- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
çok teşekkürler canım o zaman bana avm yolları gözüktü. şu uyku tulumu işini halledeyim. kuzum üşümesin ankara ayazındaBak oda ısısına katılıyorum Ikizcan. Uyku tulumunu da biz insanlar olarak da uykuda vücudu ısıtan metabolizma yavaşladığı için biraz daha üşüyoruz sadece ondan ötürü tavsiye ediyorlar. Kimi telsiz kameralar oda sıcaklığını da ölçüyormuş. Bi' de weewell'in bu kulak içisini odanın herhangi bir yerine tutunca oda ısısını da ölçüyormuş. Toplam ısıyı değil bölgesel baz alıyor. Hava akımı konusunda iyi olur gibi geldi. Temassız termometrelerden daha iyi sonuç veriyor demişler oda sıcaklığı konusunda. Kararsız kaldım braun konusunda bu özelliği duyunca. :/
M MinikPapatyacik çift katmanlı penye tulumlar var. O mikrofiber, polyester elyaf olanlar fazla ısıtır çocuğu. Lcw'da, Mothercare'de falan var bahsettiklerim. Alacaksan onlardan al kuzum.
kızlar bırde eskı uusul olacak ama bebegın bulunduugu odanın petegının ustune bır tasa su koyun odanın nemlı kalması ıcın öenmlı sonra mınık burunları tıkanıyordun diger nick ine de yazdim canim, ali ergüne gidiyorum 2aydir..
memnunum.. riskli gebelik uzmaniymis.
ben avent aldim, ama cok fazla sagacak bisey kalicani sanmiyorum 2tane olunca :))
sagip bakiciya sut birakma gibi bi durumum da olmicak, ben kendim bakicam..
haa sagip da memnun kalmazsam baska da alirim :)
bu arada bebegi kat kat giydirmek yerine oda isisini ayarlamak daha mantikli degil mi?
en azindan bebegin uyudugu odanin sicakligini 25-26 da sabit tutmak gerekiyor bence..
Kızlar merhabalar.... bugün dr a gittim kontrole aslında haftaya gel demişti ama dayanamadım 27+2 tam uyumlu çıktı haftasıyla 1048 gr 35 cm olmuş kızcağızım parmaklarını bile gösterdi herşey yolundaymış hâlâ makat duruyor ama zaten sezeryan olacağı için problem değil dedi sadece alt tarafa baskı yapar tekmeleri aşağıda hissedersin dedi arasıra sertleşiyor karnım dedim normal dedi idrar tahlili verdim öğleden sonra çıkacak
ben emzııgı avent bıberonu dr browns aldım ama gidip değiştirmekle değiştirmemek arasında kaldım bıberonu damı avent alsam dıye dusunuyorum dr browns secmemde kı neden kolık olusumunu azaltmasıydı bıberon mekanızması bıraz daha ozel ama bende acaba temızlıgı zor olur mu dıye düşünüyorum ama ıkı marka ıcınde çok ıyı yorumlar okudumkızlar ben biberon dr. browns aldım süt sağma da lansinoh manuel aldım , internetteki yorumları okuyarak karar verdim .
yorumalra bakıyorum kimse almamış , deneyimli annelerden kullananlar yok mu bu markaları
gozun aydın o zamanKızlar merhabalar.... bugün dr a gittim kontrole aslında haftaya gel demişti ama dayanamadım 27+2 tam uyumlu çıktı haftasıyla 1048 gr 35 cm olmuş kızcağızım parmaklarını bile gösterdi herşey yolundaymış hâlâ makat duruyor ama zaten sezeryan olacağı için problem değil dedi sadece alt tarafa baskı yapar tekmeleri aşağıda hissedersin dedi arasıra sertleşiyor karnım dedim normal dedi idrar tahlili verdim öğleden sonra çıkacak
Evet canım nasıl mutlu oluyor görünce insan...usg probunu bile tekmeledi dr u güldürdü :))Maşallah büyümüş :)
Sağol canım hep 1 hafta geride çıkıyordu kapatmış farkı artıkgozun aydın o zaman
Bende bizimki zorluk çıkarmaz diye düşünüyorum.
Çıkarırsa da onun odasıyla bizim yatak odası dip dibe gibi zaten.
Kıpırdasa duyulur.
Vazgeçmeden alıştırmak gerek.
Bundada aynı beşiği mi kullanacaksın?
Maşallah o göbüşe içindekini severim ben
kızlar ben biberon dr. browns aldım süt sağma da lansinoh manuel aldım , internetteki yorumları okuyarak karar verdim .
yorumalra bakıyorum kimse almamış , deneyimli annelerden kullananlar yok mu bu markaları
I ikizcan2016 senin iki tane birden daha zor sömürür onlar iyice almasan da olurdu sen
Ya bu soğan stilini uzmanlar söylüyor ama oda sıcaklığına göre değişir tabi.
Ben açıkçası bizim evin soğuk olmayacağına eminim hele en sona getirirsem ayarı.
Çocuğu birden bunaltmakta istemiyorum.
Akışına bırakıyorum şimdi ne desek boş çocukların her biri farklı huyları olacak,bünyeler farklı olacak.
Bizimki delibaş bir şey olabilir tahminim öyleNasıl baş edicez onu düşünüyorum şimdiden
Sen birde x2 sin Allah kolaylık versin
ben bu konuda sanslıyım kalorıfer yanmaya baslayınca ates gıbı oluyor ev bıde butun gun gunes vaar evın ıcınde usumez kuzusogan stili daha saglikli gibi evet, kalin tek parca giydiricene, ince ince daha mantikli..
ev guzel isiniyor, bizim yatak odasinda buyuk balkon var, orasi kisin biraz serin oluyor, klima taktirdim yatak odasina bebekler icin, ısı destegi.. 26 dereceye sabitlerim, durur durur calisir..
gecen kiş ufoyla idare ettim ama olmuyor başagrisi yapiyor bende, bebelere de saglikli olmaz..
Benim arka cephe rezil biçimde güneş alıyor. Erken doğuyor bir de burada güneş. Güneşlik/stor falan kâr etmiyor. Çocuk odası/uykusu -gece gündüz ayrımı- için de acayip dezavantaj bu durum. O yüzden normal fon perdenin arkasına kumaş kaplatıp karartma olarakta kullanayım diyordum, bunların çeşitlerini görünce vazgeçtim. Koyu mat bir stor alırım en zemine. Onu da ipinden ötürü istemiyordum tehlikeli olur diye. Çözüm bulacağız artık bir şekilde. Acayip çok çeşitleri var zaten Mavi. Kendin yapsan da aynı fiyata gelecek zaten aşağı yukarı. Perdelik poplin kumaşların metre fiyatı belli. Yorumlarda da firmanın desteği/alakasından söz etmişler. Uyku seti alana halı hediye gibi bir şey yazıyordu bir de siteye girerken.
18-24 ne allasen? Gelinlik, lise mezuniyet töreni kıyafeti de alaydın şimdiden.
Bizim doğmamış çocuğa 5 yaşında çocuk bisikleti getirenlere gülüyordum. Dur biraz sana da güleyim.Ciddi ipin ucunu kaçırmışsın sen. Frenle kendini. Çocuk o kadar olana kadar neler çıkar neleeer.
Eeeef. Ben bıktım vallahi şu dünyanın en zor doğumunu ben yaptım temalı hikayelerden. Unut onları düşünme. Korkutma kendini şimdilik onlarla. Herkesin vücudu, ağrı eşiği farklı. Çektiğin en kötü ağrıyı baz al, motive ol her zaman.
Bilmiyom nedense bana acaip kolay, matrak olacak gibi geliyor. Doğum sonrası psikolojisinden korkumun yanında sinek ısırığı gibi kalır doğuma duyduğum korku.
Ya şimdi yabancı birinin çocuğu olduğu için garip geliyor. Ben hayatımda çocuk kucaklamadım mecbur kalmadıkça. Sevmezdim de çocukları zaten. Bütün gün çocuğunun kakasının rengini, sümüğünü konuşan ebeveynler çok saçma gelirdi. Etrafımdaki çocuklu herkesin hemfikir olduğu tek bir şey var, "doğduktan öncesi diye bir şey olmayacak, sanki yüzyıldır o evde sizinle yaşıyormuş gibi tanıdık ve parçanız gibi olacak. "
Mamajo şimdi e bebekte indirimde canım bakarsan bende kararsız kaldım. Kardeşimin eşi yeni aldı aventinkini daha önce denemiş iyiymiş.Kızlar günaydın.
Deterjan konusu geçmiş. Ben daha önce de demiştim dalan roxy matik beyaz sabun tozu diye. Bana da biri tavsiye etmişti de henüz kullanmadım. Ama bir arkadaşım kullandı ve acaip memnun. Fiyatı da oldukça makul. Civil diye mağazadan daha da indirimli bir fiyata almış.
Pişik kremi ve şampuanı ben ilk etapta sebamed aldım. Islak mendili de aynı şekilde sebamed aldım. Pişik için tecrübeli annelerden de en iyi bepanthen diye duydum. Belki elimdekiler bitince denerim.
Ben yorgan aldım ve yıkanabilir yün olarak almayı tercih ettim. Kullanır mıyım bilemem ama bir heves alıverdim :)
Elektroniğe giremedim pek. Termometre, telsiz ve süt sağma ilk etapta aklımda olanlar. Onlar da baya tutuyor. Süt sağma için mamajoo marka çok iyi çok memnunuz diyor herkes. Kullanan keşfeden az sanırım ama hiç kötü bir şey duymadım. Lansinoh ve aventten memnun değiliz dediler. Yoksa avent vardı aklımda biberon ve emzikte olacağı gibi. Mamajoo hakkında fikri olan var mı?
Yenidoğan için de bir biberon alacağım ben ilk etapta o da avent natürel uçlu olacak. Sadece boyutuna karar veremedim. Nedir en doğrusu?
Emzik için de avent soothie düşünüyorum.
Benden bu kadar, fikir olur belki :)
Bak oda ısısına katılıyorum Ikizcan. Uyku tulumunu da biz insanlar olarak da uykuda vücudu ısıtan metabolizma yavaşladığı için biraz daha üşüyoruz sadece ondan ötürü tavsiye ediyorlar. Kimi telsiz kameralar oda sıcaklığını da ölçüyormuş. Bi' de weewell'in bu kulak içisini odanın herhangi bir yerine tutunca oda ısısını da ölçüyormuş. Toplam ısıyı değil bölgesel baz alıyor. Hava akımı konusunda iyi olur gibi geldi. Temassız termometrelerden daha iyi sonuç veriyor demişler oda sıcaklığı konusunda. Kararsız kaldım braun konusunda bu özelliği duyunca. :/
Canım bak bu mesajın solunda ismimin altında Ozel Mesaj At yaziyo
Sırasıyla...
Resim
İsim
Üye
Ozel Mesaj at
Profile baktım galiba orda ben de bazı üyelere mesaj atma bölümünü göremedim birkaç kez.
kızlar nasılsınız bakalım... Benim belim feci bacağıma vurdu resmen yürüyemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?