Hiç bir tıbbi sebeb yokken neden ameliyat olalım ki ? Normal adı üstüne normal olan şey sezeryan da bi Doğum şekli degil ameliyat.Doktorla doğumunuzu konuştunuz mu?
Normal mi? Sezaryen mi?
Normal istiyorum ama epidural sezeryana doğru kayıyorum niyeyse,bir korktum galiba :)
Yaa ıkı makınayı napıcan hakkatenavent de indirimdeydi, yorumlar genelde iyiydi, onu aldim ama lansinoh da alabilirim.. hatta alicaktim annem kizdi bi seyi de abartma dedi :))
lansinoh daha sessiz calisiyormus, iki pompali bi de..
acikcasi ben pek sagma islerine gerek kalacagini dusunmuyorum, iki tane olucaklari icin, fokur fokur emip bitirecekler ne var ne yoksa :) gogsumun ucu da baya buyuk..
yine de nolur nolmaz diye aldim..
N11 den lansinoh ıkılı elektrıklı 190 a aldımOffff bu süt sağma makinesi benim aklımı çok karıştırıyor. Çok uçuk rakam vermek istemiyorum gerçekten 200-250 ya kadar olsun diyorum ama en iyisi de olsun :)
Sezeryan bir Doğum biçimidir canımHiç bir tıbbi sebeb yokken neden ameliyat olalım ki ? Normal adı üstüne normal olan şey sezeryan da bi Doğum şekli degil ameliyat.
Önceliğim normalden yana olacak ama eğer fiziksel tıbbi bi sorun oluşursa tabiki ısrarla normal diye diretmem epiduralle sezeryan isterim yine de bebegin geleceği zamanı kendi belirlemesini isterim önceden planlı bi şekilde doktorum müsait olduğunda degil yani
Maşallah kuzuna canım sağlıkla gelsin yavrular inş.merhaba kızlar benimde bugün kotrolüm vardı. Kan testinde kolestrolüm sınırın biraz üstünde çıkmış ama doktorum önemsemedi hamilikte normal dedi. ama ben yinede haftaya dahiliyeden randevu aldım tekrar baktıracağım. Kilomuz maşallah 1kg30gr çıktı. Bacak uzunluğumuz yine geride çıktı ama kafana takma dedi. diğerleride tam uyumlu olmasa 27 hafta içinde çıktı bugün 27+4günüm sata göre. Rahim kanallarımdaki çentiği de tansiyonun çıkmadğı sürece önemsemiyeceğiz dedi 32.haftaya kadar coraspirine devam yinede dedi. Bakalım haftaya tekar gideceğiz şuanlık iyi :) Sizler nasılsınız
amin canımm hepimizinki inşallah :) Beşik muhabbeti çok geçmiş bende anne yanı bbeşiği yaptırdım eşimin kardeşini eşi marangoz sağolsun bizi hediye yaptı şuan başka odada süslemelerini yapayım resim atmaı düşünüorum :)Maşallah kuzuna canım sağlıkla gelsin yavrular inş.
Hiç bir tıbbi sebeb yokken neden ameliyat olalım ki ? Normal adı üstüne normal olan şey sezeryan da bi Doğum şekli degil ameliyat.
Önceliğim normalden yana olacak ama eğer fiziksel tıbbi bi sorun oluşursa tabiki ısrarla normal diye diretmem epiduralle sezeryan isterim yine de bebegin geleceği zamanı kendi belirlemesini isterim önceden planlı bi şekilde doktorum müsait olduğunda degil yani
Kızlar göğüs kremi alan var mı? Lansinoh lanolin dışında bir keşfi olan? :)cordeliac Var mıdır canım buna da bir araştırman?
herkesın korktugu bısey var ıste canım herkes farklı bende sezeryandan korkuyorum ama nolur bılemem ılla su olsn demem asla doktorum ne derse owalla bicok kisiye ters gelebilir, bi eczaci olarak yakistirmayabilirler de :)
ama hicbir zaman normal dogum istemedim..
yani hicbir zaman.. lisedeyken fln da..
cesaret edebilen yapsın, belki gercekten olmasi gereken de normal dogum.. ama yok.
bana hep cok korkunc gelmistir, cocukken biseyden mi etkilendim, film fln mi izledim bilmiyorum..
normal yapicam diyen butun tanidiklarim da normal dogum masasindan sezeryana gectiler.
uyusturarak yapilan normal dogum bence normal dogum degil.
catir catir sancini cekeceksin, rahim kendiliginden kasilacak, acilacak, oyle doguracaksin..
bunu yapani da alnindan operim :))
ikiz diye dr kesin sezeryan dedi zaten ama tek de olsa yine sezeryan yapardim. hic soru isaretim olmazdi..
eğer bebek premetüre ise sıcaklık 27 derece olmalı , normal bebeklerde 22 derece ideal olanıdır. en azından kendi ısısını ayarlayabileceği durums gelinceye kadarkızlar bu oda sıcaklığı konusunda emin misiniz ya? 26 aşırı sıcak değil mi?
ben şimdi internette 16-20 derece diye okudum yabancı sitelerde, o da çok absürd geldi gerçi. ben kışın evdeyken sıcaklığı 21 dereceye max. 22 dereceye ayarlıyorum. bu durumda penye bir eşofman altı ve ince bir kazak yetiyor. gece yatarken de dereceyi daha rahat uyumak için normalde düşürüyorum (18-19'a filan). ben nerde okudum hatırlamıyorum ama bebek için 22-23 derece tavsiye ediyolardı diye hatırlıyorum. bu 26 derece konusunu nerde okudunuz nerden biliyorsunuz?
çok çok teşekkürler, gerçekten de çok aydınlatıcı bir cevap oldu.eğer bebek premetüre ise sıcaklık 27 derece olmalı , normal bebeklerde 22 derece ideal olanıdır. en azından kendi ısısını ayarlayabileceği durums gelinceye kadar
cordeliac sen coştun valla yavaş yavaş çocuğun ilkokula kadar giyecekleri tamam olacak. Bizde şimdi bebeğe bir alsak ablaya iki alıyoruz. Birde küçük küçük hediyeler hazırlıyorum ablaya bebeğe hediye geldikçe kıskanmasın diye
walla bicok kisiye ters gelebilir, bi eczaci olarak yakistirmayabilirler de :)
ama hicbir zaman normal dogum istemedim..
yani hicbir zaman.. lisedeyken fln da..
cesaret edebilen yapsın, belki gercekten olmasi gereken de normal dogum.. ama yok.
bana hep cok korkunc gelmistir, cocukken biseyden mi etkilendim, film fln mi izledim bilmiyorum..
normal yapicam diyen butun tanidiklarim da normal dogum masasindan sezeryana gectiler.
uyusturarak yapilan normal dogum bence normal dogum degil.
catir catir sancini cekeceksin, rahim kendiliginden kasilacak, acilacak, oyle doguracaksin..
bunu yapani da alnindan operim :))
ikiz diye dr kesin sezeryan dedi zaten ama tek de olsa yine sezeryan yapardim. hic soru isaretim olmazdi..
merhaba kızlar benimde bugün kotrolüm vardı. Kan testinde kolestrolüm sınırın biraz üstünde çıkmış ama doktorum önemsemedi hamilikte normal dedi. ama ben yinede haftaya dahiliyeden randevu aldım tekrar baktıracağım. Kilomuz maşallah 1kg30gr çıktı. Bacak uzunluğumuz yine geride çıktı ama kafana takma dedi. diğerleride tam uyumlu olmasa 27 hafta içinde çıktı bugün 27+4günüm sata göre. Rahim kanallarımdaki çentiği de tansiyonun çıkmadğı sürece önemsemiyeceğiz dedi 32.haftaya kadar coraspirine devam yinede dedi. Bakalım haftaya tekar gideceğiz şuanlık iyi :) Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?