2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

özel sektörde 6 ay , bebek 9- 10 aylık filan oluyor :'(

İki gundur korkunc ruyalar gorup tum gunumu aglayarak geciriyorum.
Dun ruyamda cocuum yanimda koltukta uyuyakaliyordum. Sonra bi uyaniyodum, cocuum suratini kapamis battaniyeyle nefes almiyodu. Nasil sicrayarak uyandim anlatamam.
Bugun de ondan asagi kalmadim. Bu hafta doguruyodum. Hemsilerler vs yuzunu gostermiyordu. Kalkiyordum hemen masadan. Hastanede cocuum nerde hangi kuvezde diye ariyordum. Kimse cevap vermiyordu. Yasiyo mu onu soyleyin bari diye agliyodum. En sonunda birisi goturuyordu beni, al bak bu seninki diye, o kadar minikti ki , kedi yavrusu gibi agliyordu, dokunamiyordum cani aciyacak diye. Ay Allah korusun. Boyle uyandim.

Dogum oncesi depresyonu varsa ben ona girdim sanirim.

Evet bizimkininde burnu oyle esim sana benziyor diyor elimde kalacak :))

ben de sezaryen olmak zorunda kaldığımı gördüm . karnımı keserken bebeği mi kesmişlerdi , sezaryen rüyalarıma giriyor.

Evet bizimkininde burnu oyle esim sana benziyor diyor elimde kalacak :))
benimki pek bulaşmadı Allahtan..onlarda burunlar hep minik minik bizde koca burunlular var aslında..erkek çocuğunda anne tarafına çekme ihtimali daha yüksek aslında olur olur yaniii:) sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz gerisi önemli değil..ama netten 3 boyutlu resimlere baktım genelde burunlar ve gözler öyle şişik çıkmış hep..

Eki Görüntüle 1900021 Bu park yatağı almaya karar verdim sonunda

Bende onum farklı rengini alıcam.
Pek sevmiyorum ama 3-5 ay yatacak zaten beşikte,sonradan oyun parkı olarak kullanır diye düşünüyorum.

Birde köye bir yere giderken kapar yanımda götürürüm beşiği

Güle güle kullansın oğlan bundan atlayamaz:)

E ecrinny Canım bizimkinin burnu normal geldi bize,kulakları kepçe mi diye sorduk biz,eşiminde benimde kulaklar büyükte

Ne kadar olmuş bebiş?Eki Görüntüle 1900039
bunda ben kulak anlayamadım ama çok tatlı görünüyor maşallah Allah hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..bizimkini babası videoya çekti resim vermedi..yandan görebildik zaten direk böyle önden göremedik..uzun değildi pek ama baya yayıktı burnu:) doktor değişiyor daha doğuma kadar dedi bakalım..ayrıntılı ultrasonda kadın bebğinizin burnu minik demişti..o zamandan beri hiç görmedik yüzünü birden görüp de böyle büyük görünce şaşırdıkk:) demek ki değişiyor dönem dönem..sağlıkla nasip etsin de inşallah Rabbim..

Doktor kulaklarını özel olarak gösterdi bize,eşim kepçe mi acaba diye sorunca kadında afalladı ama yoo minicik dedi gösterdi.
Doğuma kadar gelişimleri artık kimbilir ne kadar değişir :)

melina_monnarosa teşekkür ederim canım, bayramda 4-5 gün hastanede yattım, hastanede de bir defa kanama oldu; ama kanamanın nedenini anlayamadılar. Öyle olunca işe gitmeyi yasakladı doktorlar. İlk üç ay kanamalar olur ama bu dönemki kanamaların riski yüksek dediler. 10 gün önce de kanda pıhtılaşma ve emboli riskinden iğneye başladım. Kızım iyi çok şükür, ama korkuları atlatmış değilim. Sorduğun için çok teşekkür ederim, ben de burayı okuyorum ara sıra ama dediğim gibi hala korkularım olduğundan ne alışverişle ne de diğer ayrıntılarla ilgilenemiyorum. Senin yaşadıklarına üzüldüm, kanama yoğun stres altında da olabiliyormuş, ani bir kasılma kanamaya neden olabiliyormuş. Seni de hastaneden taburcu ettiklerine göre ciddi bir şey yoktur. İnşallah bir daha da olmaz çünkü nasıl bir korku biliyorum. Sağ salim geçse şu haftalar da bebeklerimizi kucağımıza alsak hepimiz

Kızlar tetanozun ikinci dozunu oldunuz mu?
İlki 4 gün sızı yaptı bende 26 sında gitmem gerek ikinci için.

Bu arada 31 gibi de şeker yüklemesi için aç karna gideceğim tam olarak nasıl bir şey?

Olurrrrrr değişiriz :)))
Ama senden bi Ümit ışığı gördük bak şimdiden üçüncü dediğine göre sen kızlar biraz büyüyünce düşünürsün :)))

yok canim yaa, benden gecer zaten kizlar buyuyunce :)
33 yasindayim ben, unumu elemis elegimi asmisim :))
isin sakasi onlar :)

Kızlar tetanozun ikinci dozunu oldunuz mu?
İlki 4 gün sızı yaptı bende 26 sında gitmem gerek ikinci için.

Bu arada 31 gibi de şeker yüklemesi için aç karna gideceğim tam olarak nasıl bir şey?
canım bana sprite benzer bişiy içirdiler çilekli :) Gazoz gibi yani . Bi saat bekliosun kan alıyolar.

Her şey geçer gözüyle bakmaya başladım bende,çünkü o korkuyu dediğin gibi yaşadım.
Tekrardan geçmiş olsun biraz da olsa toparlamışsındır.
Şayet işle alakalı da ihtiyacın olursa söyleyebilirsin,kendine de bebeğe de iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…