2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim 4+4 de 4905 beta hcg ama ikiz depil yani ikiz olmayadabiliyor

arkadaşlarım öyle dedi p yüzden merak ettim

nesbay değerin çok yüksek ikiz olabilir benim 4+6 da 2600 çıkmıştı
bilmiyorum ki canım genimizde ikiz yok şans bakalım

Bu arada ayaklarınızın altı kaşınıyor mu eşim farketmiş masada sürekli ayaklarımı halıya sürtüyomuşum sonra bende farkettim ayaklarımın altı kaşınıyo sizce normal mi
Yok cildin kurumuştur belki canım
Benden başka kimin ikiz arkadaşlar? Kaçırdım galiba
Benim bhcg yüksek olunca öyle olabilir mi acaba dedik doktora 10 haziranda gidicem daha bilmiyorum hiç. Seninki ler hayırlı olsun

Benim 4+4 de 4905 beta hcg ama ikiz depil yani ikiz olmayadabiliyor
sağlıkla gelsin hepsi ikiz yada tek hiç önemli değil. Sağolun kızlar cevaplarınıza iyi geceler

Bügün yine kan verdim. Yarin saat 13te sonucu alacam. Umarim hcg'm yükselmistir..

Rahat oool ben hiç hcg baktırmadım bile.
Kasacak bir şey yok.

Ay yemin ederim sendeki rahatligin yarisi bende olsaydi dünyanin en cool ve zen kadini olurdum

Hastanede kalp atislarini duymustun ama, ben 20 hazirana kadar beklemek zorunda kalacam

Bügün yine kan verdim. Yarin saat 13te sonucu alacam. Umarim hcg'm yükselmistir..
Canim rahat ol Allahın izniyle hcg yükselmiştir benn 1.20 ile hamile olduğumu anladım doktr değilsin demişti halbuki snra tekrar yaptırdım 3 4 gün snra 400 lere çıkmıştı 1 hafta snra tekrar yaptırdım 1545 di ve ben ilk bebisime 0.1 le hamileymisim oda bir ilginclik kimse anlamadı 6 hafta snra 6 haftalik hamile idim

Ay yemin ederim sendeki rahatligin yarisi bende olsaydi dünyanin en cool ve zen kadini olurdum

Hastanede kalp atislarini duymustun ama, ben 20 hazirana kadar beklemek zorunda kalacam

ya paniğim aslında. Geçmiş sayfalata bak doktora gezmeye gider gibi gşttim meraktan bugün. Durup dururken geliyor stres.
Ben de o zamanlar gideceğim kontrole.

Benim içim yanıyor sanki. Bıranda yıyesim geliyor meyveleri. Sızdede oluyormu.

Kızlar yemek demeyin gene acıktım aslında tokum ama hep bişeyler yiyesim var şimdiden 1.5 kilo almışım böyle giderse durum fena
Bende sürekli acıkıyorum gündüz acıkınca yiyorum meyve muz erik elma çilek ne varsa. Çok kilo alacağım sanırım zaten göbekliyim bakalım ne olacak ilerledikçe durum

Hahaha kan bakmanin geyigimi oluyorda?

Cokmu zevkliydi igne felan?
Öteki tsh tam kan vb bakılırken hazır bakılsın bhcg dedim. İlk cocugumda hiç baktırmadım bhcg :)
Bende sürekli acıkıyorum gündüz acıkınca yiyorum meyve muz erik elma çilek ne varsa. Çok kilo alacağım sanırım zaten göbekliyim bakalım ne olacak ilerledikçe durum
l
Afiyet olsun dogumdan sonra verirsin ye gitsin.

Ne kadar güzel, bide senin istikrarin, hamile oldugunu bilmen ve böyle tutturman. Esimde sürekli "bu bebis bizim ile, korkma" diyor ama yinede korkuyorum iste. Diyorum ya, annelik bence korkmaktan ibaret. Gercekten simdi bile annemi cok daha iyi anliyorum.

Kızlar gunaydın hayırlı sabahlar. Benim sabah sabah aklıma çikolata ve çikolatalı şeyler geldı yıne. Mıdem kalktı çok fena. Bu neden olduki. Öyle iğreniyorumki çikolatadan. Şuan nerdeyse istıfra edeceğim aklıma ne zaman çikolata gelse böyle oluyorum. Sızdede oluyormu.

D dorti hayır ben birşeyden tiksinmiyorum ama çikolatanın fazlası zarar ilk günlerde , kafein içeriğinden dolayı , belki bu yüZden bebeği korumak için oluyordur.
Günaydın kızlar benim rapor almam lazım 4 günlük acaba kendi doktorumdan önce bir kadın doğuma gitsem hem keseyi görsem yerindeyse hemderapor istesem mi bilemiyorum.

valla benim de çok bulanıyor bu sabah

Yok be dorti. Keşke çikolata şelalesi olsa evde de her şeyi çikoya banıp yesem diye düşündüm.

Evet evet git raporu da ondan alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…