Valla iki gün sağlam acı çektim.
Dün hastane çıkışı evde dinlendim.
Bugünde birkaç işim vardı yarına pasladım biraz sızı girdi.Evi temizlemek istiyorum yavaş yavaş ama halim yok pek :/
Yorgunum valla kendime gelemiyorum herhalde hala :)
Benim ilk bebeğim olacak. Normal beni ürkütüyor. Sezeryan ameliyatlarının eskisi kadar zor olmadığını düşünüyorum bir de. Bir de epiduralli olduğu için bebeğin ilk anını kaçırma gibi bir durum da yok. Tamamen korkudan benimki :)
Benim ilk bebeğim olacak. Normal beni ürkütüyor. Sezeryan ameliyatlarının eskisi kadar zor olmadığını düşünüyorum bir de. Bir de epiduralli olduğu için bebeğin ilk anını kaçırma gibi bir durum da yok. Tamamen korkudan benimki :)
Aynısını hissediyorum.
Düşününce normali isteme nedenim o ana tanıklık etmek.
Ama epiduralde de aynı şekilde görüyorsun sonuçta,sadece acı yok. E eşinde girebilir yanında.
Birde epidural olunca 4-5 saat etkisi devam ediyormuş,yani doğum sonrası zaten 4 saatte seninde ağrıların azalmış olacak doğum sonrası direkt yoğun ağrıya da maruz kalınmayacak.
Çok memnun öyle doğum yapanlar benimde normalden gözüm korkuyor yavaş yavaş :))
Valla iki gün sağlam acı çektim.
Dün hastane çıkışı evde dinlendim.
Bugünde birkaç işim vardı yarına pasladım biraz sızı girdi.Evi temizlemek istiyorum yavaş yavaş ama halim yok pek :/
Yorgunum valla kendime gelemiyorum herhalde hala :)
Ben Doğumu pazartesi yaptım hemen akşam kalkıp yürüme alıştırmaları yaptım. İlk akşam biraz zorladı tabi bide daha önce bırak dikiş elimi kesmişliğim yoktur. 2. Gün çok daha rahat yürüyordum 3. Gün sabah eve çıktım 2 gece kaldım yani. Pazar günü kalktım eşimle gezmeye mahalle pazarına gittim :)) düşün yani Zaten 8. Gün annemi evine gönderdim ben bakarım diye. Ramazan'dı birde. Eşimin sahurunu iftarını bile hazırladım
Ben Doğumu pazartesi yaptım hemen akşam kalkıp yürüme alıştırmaları yaptım. İlk akşam biraz zorladı tabi bide daha önce bırak dikiş elimi kesmişliğim yoktur. 2. Gün çok daha rahat yürüyordum 3. Gün sabah eve çıktım 2 gece kaldım yani. Pazar günü kalktım eşimle gezmeye mahalle pazarına gittim :)) düşün yani Zaten 8. Gün annemi evine gönderdim ben bakarım diye. Ramazan'dı birde. Eşimin sahurunu iftarını bile hazırladım
bende normal ıstıyorum ama korkuyorumda hafıften=)ama sezeryandn daha cok korkuyorm uyanıken kesıcekler benı dıyoru=)bıde ben cleaxena kullanıyorum ya doktor normal ıstermı bılmıyorum