- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Kız rahat ol kuzenim ikiz doğurdu 34 yada 35. Haftada 1 geve küvözde kaldılar sonra anne yanına geldiler 3. Gece anne bebeklerle taburcu oldu
ayyy insallahhh :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız rahat ol kuzenim ikiz doğurdu 34 yada 35. Haftada 1 geve küvözde kaldılar sonra anne yanına geldiler 3. Gece anne bebeklerle taburcu oldu
Maasallah ikizcan 1 er kilo gayet iyi. Hem de eşit kilodalar. Ben inanıyorum 36 yı geçecek senin kızçeler :)
Cnm ben aldim buranin kisi panco ile gecmez :)Havalar soğumaya başladı. Geçen yılki mont kabanlarimin düğmeleri kapanmiyor. Bi tek bu kış giymek için de dev gibi yeni kaban almak istemiyorum.
Ne giymeyi dusunuyorsunuz? Bir arkadaşım panco rahat oluyor dedi.
Tecrübeli kış anneleri ne dersiniz?
Hatta liv hospitalde yapmıştı doğumu doktoru dışardan getirtmişti. Sende mi liv e gidiyodınayyy insallahhh :))
bende de var canim ikinci gebeligim bu ilkinde de vardi. gebelikte akinti normal goruluyor. affedersin jole kivaminda olani da normal..Cok tesekur ederim cvp verdiginiz icin peki akintiniz oluyormu?Benim dunden beri akintim var su gibi ama cok degil renk yok kokuda yok bazen oluyor genelde afedersin kucuk wc den sonra sizdede varmi?
Canım bugün benimkide öyle dün akşamdan beri nereyi vurduysa tekmeledi. İkindinden bu yana da sol tarafımda bi batma var soluma yatamıyorum sağımda da tekmeliyor.Valla gece yattım yok nefes alamıyorum.Başladı tekmelemeye.Sabah tekmesiyle uyandım durmadı bugün bildiğin benimde.
Ama ilk kez böyle baskı yaparak kıpırdandı.
Oturduk eşimle izledik valla bizde ne yapıyor bu diye.
Şimdi gene başladı.
Delirdi iyice
Sağ dönsem ağrım var,sola dönsem nefes alamıyorum. Düz oturup yatamıyorum kaldım valla öyle :)
Nasıl yaptığımı bende bılmıyorum ama hem yemek yıyıp hem tlf a Bakıp aynı anda yan masayı artı eşımı dınleyebılıyorum ve cvp ta yetiştırıyorumEskiden çok kayardım kulağım yan masalara, eşim hayret ederdi ne ara hem beni hem onları dinledin diye
Bu konuya değinmen iyi olmuş canım, doktor onu önerdi aldım bende deyip sonra bebeği zarar gören bi anne olmak istemem şahsen. Maalesef öyle bir zamanda yaşıyoruz ki herkes işi ticarete dökmüş rant peşinde. Artık kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız..
Benım gecen hafta bi gun çok olmuştu kasık ağrımda fazlaydı acile gittim baktılar akıntı çıktı amnıyon sıvısı degılmiş kum döküyormuşum ondan artmış olabilir dedi ama 2 günlük bişeydi ben günlük ped kullanıyırum o bölgenin nemli kalmaması lazım mantar oluşup kaşıntı yapıyorCok tsk ederim cvp icin.Sizinde bu donemlerde akintiniz oldumu acaba?Benim akintim var ama su gibi renksiz kokusuz cok degil ama acaba bebegin suyu olabilirmi diye endiseliyim gerci doktor suyu normal dedi dun ama galiba cok kafama takiyorum![]()
Avrupa Yakasında benımde öyle bırını bulmam Lazım:/aynen öyle doktorlar da kendi çıkarlarına göre tavsiye de bulunuyorlar.yalnız ist Anadolu yakasında yaşayıp özel sigortası olan arkadaşlara bi önerim olacak.burada Hisar hastanesinde Yunus nas çocuk doktoru var.biz sülalecek çocuklarımızı Yunus beye götürüyoruz inanılmaz memnunuz.hatta size birşey daha söyliyim sırf çocukları yunus beye götürebilmek için özel sigorta başlattık ben ve ablalarım.çok ilgili ve bilgili bir doktor.ailemizden biri gibi.aklınızda bulunsun istedim
Gözün Aydın ıkızcımciktik canim, bi sikinti yok, ikisi de 1kg olmus :)
artik yavaslicaklarmis, hafta olarak geri cikacakmis bundan sonra..
tek bebek gibi buyumiceklermis..
2,5 civari dogarlar dedi..
napalim
37 bitince 38in icinde alicaz dedi, 1 ocak olabilirmis..
hic resim alamadik, yuzleri kapaliydu hic goremedim..ama iyiler cok sukur :)
Benimki de 1 hafta önden gidiyor 827 gr geldi canım inşallah böyle sağlıklı devam ederler24 haftalıkken gitmiştim canım 880 gramdı o zamanda öndeydi 10 gün şimdi 13 gün öne geçmiş. aman boşver kıyaslama benimkiler önden gidip gidip son haftalar duruyor beslenmesi :)
maşallah kuzucuğaBende gordum yavrumu bugun. Haftamizla uyumlu gidiyoruz. Boyunu tam hatirmliyorum 38 di saniyorum. 1300 kg iz :) demir, d3, b13 eksikligim vardi, normal olmasi dogal yollardan telafi etmeye calis dedi. 32. Hafta doluncaya randevu verdi. Raporumu alip dinlenmeye cekilecegim :)
Sen en baştan berı mı progestan ıgne oluyorsun yoksainsallah canim hepimiz alalim :)))
bugun aldigim en guzel haber proluton igneyi kesmemdi :))
yarin son kez yapicam..
progesteron takviyesini kesiyoruz artik..
Benım kaç haftadır kırık agrı olmazsa elletmem hiç beklıyorumKızlar dolgu bulunan dişimin yarısı kırıldı sola (dile doğru) yatıyor bu saatte dr a da gidemem ama çekilmesi lazım galiba hamileyken çekiyorlar mı bilginiz var mı ağrı yok Allah tan...
Hatta liv hospitalde yapmıştı doğumu doktoru dışardan getirtmişti. Sende mi liv e gidiyodın
Benim daha 25 hafta o yüzden 1 ay sonra çağırdı canımBizimde salı günü kontrolümüz var
Bugün dra gidenler kaç haftada bir çağırdılar sizleri