Benim canim hicbir şey istemiyor ya.
AC dolasabilirim o derece istahsizim.
Bulantim da öyle asidi değil ama yiyemiyorum pek.
Hele tatli asla..eksi ve aciyi yine daha iyi yiyorum.
Bir de bogazim sisiyor çok fena
Medipolün muayenesi ucuz, doğumlar pahalı.
Rumelinin doğumlarından herkes çok memnun. Millet güle oynaya doğuruyor. Fiyatı uygun. Muayeneler bi tık pahalı.
Medipolde ciddi otopark sorunu var rumeli'de yok.
İlk gebeliğimi Medipolde kaybetmiştim. Doktor hatası falan değil kimyasal gebelikti ama uzaklaştırdı beni.
Bilemiyorum valla. Sanırım rumeli'de devam ederim.
selam kızlar hepsini okuyamadım ama sizi çok sevdim umarım ilerleyen bir arkadaşlığımız olır Neva sana birşey sorcam ben 4+6 filan gibi hbcg baktırdım 15319 mu ne cıktı doktora 10 haziranda randevu aldım cok yogun biri bende kalp atışı filan herşey tamam olsun diye erken almadım ama seninki 1500filan ya arkadasım da benim değere yüksek ikiz olabilir demişti senin bhcg hangi günün
Nesbay canım Merhaba güzel sözlerin için çok teşekkür ederim senin ki yanlış bsy demek istemiyrm ama bencede ikiz gebelik doktr bana geçen hafta göründugumde kan testi yaptirmisti 1545 çıktı ve 4 yada 5 haftalik dedi canım inş hayırlısı olsun senin için de Rabbim.güzel şeyler nasıp etsin hepimize
Bu arada ayaklarınızın altı kaşınıyor mu eşim farketmiş masada sürekli ayaklarımı halıya sürtüyomuşum sonra bende farkettim ayaklarımın altı kaşınıyo sizce normal mi