2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Medipol hastanesi iyi ameliyathaneleri guvenilir ve steril en iyi karari sen verirsin canim

Medipolün muayenesi ucuz, doğumlar pahalı.
Rumelinin doğumlarından herkes çok memnun. Millet güle oynaya doğuruyor. Fiyatı uygun. Muayeneler bi tık pahalı.
Medipolde ciddi otopark sorunu var rumeli'de yok.
İlk gebeliğimi Medipolde kaybetmiştim. Doktor hatası falan değil kimyasal gebelikti ama uzaklaştırdı beni.
Bilemiyorum valla. Sanırım rumeli'de devam ederim.

Allah sizinkileri de bağışlasın maşallah 3. Çocuk valla ben bir taneyle başa çıkamıyorum henüz
Aminn. Benim çocuklarım çok usludur yapı itibariyle. Hamileliğim ve doğumumda sorunsuzdu. İnşallah bunda da öyle olur. Önce arka arkaya olunca anlamamışım ne hamileliği mi ne çocuklar nasıl büyüdü. O yüzden bu çok farklı.

Canim inan ben de doktorlarin söylediğini söylüyorum. İlk uç ayda büyümek için ekstra bir şeye ihtiyaci yok, uç aydan sonra beslenme çok önemli diyorlar bana. Simdi bulantilar varken gidalardan tiksinme çok oluyormus, o yüzden zorlama dediler.
Ben de önceki gebeligimde baliktan tiksindim nasip yiyeceğim bilemiyorum simdi

selam kızlar hepsini okuyamadım ama sizi çok sevdim umarım ilerleyen bir arkadaşlığımız olır Neva sana birşey sorcam ben 4+6 filan gibi hbcg baktırdım 15319 mu ne cıktı doktora 10 haziranda randevu aldım cok yogun biri bende kalp atışı filan herşey tamam olsun diye erken almadım ama seninki 1500filan ya arkadasım da benim değere yüksek ikiz olabilir demişti senin bhcg hangi günün

Buarada kizlar benim takvimde 8.haftanin icinde diyor onu nasil 6 haftaya cevirebilirim adet tarihime iki hafta mi eklesem napsam
Bebegin dogum tarihini degistir kisisel bilgilerinden.

Kızlar meyve yıyormusunuz hiç
Kiraz, seftali cok yiyorum.

Ben sigarayı bırakamadım çok çok az ama bırakcam inşallah
Birakin birakin cok zararli. Test yapmadan bir hafta once bıraktım. Bogazim kapanmiyor.

Şimdi geldım canım doktordan. Düşük tehlikesi var ama gecen sefere göre daha iyimiş. Sekiz haftalık olunca bir daha iğne yapılacakmış bana. Hamdolsun çok rahatladım
Hadi gozun aydin canim.benim anlamadigim dr ne goruyorda tehliken var diyor

Kizlar benim kanamam cok degil akinti gibi kahverengi ama sancim var baya.dr.kese etrafinda kanama falan goremiyorum dedi.kalp atislarida var ama sanci beni korkutuyor.10 gun rapor aldim yatiyorum.
sanci mi var kramp seklinde mi canin kramp olmadigi surece sakin ol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…