- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
25 bitmis 26 dan gun almis oluyorsun canim. Ama 25 diyor doktorlar :)
doktorlar biten haftayı söylüyor canım..ondan öylee:)
Valla kaldım öyle 25 miyim 26 mı ne desem bilmiyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 bitmis 26 dan gun almis oluyorsun canim. Ama 25 diyor doktorlar :)
doktorlar biten haftayı söylüyor canım..ondan öylee:)
Canim her bebek her beze farkli tepki veriyor birini pisik yapan digerine hicbirsey yapmiyor her ne alacaksan sadece bir paket al sorun yasamazsan ona devam edersin. Ben kiz kardeslerim 3 cocugu hic sikintisiz pisiksiz molfixle büyüttüğü icin molfix aldim ama bazisinda pisik yaptiginida duydum :)Tecrübeli anneler bebeğinize hangi bezi kullanacaksınız internetten araştırdım çok çeşit var. Şimdiden alayım diyorum. Tecrübe iyidir siz ne yaptınız bez işini?
Valla kaldım öyle 25 miyim 26 mı ne desem bilmiyorum :))
ben Bebek bezi numune istedim firmalardan ama henüz gönderen olmadı dener kullanırım dedim. Hugies ve molfix gönderecek sanırım
aynı ben ben bıde yatakda dönemıyorum kasıklarım agrıyorHic bilemiyorum. Coraplarimi, ayakkabi giyemiyorum. Wc de acayip zorlaniyorum. Saga yatiyorum kaburgam agriyo, sola donuyorum kalbim sikisiyo, sirt ustyu yatiyorum nefesim kesiliyor, oturarak uyuyorum belim agriyoSaglicakla kucagimiza alalim da...
Normal Doğum hakkında pek fikrim Yok açıkcası benim sezeryan mecburiydi ama çatı muayenesi yapılmadan nasıl direk karar veriyor ki biraz sezeryan yanlısı bi tip sanırım
bende gönderdim fırmalrın iletişim bölümünden maıl atarak ıstenıyor bana sleepy gönderdi 3 tane 1 tanede alt açma bezı göndermış prıma ve dalan göndermiyoruz demıs huggıes uye olun demıs uye oldum ama daha gönderen olmadı molfıxden ses yokben Bebek bezi numune istedim firmalardan ama henüz gönderen olmadı dener kullanırım dedim. Hugies ve molfix gönderecek sanırım
genelde biten hafta söylenir canım..sen 25im de :)Valla kaldım öyle 25 miyim 26 mı ne desem bilmiyorum :))
cordeliac üyeliği bloke gözüküyor??? ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
cordeliac üyeliği bloke gözüküyor??? ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
Canım benim drumda seninki gibi hesaplıyor. Benimde kafam karış bugünMadem bende bir şey sorayım.
(24+0/24+6 =25 haftalık demek değil mi?
Ben en son hastaneye 24+2 de gittim. Doktorum yani 24 haftalık diyerek hep konuştu.
Geçen günde aradım bir şey danışmak için 25+3 üz dedim 25 haftalık gebelik yani dedi.
Şimdi algılamıyorum cidden 25 miyim 26 mı?
Bugün yazmıştı ama şaşırdımcordeliac üyeliği bloke gözüküyor??? ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
Can'ım adını söyle de dr un bizde bakalımSeninki tahmini 3400 falan anca doğar. Takip ettiğim bir doktor vardı gebelik haftana göre tablo da gösteriyor. Kimdi o bir bakayım :) benimki şuan tam çizelgeye göre gidiyor.
Seninkine baktığımda da tam normal sınır gösteriyor ne alt ne üst olarak değil.Yani hep böyle giderse 3400anca gösteriyor.
Dur bakayım adamın adına sende benim gibi hesapla ekran görüntüsü al,karşılaştırırsın :)
Kızda büyür derler yine büyümedi yaw...ne popo ne memik sadece göbek var... :))MAsallah ayni benim gobek ama benim memitolarda gobekle ayni hizada aldigim kilonun yarisi onlarda :)
Can'ım adını söyle de dr un bizde bakalım
Ne guzel iste benim memiklerde oturunca kaburgalara dogru bastiriyor kizda alttan bastiriyor isyanlardayim :) kim gorse yuruyen meme olmussun diyirKızda büyür derler yine büyümedi yaw...ne popo ne memik sadece göbek var... :))