Gunaydin herkese guzel anneler.sanci mi var kramp seklinde mi canin kramp olmadigi surece sakin ol canim
Bende duymadım daha yarın duyacağım inşallahBenim doktorumda iki hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi, çoğu arkadaş duymuş ama korktum biraz ben ya
Teşekkür ederim canım valla bişeye inat edince ediyrm illa sonuna kadar öğrenicem yapıcam doktr bana direk değilsin dedi hamile ya ben biliyrm dedim hepimize hayırlı olsun bebeklerimiz hep bizimle olsun inşNe kadar güzel, bide senin istikrarin, hamile oldugunu bilmen ve böyle tutturman. Esimde sürekli "bu bebis bizim ile, korkma" diyor ama yinede korkuyorum iste. Diyorum ya, annelik bence korkmaktan ibaret. Gercekten simdi bile annemi cok daha iyi anliyorum.
Gunaydin Canim adet sancısı gibi sanci bebeğin yerleşmesi için oluyor canım korkma bende çok yaşadım Allahın izni ile bsy yokturGunaydin herkese guzel anneler.
Canim kramp diyemem heralde adet sancisi bildigin.agri degil sanci.bugun daha az gibi.dua edin de su psikopat korkularimiz gecsin ilk once.sanci azalinca bugunde korktum goguslerde hassasiyette azalmis sanki bosemi oldu diye kuruyorum kafamda
Sevindim ilki kız benim oglus isterimolabilir canım...
Farklı zamanlarda 3 porsiyonKızlar meyve yıyormusunuz hiç
Yok canim ben evdeyim dinleniyorum bol bol ama cok sıkıcı yatmak
Kizlar benim kanamam cok degil akinti gibi kahverengi ama sancim var baya.dr.kese etrafinda kanama falan goremiyorum dedi.kalp atislarida var ama sanci beni korkutuyor.10 gun rapor aldim yatiyorum.
Şimdi geldım canım doktordan. Düşük tehlikesi var ama gecen sefere göre daha iyimiş. Sekiz haftalık olunca bir daha iğne yapılacakmış bana. Hamdolsun çok rahatladım
Medipoldeki doktorun kim canım?Medipolün muayenesi ucuz, doğumlar pahalı.
Rumelinin doğumlarından herkes çok memnun. Millet güle oynaya doğuruyor. Fiyatı uygun. Muayeneler bi tık pahalı.
Medipolde ciddi otopark sorunu var rumeli'de yok.
İlk gebeliğimi Medipolde kaybetmiştim. Doktor hatası falan değil kimyasal gebelikti ama uzaklaştırdı beni.
Bilemiyorum valla. Sanırım rumeli'de devam ederim.
Adetim 3 gün geciktiğinde ultrasonda kese görünmemişti, adetten 5 gün sonra da 5mm lik keseyi vajinal bakınca gördü. Bizim nazlı çok mu ufak acaba? Senin 4+4 te 4905 miş,benim 2040tı, galiba şuanda 6 haftalık değiliz daha ufağızBenim 4+4 de 4905 beta hcg ama ikiz depil yani ikiz olmayadabiliyor
Bence değerlerinizi başkalarıyla kıyaslamayın önemli olan sizin değeriniz artış gösteriyor mu zaten doktor kesenin boyunu ölçüp kaç haftalık olduğunu hesaplıyorGünaydın kızlar.
İlk hamileliğimde yaşadığım 2 kabusumdan birini bu seferkinde de yaşamaya başladım malesefAkşam 9da 10 da tavuk gibi uyuya kalıyorum ya,sürekli uykum var.Sizin de öyle mi? Diğer kabusum da kabızlık,o şuan yok inş. olmaz da.
Kızlar tüm olumsuz dşündüğümüz zamanlar gelmiş geçmiş olsun,kuzularımız sonuna kadar bizimle olacaklar inş.güzel düşünelim
Medipoldeki doktorun kim canım?
Adetim 3 gün geciktiğinde ultrasonda kese görünmemişti, adetten 5 gün sonra da 5mm lik keseyi vajinal bakınca gördü. Bizim nazlı çok mu ufak acaba? Senin 4+4 te 4905 miş,benim 2040tı, galiba şuanda 6 haftalık değiliz daha ufağız
Günaydın kızlar.
İlk hamileliğimde yaşadığım 2 kabusumdan birini bu seferkinde de yaşamaya başladım malesefAkşam 9da 10 da tavuk gibi uyuya kalıyorum ya,sürekli uykum var.Sizin de öyle mi? Diğer kabusum da kabızlık,o şuan yok inş. olmaz da.
Kızlar tüm olumsuz dşündüğümüz zamanlar gelmiş geçmiş olsun,kuzularımız sonuna kadar bizimle olacaklar inş.güzel düşünelim
Adetim 3 gün geciktiğinde ultrasonda kese görünmemişti, adetten 5 gün sonra da 5mm lik keseyi vajinal bakınca gördü. Bizim nazlı çok mu ufak acaba? Senin 4+4 te 4905 miş,benim 2040tı, galiba şuanda 6 haftalık değiliz daha ufağız
Kizlar gunaydin ben dun birsey duydum betasi yuksek olanlar ikiz degilse erkek oluyorumus cok ilginc geldi dogruluk payi warmidir duydunuz mu sizde ?
Sadece bu beta hcg veri değil benim erken döllenmeydi o yüzden farklı çıktı bi problem yoktur sizdeGünaydın kızlar.
AY benim kızımda belki 1 danayı tek başım YEMİŞİMDİR 9 ay boyunca bunda da çok soğan çekti canım şimdi o kadar değil geçen haftaaynen...oğlumda soğan sarımsak ve et istemişti canım daha çok...
kızımda çok tiksintim vardı bunda hiç yok bakalımKızlar bu arada dün babaannem dedi ki bu haftalarda bulantın kusman vs yoksa erkek. Kızlar canıma okurdu erkeklerde gık demezdim. 2 erkek 3 kız doğurmuş.
Kaynanama sordum o da 3 erkek 2 kız doğurmuş, aaa cidden benim de öyleydi dedi.
Elimdeki 2 DENEK bunu söyledi.
benim de ilk oğlan bunu kız istiyorum...Sevindim ilki kız benim oglus isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?