2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar benim kanamam cok degil akinti gibi kahverengi ama sancim var baya.dr.kese etrafinda kanama falan goremiyorum dedi.kalp atislarida var ama sanci beni korkutuyor.10 gun rapor aldim yatiyorum.

Kizlaar Elhamdulillah alttan muaneyle kalp atisimiz duyulmus binlerce sukurler olsun. 6 hafta 1 gunlukmus. Ama intramural myom ve submukoz myom izlenmis onlari doktor kontrol altina aliyor haftaya tekrar alttan muane olacam
Gözün aydın demek ki geç döllenme olmuş inşallah myomlarda sorun olmadan bebişini kucağına alırsın

Buarada kizlar benim takvimde 8.haftanin icinde diyor onu nasil 6 haftaya cevirebilirim adet tarihime iki hafta mi eklesem napsam

Sevgili ilk bebeğini 4 kg doğuran anne maşallah diyorum ayrıca Tecrübe önemli mirim :) Daha önce başından geçmeyince insan pimpirikleniyor işte ama rahat olmak en önemlisi anneme sordum bana hamileyken her gün balık ceviz mi yedin diye kızım biz ne bulursak onu yiyorduk 9 ayda 2 kere de muayene oluyordu hiçte aklımıza kötü birşey gelmezdi dedi iq konusundada çok şükür hiç sıkıntım olmadı . Hatta abime hamileyken sürekli sucuk yiyormuş düşün yani ben şuan ağzıma koymam mesela. Bulantılar geçince tiksindiğimiz herşeyi bol bol yemeye başlarız umarım başlarız dimi

Nereye gittin canim sen anadolu yakasimi avrupami ben anadolu yakasindsyim harika bi doktorum var

Avrupa yakasındayım ben.
Rumeli hastanesine gidiyorum. Bugün medipole gittim.
İkisi de iyi doktorlar memnuniyetsizlik gibi bir durumum yok aslında. İki hastanenin fr artıları var bilemedim.

Avrupa yakasındayım ben.
Rumeli hastanesine gidiyorum. Bugün medipole gittim.
İkisi de iyi doktorlar memnuniyetsizlik gibi bir durumum yok aslında. İki hastanenin fr artıları var bilemedim.
Medipol hastanesi iyi ameliyathaneleri guvenilir ve steril en iyi karari sen verirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…