2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Fabrikaların "çöp" diye hitap ettiği mallar oluyor. Mesela kırpık, yırtık, çıkmayacak lekeli keçeler, ipler vs. Bunları alan insanlar var. Fabrikayı,atölyeyi arıyor çöp var mı diye gidip alıyor. Sana gelen de seri sonu ipler (çöp) falan olabilir ya da başka defosu vardır...

Video istesen de olabilir aynı şey. Sahtekar sonuçta adam, başka ip çeker bize yine bunu yollar... Buna nasıl çözüm bulacağız bilmiyorum. Parayla almadığı için bize 1 liraya da satsa kar etmiş oluyor pislik.

Ciğerlerin gelişimi 30.haftada bitmiyor mu?
Aman tam vaktinde gelsinler.
Ağrım varken erken doğum mu dedi doktor acayip korktum tabi hafta olarak 28-30 olsak bu kadar korkmazdık.

Geçmiş olsun bu arada sana sevindim daha doğurmamana :))

Annemin eşiyle konuştum.2.evliliğini yaptı.
Etkileme diyorum ama ağlasa bile etkileniyor çocuk biraz arayı soğutun dedi.

Biraz arayı soğutucam arayıp sormam.Arada o adamdan bilgi alır ihtiyaçları var mı diye sorarım.Beni istemiyorlar madem ne yapayım.
Bir süre işe ara vericem evde dinlenip kafamı toparlayacağım.
Kardeşimin masrafı için 300-500 lira veririm aylık benim verdiğimi söylemez adam,en azından keyifleri yerinde diye bu kadar sıkıntı yapmam.

Ama daha da stres yaşamak istemiyorum dün aklımız çıktı doğum başlayacak diye tutunamaz ki daha :/ çok zor geçiyor şu birkaç gün

:))
benim kizlarim çok uslu teyzesi :)
arada bi birbirlerine giriyorlar,bi kiyamet kopuyo, patir kutur :)) ayaklarini birbirine vuruyolar galiba :)

Ultrasona girdiğinde de sarmaş dolaş poz veriyorlar mı :))

yok keseleri ayri ayri canim, birbirlerine degmiyorlar :)

annen konusuna gelince, bi sure ustune gitme, sinirler yatissin biraz.. sen de sakinles..
yapi olarak biraz annenle birbirinize benziyorsunuz gibi anladim ben :))
bianda fazla celallendi o da :)
kalbinde kotuluk oldugunu dusunmuyorum,
hersey duzelecek.. sen icini ferah tut..

Canım bundan her şeyi, penye iple puf bile yapabilirsin. Battaniye, atkı vs. Sadece bebek kıyafeti için biraz kalın olur. Hemen hemen aynı bu modelden benim eşin asistanın annesi oğlanın hırkasının boyundan alt kısmını örmüş ama çok kalın cidden. Kıyafet dışında her şeyde değerlendirebilirsin. Kıyafet öreceksen de ince iple ör. Yünle örme.

Annem kötü değildir ama bu konuda katıdır.
He yarın bebeği görmek isteyebilir ama eşimle ailesi ile yine biraraya gelmez. Zaten gelmezdi.
İyice zıvanadan çıktı getti kızım dul çocuklu herife,birde çocuk peydahladı diye.

Ya sen bana bakma ben genelde kendi içimde atarlanıyorum,kendi kendime konuşarak rahatlıyorum annem gibi heyt demiyorum ki.

Normalde pek bir sakinim kavga etmem,sesimi yükseltmem.Sinirlenirsem kaşlarım kalkar sadece. Duymam etmem.
Bu gebelikte bir tırlattım :))
O da vukuatsız sayılır,2 kere eşime cırladım o kadar.

Anama bişey demedim ben.Baktım susmuyor eşime de bana da saydıracak yeter artık git şimdi sonra konuşalım diye delirdim çünkü zaten hastaydım sabah hastaneden gelmişken anam sağolsun bir daha hastanelik oldum.Yoksa onca laf söyledi sadece istemiyorum diyorsan arama sen bilirsin oldu.

İçim acısa da dışarıya umursamaz gibi yaklaşıyorum genelde. Sen bilirsin napayım der geçerim.

Ama yakındır cozuturum.İşte de normal insan gelmiyor danışma ücretinin pazarlığını yapmaya kalkan var. Benimde arada delirmek hakkım valla iyi dayanıyorum gene :)

Canım denemediğim kalmadı ben mi beceremiyorum ipten mi kaynaklanıyor anlamadım acaba kıvrılsada örsemde ütülemeyi mi denesem bilemedim işe yarar mı acaba. Gerçi ütümde bozuldu ama bulurum bi ütü.

Canım bak bunda çift ip olduğu için daha net anlaşılır diye koydum. Canlı videosu olduğu için ütülediğini sanmıyorum.
Bak ilk üç sırayı her deliğe bir tek, çift sık iğne örmüş. Sonraki dört sırayı her deliğe çift sık iğne örmüş. Ondan sonraki katlarda da yine en baştaki gibi ya da her deliğe bir sık iğne örerek en son sıraya kadar devam etmiş. En son sıra yine her deliğe iki tane sık iğne. Bi' de bu şekilde dene yine olmuyorsa iptendir kuvvetle muhtemel. O ayakkabı bağcığı gibi olan iplerden almadın inşallah? Onla sepet değil hiçbir şey örülmez zira.

Yarnart spagetti ya da kilerci iplik mi ne o en güzeli diyorlar penye ipte. Onlarda bu toparlanmaya sebep olan ipin yer yer kalın/ince olması durumu olmuyormuş pek.

masmaviyim fotoğrafı yükleyememişim. Bu örnek.

Eklentiler

• Screenshot_20161017-165857_1.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 55

Kızlar omuz bezi alacaksanız hiç düşünmeden Lcw'dan alın. 3'lüsü 9.90'dı. Inanılmaz güzel kumaşı, %100 pamuk. 50*17 cm ebatı. Bulsam battaniyesini de alırdım kesinlikle. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Bir de banyo süngeri işi var. Tecrübeli anneler, alanlar ne aldı acaba? Doğal deniz süngeri vardı aklımda ilk elden ama kullananlar hep pırtık pırtık olup dağılıyor falan yazmışlar. Çocuk çekip yutabilir falan diye korktum hareketlendiği zaman. Zaten iyi denebilecek markası da tr'de yok.

Müslin ağız bezlerini sabun bezi gibi kullansak falan olur mu ya? Lif örmekten başka çözüm gelmiyor bunun dışında aklıma.

Öbür sentetik süngerleri, yıkama eldivenlerini falan düşünmüyorum.

Canım Dr dan geldım
Bu tık tık seslerını sordum
Benımkıde oradaki damarların genışlemesı dedı
Hanı tansıyon ölculurken damar sıkışıncada öyle ses gelır ya dıye açıklama yaptı
Yanı her bırı ayrı bışey dıyo
Benım Dr ; o da olur ,normal ,hamılelıkte olur dıye cevap verıyo herseye artık ben soru bıle sormuyorum nasıl olsa cevap aynı eşimede gulme gelıyo adamın cevaplarına
Karnım günde 4-5 defa taş gıbı oluyo dıyorum
Sıkılasıp gevşemiyorsa gazda olabılır yalancı Sancı da ya da bebek sırtını poposunu da dayıyabılır dıyo
Zaten baskada Seçenek yok ki
Hangısı işte onu Öğrenmek ıstıyorum
Ist un bı ucuna gıttım su yağmur trafıkte yıne bışey öğrenmeden geldım açıkcası

Canım cevap yazdıktan sonra msj ını gördüm sabırsızla cvp yazmıştım
Gerçı kasılma ıçın bı cvp alamadım da :))

Aynen hersey olabilir kedidir kedi deseydin. Ama netice olarak streslik durum yok onu anliyoruz degil mi :)

Cordi rica etsem aldıkların ve alacakların listesini atar mısın bana da.
Kıyafet tamam gibi anakucağı ve odası da.

Yatak ne almalı yorgan battaniye vs bir tanıdığa yaptıracaktık ama annemle gerildik artık olmaz o iş.
Ne eksik halletmem gerek

Off ıkızcan bana da bı Rahatlık gelse
her Dr Dönüşü bu sefer rahat olucam dıyorum
Ama ıkı hafta suruyo :))
Haklısın senınkıler tıkış tıkış takılıyorlar
senın rahatlığın geçsın bana da

Benim annem örüyor canım yumuşacık sakkalı iplerden kızımda da onu kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…