2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Geçen gün benimde öyle oldu.Çok mu ayakta kaldın.?

Dinlen biraz pek ayakta kalmamak gerek.

10 dakika ayaktaysan 5 dakika otur moduna geçiyoruz artık yavaş yavaş :)
Bel fıtığım var canım biraz da evde iş yapıp dolanmıştım 3 gündür ağrım var. Sen nasıl oldun canım ağrıların kesildi değil mi

Bi aksilik olmazsa normal görünüyor benim... Kızımda bormal olduğu için drum sezeryan zorda kalmadıkça yapmam dedi

Benimde normal diyorda,epidural daha bir acısız geliyor. Zaman yaklaştıkça düşünüyorum iyice.

2 hafta sonra gidince konuşacağım,normal doğum yanlısı ama bilmiyorum.

Bel fıtığım var canım biraz da evde iş yapıp dolanmıştım 3 gündür ağrım var. Sen nasıl oldun canım ağrıların kesildi değil mi

Valla iki gün sağlam acı çektim.
Dün hastane çıkışı evde dinlendim.
Bugünde birkaç işim vardı yarına pasladım biraz sızı girdi.Evi temizlemek istiyorum yavaş yavaş ama halim yok pek :/

Yorgunum valla kendime gelemiyorum herhalde hala :)

Daha önce sezaryen doğum yaptın mı?
Yoksa normal doğuma mı sıcak bakmıyorsun?
Benim ilk bebeğim olacak. Normal beni ürkütüyor. Sezeryan ameliyatlarının eskisi kadar zor olmadığını düşünüyorum bir de. Bir de epiduralli olduğu için bebeğin ilk anını kaçırma gibi bir durum da yok. Tamamen korkudan benimki :)

Aynısını hissediyorum.
Düşününce normali isteme nedenim o ana tanıklık etmek.
Ama epiduralde de aynı şekilde görüyorsun sonuçta,sadece acı yok. E eşinde girebilir yanında.
Birde epidural olunca 4-5 saat etkisi devam ediyormuş,yani doğum sonrası zaten 4 saatte seninde ağrıların azalmış olacak doğum sonrası direkt yoğun ağrıya da maruz kalınmayacak.

Çok memnun öyle doğum yapanlar benimde normalden gözüm korkuyor yavaş yavaş :))

Yat dinlen canım Allaha şükür az kaldı sağ salim kucağımıza alınca her şeyi unuturuz

Yat dinlen canım Allaha şükür az kaldı sağ salim kucağımıza alınca her şeyi unuturuz

Ben birde niyeyse sürekli erken doğduğunu görüyorum çocuğun.
Tam vaktinde doğmayacak hissi başladı bende iyice bu ağrılarında etkisiyle sanırım.

Ben Doğumu pazartesi yaptım hemen akşam kalkıp yürüme alıştırmaları yaptım. İlk akşam biraz zorladı tabi bide daha önce bırak dikiş elimi kesmişliğim yoktur. 2. Gün çok daha rahat yürüyordum 3. Gün sabah eve çıktım 2 gece kaldım yani. Pazar günü kalktım eşimle gezmeye mahalle pazarına gittim :)) düşün yani Zaten 8. Gün annemi evine gönderdim ben bakarım diye. Ramazan'dı birde. Eşimin sahurunu iftarını bile hazırladım

Valla canım içime su serptin resmen o zaman korkmayayım

Bende düşünüyorum cidden. Bir konuşayım bu konuyu Senin kadar olmasa da olur azcık yatıp dinlenebilirim

bende normal ıstıyorum ama korkuyorumda hafıften=)ama sezeryandn daha cok korkuyorm uyanıken kesıcekler benı dıyoru=)bıde ben cleaxena kullanıyorum ya doktor normal ıstermı bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…