2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
çok teşekkürler canım o zaman bana avm yolları gözüktü. şu uyku tulumu işini halledeyim. kuzum üşümesin ankara ayazında

kızlar bırde eskı uusul olacak ama bebegın bulunduugu odanın petegının ustune bır tasa su koyun odanın nemlı kalması ıcın öenmlı sonra mınık burunları tıkanıyor

Maşallah büyümüş :)

kızlar ben biberon dr. browns aldım süt sağma da lansinoh manuel aldım , internetteki yorumları okuyarak karar verdim .
yorumalra bakıyorum kimse almamış , deneyimli annelerden kullananlar yok mu bu markaları
ben emzııgı avent bıberonu dr browns aldım ama gidip değiştirmekle değiştirmemek arasında kaldım bıberonu damı avent alsam dıye dusunuyorum dr browns secmemde kı neden kolık olusumunu azaltmasıydı bıberon mekanızması bıraz daha ozel ama bende acaba temızlıgı zor olur mu dıye düşünüyorum ama ıkı marka ıcınde çok ıyı yorumlar okudum

gozun aydın o zaman

Canım yatakta çok yanına almazdan ayırırken sıkıntı çekmezsin. Bende kızımı 6. Ayda odasında yatırmaya başladım şükür hiç zorluk çekmedim. Şimdi 8 yaşındayız saat 9.5 da hepimizi öper gidip yatar. Ama yatakta yanına alırsan çocuk ayrılamıyor ne yazık ki...

Maşallah o göbüşe içindekini severim ben

kızlar nasılsınız bakalım... Benim belim feci bacağıma vurdu resmen yürüyemiyorum...

Son düzenleme:
kızlar ben biberon dr. browns aldım süt sağma da lansinoh manuel aldım , internetteki yorumları okuyarak karar verdim .
yorumalra bakıyorum kimse almamış , deneyimli annelerden kullananlar yok mu bu markaları

Dr.browns ben alicam canim sagma makinesu kiralama yapicam hastanede ozel olarsk gelip ilgileniyorlsr bu konuda

sogan stili daha saglikli gibi evet, kalin tek parca giydiricene, ince ince daha mantikli..
ev guzel isiniyor, bizim yatak odasinda buyuk balkon var, orasi kisin biraz serin oluyor, klima taktirdim yatak odasina bebekler icin, ısı destegi.. 26 dereceye sabitlerim, durur durur calisir..
gecen kiş ufoyla idare ettim ama olmuyor başagrisi yapiyor bende, bebelere de saglikli olmaz..

ben bu konuda sanslıyım kalorıfer yanmaya baslayınca ates gıbı oluyor ev bıde butun gun gunes vaar evın ıcınde usumez kuzu

Bir arkadaşta yazmış güneş geçir edenler var minimuma iner içeri giren güneş sun scren stor perde diye geçiyor açık renkleride var eşim banka vs. Tadilatı yapıyor oralar hep o perdeden kullanıyor.
Bencocuklari çok severim ama biraz seçicidir çocuk dediğinde çocuk gibi olacak çok şımarık ve bilmiş olmayacak. Komşumun kızıyla 6 aylıkken tanıştık acayip iyiydi aramız bazen annesi bana bırakırdı işi olunca o kadar alıştıki bazen benim kucağımda uyumak ister annesinden bana gelirdi bazen ben yemek yediririm isterdi herkes şaşırıyorsunuz ilişkimize ama kardeşi olunca kıskançlıktan biraz huysuzlasti yine çok severim tabi ama bebekken ki gibi değil aramız.
Bankada hep ilk 40 gün zor sonrası düzene giriyor diyorlar bakalım hayırlısı.
Giysi işine gelince gülebilirsin 9-12 aylik için kalın hırkası bile var bir dahaki kışa kızımın
Mamajo şimdi e bebekte indirimde canım bakarsan bende kararsız kaldım. Kardeşimin eşi yeni aldı aventinkini daha önce denemiş iyiymiş.
E bebek teki baby mee'nin deterjanları filan da iyiymiş.

termoscan 7 ye baktim, kulak ici, baya iyi gibiydi canim.. ben odaya beurerin oda termometresini dusunuyorum, sicaklik ve nemi de ölçüyor ya..
gidemedim ki bi turlu buerere

Canım bak bu mesajın solunda ismimin altında Ozel Mesaj At yaziyo
Sırasıyla...

Resim
İsim
Üye
Ozel Mesaj at

Profile baktım galiba orda ben de bazı üyelere mesaj atma bölümünü göremedim birkaç kez.

Evet solda görünüyor ama o kısmı tıklayınca " bugza ile üye(ler)in gizlilik ayarlarından ötürü özel mesaj sistemini kullanamazsınız." şeklinde hata veriyor. İstersen sen bana özel mesajla mailini gönder. Ordan atayım mail adresimi. Sen de üyelik daveti filan gönderiliyorsa o maile gönderirsin. Olur mu öyle?

Bu arada eşim amway konusunda çok şikayet oldugunu söyledi yaa. Paraben içeriyormuş filan. Ben zaten bir kac değişik deterjan almıştım bebek için. Amway i de alam mı bilemedim.

kızlar nasılsınız bakalım... Benim belim feci bacağıma vurdu resmen yürüyemiyorum...

Geçen gün benimde öyle oldu.Çok mu ayakta kaldın.?

Dinlen biraz pek ayakta kalmamak gerek.

10 dakika ayaktaysan 5 dakika otur moduna geçiyoruz artık yavaş yavaş :)

Doktorla doğumunuzu konuştunuz mu?

Normal mi? Sezaryen mi?

Normal istiyorum ama epidural sezeryana doğru kayıyorum niyeyse,bir korktum galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…