2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
sanci mi var kramp seklinde mi canin kramp olmadigi surece sakin ol canim
Gunaydin herkese guzel anneler.
Canim kramp diyemem heralde adet sancisi bildigin.agri degil sanci.bugun daha az gibi.dua edin de su psikopat korkularimiz gecsin ilk once.sanci azalinca bugunde korktum goguslerde hassasiyette azalmis sanki bosemi oldu diye kuruyorum kafamda

Teşekkür ederim canım valla bişeye inat edince ediyrm illa sonuna kadar öğrenicem yapıcam doktr bana direk değilsin dedi hamile ya ben biliyrm dedim hepimize hayırlı olsun bebeklerimiz hep bizimle olsun inş

Gunaydin Canim adet sancısı gibi sanci bebeğin yerleşmesi için oluyor canım korkma bende çok yaşadım Allahın izni ile bsy yoktur

Yok canim ben evdeyim dinleniyorum bol bol ama cok sıkıcı yatmak

napcan başka çare yok yatıp dinleniceksin bol bol.. tv izle kitap oku örgü ör kenini oyalicak bişiler bul film falan izlersin ben evdeyken hiç sıkılmıyorum çalıştığım için herhalde :)

ben inanıyorum güzel haberlerini alacağız..

Günaydın kızlar.
İlk hamileliğimde yaşadığım 2 kabusumdan birini bu seferkinde de yaşamaya başladım malesef Akşam 9da 10 da tavuk gibi uyuya kalıyorum ya,sürekli uykum var.Sizin de öyle mi? Diğer kabusum da kabızlık,o şuan yok inş. olmaz da.

Kizlar benim kanamam cok degil akinti gibi kahverengi ama sancim var baya.dr.kese etrafinda kanama falan goremiyorum dedi.kalp atislarida var ama sanci beni korkutuyor.10 gun rapor aldim yatiyorum.

Şimdi geldım canım doktordan. Düşük tehlikesi var ama gecen sefere göre daha iyimiş. Sekiz haftalık olunca bir daha iğne yapılacakmış bana. Hamdolsun çok rahatladım

Kızlar tüm olumsuz dşündüğümüz zamanlar gelmiş geçmiş olsun,kuzularımız sonuna kadar bizimle olacaklar inş.güzel düşünelim

Medipoldeki doktorun kim canım?

Benim 4+4 de 4905 beta hcg ama ikiz depil yani ikiz olmayadabiliyor
Adetim 3 gün geciktiğinde ultrasonda kese görünmemişti, adetten 5 gün sonra da 5mm lik keseyi vajinal bakınca gördü. Bizim nazlı çok mu ufak acaba? Senin 4+4 te 4905 miş,benim 2040tı, galiba şuanda 6 haftalık değiliz daha ufağız

Bence değerlerinizi başkalarıyla kıyaslamayın önemli olan sizin değeriniz artış gösteriyor mu zaten doktor kesenin boyunu ölçüp kaç haftalık olduğunu hesaplıyor

Ceyzim uyku konusuna gelmem gerekirse akşam 10da uyuyup 1de kalkıyorum. Bir saat takılıp geri yatıp 9da kalkıyorum. Öğlen de 12 gibi uyuyup 4te kalkıyorum. Akşam 7 8 arası ufak şekerlemeler yapıyorum. 14 15 saat uykum var günlük.

Doktora gelince de tülay hna gittim medipol sefaköy ama bağcılar değil. Memnun kaldım.

Geriden gelme konusuna gelince, dün bizim velet 6+4 çıktı. Boyu bir baktı 7 mm bir baktı 11 mm. 7+2 olmam gerekiyordu. Bir kaç gün geriden geliyor falan dedi. Ama rumeli hastanesinde tuba hnda 6+4te 6 mm ve 1 gün geriden geliyordu sadece. Tülay hn ölçüm ve makine farkıdır dedi.

Ultrasonlar arası görüntüde ciddi fark var. Büyümüş yani. Stres yapmadım o sebeple.

Bu arada sık ultrasonun bebeği rahatsız ettiği gittiğim iki doktorun da ortak fikri. Açıkçası ikisi de bana 2 günde bir geliyim bakalım işte şeklinde yanaşınca pek yüz vermedi
Medipol tülay hn 2 hafta sonra çağırdı.
Rumeli tuba hnın randevusuna 3 hafta kaldı.
Eşim diyor ki doğuma kadar ikisine de gidelim.
Hastane konusunda ciddi fikirlerinizi alacağım birazdan.

Kizlar gunaydin ben dun birsey duydum betasi yuksek olanlar ikiz degilse erkek oluyorumus cok ilginc geldi dogruluk payi warmidir duydunuz mu sizde ?

Hiç baktırmadım ben betaya, gebelik testinde çizgilerim silik değildi ve karından ultrasonla 5+4te sadece keseyi değil bebeği de görmüştük. Yani tahminim betahcgnin pek düşük olmadığı yönünde.

Ama görürsünüz oğlum olacak buraya yazıyorum

Kızlar bu arada dün babaannem dedi ki bu haftalarda bulantın kusman vs yoksa erkek. Kızlar canıma okurdu erkeklerde gık demezdim. 2 erkek 3 kız doğurmuş.
Kaynanama sordum o da 3 erkek 2 kız doğurmuş, aaa cidden benim de öyleydi dedi.

Elimdeki 2 DENEK bunu söyledi.

Sadece bu beta hcg veri değil benim erken döllenmeydi o yüzden farklı çıktı bi problem yoktur sizde

kızımda çok tiksintim vardı bunda hiç yok bakalım

Daha önce isteğe bağlı sezaryen yapmış arkadaşlara bir sorum var.
En başından mı sezaryen dediniz yoksa atıyorum 6. Ayda mı karar verdiniz?
Lütfen atlamayın önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…