2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
sarra13 Can'ım artık düşünmeyi bırak gerçekten. Farzet ki annen tatile çıktı. Unut bi süre kafan boşalsın başka şeylere yönel. Ama kardeşine ulaşabileceğin bi telefon mutlaka gönder

Kuzum benim ipler eksik daha. Ip bekliyorum örmeye başlamak için toplandı derken büzük büzük oldu, dalga mı verdi sağı solu?

Benim izlediğim videolarda tam aksine toplanmaya başladığı yerde arttırmayın her deliğe 1 sık iğne gidin ya da 1 sıra arttırın, 1 sıra arttırmadan gidin diyor. Denemediysen böyle dene.

Bi' de iple ve ördüğün ilmek sıklığının eşitliğiyle de alakalı. Penye iplerin her tarafı eşit olmuyor. Onu düzelterek örmek lazım çubuk makarna gibi. Instagram'dan penye ip paspasların etiketine bak çoğunda toplanma var. Yıkamayla ya da ütüyle düzeltiyor bir çoğu.

O yüzden bana en makulu şu örnek geldi. Çift ip deneyeceğim buradaki gibi penye daha düzgün dursun diye. Örmeye devam et deneye deneye. Elin alışınca düzene biner o. Herkes kalın ipi örmek inceyi örmekten daha zor diyor.

https://www.instagram.com/p/BA7MuHqCa0_/

benden bı tane daha=)bende oglumun dolabını dızdım acıp acıp bakıom her daka=)) canm kucuk olur bence 0-50 zaten 51-52 cm gıbı doguyo bebeler bı buyugunu al bence

Evet haklısın canım. Aynı sokaktaydık taşıncakmış şimdi. Şu halimle bu kadar çocukluk yapmamalıydı.Herkese yaymış birde beni sildi diye geceden beri susmadı telefonum

Evet haklısın canım. Aynı sokaktaydık taşıncakmış şimdi. Şu halimle bu kadar çocukluk yapmamalıydı.Herkese yaymış birde beni sildi diye geceden beri susmadı telefonum
yaşadıklarına üzüldüm gerçekten. Hele hamileyken yaşadığın bu duygulara daha çok üzüldüm. dışardan akıl vermek hep kolay derler ama yerinde olsam akışına bırakırım. eşinle mutluysan herkes buna saygı göstermek zorunda. büyüklerimiz elbette bize düşüncelerini söyleyebilir ama bu fikir vermek boyutunda kalmalı. sen tercihini yapmışsın herkes buna saygı göstermek zorunda annende alışacaktır. karşılıklı zaman tanıyın birbirinize daha fazla kırmadan birbirinizi geçecektir. birde babanızla konuşmayı deneseniz. erkekler bazen daha sakin düşünebiliyor kadınlara nazaran.

sarra13 sen nasıl oldun cıktınmı hastaneden

Canım çıkmadım.
Geceden beri 5.serumu yedim.5-10 kere nstye bağlandım.
2 kere makattan 2 kere vajinal ilaç aldım.
Su yok,yemek yok.Dün sabah ondan beri açım.
2 kere idrar tahlili verdim.
3 tüp kan.

Enfeksiyon değil nedeni.
Açılma yok.

Şimdi bir daha nst ye alıp,böbrekte genişlememi var diye ultrasona alacaklar bu da ağrı nedeni olabilir dediler. Sonra bebeğe de ultrason da bakıp yollayacaklar sanırım.

Ama henüz buradayım sanırım.

hadı ya bu kadar ıslem yaptılar demek...agrın varmıkı hala gecmedımı

Ben yasıyomuyum yasamıyomuyum onu da anlamadım henüz karnım komple tas gıbı oluyo
Öyle bıseymı bılemedım hala

aynen kızlar, hiç anlaşılmıyo ki gerçekten. bi ağrı olmuyor, sadece karında sertlik ve çocuğun bi yerde toplanması oluyor. serumu aldığımdan beri 3 kere oldu , 2 keresinde seruu alıyordum. üstünden 4 gün geçti. hala emin değilim kasılma mıydı yoksa sıpamın hareketleri miydi fikirsizim.

28 haftalık deneyimimle şunu söyleyebilirim ; hamilelik sürekli endişe ile geçen zor zanaatmış. :)

hemde ne zor ya ben hep dıodum 28ncı hfta gelsın rahatlıcam sımdıde baska endıseleım cıktı bıze rahat yok artık anne olmak böle bıse sanırsam=)

Çok benzer bişey başka bi sebeple arkadaşımın başına gelmişti. Sonunda ger Barıştılar ama olan kızın üzüldüğü zamana olmuştu. Torunu bi kere görsün mümkün xeğil dayanamaz ama bak şimdi sende anne olacaksın. Sen kendi evladını düşünmek zorundasın boşver hatta iki üç gün kalkın Ilgaz'a galan gidin kafa dağıtın rahatlayın biraz

Anne babam ayrı canım benim.
Babamla görüşmüyorum yıllardır.
Annem büyüttü bizi zorluklarla.
O yüzden zaten bu kadar malı gibi görüyor.
Hala çocuk gibi yönetmeye çalışıyor.
Anneme sevgim çok büyüktü.
Ama yok.
Dün akşam hastanede olduğum halde acımasızca öyle konuştu ki.
Dul adam alarak utanılacak şey yapmışım ben.Ayrılırım diye umarken en başından beri bi de çocuğun olması yıktı hayallerini.

Sürekli yönetme çabasında olan bir kadındı zaten. Yapacak bir şey yok.Ağzomdan kötü bir şey çıkmadı.
Sadece evde tartışırken ağrı girdi bağırdım artık yeter be diye. Git sonra konuşalım dedim ağrıdan ölüyorum kadın hayır konuşucaz modunda.

Dünde ben hastanedeyken gelmedi mesajla sildiğini,benden utandığını bu evlilik sürdükçe yüzüme bakmayacağını,taşınıp kardeşimi de göstermeyeceğini ha burada hadi inşallah çocuğun ölür der gibi şeylerde yazmış.
Benim yeni ailem varmış nasılsa.

Bende evliliğimi o istedi diye bitirmeyeceğimi söyledim.

Çocuğumu ağzına anmamasını,kendisi beni siliyorsa bişey yapamayacağımı ve nereye giderse gitsin iki kardeşin arasına giremeyeceğini söyledim.

Bencede gitsin.Bu kadar gerilmeyi haketmedim.
Sadece benim tercihlerime hayatıma saygı duymalıydı.

Kardeşinizle sizin aranıza giremez korkmayın. Benimde kardeşim var benden küçük benimle kardeşim arasına annem bile giremez. abla kardeşler öyle oluyor. kendi haline bırakın annenizi sakinleşsin. siz bebeğinizi düşünün. yaşadıklarınızdan etkilenmemesi için sakin olmaya çalışın bir süre görüşmeyin gerekirse.

Canım o kadar lafından sonra kaldıramam.Zaten herkese yaymış.
Ölsün dediği çocuğu görünce mi üzülecek sevecek.
Emin ol benim annemle barışmasam daha iyi.
Yarın sürekli yine laf yapıp sorun çıkartacak.
Amaç ayırmak beni yanına almak.

Hatta keşke nikahım da olmasaymış direkt o üstüne alırmış çocuğumu. Beni de hiç evlenmemiş olarak tanıtırmış.He ayrılırsam çocuğu babasınada göstermeyecekmiş,kafa bu.Eşim ve kızı olduğu sürece yakınımızda olmaz.Nefret ediyor eşimden.
Hep ayrılırım diye bakmış meğerse,çocuk işi bozmuş.

Hayatıma bir şekilde saygı duymalıydı.
Bizde anne oluyoruz.
Oğlum birini sevdikten mutlu olduktan sonra ne diyebilirim ki?
Hele bizim gibi hassas dönemde olan birine bu tarz şeyler denilmemeliydi.

Ayrıma soktu şuan.Taşınıyormuş,o ve akrabalarla görüşmeyecekmişim herkese haber vermiş bu evlilikten utanıyormuş,benden de ayrılacakmış birgün eşim ben ortada kalacakmışım.

Bir gün ayrılmak isterse tabi tutamam ama eşim kolay kolay benim hatam olmadan ayrılacak biri değil.Aile mühim.hayır ayrılsamda ayrı yaşarım zaten. Hayır kendimi aradan çıkartıyorum cidden merhametli bir adam daha dün sabah bile ailecek kahvaltıya gidelim planı yapıyordu,adamda iyice şoka girdi.

Şimdi ben buna nasıl diyeceğim senin tuttuğun evden çıkıyormuş.
Ya seni ya onu seçecekmişim diye.
Böyle arada bırakılır mı insan?

Neyseki içim rahat o sildi beni ben konuşmadan.

Bencede gitsin yoruldum.1-2 haftadır surat asıyordu her gittiğimde ağlatıyordu, beni dinlemedin diye vicdan azabı çekiyordum.
Ama bende insanım yeter.

Gitsin sadece kardeşimi görmeye gider,konuşur ihtiyacı var mı sorar arada yanıma alırım.Bağımız çok kuvvetli benim çocuğum gibi.O çocuğu da mutsuz ediyor. En çok bu üzdü zaten beni. Kardeşimi düşününce üzüldüm yoksa annem gidebilir bende kaldıramıyorum

hadı ya bu kadar ıslem yaptılar demek...agrın varmıkı hala gecmedımı

Şuan yok.
Ultrasona gidicez bakalım böbreklere bakılacak sonra bebeğe.

Dün sabahtan aksama kadar ağrım şiddetliydi epey,büyük ihtimalle streste tetikledi.

Onu etkilemesine izin vermem o kadar da değil.
İki kardeşin arasına giremeyeceğini bilsin.
Ne isterse yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…