bebek arabası bende almayacağım bahara doğru hafif birşey almak istiyorum asansörsüz 4. katta evim var. beşik ben baby tech anne yanı beşik aldım. derinliğini mevcut derinlikten 10 cm kadar indirebiliyorsun. güzel sessiz sallanıyor. internette 600-650 arasında fiyatları var. ama mağazalarda nakiti görünce indirim yapıyorlar. ben 500'e aldım.Sağol canım baya detaylı oldu :)
Bir liste yaptım bende baya bebeğin benim ne ihtiyacım olur yazıyorum durup durup.
Atıyorum 2 binlik ihtiyaç çıktı,kasımda bin liralık alınır,aralıkta bin liralık alınır diyoruz.Toptan girişelim mantığındayız.
Bebek arabasını almayacağım şuan ben o çocuğu kışın dışarı çıkaramam ben istesem bizimki oğlan doncak der istemez.onu Mart sonu gibi havalara göre alacağız artık.
Benim asıl düşüncem beşikti zaten. Ben yatağını,dolap şifonyerini aldım zaten. Ama beşik şart mecburen.
Onun için de anne yanı mı baksam dedim çok ufak dandik geldiler bana. Şöyle bir şey gördüm internette ama emin olamadım.o tülünü hiç istemiyorum ama çocuk 6 ay yatar bunda gibi geldi valla kaldım öyle :/
Asıl beşik sıkıntıya sokuyor beni.
Kıyafetide toptan hallettik (tabi dayanamayabilirim)bezi de aldık ilk bir ay kesin yeter.
Aman herşeyi alalım da ben bizimkinin niyeyse 40 hafta duracağını hiç sanmıyorum. Son ana bırakmak istemiyorum hiç.
Eki Görüntüle 1899286
ben cumartesi günü gideceğim sitelere sen gittin mi? nasıl ürünler var. ben daha çok beyaz ağırlıklı şeyler istiyorum masmavi bir oda istemiyorum. bide fiyat aralığı nedir. 6000 lira çıkan siteler var. gözlerimAnkara'daki arkadaşlar Bebek mobilyası bakacaksanız sitelerde Bebek mobilyaları satılan sokak var oraya gideceksiniz her bütçeye uygun çeşit çeşit ürün var
Çok şirin bir oda olmuş ama çocuklara hiç alan kalmamış yazık hemde iki taneler nerede oynayacaklar.
sagol canım tesekkurler bana ulus çıkrıkçılar yokuşunu söylemişlerdi oraya da bakalım bu haftasonu yada gelecek haftasonu halletmemız lazımCanım karacakayalar caddesinde kartalcık sokak olması lazım. Belki 20 tane mağaza vardır. Çok pahalılar da var orta halli olanlar da ucuz olanlarda. Birde oralar genelde imalatçı olduğu için her türlü değişikliği yapabilirsin. Yalnız kesinlikle malı teslim almadan paranın tamamını vermeyin. Yoksa savsaklıyabilirler. Birde araya çok zaman koymayın genelde 1.5-2 ayda teslim ederler eğer Hazır model almazsanız
Canım ben geçen c&a'dan aldım. 3 tanesi 20'den 10'a düşmüş :)Günaydın herkese :)
Bu müslin bezlerin fiyatı neden yüksek ki tamam işe yarıyor tamam kullanışlı ama bence abartmışlar
Ben mi pahalı gördüm acaba
Siz nerelerden aldınız ?
Yok artık :))) ben instagramda bakıyorum 75 diyor bi tanesineCanım ben geçen c&a'dan aldım. 3 tanesi 20'den 10'a düşmüş :)
Canım benim eşim sitelerde. Bu mobilyaları yapan büyük ağaç işleme makinelerinin ticaretini yapıyor mobilyacılara. Ben kızımda almıştım sitelerden 3/4 yıl önce almıştım. Kendim çizdirdim tasarladım parçalarını hatta önceki sayfalara atmıştım resmini. Ben yanlış hatırlamıyorsam o zaman 2.500 lira vermiştim ama daha ucuzları da vardı daha pahalıları da vardı o zamanda. 4 yıldır kullanıyorum iki kere oda değiştirdik söktük taktık hiç bişey olmadı taş gibi maşallahben cumartesi günü gideceğim sitelere sen gittin mi? nasıl ürünler var. ben daha çok beyaz ağırlıklı şeyler istiyorum masmavi bir oda istemiyorum. bide fiyat aralığı nedir. 6000 lira çıkan siteler var. gözlerimböyle oldu. insanlar bu paraya evlerini diziyorlar dedim. cimri bir tip değilim ama bunada
teşekkürler canım. bizde cumartesi bakacağız inşallah gönlümüze ve bütçemize göre bir şeyler bulabiliriz. yoksa kızıp netten sipariş vereceğim gibime geliyor.Canım benim eşim sitelerde. Bu mobilyaları yapan büyük ağaç işleme makinelerinin ticaretini yapıyor mobilyacılara. Ben kızımda almıştım sitelerden 3/4 yıl önce almıştım. Kendim çizdirdim tasarladım parçalarını hatta önceki sayfalara atmıştım resmini. Ben yanlış hatırlamıyorsam o zaman 2.500 lira vermiştim ama daha ucuzları da vardı daha pahalıları da vardı o zamanda. 4 yıldır kullanıyorum iki kere oda değiştirdik söktük taktık hiç bişey olmadı taş gibi maşallah
n11 den ikisinide siparis ettim
lansinoh gogus pompasi aldim iki arkadasim memnundu
bu hastane tipini tavsiye etmiyolar
bebekler ilk zamanlar cok gucsuz cekip, hastane tipleri de cok guclu çektiğinden sıkıntılar yasanabiliyomus
bu arada lansinoh turkiyede amerikadan dahi ucuz merak edip arastirdim
meger japon bi firmaymis ama gogus pompa fabrikasi 3-4 yil once izmir de kurulmus ve tum avrupa amerikaya burdan gidiyomus
simdilik motor kisimlari japonyadan geliyomus
ooo sen isleri kolayladin, benimde hizlanmam lazim olurda gidersem fazla zamanim yok
suslu nevresimimiz sart tabi :))
Sen bi gez bakalım oraları. Ama bir iki mağazaya girip bırakma çünkü bi yere giriyorsun takıma 12 bin diyor birine gidiyorsun 3 bin hemen pes etme :)teşekkürler canım. bizde cumartesi bakacağız inşallah gönlümüze ve bütçemize göre bir şeyler bulabiliriz. yoksa kızıp netten sipariş vereceğim gibime geliyor.
Orta boy kundaklık gibi.Yok artık :))) ben instagramda bakıyorum 75 diyor bi tanesine
Boyutları nasıl senin aldıklarının ?
bebek arabası bende almayacağım bahara doğru hafif birşey almak istiyorum asansörsüz 4. katta evim var. beşik ben baby tech anne yanı beşik aldım. derinliğini mevcut derinlikten 10 cm kadar indirebiliyorsun. güzel sessiz sallanıyor. internette 600-650 arasında fiyatları var. ama mağazalarda nakiti görünce indirim yapıyorlar. ben 500'e aldım.
Canım benim eşim sitelerde. Bu mobilyaları yapan büyük ağaç işleme makinelerinin ticaretini yapıyor mobilyacılara. Ben kızımda almıştım sitelerden 3/4 yıl önce almıştım. Kendim çizdirdim tasarladım parçalarını hatta önceki sayfalara atmıştım resmini. Ben yanlış hatırlamıyorsam o zaman 2.500 lira vermiştim ama daha ucuzları da vardı daha pahalıları da vardı o zamanda. 4 yıldır kullanıyorum iki kere oda değiştirdik söktük taktık hiç bişey olmadı taş gibi maşallah
Bayıldım ben bunlaraKızlar fon perde, uyku seti, kırlent, halı vs. için Erenev diye bir marka var. Kendi sitesine bakabilirsiniz. Taptatlış şeyler yapıyor. <3
Isme ozel tasarım perdeleri de var. Hepsiburada'da bir tane kötü yorumları yok haklarında.
I ikizcan2016 sen bakma. Ucuza yapıyor bunlar.
Sonra ben perde yaptırdım diye sövme bana bacım.
Sen bi gez bakalım oraları. Ama bir iki mağazaya girip bırakma çünkü bi yere giriyorsun takıma 12 bin diyor birine gidiyorsun 3 bin hemen pes etme :)
Ben bi yere yatak sormuştum 4 sene önce 9 bin demişti. Eşimde dükkanın kirasını sormuyoruz diye dalga geçmişti :))))
ankaradaysan tavsıye edebılecegım yerler var ben aldım çokda abartı degıldı fıyatlarıGünaydın herkese :)
Bu müslin bezlerin fiyatı neden yüksek ki tamam işe yarıyor tamam kullanışlı ama bence abartmışlar
Ben mi pahalı gördüm acaba
Siz nerelerden aldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?