2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Şuan bebek malzemeleri satan siteleri dolanıyorum.
Dediğin gibi ayırırım artık bunlar banyo bakım ürünleri,bunlar benim ihtiyaçlarım diye alırım son aya bırakmadan her şeyi.

En sonda beşikle kapanışı yaparım.

Düzgün kapsamlı bir site bulursam alırım ordan valla avm avm gezerken eşim daraltıyor beni biraz.Onun yerine bunu alsak bunla bunun farkı ne diye.Geriliyorum.
Tek gitmeme de izin vermiyor ağrım tutar diye.

Valla yattığım yerden alıcam kafama göre.
Hem bebeğe yoğunlaşmış olurum daha da,hala bebeğim olacak gibi gelmiyor :))
Hem kafam dağılır.

Aynen hersey olabilir kedidir kedi deseydin. Ama netice olarak streslik durum yok onu anliyoruz degil mi :)
Dogum kasılması duzenlı gelır karın sertleşir bı yumuşar
Elınle karnını tutunca hıssedersın dedı canım
Yanı sıkayetlerımı anlattığımda normal dedı ama yıne de hzursuzlugum cokta azalmadı :/

Geçmiş olsun canım ben dün tam öyle toplandığı anda nstye girdim ağrım olduğu halde sancım hiç çıkmadı.
Allah'ım su 10 hafta fılanda bı geçse
Sana da cok gecmış olsun
Hergunum gectıgınde sukredıyorum
Böyle agrı ve korkuyla getırıcez gunlerı sanırım canımcım

Ben Müslin bezleri kullanmayı düşünüyorum onlardan bolca aldım

Kızlar ben beşik olarak ahşap park yatak aldım. Bebek oda takımı almadık. Şimdi dolap işini halletmem gerek. Aldığımız hersey ortalarda kalıyor. Dolap olarak nasıl bişey almalıyım? Çok gözlü çekmeceli filan olmalı diye düşünüyorum. Sizce genişliği nasıl olmalı? Bebek odamız bayaa dar ama çocuğun eşyaları da sığsın istiyorum. Oda takımı alanlar dolabın genişliği kaç cm?

Benım doktorda artık senın kafan rahat olsun nezaman istıyosan gel dıyo
Kendı halıme Bıraktı benı
Alışverışte ıkı hafta ıdare edıyo doğru dıyosun ikizcim :))
Ctesıye kadar oyalanma performansını beklıyorum artık :))

Ankara'daki arkadaşlar Bebek mobilyası bakacaksanız sitelerde Bebek mobilyaları satılan sokak var oraya gideceksiniz her bütçeye uygun çeşit çeşit ürün var

I ikizcan2016 galactago damla ve mamsel still tee yorumlarda cok işe yaradığı soylenıyo senın görüşün nasıl canım

Kızlar üyelik iptali yaptırıyorum o yüzden melina yazan adı değiştirdim. Bilginiz olsun melina olarak geri gelirim yine :))

esit ilerliyor sayilir canim, 30 gram fln oynuyor aralarinda..
ali ergün e gidiyorum 2 aydir canim, riskli gebelik uzmaniymis..
baya ilgili, esprili fln, hosuma gitti..

sen niye uyeligini iptal ediyosun?

I ikizcan2016 galactago damla ve mamsel still tee yorumlarda cok işe yaradığı soylenıyo senın görüşün nasıl canım

evet ikisinin de geri donusleri iyi, kullananlar memnun, ben de kullanicam still tee ve galaktago..humana still tee de olur..

simdi efenim perdelerim geldi bugun, gecen hafta almistim :)
cumartesiye kadarki alisveris planimda nevresim takimi var, kendim icin :)
annem tutturmus suslu islemeli nevresim takimi olmali illa, bebek gormeye gelip yatak odana girecekler diyor :)
evlenirken almistik dantelli fln bisey ama o yatagim 1.60-2 idi..
simdi onun yastik ve yorgan kilifini kullanabiliyoruz ama ona uygun çarsaf bulmamiz lazimmis :)

ben de bircok seyimi internetten aldim canim, bulantidan yatarken ufaktan ufaktan aliverdim :))
simdi bulanti gecti ama uzun sure ayakta kalamiyorum fazla dolanamiyorum, yatarak bakip arastirip direkt almaya gidiyorum..
araba pusetini fln oyle yaptik haftasonu..

Kızlar fon perde, uyku seti, kırlent, halı vs. için Erenev diye bir marka var. Kendi sitesine bakabilirsiniz. Taptatlış şeyler yapıyor. <3
Isme ozel tasarım perdeleri de var. Hepsiburada'da bir tane kötü yorumları yok haklarında.

I ikizcan2016 sen bakma. Ucuza yapıyor bunlar.
Sonra ben perde yaptırdım diye sövme bana bacım.

İyi geceler kızlar. Joker de gece indirimi var şuanda. Sizce bu ürün nasıl kullanışlı mi alınır mı?

Ayrıca kasintilarim kabartı oldu doktorun verdiği merhemi kullandım bugün ama içime sinmedi kullanmicam sanırım ama ne yapsam bilemedim.

Eklentiler

• Screenshot_20161017-231220.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20161017-225945.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…