2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kötüyü çağırma cordiii:)

Hassaslik kaburgamda degil ama gobegimde var. Dedigin gibi yanmis da dokunulmuyor. Cok aciyor. Gobegimin sol tarafinda hassasiyetin kayboldugunu hissettim dun. Sanki uyusuk gibi. Dokundugumu hissetmiyorum. Sanirim kaslarda kopma olusuyor.

Buz biraz rahatlatıyor canım denemediysen eğer.

Doktorum kullanabilirsin bebege zarari yok dedi

Hem de uyuşturuyor ya rahat oluyordu. Ama bu napacak bilmiyorum belki istemeyecek
Bende pirasa verdim uyysturnasi icin degil de saglik icin cok iyiymis dislere :) dis sorunu hic yasamadik masallah kendi kendine cikartti sonrsdan gordum :) genelde ates salya falan bekliyordum ikicisi nasil olcak bilmiyorim

Tamamdır canım Mom's Green den alıyım bende çok thanks

Kizlar mama arastirimadiniz hic aptamilin içinde kurtlar cikyi kac kis8 resik video atti
Hipp güveniyordum yine biri video koymus offf
Ne yiyecekler bunlar sutumuz olmazsa

Ayy kötü bir şey mi yaptım nerde oturuyorsun hemen yollayayım sana
Kokmuyor merak etme o uyuşturma etkiside yapıyor acısını alıyor
Sağol canım yarına kadar birşey olmaz alır yerim ben :) aklımda bulunsun bu çözüm severse bizim bebişte dayarız pırasayı maliyeti de az :))

Kizlar mama arastirimadiniz hic aptamilin içinde kurtlar cikyi kac kis8 resik video atti
Hipp güveniyordum yine biri video koymus offf
Ne yiyecekler bunlar sutumuz olmazsa

Töpfer keçi sütlü organik. Bunu araştır bir de.

Sütüm gelmese bulsam eşek sütlü mama veririm çocuğa. Herhalde Hollanda'da yaşamak lazım bunun için. Anne sütüne en yakın süt bu. Biliyorum iğrenç ama. Litresi 10 euro neredeyse o iğrenç şeyin.
Ondan sonra keçi. Inek sütü alerjisinde en iyi alternatif keçi zaten.

Bende korkuyorum valla canım. Hatta bizim bi arkadaşta vardı o boyu, benim bi göz sürekli çocuğun üzerinde kaldı, ha soktu gözüne ha sokacak diye :)) Ama küçük boyunca bacak kısımları açıkta durmuyor daha zararsız kullanımı.

Bende pirasa verdim uyysturnasi icin degil de saglik icin cok iyiymis dislere :) dis sorunu hic yasamadik masallah kendi kendine cikartti sonrsdan gordum :) genelde ates salya falan bekliyordum ikicisi nasil olcak bilmiyorim
Valla benim ikinci hamilelik çok zorladı inş bebek zorlamaz. Bende kızımı rahat büyüttüm tek büyüttüm rşim hrp sryahatteydi ama dirençli bir bebekti şükür

Valla benim ikinci hamilelik çok zorladı inş bebek zorlamaz. Bende kızımı rahat büyüttüm tek büyüttüm rşim hrp sryahatteydi ama dirençli bir bebekti şükür

İkincisi zorluyor,üçüncüsü dahada bi zorluyor canım:)

Ben sma gold almayı düşünüyorum. Yorumlarda gayet güzel canim
Tamam cnm bunu bi arastircam :) saol

Töpfer keci sutu bunun mamasi ni mi yapmışlar listeye aldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…