2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
He bunu dün akşam lcw de bende gördümde pek incelemedim. Şu ayıcikli filan olan ter bezlerinden var yeğenimin. Giysi konusunda senle yarışacak durumdayım baya abarttım gören yuh diyor. Orta boy bir hurç doldu. Artık yeter giyemeyecek diyorum ama görünce dayanamıyorum dün yine bir sürü şey aldım. Güya daha almayacaktım.

cordeliac canım senin bahsettiğini de ekran görüntüsü aldım unutmayım diye teşekkürler onu da eklemişim yanlışlıkla ek'e

Tığdan olabilir bu aklıma yattı çünkü denemediğin yöntem kalmadı o aralıklarda tığın kalınlığından muhtemelen. Örgüde usta değilim ama ilk kezde yapmıyorum daha yeni iki tane lif ördüm ip değişik Tığda kalın elimde tam alışmadı tabi. Örgü hocası Tiğdan derse yeni tığ alıp denerim bakalım.
Yok canım zincir çekmiyorum sık iğne yapıyorum zaten video

ben bundan aldim, aventin sagma makinesi..
kullanisli mi gorucez 2 ay sonra insallah :))

cordeliac canım senin bahsettiğini de ekran görüntüsü aldım unutmayım diye teşekkürler onu da eklemişim yanlışlıkla ek'e

Oo onu ben de yapiyorum ya. Siteden falan sik kullanilanlara ekleyebilecegim bir sey degilse. Telefonum ekran goruntusu coplugu gibi benim de.

Az once durttuler mi ne perde olcusu alasim tuttu odada. Sonra da bakayim falan derken denk geldim, hosuma gitti.

hihihi
yok hic bakmiym o zmn :)))
instagram sayfasinda pek resim yok, isimli yastiklari guzel, internet sitesine bakiym bi de :)
bizim perde geldi daa alamam artik da, uyku seti bakiym..
benim oda icin bi avizeyle uyku seti kaldi..
ikeadan alt acma zimbirtisi alicaktim cekmeceli fln ama koyacak yer yok vazgectim..
son durum bu
koltuk cikacak ordan

Eklentiler

• IMG_0345.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 116

hihihi
instagram sayfasinda pek resim yok, isimli yastiklari guzel, internet sitesine bakiym bi de :)
ikeadan alt acma zimbirtisi alicaktim cekmeceli fln ama koyacak yer yok vazgectim..
son durum bu
koltuk cikacak ordan

hihihi
son durum bu
koltuk cikacak ordan

Ya ayni. Ben gosteremiyorum da kimseye. Soran olunca bazanin altinda kaldiramam deyip geciyorum daha azken laf soyluyordu gorenler. Yeter artik diye. Degisik degisik markalardan haydi bundan da iki parca alayim ne olacak diye diye birikti. Daha gelecek olan 7-8 parca daha var. :/ Gecen carters'in yazlik tulumlari 30 liraya dusmustu. Acaba buyuk alsam onumuzdeki yaz giyse mi derken yegenimin bebekligi aklima gelince vazgectim. 3 aylikken 9-12 giyiyordu. Onun yarisi bile olcusu olsa bizimkilerin cogu elimizde patlar. Senin bi' de onceden paylastiklarin epeydi zaten. Uzerine eklendikce dusunemiyorum.

Gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim. Nöbetçi doktor vajina ağrılarımı anlatırken karnında sertleşme toplanma falan oluyor mu diye sordu bende hayır dedim. Deli gibi niye sordunuz, neden olur öyle şeyler diye sormayı akıl etmemişim. Ama bu Perşembe kendi doktorumla randevum var, unutmazsam inş bende bi sorayım bakim ne diycek.

Çok güzel şeyler var gerçekten ben perdeyi ve nevresimi kendim dikmeyi planlıyordum ama şuan kararsız kaldım. Zaten halen odanın ağırlıklı rengine de karar verebilmiş değilim. Perde ve ne nevresimin rengi belirleyecek sanırım.

Çok şirin bir oda olmuş ama çocuklara hiç alan kalmamış yazık hemde iki taneler nerede oynayacaklar.

Banada eş dost akraba artık alma diyip duruyor 18 24 aylığa kadar çıtçıtlı badilerimiz var yazlık pijama takımı bile var. Bende öyle diyenlere herkese söyleyin giysi hediye istemiyoruz hediyeleri nakit alalım diye takılıyorum. Banada bazılarını giydiremeyeceğız sıra gelmeyecek gibi gelmeye başladı.

Bu arada bu akşam bebek görmeye gittik eşimin halasının bebeği oldu. Bir haftalık minicik oğlan çok garip bi duygu yaa sizinde az kaldı diyip durdular bir heyecan birde korku sardı beni. Doğumda zor olmuş tırstım ama kadın 44 yaşında etkisi vardır illa. Hayırlısı kaçış yok.

n11 den ikisinide siparis ettim
lansinoh gogus pompasi aldim iki arkadasim memnundu
bu hastane tipini tavsiye etmiyolar
bebekler ilk zamanlar cok gucsuz cekip, hastane tipleri de cok guclu çektiğinden sıkıntılar yasanabiliyomus
bu arada lansinoh turkiyede amerikadan dahi ucuz merak edip arastirdim
meger japon bi firmaymis ama gogus pompa fabrikasi 3-4 yil once izmir de kurulmus ve tum avrupa amerikaya burdan gidiyomus
simdilik motor kisimlari japonyadan geliyomus
ooo sen isleri kolayladin, benimde hizlanmam lazim olurda gidersem fazla zamanim yok
suslu nevresimimiz sart tabi :))

ayy sor canim nolur benimki zor konusuyo icime sinmedi bi turlu
bu arada ben her sorucagim soruyu tlf onceden not edip odasinda ordan bakip soruyorum artik yoksa hicbisey soramadan cikmis oluyorum

Yaaaa o koltuğa hastayım biliyorsun değil mi.. Çok güzel olmuş minnakların odası. <3
Yalnız bu arada yataklar söylediğin gibi küçük gelmedi gözüme. Buradan bakınca tam gibi duruyor içinde.

O ikea'nın masif ahşap bi' alt açma masası var. Bebekle işi bittikten sonra kedisine oyun parkı yapan mı ararsın, servis sehpası, çiçek standı olarak kullanan mı. Acayip kullanışlı bir şey. Öyle ki benim doktor muayenehanesinde nst cihazı masası yapmış onu.

Senin şifonyerin üstü alt açma masası olur yalnız. Oranın ölçüsünü alıp şu yanları kavisli alt açma minderlerinden yaptırabilirsin. Altına da silikon mat gibi bir şey atarsın milyoncudan alıp kaymaz hem. Beşiğe alt açma aparatı yaptır diyeceğim arkası yüksek beşiklerin.

Ben de almayacağım alt açma ünitesi. Oda dikdörtgen zaten. Onu doldur, bunu tık. Çingene çadırına dönmesin diye şifonyerin üzerine şu tablalardan aradım aradım bulamadım. 6 ay sonra kaldırıp atacağım zaten. Yaptırmaya kalkınca da bit kadar şeye 300-500 arası meblağ istiyorlar. Biraz daha ver masayı komple al daha iyi.

Eklentiler

• Screenshot_20161018-004933_1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 119
ben lansinoh ikili elektrikliyi n11 den 190 a aldim

ayy sor canim nolur benimki zor konusuyo icime sinmedi bi turlu
bu arada ben her sorucagim soruyu tlf onceden not edip odasinda ordan bakip soruyorum artik yoksa hicbisey soramadan cikmis oluyorum
Tamam canım sorucam mutlaka, bende not alıp gidiyorum yoksa bebeği görünce aklım uçup gidiyor :)

Bu arada amwayci anneme senin söylediğin rakama 5 TL kar koyup rakam vermiş. Yok kalsın ben kendim üye olur alırım dedim :) ay ben ne ara bu kadar cimri oldum yarebbimmm
Senin üye numaranı mesaj atar mısın canım gidip bi koşu girişimci olup geliyim :)

Benim arka cephe rezil biçimde güneş alıyor. Erken doğuyor bir de burada güneş. Güneşlik/stor falan kâr etmiyor. Çocuk odası/uykusu -gece gündüz ayrımı- için de acayip dezavantaj bu durum. O yüzden normal fon perdenin arkasına kumaş kaplatıp karartma olarakta kullanayım diyordum, bunların çeşitlerini görünce vazgeçtim. Koyu mat bir stor alırım en zemine. Onu da ipinden ötürü istemiyordum tehlikeli olur diye. Çözüm bulacağız artık bir şekilde. Acayip çok çeşitleri var zaten Mavi. Kendin yapsan da aynı fiyata gelecek zaten aşağı yukarı. Perdelik poplin kumaşların metre fiyatı belli. Yorumlarda da firmanın desteği/alakasından söz etmişler. Uyku seti alana halı hediye gibi bir şey yazıyordu bir de siteye girerken.

18-24 ne allasen? Gelinlik, lise mezuniyet töreni kıyafeti de alaydın şimdiden.
Bizim doğmamış çocuğa 5 yaşında çocuk bisikleti getirenlere gülüyordum. Dur biraz sana da güleyim. Ciddi ipin ucunu kaçırmışsın sen. Frenle kendini. Çocuk o kadar olana kadar neler çıkar neleeer.

Eeeef. Ben bıktım vallahi şu dünyanın en zor doğumunu ben yaptım temalı hikayelerden. Unut onları düşünme. Korkutma kendini şimdilik onlarla. Herkesin vücudu, ağrı eşiği farklı. Çektiğin en kötü ağrıyı baz al, motive ol her zaman.
Bilmiyom nedense bana acaip kolay, matrak olacak gibi geliyor. Doğum sonrası psikolojisinden korkumun yanında sinek ısırığı gibi kalır doğuma duyduğum korku.
Ya şimdi yabancı birinin çocuğu olduğu için garip geliyor. Ben hayatımda çocuk kucaklamadım mecbur kalmadıkça. Sevmezdim de çocukları zaten. Bütün gün çocuğunun kakasının rengini, sümüğünü konuşan ebeveynler çok saçma gelirdi. Etrafımdaki çocuklu herkesin hemfikir olduğu tek bir şey var, "doğduktan öncesi diye bir şey olmayacak, sanki yüzyıldır o evde sizinle yaşıyormuş gibi tanıdık ve parçanız gibi olacak. "

Canım sokağın adı tam olarak ne ben hiç gitmedim de oraya
Canım karacakayalar caddesinde kartalcık sokak olması lazım. Belki 20 tane mağaza vardır. Çok pahalılar da var orta halli olanlar da ucuz olanlarda. Birde oralar genelde imalatçı olduğu için her türlü değişikliği yapabilirsin. Yalnız kesinlikle malı teslim almadan paranın tamamını vermeyin. Yoksa savsaklıyabilirler. Birde araya çok zaman koymayın genelde 1.5-2 ayda teslim ederler eğer Hazır model almazsanız

Canım stor perdelerde de normal güneşliklerde de karartmalı olanlar var. Onlara bak onu çektiğinde içerisi bildiğin zifiri karanlık ne kadar güneş gelse bile. Ben buzdolabı arasındaki cama kullanıyorum annemde yatak odasına kullanıyor çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…