var var instagramdan takibe al çok net bi şekilde gösteriyor video daayy çok cicymiş hakkaten, nasıl yapılıyomus ki acaba, videosu var mı?
Fabrikaların "çöp" diye hitap ettiği mallar oluyor. Mesela kırpık, yırtık, çıkmayacak lekeli keçeler, ipler vs. Bunları alan insanlar var. Fabrikayı,atölyeyi arıyor çöp var mı diye gidip alıyor. Sana gelen de seri sonu ipler (çöp) falan olabilir ya da başka defosu vardır...Ya kargoculara da kızıyorum. Önceden paketi açıp tutanak tutup geri postalayabiliyordun. Şimdi onu isteyince resmen çirkeflik yapıyorlar. Ödeme almak zorundaymış da öyle iade edilirmiş vıdı vıdı. Nasıl olsa görmüyorlar diye kakalıyolar resmen. Devamlılık önemli değil adamlar için. 50 lira çöp oldu bildiğin.
Bu ipi örüp bir yere bağışlasam küfür gibi olur. Bundan sonra canlı canlı video isteyeceğim bir şey alırken. Filtre mağduru oluyoruz milletin sahtekarlığından.
Gıcık olup mutfak tartısıyla tarttım. 100 gram aldığım ip 75 gram bile gelmiyor. 200 gramlık yumak 150 gram bildiğin. Hayır çal da usturuplu çal madem göze batmasın.
sarra13 canım benımde vardı o arkadasında varmıs sımdı okudum.benımkı 20 haftalıkken gelmıstı suyu doktor yasamaz cok kucuk demıstı yasaması ıcın en az 28 haftalık olsunkı cıgerlerı gelıssın dedı.cok sukur 28 olduk.yatcan dınlencen demıstı bana 2 aydır kocamla kanka olduk suyu tetıklemesın dıe=)
O da seni özler mutlaka sen msj atarsın ararsın annen yanında yokken konuşursunuz sen de omu etkilersin annene kötü bi şey söylemeden bak sen birini sevdiğinde de bu kadın böyle yapar sana de bi fırsatını bulursun sen
:))
benim kizlarim çok uslu teyzesi :)
arada bi birbirlerine giriyorlar,bi kiyamet kopuyo, patir kutur :)) ayaklarini birbirine vuruyolar galiba :)
Ciğerlerin gelişimi 30.haftada bitmiyor mu?
Aman tam vaktinde gelsinler.
Ağrım varken erken doğum mu dedi doktor acayip korktum tabi hafta olarak 28-30 olsak bu kadar korkmazdık.
Geçmiş olsun bu arada sana sevindim daha doğurmamana :))
Annemin eşiyle konuştum.2.evliliğini yaptı.
Etkileme diyorum ama ağlasa bile etkileniyor çocuk biraz arayı soğutun dedi.
Biraz arayı soğutucam arayıp sormam.Arada o adamdan bilgi alır ihtiyaçları var mı diye sorarım.Beni istemiyorlar madem ne yapayım.
Bir süre işe ara vericem evde dinlenip kafamı toparlayacağım.
Kardeşimin masrafı için 300-500 lira veririm aylık benim verdiğimi söylemez adam,en azından keyifleri yerinde diye bu kadar sıkıntı yapmam.
Ama daha da stres yaşamak istemiyorum dün aklımız çıktı doğum başlayacak diye tutunamaz ki daha :/ çok zor geçiyor şu birkaç gün
Ultrasona girdiğinde de sarmaş dolaş poz veriyorlar mı :))
Eki Görüntüle 1899101cordeliac kız bak sana bir resim gönderiyorum örnek çok hoşuma gitti yapması da kolay.sence bu örnekten neler yapılabilir.örgüte ilgisi olan diğer arkadaşlar sizlerin de fikri önemli benim için fikirlerinizi bekliyorum
yok keseleri ayri ayri canim, birbirlerine degmiyorlar :)
annen konusuna gelince, bi sure ustune gitme, sinirler yatissin biraz.. sen de sakinles..
yapi olarak biraz annenle birbirinize benziyorsunuz gibi anladim ben :))
bianda fazla celallendi o da :)
kalbinde kotuluk oldugunu dusunmuyorum,
hersey duzelecek.. sen icini ferah tut..
Canım denemediğim kalmadı ben mi beceremiyorum ipten mi kaynaklanıyor anlamadım acaba kıvrılsada örsemde ütülemeyi mi denesem bilemedim işe yarar mı acaba. Gerçi ütümde bozuldu ama bulurum bi ütü.
Ciğerlerin gelişimi 30.haftada bitmiyor mu?
Aman tam vaktinde gelsinler.
Ağrım varken erken doğum mu dedi doktor acayip korktum tabi hafta olarak 28-30 olsak bu kadar korkmazdık.
Geçmiş olsun bu arada sana sevindim daha doğurmamana :))
ay saol canım=) 28 olunca kurtabılıyolarmıs bebıslerı tam gelısımemıs olsada ama ınsallah en az 38 de dogururuz
orası öyle canım tabıkı ama zormus=) ınsan kocasını özluyorr=))Aman Bebek iyi olsun da siz kardeş kardeş takılın nolcak :)
İnşallah tam vaktinde gelsinler
Aman bişey olmaz bosver bacimorası öyle canım tabıkı ama zormus=) ınsan kocasını özluyorr=))
Canım Dr dan geldımCanim bebeklerimiz suan ters duruyor ayaklar asagida dr um tekmelerini hareketlerini anus ve vajinada hissedersin o oturur pozisyondayken dedi hele bende oturur pozisyondaysam mesela suan ki gibi :) sanki tiktik ses duyuyorum kendimden suphe ediyorum gazmi cikartiyorum diye :) bunun icin endiselenme kasilma olayinida sorda bizde ogrenelim artik kasilmami mi bebismi aydinlansin su durum :)
Canım cevap yazdıktan sonra msj ını gördüm sabırsızla cvp yazmıştımaynı şey bende de oldu iki gün önce, ama tahminimce sıpam tekme atıyor, artık hangi pozisyondaysa baskısını orda hissediyorum diye düşündüydüm canım. vajinamda değil de dediğin gibi makata yakın oldu. döndü sanırım, dün de ilk defa neredeyse sol göğsümün altında hissettim tekmelerini, ki ayakları sağ taraftaydı.
e cocuk da napsın, küçücük yerde yaşamaya çalısıyo yavrum. ittire ittire dönecek bi şekilde. sen gideceksen sor tabi yine. hatta kaçırmayayım kuzu. beni de etiketle, hepsi beni düşüncem. yoksa dediğin gibi panik atak yaşamamak için kendimi bu şekil ikna ediyorum.
Aynen hersey olabilir kedidir kedi deseydin. Ama netice olarak streslik durum yok onu anliyoruz degil mi :)Canım Dr dan geldım
Bu tık tık seslerını sordum
Benımkıde oradaki damarların genışlemesı dedı
Hanı tansıyon ölculurken damar sıkışıncada öyle ses gelır ya dıye açıklama yaptı
Yanı her bırı ayrı bışey dıyo
Benım Dr ; o da olur ,normal ,hamılelıkte olur dıye cevap verıyo herseye artık ben soru bıle sormuyorum nasıl olsa cevap aynı eşimede gulme gelıyo adamın cevaplarına
Karnım günde 4-5 defa taş gıbı oluyo dıyorum
Sıkılasıp gevşemiyorsa gazda olabılır yalancı Sancı da ya da bebek sırtını poposunu da dayıyabılır dıyo
Zaten baskada Seçenek yok ki
Hangısı işte onu Öğrenmek ıstıyorum
Ist un bı ucuna gıttım su yağmur trafıkte yıne bışey öğrenmeden geldım açıkcası
Kızlar omuz bezi alacaksanız hiç düşünmeden Lcw'dan alın. 3'lüsü 9.90'dı. Inanılmaz güzel kumaşı, %100 pamuk. 50*17 cm ebatı. Bulsam battaniyesini de alırdım kesinlikle. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Bir de banyo süngeri işi var. Tecrübeli anneler, alanlar ne aldı acaba? Doğal deniz süngeri vardı aklımda ilk elden ama kullananlar hep pırtık pırtık olup dağılıyor falan yazmışlar. Çocuk çekip yutabilir falan diye korktum hareketlendiği zaman. Zaten iyi denebilecek markası da tr'de yok.
Müslin ağız bezlerini sabun bezi gibi kullansak falan olur mu ya? Lif örmekten başka çözüm gelmiyor bunun dışında aklıma.
Öbür sentetik süngerleri, yıkama eldivenlerini falan düşünmüyorum.
Off ıkızcan bana da bı Rahatlık gelseninocin
nmine
kizlar tekmeler onlar, korkacak bisey yok :)
g.t kadar yerde donup duruyo kuzucuklar, pat pat vuruyolar, buyudukce siddeti de artiyor :)
benim gariban kizlarim napsin, sizinkilerin tek oldugu yerde bunlar 2kisi :))
dun hic oynamadilar, ben takmiyorum artik, hersey olacagina varir..
Allahin izniyle hicbisey olmicak rahat olun :))
Benim annem örüyor canım yumuşacık sakkalı iplerden kızımda da onu kullanmıştım.Kızlar omuz bezi alacaksanız hiç düşünmeden Lcw'dan alın. 3'lüsü 9.90'dı. Inanılmaz güzel kumaşı, %100 pamuk. 50*17 cm ebatı. Bulsam battaniyesini de alırdım kesinlikle. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Bir de banyo süngeri işi var. Tecrübeli anneler, alanlar ne aldı acaba? Doğal deniz süngeri vardı aklımda ilk elden ama kullananlar hep pırtık pırtık olup dağılıyor falan yazmışlar. Çocuk çekip yutabilir falan diye korktum hareketlendiği zaman. Zaten iyi denebilecek markası da tr'de yok.
Müslin ağız bezlerini sabun bezi gibi kullansak falan olur mu ya? Lif örmekten başka çözüm gelmiyor bunun dışında aklıma.
Öbür sentetik süngerleri, yıkama eldivenlerini falan düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?