Canım söylediklerinin hepsine katılıyorum keşke millet olarak hepimiz birbirimizin fikrine saygı duymayı öğrenebilsek ne almış niye almış bunlardan banane bizene.. sen gerekli görmüyorsan alma yaptırma ama alana da karışmak kimsenin haddi olamaz.
bi kaç kez ben de eleştirildim Uzatsam msj atsam belki de tartışırdık da yazan kişilerle ama cvp yazmadım üstünde durmadım çünkü benim hayatımı etkilemez onun söyledikleri ben öyle düşünmeye devam edeceğim nasılsa. Valla şurda tecrübeli annelerden faydalanalım istiyorum çünkü gerçekten ilk olduğunda neler yaşayacağını çok merak ediyor insan çok heyecanlanıyor belki ben burda kimsenin işine yarayacak bilgi vermemiş olabilirim hatta ama bi çok şey öğrendim burdan hepsine de tşkr ediyorum.yada söylediğim bi şey birini kötü etkilediyse de özür diliyorum.
E yanlış yönlendirme kimse yapmak istemez bence isteyerek mutsuz olsun karamsar olsun diye yazmamıştır yorumunu diye düşünüyorum annelik bir annenin en hassas noktasıdır mutlaka ve evladı için her şeyi fazlasıyla yapmaya çalışır . herkes bildigini paylaşsın eleştirmeden saygı çerçevesinde Gül gibi geçinip gidelim

Cordi geri dönsün sen de gitme kimse gitmesin hatta