2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

allah allah ben bunu nasil duymamisim, amigurumiye daldim demekki :)) yawrum gozune fln girmesin cocugun bu sert biseye benziyo..

Ben de almayacağım sterilizator. Yani herhalde. Makarna tenceresi istiyorum ben. Basarım sirkeyi, jeli aynı şekilde. Çıkınca da bir durularım mis.

Astım varsa zaten sprey deterjanlar bile tehlikeli onun için.
Hemde ne sorun Allahtan çamaşır odam ayrıda deterjanlatımı orda muhafaza ediyorum.

Friendly'yi kullanan kesim bayağı memnun.
Nuk'unki ve Frosch'unki de iyi değil diyorlar.

Ben Mom's Green'den aldım tamamiyle organik bitkisel diye. Hattâ bulaşık makinesi için de jel aldım. Normalde bulaşık deterjanım da ekolojik ama arada bebeğin malzemesi girer diye dursun kenarıda.

Canım kavanoza elma elma kabuğu dolduruyorum. Tatlı ekliyorum üstüne evde kalan bal reçel onu döküyorum. Karanlığa koyuyorum çok güzel oluyor. Zayıflamak için yapmaya başlamıştım. Devam ediyorum.
Ne kadar sürede hazır oluyor canım. Nohut falan koymuyorsun yani

Derin sanırım aldığım büyük boy ama çok abartı tutamayacak kadar değil canım. 75 liraydı fiyatı.dis kolyesiyle beraber aldım. İnşallah kullanip faydasını görürüz
Güle güle kullansın kuzucuk canım. Tutmada sorun yok tutuyorlar da ağzı isabet ettiremiyorlar, sonra da Allah ne verdiyse surataa

ne acesi ne tuz ruhu ya noluyo delirdiniz mi??
1-2damla ace mi katiyonuz yesillige? tobe bismillah..
yoksa siz hala annenizin camasir suyunu mu kullaniyorsunuz

Sag kaburgam ve sirtim ayni dedigin gibi. Sag tarafima hic yatamiyorum. Gece farkinda olmadan donuyorum nerdeyse aglayarak uyaniyorum

ne acesi ne tuz ruhu ya noluyo delirdiniz mi??
1-2damla ace mi katiyonuz yesillige? tobe bismillah..
yoksa siz hala annenizin camasir suyunu mu kullaniyorsunuz

İkizcan kullanıyorum valla yoksa yeşilliği kullanamıyorum. Heryeri pis böcek gibi geliyo valla

Ne kadar sürede hazır oluyor canım. Nohut falan koymuyorsun yani
Yok canım koymuyorum açıkçası zamanını hiç ölçmedim anası diyorlar ya o oluşunca tadı da oluşuyor. Benim annem yıllardır yapar hiç hazır sirke kullanmaz turşuya

allah allah ben bunu nasil duymamisim, amigurumiye daldim demekki :)) yawrum gozune fln girmesin cocugun bu sert biseye benziyo..
Heh işte onu anlatmak istedim. İki boy bunlar, biri benim fotosunu paylaştığım biri de tam boy zürafa. Benim gözlemlediğim, tam boy zürafa yeni diş çıkaran küçük bebekler için pek uygun değil. Ama küçük boyu zararsız diyebilirim.

Sag kaburgam ve sirtim ayni dedigin gibi. Sag tarafima hic yatamiyorum. Gece farkinda olmadan donuyorum nerdeyse aglayarak uyaniyorum
Seninde sağ göğsünün altı yani o ağrıyan kısmın hassas mi derisi canım. Deride yanık yara var sanki dokunamiyorum bile.arka kismida zonkluyor. Karnım bacağım ağrısa razı olacağım. Bu ağrı cok zor.yada tek hareket anında ağrısa raziyim

Diş çıkarırken benim kıza hep pırasa verirdim drumuz demişti.

Gerçi ben ondan bıkıp gider sonra yine makine alırım. Huyum kurusun.
Bizim kettle biberon ısıtıyor ya Allah'tan. Bi' de onu almayacağım. Zaten şarjlı biberon da var. Onlardan iyice yırttım.

Son düzenleme:
Diş çıkarırken benim kıza hep pırasa verirdim drumuz demişti.
Ahh pırasa mı dedinnn olaydı da yiyeydimm biz salatalara çiğden çok doğrar yeriz. Hatta Trakyalılar olarak özellikle yemeğin yanında sadece koca bi pırasayı tuza batırıp batırıp yeriz ama çokta fena kokuyor arkadaş. Bebiş kokmaz mı leş gibi ondan sonra :)

O zürafanın orijinalinin bacakları çocuğun gözüne girer diye korkan tek ben miyim ya? :/

Emzik askısını beğenmiştim bir tek sophie'nin. Bir numarası olmadığı halde dümdüz şey 40 küsürdü. Almadım tabii.

Ayy kötü bir şey mi yaptım nerde oturuyorsun hemen yollayayım sana
Kokmuyor merak etme o uyuşturma etkiside yapıyor acısını alıyor

Hassaslik kaburgamda degil ama gobegimde var. Dedigin gibi yanmis da dokunulmuyor. Cok aciyor. Gobegimin sol tarafinda hassasiyetin kayboldugunu hissettim dun. Sanki uyusuk gibi. Dokundugumu hissetmiyorum. Sanirim kaslarda kopma olusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…