Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor kontrolünde şimdi geldim. şükür yolunda herşey. bi benim sıpa yine her zamanki gibi normal yatmıyor. normalde dik durması gerekirmiş, benimki enlemesine yatıyormuş. çocuk için belki daha rahattır da sana zor olur dedi.
dedim totomda hissediyorum tekmelerini, bi de vajinada baskı hissei oluyo dedim. doktor da işte duruş pozisyonundan daha baskı yapar normal hepsi dedi.
bi on gün sonra bi daha gitcem, kan testi yapcaz tekrar, karaciğer değerlerime göre ilaçlara devam etcez.
cordeliac , müslinleri görmedim, verdim hızlı siparişi, sonra gördüm mesajını. artık bi sonraki siparişe.
tem konusu açılmış, ben de hazırlamak istiyorum doğum çantasını. hasta bezleri benim bildiğim kocaman oluyordu. diyorum nasıl kullanıcaz o koca bezleri diye, şaşırdım, ekleyeyim hemen listeye paylaştığınız hasta bezini, kaç paket almak gerekir ki?
doktor kontrolünde şimdi geldim. şükür yolunda herşey. bi benim sıpa yine her zamanki gibi normal yatmıyor. normalde dik durması gerekirmiş, benimki enlemesine yatıyormuş. çocuk için belki daha rahattır da sana zor olur dedi.
dedim totomda hissediyorum tekmelerini, bi de vajinada baskı hissei oluyo dedim. doktor da işte duruş pozisyonundan daha baskı yapar normal hepsi dedi.
bi on gün sonra bi daha gitcem, kan testi yapcaz tekrar, karaciğer değerlerime göre ilaçlara devam etcez.
cordeliac , müslinleri görmedim, verdim hızlı siparişi, sonra gördüm mesajını. artık bi sonraki siparişe.
tem konusu açılmış, ben de hazırlamak istiyorum doğum çantasını. hasta bezleri benim bildiğim kocaman oluyordu. diyorum nasıl kullanıcaz o koca bezleri diye, şaşırdım, ekleyeyim hemen listeye paylaştığınız hasta bezini, kaç paket almak gerekir ki?
Yanılmıyorsam on tane var o paketlerin içinde kuzum. Günde 5 tane kullansak 1 paket yeter bence. Zaten ilk etapta hastane veriyormuş kalınca pedler birkaç değişim için. 2-3 gün içinde kanama normale döneceği için normal pede geçeriz. Zaten hastanede de biterse etraftaki eczanelerden bulunmayacak bir şey değil. Çok hamallık etmeye değmez ona bence.
Mine yürüyüş yapmayı denesen belki sonuçları etkiler.enzimlerde yürüyüş etkili oluyor
Ben biraz daha tulum alırsam dükkan açacağım. Sanarsın üçüzlere hamileyim :))) görmemişin çocuğu olmuş durumları
doktorla da konuştuk, 32. haftadan sonra başlayacağım yürüyüşlere. benim ilk kanamamın başladığı gün uzun bir yürüyüş yapmıştım. ondan çok korkum var. mümkünse yürümeyeyim. :/ en azından 32 ye gelsin de en azından riski azaltırım, erken doğum olsa bile. doktor da mantıklı, nasıl rahat edersen dedi.
teşekkürler bu arada önerin için :) şaşırdım ama enzim değerlerini etkiler miymiş yürüyüş?
Aa yan durus normal pozisyonu degilmiymis benim zillim her kontrolde yan duruyor sere serpe :)doktor kontrolünde şimdi geldim. şükür yolunda herşey. bi benim sıpa yine her zamanki gibi normal yatmıyor. normalde dik durması gerekirmiş, benimki enlemesine yatıyormuş. çocuk için belki daha rahattır da sana zor olur dedi.
Cordi genelde çevremde ve bende gördüğüm kadarıyla ilk günden sonra gerek bile olmuyor hasta bezine.ilk gün biraz oluyor kanama
Ama yanlış hatırlamıyorsam sende plasenta previa vardı. Seninki farklı olabilir
ayyy cok tatli bunlar ama :)) gule gule kullansinlarninocin
sepetin pembesi boyle olmus, geldi az once :))
bi de emzik kutusu ne aldiniz?
ne markasi?
2 tane sigiyor mu? ben onu da mi 2tane alcam?
Aa yan durus normal pozisyonu degilmiymis benim zillim her kontrolde yan duruyor sere serpe :)
Aynen ya hani ortaokulda lisede olan " ben kalkınca arkama baksana leke var mı?" muhabbetini yapamadımPede geliyor ama çok az tuvalettekinin yanında esamesi okunmaz. Aynen sırf değişsin diye boş ped atıyorum ben de.
Hiç öyle pantolonuma geçti, yatak battı durumu olmadı valla. Tam kapasite sola dönük benim rahim ağzı.
Gerçi tuvalette gelen pede gelse biri bu kadını şeyinden vurmuş der herhalde gören.![]()
Ara ara vuruyor yoruluncaCanım önceleri olmuyorsa mutlaka dra git... benim sürekli olduğu için normal karşılıyorum
Evet benim hâlen yukarı çekmemiş nurtopu gibi bir plasentam var. Çekmezse zaten sezaryen olurum muhtemelen ama dr'um bizi zorlamaz gözüyle bakıyor umutluyum o yüzden.
O kulotlar da ped gibi zaten. Yandan yırtıp çöpe atıyorsun. Bitene kadar kullanırız.
Bende o kulotlardan alayım normal almıştım ben.ama daha kullanışlı pratik görünüyor
Benide alın çok severim gezmeyi![]()
derinn83
cordeliac I ikizcan2016 ilahi kızlar ; zorluymuş, istinyeparkmış şaşırıyonuz hala, ben asıl
istanbula kahveiçin gelir de hala alışveriş için ikizden bir paris, amerika organizasyonu neden gelmedi diye şaşırıyorum, ne zaman diyecek diye bekliyorum.
![]()
![]()
Biberon fırçasını bulamadım ben 2 yere baktık yok@mavikose paylaşım icin Teşekkürler canim ben de aldim az önce küvet,emzik,biberon fırçası,kova,masrafa ve askidan