2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
valla kışın ayıptır sölemesi kıçım donuyor benim yorgan içinde pek aklıma yatmıyor ama deneyerek öğrencez sanırım ben bi uyku tulumu bulayım

Offff sonunda memeleri kesip atıcam :)

Valla biraz şansa bu süt sağma makinesi.
Kimi Philips,kimi avent bir numara derken medeladan vazgeçemeyenler var.

Avent ve medelayı inceler alır birini geçerim. Çok uçuk bir rakamda vermek istemiyorum. 200-250 anca.

Bu ürünlerin yorumları da şimdi annenin sütüne de bağlı kiminin az kiminin çok.
O yüzden kafa karışıyor.

Neyse ben doğurana kadar hepiniz doğurursunuz deneyip bana söylersiniz

valla kışın ayıptır sölemesi kıçım donuyor benim yorgan içinde pek aklıma yatmıyor ama deneyerek öğrencez sanırım ben bi uyku tulumu bulayım

Valla bende aynısı üşüyorum Artık göreceğiz ama petekleri yakınca çokta soğuk olmaz ya odalar sakin ol üşürse anlarız

O tabla çıkılıp takılıyor kuzum. Mobilyaya zararı yok. Değen kısımlarına ince sünger gibi bir şey takıyorlar koruma amaçlı. Vazgeçtim çünkü dün sana yazdıktan sonra bir yere daha mesaj attım. Yeni cevap aldım. 550 kargo hariç istedi. Donumu vericem yakında bu insanlara. Sanki mutfağa masa istedik anasını satayım.

Heves etmişsin, ne güzel küçük de olsa kendi odaları olmuş. Oynamayıversinler şimdilik orada zaten zamanın çoğunu salonda geçireceksin. Atarsın bir akvite halısı ya da yer minderi oynarlar. Minder sormuştun bana daha önce instagram'da @denizliconcept bayağı geniş pufidik oyun minderleri satıyor 50 tl'ye.

O bana attığın silindir yastıklı takımında deardeerlove'dan fiyat alsana bi? O kadının hep kendi yaptığı şeylerin fotoğrafları var.
Alıntı falan değil.

O tabla çıkılıp takılıyor kuzum. Mobilyaya zararı yok. Değen kısımlarına ince sünger gibi bir şey takıyorlar koruma amaçlı. Vazgeçtim çünkü dün sana yazdıktan sonra bir yere daha mesaj attım. Yeni cevap aldım. 550 kargo hariç istedi. Donumu vericem yakında bu insanlara. Sanki mutfağa masa istedik anasını satayım.

Heves etmişsin, ne güzel küçük de olsa kendi odaları olmuş. Oynamayıversinler şimdilik orada zaten zamanın çoğunu salonda geçireceksin. Atarsın bir akvite halısı ya da yer minderi oynarlar. Minder sormuştun bana daha önce instagram'da @denizliconcept bayağı geniş pufidik oyun minderleri satıyor 50 tl'ye.

O bana attığın silindir yastıklı takımında deardeerlove'dan fiyat alsana bi? O kadının hep kendi yaptığı şeylerin fotoğrafları var.
Alıntı falan değil.

Ben şimdiden üşüyorum Ankara'da.
Ocak,Şubat,Martta kafamı dahi uzatamam büyük ihtimalle :)
Birde cidden Ankara da bebekle nereye gidicez ki,ben bile gidecek yer bulamıyorum kızılaydan başka.
Gurbetteki bir Ankaralı olarak söylüyorum; Botanik parkı, Seymenler Parkı, Tunalı, Ahlatlıbel, İncek, Gölbaşı, Odtü ormanı... :) Ohooo var bir sürü çayır çimen. Hem kuzun hava almış olur hem sen.

dun diger nick ine de yazdim canim, ali ergüne gidiyorum 2aydir..
memnunum.. riskli gebelik uzmaniymis.

ben avent aldim, ama cok fazla sagacak bisey kalicani sanmiyorum 2tane olunca :))
sagip bakiciya sut birakma gibi bi durumum da olmicak, ben kendim bakicam..
haa sagip da memnun kalmazsam baska da alirim :)
bu arada bebegi kat kat giydirmek yerine oda isisini ayarlamak daha mantikli degil mi?
en azindan bebegin uyudugu odanin sicakligini 25-26 da sabit tutmak gerekiyor bence..

Ben şimdiden üşüyorum Ankara'da.
Ocak,Şubat,Martta kafamı dahi uzatamam büyük ihtimalle :)
Birde cidden Ankara da bebekle nereye gidicez ki,ben bile gidecek yer bulamıyorum kızılaydan başka.
Gurbetteki bir Ankaralı olarak söylüyorum; Botanik parkı, Seymenler Parkı, Tunalı, Ahlatlıbel, İncek, Gölbaşı, Odtü ormanı... :) Ohooo var bir sürü çayır çimen. Hem kuzun hava almış olur hem sen.

kızlar ben biberon dr. browns aldım süt sağma da lansinoh manuel aldım , internetteki yorumları okuyarak karar verdim .
yorumalra bakıyorum kimse almamış , deneyimli annelerden kullananlar yok mu bu markaları

Bak oda ısısına katılıyorum Ikizcan. Uyku tulumunu da biz insanlar olarak da uykuda vücudu ısıtan metabolizma yavaşladığı için biraz daha üşüyoruz sadece ondan ötürü tavsiye ediyorlar. Kimi telsiz kameralar oda sıcaklığını da ölçüyormuş. Bi' de weewell'in bu kulak içisini odanın herhangi bir yerine tutunca oda ısısını da ölçüyormuş. Toplam ısıyı değil bölgesel baz alıyor. Hava akımı konusunda iyi olur gibi geldi. Temassız termometrelerden daha iyi sonuç veriyor demişler oda sıcaklığı konusunda. Kararsız kaldım braun konusunda bu özelliği duyunca. :/

M MinikPapatyacik çift katmanlı penye tulumlar var. O mikrofiber, polyester elyaf olanlar fazla ısıtır çocuğu. Lcw'da, Mothercare'de falan var bahsettiklerim. Alacaksan onlardan al kuzum.

I ikizcan2016 senin iki tane birden daha zor sömürür onlar iyice almasan da olurdu sen

Ya bu soğan stilini uzmanlar söylüyor ama oda sıcaklığına göre değişir tabi.
Ben açıkçası bizim evin soğuk olmayacağına eminim hele en sona getirirsem ayarı.
Çocuğu birden bunaltmakta istemiyorum.

Akışına bırakıyorum şimdi ne desek boş çocukların her biri farklı huyları olacak,bünyeler farklı olacak.

Bizimki delibaş bir şey olabilir tahminim öyle Nasıl baş edicez onu düşünüyorum şimdiden
Sen birde x2 sin Allah kolaylık versin

İki yıldır Ankaradayım hiç bilmiyorum Ahlatlıbel neresidir nedir Artık yaza doğru çayır çimenleri bulup salarım çocuğu

Kızlar bu arada internetten temizlik malzemesi alacaklar, firmaya aldıktan sonra mail atın sağlam paketlesinler. Ikidir başıma geliyor bu olay temizlik malzemelerinde. Kargo buraya geliyor, hasarlı olduğu için geri dönüyor. Dün yurtiçi'ni övdüm. Taa cumartesi gelen siparişimi ne getirme ne de hasarlı diye haber verme zahmetine girdiler. Hattâ ben aradıktan sonra hasarlı diye firmaya bildirim yaptılar. Aramasam daha bekleyecekti burada. O gidecek deee hasarı Hepsiburada tespit edecek yenisini gönderecek, ben doğururum herhalde o zamana kadar. Ne çektim bu kargoculardan ya. :/
Aynı şeyi yaşamamak için bildirin, bildirin, bildirin.

Kızlar merhabalar.... bugün dr a gittim kontrole aslında haftaya gel demişti ama dayanamadım 27+2 tam uyumlu çıktı haftasıyla 1048 gr 35 cm olmuş kızcağızım parmaklarını bile gösterdi herşey yolundaymış hâlâ makat duruyor ama zaten sezeryan olacağı için problem değil dedi sadece alt tarafa baskı yapar tekmeleri aşağıda hissedersin dedi arasıra sertleşiyor karnım dedim normal dedi idrar tahlili verdim öğleden sonra çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…