Aaa sophie'siz bebek, balkonsuz eve benzer canım almadan olur mu hiiiç
Şaka bi yana naçizane tavsiyem küçük boyunu alın. Büyük boyu eşşek kadar, minicik bebeğin elinde hiç hoş durmuyor. Malzemesi taş gibi değil elbette ama bebeğin el ayarı olmadığından ağzıma götürücem diye bütün suratına vurup duruyor. Ben şahsen bunu tavsiye ederim;
Canım 1 2 damla sadece.hic zararinin olacağını düşünmüyorum. Ben bazen yesilliklerde bile kullanıyorum damla şeklinde tabi.ama limon tuzun dan da şirketin daha etkili olacağına inanıyorum.
Tencereden vazgecmeyin:)
Canım benim o 1-2 damla dediğin şey 8 litre suyu kirletiyor. Ben de yeşillikleri sirkeli suya yatırıyorum, patatesleri fırçayla falan yıkıyorum ama hiç çamaşır suyuna basmadım. Elim ayarsız zaten benim. Döksem evdekileri imamın dört kollu kayığıyla uğurlarız herhalde. :/
Canım benim o 1-2 damla dediğin şey 8 litre suyu kirletiyor. Ben de yeşillikleri sirkeli suya yatırıyorum, patatesleri fırçayla falan yıkıyorum ama hiç çamaşır suyuna basmadım. Elim ayarsız zaten benim. Döksem evdekileri imamın dört kollu kayığıyla uğurlarız herhalde. :/
Derin sanırım aldığım büyük boy ama çok abartı tutamayacak kadar değil canım. 75 liraydı fiyatı.dis kolyesiyle beraber aldım. İnşallah kullanip faydasını görürüz
Ben iki yil oncesine kadar tiroid tedavisi goruyordum. D vit dusuk cikiyordu. Endokrin Doktorum Ozaman bebeklere verilen dvit 3 verdi 3 sise. 1 er hafta ara ile 1 bardak sute 1 sise dvit karistirip ic dedi. Tadi da kotu degildi yani. Ampul olan midemi bozmuştu. Tabi herkese ayni etkiyi yapmaz.
Evet eksik listemin bir ürününe daha denk gelmiş bulunuyoruz :))
İnternette gözüme çarpan Friendly ürünleri oldu. Birde alışveriş yaptığım sitelerden biri hediye olarak Dapple Pure 'n' Clean Bottles & Dishes diye birşey göndermiş. Bunlar hakkında bilgi var mı elimizde canımcım :) sen ne aldın?
Canım kavanoza elma elma kabuğu dolduruyorum. Tatlı ekliyorum üstüne evde kalan bal reçel onu döküyorum. Karanlığa koyuyorum çok güzel oluyor. Zayıflamak için yapmaya başlamıştım. Devam ediyorum.
O cidden kibarmış ama buradakiler bildiğin dombili. Ben süzgeçli spagetti tenceresi aramaya devam edeyim o zaman. Dolaba falan kaldırır arada tembel avrat makarnası yaparım işe yarar hiç değilse. Suda kaynasın istemiyorum plastikler, buharda şey olsun. O yüzden süzgeç olayı mantıklı geliyor. :/
Benim kadar tembelsen al bi makine koy kenara :)
Süzgeçle falan ugrasma hic :) mama emzik sonra plastik kasiklari sonra dis kasima seyleri falan derken bi suru sey kullancan bende nukun temizle jeli ole temizleyip buharla makineye atiyordum icinden alip alip kullnirdim mama isitma makinesi oda cok is goruyor yani benim isime cok yaradi mememi emzirmedigim icin sutumu sagiyordum gece ilitmak icin hemen makinede oluyordu onlar ztn cok kucukleri var yer kaplamaz