- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Güzel günlerde kullansın miniğin. Büyük ihtimalle 50 cm tulumu ilk ay giyer sadeceEki Görüntüle 1898916 Eki Görüntüle 1898917 Eki Görüntüle 1898916 G
Çok tatlılar değil mi. İnsan bi an önce doğsa da giydirsek diye bakıyo. Ben de serdim bugün eve gelince. Canım sıkıldıkça da gidip bakıyorum poşetlerinden çıkarıpYalnız aldığım uyku tulumu 0-50 yazıyordu. Sizce çok küçük olur mu
cordeliac canım sana birşey danışacağım. Sen bu örgü sepetlerden ördün mü? Ben penye ip almıştım ya dün örmeye başladım videodan izleyerek ama benim örgüm toplandı düzgün olmadı söküp tekrar tekrar denedim değişik şekillerde de denedim bi videoda toplanıyorsa arttırmayı çoğaltın diyordu ama düzgün olmadı bir türlü. Sence nasıl yapsam düzgün olur bi fikrin var mı?
benden bı tane daha=)bende oglumun dolabını dızdım acıp acıp bakıom her daka=)) canm kucuk olur bence 0-50 zaten 51-52 cm gıbı doguyo bebeler bı buyugunu al benceEki Görüntüle 1898916 Eki Görüntüle 1898917 Eki Görüntüle 1898916 G
Çok tatlılar değil mi. İnsan bi an önce doğsa da giydirsek diye bakıyo. Ben de serdim bugün eve gelince. Canım sıkıldıkça da gidip bakıyorum poşetlerinden çıkarıpYalnız aldığım uyku tulumu 0-50 yazıyordu. Sizce çok küçük olur mu
sarra13 Can'ım artık düşünmeyi bırak gerçekten. Farzet ki annen tatile çıktı. Unut bi süre kafan boşalsın başka şeylere yönel. Ama kardeşine ulaşabileceğin bi telefon mutlaka gönder
yaşadıklarına üzüldüm gerçekten. Hele hamileyken yaşadığın bu duygulara daha çok üzüldüm. dışardan akıl vermek hep kolay derler ama yerinde olsam akışına bırakırım. eşinle mutluysan herkes buna saygı göstermek zorunda. büyüklerimiz elbette bize düşüncelerini söyleyebilir ama bu fikir vermek boyutunda kalmalı. sen tercihini yapmışsın herkes buna saygı göstermek zorunda annende alışacaktır. karşılıklı zaman tanıyın birbirinize daha fazla kırmadan birbirinizi geçecektir. birde babanızla konuşmayı deneseniz. erkekler bazen daha sakin düşünebiliyor kadınlara nazaran.Evet haklısın canım. Aynı sokaktaydık taşıncakmış şimdi. Şu halimle bu kadar çocukluk yapmamalıydı.Herkese yaymış birde beni sildi diye geceden beri susmadı telefonum
sarra13 sen nasıl oldun cıktınmı hastaneden
hadı ya bu kadar ıslem yaptılar demek...agrın varmıkı hala gecmedımıCanım çıkmadım.
Geceden beri 5.serumu yedim.5-10 kere nstye bağlandım.
2 kere makattan 2 kere vajinal ilaç aldım.
Su yok,yemek yok.Dün sabah ondan beri açım.
2 kere idrar tahlili verdim.
3 tüp kan.
Enfeksiyon değil nedeni.
Açılma yok.
Şimdi bir daha nst ye alıp,böbrekte genişlememi var diye ultrasona alacaklar bu da ağrı nedeni olabilir dediler. Sonra bebeğe de ultrason da bakıp yollayacaklar sanırım.
Ama henüz buradayım sanırım.
Teşekkür ederim canım, inşallah sen de yarın hayırlı haberler alırsın. Evham yapmayalım hamileyiz sonuçta illa ki ağrı sızı olucak diyoruz ama bazen de alt tarafı bi zonklama dediğin şeyin altından enfeksiyon çıkıyor.. Normalde doktor kontrolüm haftaya ama sancı kesilmeyince nöbetçi doktora gidelim dedik, iyiki de gitmişiz. 1 hafta daha beklesem belki enfeksiyon çoğalacaktı. Gitsen bi dert gitmesen bi dert :) Hele şu yalancı Doğum sancılarını hiç yaşamadım henüz, bi yaşasam korkudan bayılırım herhalde :))
Ben yasıyomuyum yasamıyomuyum onu da anlamadım henüz karnım komple tas gıbı oluyo
Öyle bıseymı bılemedım hala
hemde ne zor ya ben hep dıodum 28ncı hfta gelsın rahatlıcam sımdıde baska endıseleım cıktı bıze rahat yok artık anne olmak böle bıse sanırsam=)aynen kızlar, hiç anlaşılmıyo ki gerçekten. bi ağrı olmuyor, sadece karında sertlik ve çocuğun bi yerde toplanması oluyor. serumu aldığımdan beri 3 kere oldu , 2 keresinde seruu alıyordum. üstünden 4 gün geçti. hala emin değilim kasılma mıydı yoksa sıpamın hareketleri miydi fikirsizim.
28 haftalık deneyimimle şunu söyleyebilirim ; hamilelik sürekli endişe ile geçen zor zanaatmış. :)
Çok benzer bişey başka bi sebeple arkadaşımın başına gelmişti. Sonunda ger Barıştılar ama olan kızın üzüldüğü zamana olmuştu. Torunu bi kere görsün mümkün xeğil dayanamaz ama bak şimdi sende anne olacaksın. Sen kendi evladını düşünmek zorundasın boşver hatta iki üç gün kalkın Ilgaz'a galan gidin kafa dağıtın rahatlayın birazEvet haklısın canım. Aynı sokaktaydık taşıncakmış şimdi. Şu halimle bu kadar çocukluk yapmamalıydı.Herkese yaymış birde beni sildi diye geceden beri susmadı telefonum
yaşadıklarına üzüldüm gerçekten. Hele hamileyken yaşadığın bu duygulara daha çok üzüldüm. dışardan akıl vermek hep kolay derler ama yerinde olsam akışına bırakırım. eşinle mutluysan herkes buna saygı göstermek zorunda. büyüklerimiz elbette bize düşüncelerini söyleyebilir ama bu fikir vermek boyutunda kalmalı. sen tercihini yapmışsın herkes buna saygı göstermek zorunda annende alışacaktır. karşılıklı zaman tanıyın birbirinize daha fazla kırmadan birbirinizi geçecektir. birde babanızla konuşmayı deneseniz. erkekler bazen daha sakin düşünebiliyor kadınlara nazaran.
Kardeşinizle sizin aranıza giremez korkmayın. Benimde kardeşim var benden küçük benimle kardeşim arasına annem bile giremez. abla kardeşler öyle oluyor. kendi haline bırakın annenizi sakinleşsin. siz bebeğinizi düşünün. yaşadıklarınızdan etkilenmemesi için sakin olmaya çalışın bir süre görüşmeyin gerekirse.Anne babam ayrı canım benim.
Babamla görüşmüyorum yıllardır.
Annem büyüttü bizi zorluklarla.
O yüzden zaten bu kadar malı gibi görüyor.
Hala çocuk gibi yönetmeye çalışıyor.
Anneme sevgim çok büyüktü.
Ama yok.
Dün akşam hastanede olduğum halde acımasızca öyle konuştu ki.
Dul adam alarak utanılacak şey yapmışım ben.Ayrılırım diye umarken en başından beri bi de çocuğun olması yıktı hayallerini.
Sürekli yönetme çabasında olan bir kadındı zaten. Yapacak bir şey yok.Ağzomdan kötü bir şey çıkmadı.
Sadece evde tartışırken ağrı girdi bağırdım artık yeter be diye. Git sonra konuşalım dedim ağrıdan ölüyorum kadın hayır konuşucaz modunda.
Dünde ben hastanedeyken gelmedi mesajla sildiğini,benden utandığını bu evlilik sürdükçe yüzüme bakmayacağını,taşınıp kardeşimi de göstermeyeceğini ha burada hadi inşallah çocuğun ölür der gibi şeylerde yazmış.
Benim yeni ailem varmış nasılsa.
Bende evliliğimi o istedi diye bitirmeyeceğimi söyledim.
Çocuğumu ağzına anmamasını,kendisi beni siliyorsa bişey yapamayacağımı ve nereye giderse gitsin iki kardeşin arasına giremeyeceğini söyledim.
Bencede gitsin.Bu kadar gerilmeyi haketmedim.
Sadece benim tercihlerime hayatıma saygı duymalıydı.
Ben kullanıyorum hayırdır?Kızlar marincap balık yağı kullanan var mı
Çok benzer bişey başka bi sebeple arkadaşımın başına gelmişti. Sonunda ger Barıştılar ama olan kızın üzüldüğü zamana olmuştu. Torunu bi kere görsün mümkün xeğil dayanamaz ama bak şimdi sende anne olacaksın. Sen kendi evladını düşünmek zorundasın boşver hatta iki üç gün kalkın Ilgaz'a galan gidin kafa dağıtın rahatlayın biraz
hadı ya bu kadar ıslem yaptılar demek...agrın varmıkı hala gecmedımı
Kardeşinizle sizin aranıza giremez korkmayın. Benimde kardeşim var benden küçük benimle kardeşim arasına annem bile giremez. abla kardeşler öyle oluyor. kendi haline bırakın annenizi sakinleşsin. siz bebeğinizi düşünün. yaşadıklarınızdan etkilenmemesi için sakin olmaya çalışın bir süre görüşmeyin gerekirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?