Hassaslik kaburgamda degil ama gobegimde var. Dedigin gibi yanmis da dokunulmuyor. Cok aciyor. Gobegimin sol tarafinda hassasiyetin kayboldugunu hissettim dun. Sanki uyusuk gibi. Dokundugumu hissetmiyorum. Sanirim kaslarda kopma olusuyor.
Gerçi ben ondan bıkıp gider sonra yine makine alırım. Huyum kurusun.
Bizim kettle biberon ısıtıyor ya Allah'tan. Bi' de onu almayacağım. Zaten şarjlı biberon da var. Onlardan iyice yırttım.
Bende pirasa verdim uyysturnasi icin degil de saglik icin cok iyiymis dislere :) dis sorunu hic yasamadik masallah kendi kendine cikartti sonrsdan gordum :) genelde ates salya falan bekliyordum ikicisi nasil olcak bilmiyorim
Friendly'yi kullanan kesim bayağı memnun.
Nuk'unki ve Frosch'unki de iyi değil diyorlar.
Ben Mom's Green'den aldım tamamiyle organik bitkisel diye. Hattâ bulaşık makinesi için de jel aldım. Normalde bulaşık deterjanım da ekolojik ama arada bebeğin malzemesi girer diye dursun kenarıda.
Kizlar mama arastirimadiniz hic aptamilin içinde kurtlar cikyi kac kis8 resik video atti
Hipp güveniyordum yine biri video koymus offf
Ne yiyecekler bunlar sutumuz olmazsa
Kizlar mama arastirimadiniz hic aptamilin içinde kurtlar cikyi kac kis8 resik video atti
Sütüm gelmese bulsam eşek sütlü mama veririm çocuğa. Herhalde Hollanda'da yaşamak lazım bunun için. Anne sütüne en yakın süt bu. Biliyorum iğrenç ama. Litresi 10 euro neredeyse o iğrenç şeyin.
Ondan sonra keçi. Inek sütü alerjisinde en iyi alternatif keçi zaten.
Bende korkuyorum valla canım. Hatta bizim bi arkadaşta vardı o boyu, benim bi göz sürekli çocuğun üzerinde kaldı, ha soktu gözüne ha sokacak diye :)) Ama küçük boyunca bacak kısımları açıkta durmuyor daha zararsız kullanımı.
Bende pirasa verdim uyysturnasi icin degil de saglik icin cok iyiymis dislere :) dis sorunu hic yasamadik masallah kendi kendine cikartti sonrsdan gordum :) genelde ates salya falan bekliyordum ikicisi nasil olcak bilmiyorim
Valla benim ikinci hamilelik çok zorladı inş bebek zorlamaz. Bende kızımı rahat büyüttüm tek büyüttüm rşim hrp sryahatteydi ama dirençli bir bebekti şükür
Valla benim ikinci hamilelik çok zorladı inş bebek zorlamaz. Bende kızımı rahat büyüttüm tek büyüttüm rşim hrp sryahatteydi ama dirençli bir bebekti şükür
Sütüm gelmese bulsam eşek sütlü mama veririm çocuğa. Herhalde Hollanda'da yaşamak lazım bunun için. Anne sütüne en yakın süt bu. Biliyorum iğrenç ama. Litresi 10 euro neredeyse o iğrenç şeyin.
Ondan sonra keçi. Inek sütü alerjisinde en iyi alternatif keçi zaten.