2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar günaydın.
Deterjan konusu geçmiş. Ben daha önce de demiştim dalan roxy matik beyaz sabun tozu diye. Bana da biri tavsiye etmişti de henüz kullanmadım. Ama bir arkadaşım kullandı ve acaip memnun. Fiyatı da oldukça makul. Civil diye mağazadan daha da indirimli bir fiyata almış.
Pişik kremi ve şampuanı ben ilk etapta sebamed aldım. Islak mendili de aynı şekilde sebamed aldım. Pişik için tecrübeli annelerden de en iyi bepanthen diye duydum. Belki elimdekiler bitince denerim.
Ben yorgan aldım ve yıkanabilir yün olarak almayı tercih ettim. Kullanır mıyım bilemem ama bir heves alıverdim :)
Elektroniğe giremedim pek. Termometre, telsiz ve süt sağma ilk etapta aklımda olanlar. Onlar da baya tutuyor. Süt sağma için mamajoo marka çok iyi çok memnunuz diyor herkes. Kullanan keşfeden az sanırım ama hiç kötü bir şey duymadım. Lansinoh ve aventten memnun değiliz dediler. Yoksa avent vardı aklımda biberon ve emzikte olacağı gibi. Mamajoo hakkında fikri olan var mı?
Yenidoğan için de bir biberon alacağım ben ilk etapta o da avent natürel uçlu olacak. Sadece boyutuna karar veremedim. Nedir en doğrusu?
Emzik için de avent soothie düşünüyorum.
Benden bu kadar, fikir olur belki :)

Bir de şu aşağı tarafta hissettiğiniz tık tıkları ben de hissediyorum. Vajinamda atıyor sanki bazen. Ayakları aşağıdadır diye düşünüyorum, çok takmadım. Cumartesi doktora soracağım. 1 ay sonra kontrole gideceğiz biz de :)
Bebeğin hareketleri beni endişelendiriyor hep. Bir gün çok kuvvetliyken öteki gün çok zor hissediyorum. Daha önce de hissedemeyip tedirgin olduğum ama sonrasında çok da iyi hissederek rahatladığım zamanları düşünerek tedirginlliğimi bastırmaya çalışıyorum.

bebek arabası bende almayacağım bahara doğru hafif birşey almak istiyorum asansörsüz 4. katta evim var. beşik ben baby tech anne yanı beşik aldım. derinliğini mevcut derinlikten 10 cm kadar indirebiliyorsun. güzel sessiz sallanıyor. internette 600-650 arasında fiyatları var. ama mağazalarda nakiti görünce indirim yapıyorlar. ben 500'e aldım.

Ankara'daki arkadaşlar Bebek mobilyası bakacaksanız sitelerde Bebek mobilyaları satılan sokak var oraya gideceksiniz her bütçeye uygun çeşit çeşit ürün var
ben cumartesi günü gideceğim sitelere sen gittin mi? nasıl ürünler var. ben daha çok beyaz ağırlıklı şeyler istiyorum masmavi bir oda istemiyorum. bide fiyat aralığı nedir. 6000 lira çıkan siteler var. gözlerim böyle oldu. insanlar bu paraya evlerini diziyorlar dedim. cimri bir tip değilim ama bunada

sagol canım tesekkurler bana ulus çıkrıkçılar yokuşunu söylemişlerdi oraya da bakalım bu haftasonu yada gelecek haftasonu halletmemız lazım

Günaydın herkese :)
Bu müslin bezlerin fiyatı neden yüksek ki tamam işe yarıyor tamam kullanışlı ama bence abartmışlar
Ben mi pahalı gördüm acaba
Siz nerelerden aldınız ?

Bu müslin bezlerin fiyatı neden yüksek ki tamam işe yarıyor tamam kullanışlı ama bence abartmışlar
Siz nerelerden aldınız ?
Canım ben geçen c&a'dan aldım. 3 tanesi 20'den 10'a düşmüş :)

Canım benim eşim sitelerde. Bu mobilyaları yapan büyük ağaç işleme makinelerinin ticaretini yapıyor mobilyacılara. Ben kızımda almıştım sitelerden 3/4 yıl önce almıştım. Kendim çizdirdim tasarladım parçalarını hatta önceki sayfalara atmıştım resmini. Ben yanlış hatırlamıyorsam o zaman 2.500 lira vermiştim ama daha ucuzları da vardı daha pahalıları da vardı o zamanda. 4 yıldır kullanıyorum iki kere oda değiştirdik söktük taktık hiç bişey olmadı taş gibi maşallah

teşekkürler canım. bizde cumartesi bakacağız inşallah gönlümüze ve bütçemize göre bir şeyler bulabiliriz. yoksa kızıp netten sipariş vereceğim gibime geliyor.

avent de indirimdeydi, yorumlar genelde iyiydi, onu aldim ama lansinoh da alabilirim.. hatta alicaktim annem kizdi bi seyi de abartma dedi :))
lansinoh daha sessiz calisiyormus, iki pompali bi de..
acikcasi ben pek sagma islerine gerek kalacagini dusunmuyorum, iki tane olucaklari icin, fokur fokur emip bitirecekler ne var ne yoksa :) gogsumun ucu da baya buyuk..
yine de nolur nolmaz diye aldim..

teşekkürler canım. bizde cumartesi bakacağız inşallah gönlümüze ve bütçemize göre bir şeyler bulabiliriz. yoksa kızıp netten sipariş vereceğim gibime geliyor.
Sen bi gez bakalım oraları. Ama bir iki mağazaya girip bırakma çünkü bi yere giriyorsun takıma 12 bin diyor birine gidiyorsun 3 bin hemen pes etme :)
Ben bi yere yatak sormuştum 4 sene önce 9 bin demişti. Eşimde dükkanın kirasını sormuyoruz diye dalga geçmişti :))))

Offff bu süt sağma makinesi benim aklımı çok karıştırıyor. Çok uçuk rakam vermek istemiyorum gerçekten 200-250 ya kadar olsun diyorum ama en iyisi de olsun :)

Herkesten duyduğumuz şey baston pusetlerin asıl kullanışlı olduğu.
Hem kışın dışarı çıkarmayacağım hemde ne kadar kullanışlı olur bilemeyeceğim için önden almak bende istemiyorum.

Çocuk şöyle biraz ele gelsin bahara doğru onu da götürüp deneyerek alma düşüncem var.Çocuğun kilosu nasıl olacak,pusette duracak mı?Aldığım puseti tek başıma rahatça hareket ettirebilecek miyim daha da emin olurum.

Zaten ilk etapta anakucağı aldık.
Hastaneden getirirken gerekli diye.
Çok dışarı çıkmak gerekse onunla çıkılır.
Puset alsamda çocuğu kanguruyla taşırız biz büyük ihtimalle,çoğu ülkelerde prematüre bebeklerin tedavisinde dahi sıklıkla kullanılması ve bebeğin anne babayla yakın temasta olması onun sakinleştirdiği bilinen bir şey.
Puset anca dışarıda bir yere oturunca çocuğu yatırmak için gerekli çok kullanmayacağıma eminim.

Bu arada beşik olarak açıkçası pek beğenmesem de park yatak bakabilirim.
Çok ürün inceledim ama kararsız kaldım,anne yanlarını da beğenmedim.
Çok darlar.
Baby tech lerede bir bakınayım birdaha,olmadı beğenmesemde park yatak alır geçerim.
Hem çocuk rahat olur,hem uygun,hem derin epey düşecek korkum olmaz,hemde taşınılabilir olması büyük avantaj.
Büyüyünce de oyun parkı olarak kullanır oğlan.
Anne yanı e bebekte gördüm onlar zaten anca 1-2 ay kullanılır geldi düşer çocuk derinlik sıfırdı.
Çocuğun odasını aldık zaten,5-6 aydan sonra yatak bariyeri alıp odasına alıştırmaya çalışacağım.
Çok uzun vadeli beşik gerekmiyor esasında.

Vasfiyeteyzeniz in dediği gibi çocuk kendi odasına ne kadar erken alışırsa o kadar özgüvenli olur.Kendisinin birey olduğunu daha erken farkeder,odasının dolabının kullanımı da montessoriye uygun aldım zorlanmaz biraz büyüyünce de.
Mağazaları dolaşıp inceleyeceğim artık bakalım,en tıkanılan konu :)

Sitelere yatak odası için gitmiştik biz.8-12 bin tl gibi şeyler denildi hep.
O yüzden bebek için gitmeyi düşünmedim hiç fiyatlar uçuk gelmişti.

Bebek eşyalarının satıldığı yer ayrı mı?

Bayıldım ben bunlara yaktın beni )) Kaliteleri iyidir dimi ya

hiç bana göre değil canım o ya. hemencecik aman bea yeaaa deme potansiyelim var. neyse sabretcem azmetcem bakcam hepsine

Siz nerelerden aldınız ?
ankaradaysan tavsıye edebılecegım yerler var ben aldım çokda abartı degıldı fıyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…