• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
:) canım bebek yatağının üstüne çarşafın altına serilen bir şey..yatak koruyucu diğer adıı:) bebeğin çişi vs yatağa geçmesin diyee:KK70:

Cok cahilim yok, neleer varmis yeni ogreniyom hep. Tesekkur ederim valla aciklama icin.

Bi basima hazirliyorum herseyi sekercim. Ondan bu cahil sorularim hep.

Millet basladi aramaya ne eksik ne alalim diye. Hayatta kimseye bana bunu alin diyemem ki ne sececekler Allah bilir (:
Diyorum aldim ben herseyi, bildigin Millet trip atiyor, bize de birakir insan bise diye. Tobe yarebbi. Altini buyuk alin dicem en sonunda :D

Cok cahilim yok, neleer varmis yeni ogreniyom hep. Tesekkur ederim valla aciklama icin.

Bi basima hazirliyorum herseyi sekercim. Ondan bu cahil sorularim hep.

Millet basladi aramaya ne eksik ne alalim diye. Hayatta kimseye bana bunu alin diyemem ki ne sececekler Allah bilir :-)
Diyorum aldim ben herseyi, bildigin Millet trip atiyor, bize de birakir insan bise diye. Tobe yarebbi. Altini buyuk alin dicem en sonunda :KK70:
bende internetten öğreniyorum hep canım..yoksa benim de bir şey bildiğim yokk:D ama alez kendi yatağımızda da var ondan biliyorum:) başkasının bişey almasını bende istemiyorum her şey kendi zevkime göre olsun istiyorum..en iyisi altınlarını alıp gelsinler işte:)

Onu sorduydum canim hastaneye, aralikta tekrar sorun , guncellenir dediydi bana. Bir semsiye de ordan :-)
gerçekten miiii:( ağlıcammm..arkadaşım 800 liraya doğumunu yaptı iskenderunda gayette memnun..ben ne kadar para vericem Allah bilir..

bende internetten öğreniyorum hep canım..yoksa benim de bir şey bildiğim yokk:KK70: ama alez kendi yatağımızda da var ondan biliyorum:) başkasının bişey almasını bende istemiyorum her şey kendi zevkime göre olsun istiyorum..en iyisi altınlarını alıp gelsinler işte:)
Kendi yataginda var diyince birden heeee onun adi alez mi dedim. :D temem canim benim yatakta da var ondan :)

Kızlar bir şey danışacağım.
26 eylülde tetanoz birinci doz oldum.
Çarşamba günü 2.doz için gitmem gerek.

Ama işlerim çok yoğun bu hafta gitmem imkansız.
Sadece yarın sabah uğrayabilirim sağlık ocağına,mantıken 2 gün önce yapılsa da olur diyorum ama siz ne diyorsunuz?

Hemşirenin verdiği kartta 26 ekim diyor,sizce yarın uğrayıp yaptırsam mı? Yoksa 1-2 hafta uğramam zor şu sıralar

Doğurmak için en az 6 bin tl cebinde olacak.
Üstüne 9 ay boyunca muayeneleri katsak acayip masraf :)

İlk gittiğim doktor muayene ücreti 200-250 gibiydi.
Doğumda 5 bin kesin demişti ama artma olasılığı yüksekti:)

Doğurmaktan vazgeçicektim sonunda cidden,şimdiki hastanede doğum epiduralli normal olursa 2500e denk gelicek gibi,normal doğum 1600-2000 gibi,muayene 90 tl gibi bir şeye geliyor eşim asker olduğu için, ama yarımsaat yol gidiyorum :KK12:
Ankara'da en güzeli hamile kalmadan Doğum paketi almak sanırım arkadaşım paket almıştı Balgat korudan 4000 tl hem muayene hem dogum halletmiş oldu
Benim de burda muayene ücretleriyle beraber hemen hemen o fiyatı bulmuş olacak zaten
Millet bu kadar masraftan korkup çocuk yapmıyor bence :)))

Canım sanırım bide hastanelerin kira ücretleriyle de alakalı oluyor bilmiyorum ki. Bide şehir genelinde ki standarta bakıyorlar galiba. Ne yapsak gider gibisinden. Sonra basıyorlar fiyata
Evet çevresi de önemlidir dediğin gibi burda fiyatlar hep böyle daha fazla artıramıyorlardır yoksa Türkiye'de başka şubeleri olan hastaneler sonuçta diğer illerde daha yüksek ama burda belli bi şeyi aşmıyorlar
Hatta aynı ilde ilçeler semtler arası bile şubelerde fiyat değişiyor

Ankara'da en güzeli hamile kalmadan Doğum paketi almak sanırım arkadaşım paket almıştı Balgat korudan 4000 tl hem muayene hem dogum halletmiş oldu
Benim de burda muayene ücretleriyle beraber hemen hemen o fiyatı bulmuş olacak zaten

Bizimki plansız oldu da biraz:oops: ikinciye artık,hamilelik çok rahatmış sevdim ben iyice şımardım:-)

Kızlar bir şey danışacağım.
26 eylülde tetanoz birinci doz oldum.
Çarşamba günü 2.doz için gitmem gerek.

Ama işlerim çok yoğun bu hafta gitmem imkansız.
Sadece yarın sabah uğrayabilirim sağlık ocağına,mantıken 2 gün önce yapılsa da olur diyorum ama siz ne diyorsunuz?

Hemşirenin verdiği kartta 26 ekim diyor,sizce yarın uğrayıp yaptırsam mı? Yoksa 1-2 hafta uğramam zor şu sıralar
Ben 2. Dozu baya geç yaptırdım hemşire hiç bi şey olmaz dedi
istersen geç yaptır acele etmene gerek Yok yani en az bir ay olsun aralarında dedikleri için 4hafta sonrayı söylüyorlar

Bizimki plansız oldu da biraz:oops: ikinciye artık,hamilelik çok rahatmış sevdim ben iyice şımardım:-)
Ben de az kaldı bebekten sonra tüm hayatım değişecek diye şu an keyifliyim bakalım bol bol uyuyup kendime vakit ayırıyorum :)) ikinciyi de hiççççç aklımdan geçirmiyorum yapana da ne kadar cesursun diyorum hatta :)
Bizimki de nasılsa olmaz diyerek yaptık sürpriz oldu :))

Bende sigortanyaptırdım koruda Doğum+8 muayene + tetkikler 1800 lira veriyorum :)

Çok teşekkür ederim canımAllah razı olsun
Ben sabahları kabızlık İÇİN iki incir ve Kays'ı yiyordum şimdi onudamı yemesem.sonuç doktor hafif Yüksek diyince bende pek dikkat etmedim aslında arada dondurma ve bisküvide yemiştim

:)))
kayisi ve incirden pek bisey olmaz da, dondurma ve püskevitten olur :))
ivir zivir abur cubur yeme bi sure..
bi ölç bakalim degerlerin nasil cikacak..

I ikizcan2016 ya ben yokus falan dusunemedim :) yokuslar tek başına bi besikle bile cikilmaz

kiz ne yokus cikmasi :) ankaranin her yeri yokus da, gidicemiz yere arabayla gidiyoruz zaten..
2 cocukla dag bayir gezecek halim yok ki, anca arada bi avm fln giderim..

avrupada ikiz arabasi yaygindir cunku insanlar kendi rahatina duskun.. hatta bu donkey twin, aslinda ikiz arabasi diye cikmamis, bi cocugun var atiyorum 2-3 yasinda, bi de bebek oldu, ikisini bir alip gezmek icin tasarlanmis..
turkiyede cocuklarin rahatina biz asiri onem verdigimiz icin, ayri ayri aliyoruzdur :)

ben hic ikiz arabasi dusunmemistim aslinda, hep tekli modellere baktim, ama simdi dusununce, zaten tek cikmam gezmeye, e cikmisken de esim sursun ben azcik gezeyim alisveris yapayim rahat rahat degil mi :))

Doğrudur canım benim kız hiç taşırmadı kusmadı falan belki ondan hiç ihtiyaç duymadım. DEdiğim gibi ben 4-5 tane alez kullandım sonradan kızımda Karaca en iyisiydi onuntavsiye ederim alacaklara
Ben kendım ıçın Madam coco kullanıyorum yumuşacık ama o naylonsuz zaten bızımkısı yatak kırlenmesın dıye önlem ,bı de ben cok süper regl olurum bana koruma Şart :))
Tabı bebeğe altı naylonlu gıbı lazım,karacayı soyledıgın ıyı oldu aklıma gelmezdı hiç :)))

İnstagramda bi Doğum fotoğrafçısı reklamı çıktı karşıma bi girip baktım sayfasına fotoğrafın birinde Şişli civarı hastanelerde doğumun ertesi günü ücretsiz çekim yapılır yazıyor nmine nmine sen Şişlideyim demiştin sanırım aklıma geldi yazayım dedim :)
Sengülpallı ismi :)

Aa seninki daha iyiymiş neden o kadar fark var ki arada balgatta mı yaptırdın bi de o geçen yıl yaptırdı yani :)
Ben hastanenin Doğum paketini almadım canım. Ne olur ne olmaz belki hastaneyle ilgili sıkıntı olur mecbur kalmayım diye Demir hayat sigorta ile yaptırdım. Acayip uyguna geldi. Hemde eğer burda sıkıntın olursa anlaşmalı 5-6 hastane daha var hepsine gidebiliyorum

Can'ım ya ben geçenlerde medikal de sordum agu check ler üretimden kalkıyormuş senin haberin var mı

degisiklik yapacaklar diye biliyorum ben, o yuzden fiyatlar dustu diye soyluyor bize firmacilar..
ben de cok ustunde durmadim..
dunyanin fiyat farkini cikariyor hastalara zaten, kalkiosa da ii olur ama roche un bu pazardan cekilecegini hic sanmam :)

Back
X