2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar sizin alışverişler neredeyse bitmiş

Ben daha tek bir çorap bile almadim

Sitelere yatak odası için gitmiştik biz.8-12 bin tl gibi şeyler denildi hep.
O yüzden bebek için gitmeyi düşünmedim hiç fiyatlar uçuk gelmişti.

Bebek eşyalarının satıldığı yer ayrı mı?
Ayrıca sadece Bebek ve genç odası yapan yerler var canım. Bu dediğim sokaktakilerin çoğu Zaten imalatçı olduğu için mağazalardan daha ucuz oluyor genelde ama bide su var kesinlikle çatır çatır pazarlık yapın 6 bin dediği takıma 4 binden fazla vermeyin .)

Sen burda tecrübeli annesin.
Senin kızın odasını ayırmadan önce ne tür beşik kullanmıştın?

Sen burda tecrübeli annesin.
Senin kızın odasını ayırmadan önce ne tür beşik kullanmıştın?
Canım şu ahşap kafes beşikler varya onda yatırdım benim yatak odası zaten büyük değil daha büyüğü sığmadı. Benim kız 6 aylıkken. Atlamaya kalktı beşikten bende Zaten odasını 6. Ayda ayırmak istiyordum da eşim razı olmuyordı 1 yaşına kadar yatsın diyordu bahane oldu beşikten atlaması ayırdık odaları. Gerçekten belki benim kızımın karakteriyle ilgili bilemem ama hiç sorun yaşamadım. Şimdi bile gece yatmadan gelir yatağımda biraz oynaşırız hikaye anlatırım sonra hadi bakalım süre doldu yatağa derim gider yatar yatağına mis gibi. Oğlanda da aynısını yapmayı planlıyorum

kızlar ben haftasonu öylesıne bı ulusa cıkrıkcılara baktım burada 4bın 6 bın dıyosunuzya gözlerım acıldı oradakı fıyatlar tas catlasa 2500 tl oluyor buda pazarlıksız ben buyuyen besık sordum ıcınde uyku setı ve vızkoz yatak hedıyelı bıde
bu sordugum yerden ben bebek arabasını ve anne yanı besııgı de aldım kampanya oldugu ıcın ındırım yapmadılar ama satıcı söz verdı buyuyen besık ve dolap iöin gittigimde gereklı ındırım ve hedıyeyı yapıcam dedı
ben arabasını şimdiden aldım çift yönlü tamamen yatabiliyor süspansııyonlu ve bez parcalları cıkıp yıkanabılıyor yanında yagmurlugu hedıye ettıler ben 225 tl ye aldım kampanya varmıs satan adam su anda bebek arabaları ındırımde en cok ılkbahar yaz satıs yapıyoruz o zaman pahalanır dedı
benım kızımda inşallah kış bebeği olacak bende kışın bindirmıcem dışarda ama tekerlekleri temiz bazen aglama krizine girdiğinde evde arabayla dolaştırmakta sakinleştirebiliyor ben havalar iyi olana kadar bu şekilde kullanıcam arabayı

Bayıldım ben bunlara yaktın beni )) Kaliteleri iyidir dimi ya

Alan kullanıcı yorumlarında baskıları çok övmüşler. Firma ürün almadan önce danışınca referans veriyormuş.
Ya ben dışarıda perdeciden fiyat almıştım açıkçası. Istediğim model çok çok üzerine geliyordu bunların. Şimdi ekstra bi' şantuk tülle, karartma stor yaptıracağım. Yine perdeciden aldığım fiyata gelmiyor Vera.

Stor karartma düşündüm ben de kuzum. Aşırı güneşten nefret ediyorum zaten. Normalde de evdekilerin çoğu çift mekanizma güneşlik kısımları kalın ama fayda etmiyor pek. Mecbur koyu renk yaptıracağım. :/

Kızlar neresinde bilmiyorum ama Ulus'ta bi yerde sepet beşik almıştı arkadaşım malum onlar 6 ay kadar kullanılıyor satıcı geri getirdiğinde fiyatın yarısını mağazadan bi ürün alarak beşiği tekrar alabileceğini söylemişti çok iyi bence zaten diğer türlü ev kalabalığı olacak

Günaydın herkese :)
Bu müslin bezlerin fiyatı neden yüksek ki tamam işe yarıyor tamam kullanışlı ama bence abartmışlar
Ben mi pahalı gördüm acaba
Siz nerelerden aldınız ?
canmm benim ben e Bebek'ten 2 lisini 30 lira ya aldım.bi tane de battaniye gibi olanından alıcam

Bebek arabasında aynını düşünüyorum. bahar gelsin bir hafif birşey alacağım. kışın ankarada nereye gitcez. anakucağını aldım. birde kanguru tarzı bir şey alacağım kış için yeterli geldi bana. beşiğide artık kullandıkça anlayacağız sanırım park yatak ben sevmiyorum. baby tech bana bir süre yeter sonra odasına geçireceğim. şimdi oda araştırmasındayım. cumartesi bakacağım inşallah

Canım ulustakiler çoğu suntalem mdf değil bide boyalarında kurşun var. Öylesini tercih edersen bulursun 2000 liralara. Ulustan da alsan mutlaka mdf ve kurşunsuz boya olsun dikkat et

Bende bizimki zorluk çıkarmaz diye düşünüyorum.
Çıkarırsa da onun odasıyla bizim yatak odası dip dibe gibi zaten.
Kıpırdasa duyulur.
Vazgeçmeden alıştırmak gerek.
Bundada aynı beşiği mi kullanacaksın?

Ben şimdiden üşüyorum Ankara'da.
Ocak,Şubat,Martta kafamı dahi uzatamam büyük ihtimalle :)
Birde cidden Ankara da bebekle nereye gidicez ki,ben bile gidecek yer bulamıyorum kızılaydan başka.

evet, ustune kediler cikiyor diye yatagin ustune nevresim ortunce bosluk cok belli olmadi :)
alt acma unitesi almicam, dedigin gibi sifonyerin ustune alt acma minderi koyarim, e zaten yatak odasinda yasicaz 6-8 ay.. o koltugu da yatak odasina alicam, odalarinda yatmicaklar,
ben heves ettigim icin oda yaptim yoksa minicik biyer, odaya da benzemedi zaten

belki 1yaslarina gelmeden daha buyuk odali bi eve geceriz :)
bizim ev cok ayarsiz, salon 50m2, mutfak da buyuk, odalar bit kadar..

o tablayi nasi sabitlicek sifonyere, bozar mobilyani ya, bence de gerek yok yaptirma..

Ben şimdiden üşüyorum Ankara'da.
Ocak,Şubat,Martta kafamı dahi uzatamam büyük ihtimalle :)
Birde cidden Ankara da bebekle nereye gidicez ki,ben bile gidecek yer bulamıyorum kızılaydan başka.
birde bişey sormak istiyorum. ankara soğuğunda bebeğine uyku tulumu ne aldın. çoğu polyester hoşuma gitmiyor. eee örtüde örtmeyin diyorlar. şubatta ben bu çocuğu nasıl uyutcam oooof ooooof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…