- 11 Mayıs 2016
- 299
- 222
- 23
Benim 4+4 de 4905 beta hcg ama ikiz depil yani ikiz olmayadabiliyorselam kızlar hepsini okuyamadım ama sizi çok sevdim umarım ilerleyen bir arkadaşlığımız olır Neva sana birşey sorcam ben 4+6 filan gibi hbcg baktırdım 15319 mu ne cıktı doktora 10 haziranda randevu aldım cok yogun biri bende kalp atışı filan herşey tamam olsun diye erken almadım ama seninki 1500filan ya arkadasım da benim değere yüksek ikiz olabilir demişti senin bhcg hangi günün
Tesekkur ederim canimmm :))Futuristictales gözün aydın. İyi haber gerireceğine dair içimde bir his vardı :)
D dorti seninde gözün aydın olsun canım :)
arkadaşlarım öyle dedi p yüzden merak ettimNesbay canım Merhaba güzel sözlerin için çok teşekkür ederim senin ki yanlış bsy demek istemiyrm ama bencede ikiz gebelik doktr bana geçen hafta göründugumde kan testi yaptirmisti 1545 çıktı ve 4 yada 5 haftalik dedi canım inş hayırlısı olsun senin için de Rabbim.güzel şeyler nasıp etsin hepimize
bilmiyorum ki canım genimizde ikiz yok şans bakalımnesbay değerin çok yüksek ikiz olabilir benim 4+6 da 2600 çıkmıştı
Yok cildin kurumuştur belki canımBu arada ayaklarınızın altı kaşınıyor mu eşim farketmiş masada sürekli ayaklarımı halıya sürtüyomuşum sonra bende farkettim ayaklarımın altı kaşınıyo sizce normal mi
Benim bhcg yüksek olunca öyle olabilir mi acaba dedik doktora 10 haziranda gidicem daha bilmiyorum hiç. Seninki ler hayırlı olsunBenden başka kimin ikiz arkadaşlar? Kaçırdım galiba
sağlıkla gelsin hepsi ikiz yada tek hiç önemli değil. Sağolun kızlar cevaplarınıza iyi gecelerBenim 4+4 de 4905 beta hcg ama ikiz depil yani ikiz olmayadabiliyor
Benim 4+4 de 4905 beta hcg ama ikiz depil yani ikiz olmayadabiliyor
Bügün yine kan verdim. Yarin saat 13te sonucu alacam. Umarim hcg'm yükselmistir..
Rahat oool ben hiç hcg baktırmadım bile.
Kasacak bir şey yok.
K kararsiz_2013 yükselmiştir canım ben bir kere baktırdım o da geyiğine kanama yoksa endiselenme hiç
Canim rahat ol Allahın izniyle hcg yükselmiştir benn 1.20 ile hamile olduğumu anladım doktr değilsin demişti halbuki snra tekrar yaptırdım 3 4 gün snra 400 lere çıkmıştı 1 hafta snra tekrar yaptırdım 1545 di ve ben ilk bebisime 0.1 le hamileymisim oda bir ilginclik kimse anlamadı 6 hafta snra 6 haftalik hamile idimBügün yine kan verdim. Yarin saat 13te sonucu alacam. Umarim hcg'm yükselmistir..
Ay yemin ederim sendeki rahatligin yarisi bende olsaydi dünyanin en cool ve zen kadini olurdum
Hastanede kalp atislarini duymustun ama, ben 20 hazirana kadar beklemek zorunda kalacam
Benim içim yanıyor sanki. Bıranda yıyesim geliyor meyveleri. Sızdede oluyormu.
Bende sürekli acıkıyorum gündüz acıkınca yiyorum meyve muz erik elma çilek ne varsa. Çok kilo alacağım sanırım zaten göbekliyim bakalım ne olacak ilerledikçe durumKızlar yemek demeyin gene acıktım aslında tokum ama hep bişeyler yiyesim var şimdiden 1.5 kilo almışım böyle giderse durum fena
Öteki tsh tam kan vb bakılırken hazır bakılsın bhcg dedim. İlk cocugumda hiç baktırmadım bhcg :)Hahaha kan bakmanin geyigimi oluyorda?
Cokmu zevkliydi igne felan?
lBende sürekli acıkıyorum gündüz acıkınca yiyorum meyve muz erik elma çilek ne varsa. Çok kilo alacağım sanırım zaten göbekliyim bakalım ne olacak ilerledikçe durum
Canim rahat ol Allahın izniyle hcg yükselmiştir benn 1.20 ile hamile olduğumu anladım doktr değilsin demişti halbuki snra tekrar yaptırdım 3 4 gün snra 400 lere çıkmıştı 1 hafta snra tekrar yaptırdım 1545 di ve ben ilk bebisime 0.1 le hamileymisim oda bir ilginclik kimse anlamadı 6 hafta snra 6 haftalik hamile idim
olabilir canım...Merhaba aşırı derecede soğan yiyorum o zmaan oglus mu dersin
valla benim de çok bulanıyor bu sabahKızlar gunaydın hayırlı sabahlar. Benim sabah sabah aklıma çikolata ve çikolatalı şeyler geldı yıne. Mıdem kalktı çok fena. Bu neden olduki. Öyle iğreniyorumki çikolatadan. Şuan nerdeyse istıfra edeceğim aklıma ne zaman çikolata gelse böyle oluyorum. Sızdede oluyormu.
Kızlar gunaydın hayırlı sabahlar. Benim sabah sabah aklıma çikolata ve çikolatalı şeyler geldı yıne. Mıdem kalktı çok fena. Bu neden olduki. Öyle iğreniyorumki çikolatadan. Şuan nerdeyse istıfra edeceğim aklıma ne zaman çikolata gelse böyle oluyorum. Sızdede oluyormu.
D dorti hayır ben birşeyden tiksinmiyorum ama çikolatanın fazlası zarar ilk günlerde , kafein içeriğinden dolayı , belki bu yüZden bebeği korumak için oluyordur.
Günaydın kızlar benim rapor almam lazım 4 günlük acaba kendi doktorumdan önce bir kadın doğuma gitsem hem keseyi görsem yerindeyse hemderapor istesem mi bilemiyorum.
inşallah canım...Hadi hayırlı haberlerle gel canım. Kalp atışını ekranda görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?