gelip bebek yıkamaya giydirmeye de karışırlar , şimdiden beni sinir basmaya başladı

aaaaaa böyle yaparak ne oluyor ki yani.bi iş yapıyorlar onuda batırıyorlar.noldu yani bir daha almayız rezillik ya geçmiş olsun Can'ım ya hem geç gönderdiler hemde dandik.

Benimki de perde, yorgan peşinde. Bunların cinsi bu herhalde :)))

Bobregin insallah duzelir canim sikma canini annen doldurmaya calissada kardes o kopmaz senden bebeginde buyumus sagligi yerinde masallah ona

İnşallah canım kopmaz. Bebeğin büyümesi de valla şaşırttı perşembe günü ayrıntılı da doktor 520 gibi bir şey dedi. Doktor yok 654 gram dedi yanılma payları tabi var bak,90gram dedi.Şaşırdım.ama sevindim :)

Valla büroya kilit asıcam bu gidişle olmayacak çünkü.Dinlenmem gerek cidden tırsıyorum serumla iyiydik şimdi evde ağrı gelse ne yapçaz diye. Bakalım artık yatarak geçireyim olmazsa şu 3 ayı. Valla perte çıkmış gibiyim kollarım morardı yeminle.
İki gündür ağrım varken oğlan parçalayacak gibi tekmeledi zaten. Çocuğu da etkiledik :/

Instagramdan soğuttular bizi dolandırıcılar! Geçen yıl bir kampanya vardı, kanserli çocuklara şapka örüp yolluyordu herkes. O şekilde değerlendirebilirsin belki ipleri

Ya kargoculara da kızıyorum. Önceden paketi açıp tutanak tutup geri postalayabiliyordun. Şimdi onu isteyince resmen çirkeflik yapıyorlar. Ödeme almak zorundaymış da öyle iade edilirmiş vıdı vıdı. Nasıl olsa görmüyorlar diye kakalıyolar resmen. Devamlılık önemli değil adamlar için. 50 lira çöp oldu bildiğin.

Bu ipi örüp bir yere bağışlasam küfür gibi olur. Bundan sonra canlı canlı video isteyeceğim bir şey alırken. Filtre mağduru oluyoruz milletin sahtekarlığından.

Gıcık olup mutfak tartısıyla tarttım. 100 gram aldığım ip 75 gram bile gelmiyor. 200 gramlık yumak 150 gram bildiğin. Hayır çal da usturuplu çal madem göze batmasın.

Maşallah bebeğine geri olması sorun degil sonraki haftalarda ileri bile olur hatta
Geçmiş olsun canım.inşallah bu yaşadığın son sorun olur ve bundan sonra sağlıkla mutlulukla geçirirsin umarım.

ninocin
nmine
kizlar tekmeler onlar, korkacak bisey yok :)
g.t kadar yerde donup duruyo kuzucuklar, pat pat vuruyolar, buyudukce siddeti de artiyor :)
benim gariban kizlarim napsin, sizinkilerin tek oldugu yerde bunlar 2kisi :))
dun hic oynamadilar, ben takmiyorum artik, hersey olacagina varir..
Allahin izniyle hicbisey olmicak rahat olun :))

aaaaaa böyle yaparak ne oluyor ki yani.bi iş yapıyorlar onuda batırıyorlar.noldu yani bir daha almayız rezillik ya geçmiş olsun Can'ım ya hem geç gönderdiler hemde dandik.

Yok kuzum en azından ne olduğunu gördük. Bak alacak olanı da kaybettiler. Eşeklik bende niye bildiğin yerden almazsın ki. Daha önce Nihat yanlışlıkla iki koca yumak farklı renk göndermişti. Onları hediye edip üzerine doğrusunu kargo almadan göndermişti fazladan. Bildiğinden şaşmayacaksın, onu anladım.
Insanı salak yerine koyuyorlar resmen.

Benimkinin de umru degil hiç bi şey böyle çok mutluyum ama şimdi karışmayan dogumdan sonra da bebekle ilgili şeylere karışmaz inş
benımkınınde hıc umrunda degıl anneme guvenıo en guzelı bu=)hersey bıtsın öle gelır benımkı pek bıseyede karısmaz sadece suse puse meraklı onları ayarlar sımdi=)

Geçen ben de kargocuya bi dakka ben bi açayım kutuyu dedim şaşırdı baktı ama bi şey demedi şaşırınca bende kırılacak eşya vardı kırıksa hiç almayayım tekrar göndericem dedim. demekki kimse açmıyor diye düşündüm o şaşkınlığa :)
Keşke herkes işini düzgün yapsa ama internete maalesef güven olmuyor markalardan bile alınca ben hep tedirgin oluyorum yanlış beden yanlış renk mi gönderecekler diye

benımkınınde hıc umrunda degıl anneme guvenıo en guzelı bu=)hersey bıtsın öle gelır benımkı pek bıseyede karısmaz sadece suse puse meraklı onları ayarlar sımdi=)
Ay ne güzel işte süsleri ayarlasın madem meraklıysa :) benimki bence güvenmek de degil hiç aklında bile değildir ne yapılacağına dair fikri bile yoktur :)) vakti gelince doğum olcak o zaman gelip yardım edicem diye düşünüyordur sadece.ama ben böyle iyiyim İlk torun olmasa alışık olsalar Bebek görmeye gelmeyin bile derim ilk zamanlar için

Maşallah bebeğine geri olması sorun degil sonraki haftalarda ileri bile olur hatta
Geçmiş olsun canım.inşallah bu yaşadığın son sorun olur ve bundan sonra sağlıkla mutlulukla geçirirsin umarım.

Teşekkür ederim canım sağol. Umarım öyle olur

Ben de açıyorum kuzum. Yurtiçi'yle falan kanka gibi olduk. Onlarla problem yaşamıyoruz hiç. Bu ptt'den gelen suratsız, cins bir şey. Ne çok kargo geliyor size demişti geçen gelmekten bıktım der gibi. Markalardan gelenleri kontrol edip iade kartıyla direkt geri postalıyorum ben de onlarda problem olmuyor. Bu instagram butiklerinden kargocular da yılmış.
Zaten hepsi Çin malı. Lanet gitsin deyip en son kendim Çin'den alacağım.

İkiz seninkiler oynamadan nasıl duruyor alan dar,iki kişi zorla sığıyor arada,biraz yan dönse biri,diğeri git diye itelemesi lazım

Benim sıpada ne sağıma ne soluma yatırmıyor. Hangi tarafa yatsam o taraftan vuruyor.

Bu arada instagram'dan güvenip kazıklanmadığım nadide şeylerden biri bu oldu herhalde.
Baykuşlu battaniyemiz bitmiş sonunda.
Gerçi Ceyhun ip'ten kazık yememe de yaruze'nin tavsiyesi neden olmuştu ya.
Battaniyeyi çok sevdiğim için görmezden geliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20161016-221605_1.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 124
benım ınstagramdan sipariş verdiğim emzık ve yastıkda da ben sorun yasadım. o gun acıle gıttık sabahtan işyerinde değilim ptt kargocusu benı araıyor abla burda polis var durdurmuyor ben ptt ye bırakıyorum dıyor kapatıyor telı . sonra aldıgım kadını aradım böyle öyle kargocu bırakmadı ben hastayım nasıl gıdıp alıcam bu halde dıye. kadın defalarca özür diledi diğer kargo şirketleri evrak falan istiyormuş ptt hiçbirşey istemediği için onlarla çalışıyormus ama boyled e hep sıkıntı çıkarıyorlarmıs siz siz olun bişey alacaksanız kargo firması ne sorun benım aldıgım yer ucretsızdı şimdi ptt ye gitmek için taksi parası vericem bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…